Samo jedinstvena tehnologija hlađenja kompanije Samsung obezbeđuje optimalne uslove za čuvanje hrane koji se mogu prilagoditi vašem apetitu. Izuzetne performanse i izvanredan dizajn Samsung frižidera uneće radost u vaš život.

Tehnologija No-Frost


Nova tehnologija kompanije Samsung automatski odmrzava isparivač u pravilnim intervalima, tako da hrana duže ostaje sveža, a frižider svojim performansama daleko nadmašuje ostale frižidere.

Režim za odmor


Idete na odmor? Inteligentni režim za odmor isključuje frižider, ali zamrzivač ostaje uključen kako se zamrznuta hrana ne bi odmrzla.

Optimizovan prostor za skladištenje u frižideru zahvaljujući velikim pregradama.


Sa kapacitetom od punih 7,9 L, ova velika pregrada omogućava da novi kombinovani Samsung frižider prilagođava unutrašnji nivo vlažnosti vrsti uskladištene hrane.

Dvostrana vrata


Zahvaljujući dvostranim vratima novog kombinovanog frižidera, ne morate da brinete o tome s koje strane ćete postaviti zamrzivač.

Višestruki protok vazduha

Funkcija višestrukog protoka vazduha omogućava da hladan vazduh protiče kroz niz otvora na svakom nivou kako bi se unutrašnjost frižidera ravnomerno rashladila. Na taj način, RL52/55 održava idealnu temperaturu koja omogućava da hrana duže ostane sveža.

Sistem za sprečavanje prosipanja

Vazduh za hlađenje izlazi iz nekoliko otvora na svakom nivou.
Pregrada u vratima

Praktične pregrade u vratima idealne su za skladištenje začina i visokih boca, a sprečavaju i prevrtanje boca.

Energy A

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji kompanije Samsung, novi kombinovani frižider zaslužio je oznaku energetske klase A po svojim snažnim performansama i ekološkim karakteristikama.

Karakteristike i specifikacije su podložni promenama bez prethodne najave.