/

RL56GEGIH

RL56GEGIH

Nova Samsung G serija frižidera

Odgovorno recikliranje baterija

 • Evropska direktiva o baterijama i akumulatorima nastoji da smanji uticaj baterija na okruženje i da podstakne recikliranje materijala od kojih su izrađene. Regulative za reciklažu baterija i akumulatora (punjivih baterija) su u UK uvedene 2009. Regulative za baterije za otpad imaju za cilj značajno povećanje prikupljanja i reciklaže korišćenih prenosivih baterija u UK sa 3% zabeleženih 2007. na 25% do 2012. godine, sa porastom do bar 45% do 2016.

 • Simbol baterije na proizvodu ili njegovom pakovanju ukazuje na to da ne sme da se odlaže sa običnim kućnim otpadom. Umesto toga, potrošač je dužan da odlaže baterije za otpad na naznačenom mestu prikupljanja radi reciklaže. Posebno sakupljanje i recikliranje baterija prilikom odlaganja doprinosi očuvanju prirodnih resursa i omogućava njihovu reciklažu na način koji štiti zdravlje ljudi i životno okruženje. Sveobuhvatna lista centara za reciklažu baterija može da se dobije na sledećoj adresi: www.recyclemore.co.uk

 • Svi Samsung proizvodi koji podležu Direktivi o baterijama su u skladu sa propisima UK za baterije i akumulatore. U skladu sa nacionalnim zakonom, SAMSUNG Electronics (UK) Ltd je član odobrene usklađene organizacije proizvođača baterija. Ova organizacija je zadužena za prikupljanje, rukovanje i odlaganje baterija u ime kompanije Samsung.

RL56GEGIH

Funkcije

 • Više prostora za vašu omiljenu hranu

Vrata u koja može da stane više.

Vrata u koja može da stane više.
Na vratima postoje četiri podesive pregrade koje vam omogućavaju da jednostavno i na odgovarajući način organizujete stvari. One se zasebno podešavaju tako da možete da smestite predmete svih veličina.

Frižider unutar frižidera.

Frižider unutar frižidera.
CoolSelect Zone™ je deo koji se nezavisno kontroliše, višenamenski odeljak koji vam omogućava da podesite temperaturu prema njegovom sadržaju. Izaberite jedno od četiri različita podešavanja kojim ćete održavati željenu temperaturu hrane: 0 Zone, Cool i Quick Cool. Ovo vam pruža mogućnost da lako uskladištite bilo koju vrstu hrane u ovu fioku, stvarajući prilagođeno okruženje koje održava maksimalnu svežinu.

Projektovan da bude jednostavan.

Projektovan da bude jednostavan.
Nema više gurkanja, niti povlačenja desnom dok se potpomažete levom rukom. EZ ručica čini da sve bude, naprosto, jednostavno. Toliko jednostavno da bi, zapravo, i dete to moglo da uradi. Napravljena tako da se prvenstveno mislilo o vašem komforu i udobnosti, ova inovativna ručka čini otvaranje čvrstih vrata Samsungovog BMF frižidera krajnje jednostavnim. Nije potrebna dodatna snaga.

Mnogo veći, mnogo efikasniji

Mnogo veći, mnogo efikasniji
Kapacitet zamrzivača je veći i bolje organizovan nego kod konkurentskih proizvoda. Fioke na četiri nivoa pružaju bolje razdeljen prostor za različite vrste hrane. Rotirajući ledomat ili ležište za led mogu se izabrati po želji.

Brzo i lako do pijaće vode.

Brzo i lako do pijaće vode.
Možete da dobijete čašu sveže, čiste, hladne pijaće vode, a da ni ne otvorite vrata frižidera. Uštedite i vreme i energiju tako što ćete ubaciti čašu u Samsungov dozator za vodu i momentalo dobiti čašu osveženja. Potrebno je manje vremena nego da se voda na slavini pusti i zatvori, a naročito ne treba čekati da poteče hladna voda, tako da će kvalitet zaseniti vašu kuhinjsku česmu.

Instant led u samo jednom pokretu.

Instant led u samo jednom pokretu.
Davno su prošli dani kada je led morao da se lomi iz posuda. Zahvaljujući Samsungovom Twist IceMaker uređaju, dobijanje kockica leda je jednostavnije nego ikad pre. Sve što treba da uradite jeste da okrenete odgovarajući točkić. Tako je, još više tehnologije u službi udobnosti, od inovativnih umova kompanije Samsung.
Više prostora za skladištenje omogućava lakše organizovanje i bolji pristup hrani. U Samsung frižideru sve dolazi na svoje mesto!

Više prostora za skladištenje omogućava lakše organizovanje i bolji pristup hrani. U Samsung frižideru sve dolazi na svoje mesto!

BMF frižider G serije sa prostorom za skladištenje koji je povećan do maksimuma poseduje odeljak kapaciteta do 400 litara u koji može da stane praktično sve — pića, zamrznuta hrana, doručak, ručak i večera za vikend, obroci za vikend, čak i ručak za porodično okupljanje u prirodi sledećeg vikenda. Problem neće biti u tome da se nađe dovoljno prostora, već da se kupi dovoljno hrane da se frižider napuni.
Pametni Eco sistem

Pametni Eco sistem

Pametni Eco Sistem obezbeđuje maksimalnu efikasnost u potrošnji energije primenom tehnologije senzora i podešavanjem rada kompresora tako da odgovara navikama korisnika.
Štedi energiju, elegantno LED osvetljenje za frižider.

Štedi energiju, elegantno LED osvetljenje za frižider.

LED osvetljenje znatno smanjuje potrošnju energije. LED osvetljenje koristi do 75% manje energije od konvencionalnog sijaličnog osvetljenja, tako da doprinosi uštedi troškova za električnu energiju. Iako LED osvetljenje ima veće inicijalne troškove, razlika se brzo nadoknadi kroz troškove održavanja.
Multi Flow

Multi Flow

Vazduh za hlađenje izlazi iz nekoliko otvora na svakom nivou radi održavanja ujednačene i konstantne temperature.
No- Frost tehnologija

No- Frost tehnologija

No- Frost tehnologija kompanije Samsung onemogućava stvaranje leda tako da hrana u frižideru duže ostaje sveža
Velika pregrada

Velika pregrada

Veće fioke za povrće sa kontrolom vlažnosti obezbeđuju dodatni prostor za skladištenje.
Plavi LED ekran

Plavi LED ekran

Sofisticirani plavi LED ekran daje posebnu čar spoljašnjoj strani vrata frižidera sa svojim vrhunskim izgledom, unapređujući i upotrebljivost i dizajn.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

RL56GEGIH

Kapacitet

 • Neto
  Ukupno
  357 l
  Zamrzivač
  104 l
  Frižider
  253 l
 • Bruto
  Ukupno
  403 l
  Zamrzivač
  143 l
  Frižider
  260 l

Fizička specifikacija

 • Dimenzije
  Neto širina
  Širina 59,7 cm
  Neto visina kutije sa šarkom
  185 cm
  Neto visina kutije bez šarke
  185 cm
  Neto dubina sa ručkom vrata
  70,2 cm
  Neto dubina bez ručke vrata
  67 cm
  Neto dubina bez vrata
  57,4 cm
  Bruto (ŠxVxD)
  64,2 x 195 x 76 cm
 • Količina punjenja
  20/40/40 stopa visine
  54 / 72 / 83
 • Težina
  Neto
  71 kg
  Bruto
  73 kg

PRIKAŽI VIŠE SPECIFIKACIJA

Funkcija hlađenja

 • Bez zamrzavanja
  Da
 • Višestruki protok vazduha
  Da

Funkcija frižidera

 • Fioka za voće i povrće
  Broj fioke
  1 x
 • Police
  Broj polica
  4
  Materijal polica - kaljeno staklo
  4
  Vinska polica
  Da (plastične)
 • Pregrada u vratima
  Broj pregrada u vratima
  4 x
 • Polica za jaja
  Da
 • Unutrašnje svetlo (WxEA)
  LED

Funkcija zamrzivača

 • Ledomat
  Posuda za led
 • Fioka za voće i povrće
  Broj fioke
  3 x

Spoljna karakteristika

 • Ekran i kontrola
  Digitalni plavi LED ekran
 • Ručka
  Jednostavna ručka
 • Boja
  Nerđajući

Ostalo

 • Alarm vrata
  Da
 • Sredstvo za hlađenje
  R600a
 • Izolacija od ciklopentana
  Da

Kategorija

 • Tip frižidera
  BMF

Performanse

 • Oznaka klase frižidera
  4 zvezdice

енергија

 • Klasa energetske efikasnosti
  A+

Podrška

Korisničko uputstvo

17.47 MB, pdf, ENGLESKI, АЛБАНСКИ, ХРВАТСКО, МАКЕДОНСКА, СРПСКА, СЛОВЕНИЈЕ

2014.03.06

Ostali priručnici (1)

Neke datoteke možda nisu dostupne preko telefona i tablet uređaja. Pristupite ovoj stranici sa stonog računara kako biste mogli da preuzmete sve datoteke.Da biste mogli da čitate PDF datoteke, na računaru mora da bude instaliran Adobe Acrobat Reader. Možete da ga preuzmete na veb-sajtu kompanije Adobe.Preuzmite Adobe Acrobat ReaderDa biste mogli da čitate DjVu datoteke, na računaru mora da bude instaliran DjVu prikazivač. Kliknite na ovaj reklamni natpis i instalirajte prikazivač. Preuzmite Djvu prikazivačPreuzmite Djvu prikazivač

Da li imate pitanje ili vam treba podrška za proizvod? Idite na odeljak za podršku

Slični proizvodi
 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING