Samsungova nova G-Serija frižidera vam omogućava da uskladištite onoliko artikala koliko želite! Dublji i širi prostor na policama, jače LED svetlo u elegantnom, finijem dizajnerskom stilu, sve to je namenjeno vašoj kuhinji u kojoj se nalazi i Samsungov kombinovani frižider.

Više prostora za skladištenje znači manje odlazaka u prodavnicu hrane.

Zahvaljujući prostoru za skladištenje koji je povećan do maksimuma, BMF frižider G-Serije pruža odeljak kapaciteta do 400 litara u koji može da stane praktično sve — piće, ručak i večera, doručak, ručak i večera za vikend, čak i ručak za porodično okupljanje u prirodi sledećeg vikenda. Problem neće biti u tome da se nađe dovoljno prostora, već da se kupi dovoljno hrane da se frižider napuni.

Pametni Eco sistem

Pametni Eco Sistem omogućava maksimalnu efikasnost u potrošnji energije primenom tehnologije senzora i podešavanjem rada kompresora tako da odgovara navikama korisnika.

Štedi energiju, elegantno LED osvetljenje za frižider.

LED osvetljenje znatno smanjuje potrošnju energije. LED osvetljenje koristi do 75% manje energije od konvencionalnog sijaličnog osvetljenja, tako da doprinosi uštedi troškova za električnu energiju. Iako LED osvetljenje ima veće inicijalne troškove, razlika se brzo nadoknadi kroz troškove održavanja.

Frižider unutar frižidera.


CoolSelect Zone™ je deo koji se nezavisno kontroliše, višenamenski odeljak koji vam omogućava da podesite temperaturu u skladu sa onim što se nalazi unutra. Izaberite jedno od četiri različita podešavanja kojim ćete hranu držati na željenoj temperaturi: 0 Zone, Cool i Quick Cool. Ovo vam pruža mogućnost da lako uskladištite bilo koju vrstu hrane u ovu fioku, jer je stvoreno prilagođeno okruženje koje održava maksimalnu svežinu.

Mnogo veći, mnogo efikasniji


Kapacitet zamrzivača je veći i bolje organizovan nego kod konkurentskih proizvoda. Fioke na četiri nivoa pružaju bolje razdeljen prostor za različite vrste hrane. Rotirajući ledomat ili ležište za led mogu se izabrati po želji.

Instatnt led u samo jednom zaokretu.


Davno su prošli dani kada je led morao da se lomi iz posuda. Zahvaljujući Samsungovom Twist IceMaker uređaju, uzimanje kockica leda je jednostavnije nego ikad pre. Sve što treba da uradite jeste da okrenete odgovarajući točkić. Tako je, još više tehnologije u službi udobnosti, od inovativnih umova kompanije Samsung.

Vrata u koja može da stane više.


Na vratima postoje četiri podesive pregrade koje vam omogućavaju da jednostavno i na odgovarajući način organizujete stvari. One se zasebno podešavaju tako da možete da smestite predmete svih veličina.

Projektovan da bude jednostavan


Nema više gurkanja, niti povlačenja desnom dok se potpomažete levom rukom. EZ ručica čini da sve bude, naprosto, jednostavno. Toliko jednostavno da bi, zapravo, i dete to moglo da uradi. Napravljena tako da se prvenstveno mislilo o vašem komforu i udobnosti, ova inovativna ručka čini otvaranje čvrstih vrata Samsungovog BMF frižidera krajnje jednostavnim. Nije potrebna dodatna snaga. Konačno.

Brzo i lako do pijaće vode.


Možete da dobijete čašu sveže, čiste, hladne pijaće vode, a da ni ne otvorite vrata frižidera. Uštedite i vreme i energiju tako što ćete ubaciti čašu u Samsungov dozator za vodu i momentalo dobiti čašu osveženja. Potrebno je manje vremena nego da se voda na slavini pusti i zatvori, a naročito ne treba čekati da poteče hladna voda, tako da će kvalitet zaseniti vašu kuhinjsku česmu.

Plavi LED ekran

Sofisticirani plavi LED ekran daje posebnu čar spoljašnjoj strani vrata frižidera sa svojim vrhunskim izgledom, unapređujući i upotrebljivost i dizajn.

Višestruki protok vazduha

Vazduh za hlađenje izlazi iz nekoliko otvora na svakom nivou radi održavanja ujednačene i konstantne temperature.

No Frost (bez inja)

Samsungov "no frost" model neće dozvoliti stvaranje inja, tako da korisnici nikad više ne treba da brinu o odmrzavanju svojih frižidera.

Velika pregrada

Veće fioke za povrće sa kontrolom vlažnosti obezbeđuju dodatni prostor za skladištenje.

Karakteristike i specifikacije su podlozni promenama bez prethodne najave.