/

WF8500NMW

WF8500NMW

Kao dijamant, dijamantska veš mašina je dugotrajna, pažljiva i predivna, izraz onoga što većina žena želi. Zahvaljujući superiornim funkcijama za kontrolu napona i zaštitu curenja, Diamond veš mašina traje duže. Pored toga, izvanredne funkcije za negu tkanine zaštitnog reljefnog bubnja u obliku dijamanta omogućavaju da odeća izgleda nova čak i nakon velikog broja pranja. Samsung pruža dijamantsku zaštitu sa svojom novom veš mašinom Diamond.

Odgovorno recikliranje baterija

 • Evropska direktiva o baterijama i akumulatorima nastoji da smanji uticaj baterija na okruženje i da podstakne recikliranje materijala od kojih su izrađene. Regulative za reciklažu baterija i akumulatora (punjivih baterija) su u UK uvedene 2009. Regulative za baterije za otpad imaju za cilj značajno povećanje prikupljanja i reciklaže korišćenih prenosivih baterija u UK sa 3% zabeleženih 2007. na 25% do 2012. godine, sa porastom do bar 45% do 2016.

 • Simbol baterije na proizvodu ili njegovom pakovanju ukazuje na to da ne sme da se odlaže sa običnim kućnim otpadom. Umesto toga, potrošač je dužan da odlaže baterije za otpad na naznačenom mestu prikupljanja radi reciklaže. Posebno sakupljanje i recikliranje baterija prilikom odlaganja doprinosi očuvanju prirodnih resursa i omogućava njihovu reciklažu na način koji štiti zdravlje ljudi i životno okruženje. Sveobuhvatna lista centara za reciklažu baterija može da se dobije na sledećoj adresi: www.recyclemore.co.uk

 • Svi Samsung proizvodi koji podležu Direktivi o baterijama su u skladu sa propisima UK za baterije i akumulatore. U skladu sa nacionalnim zakonom, SAMSUNG Electronics (UK) Ltd je član odobrene usklađene organizacije proizvođača baterija. Ova organizacija je zadužena za prikupljanje, rukovanje i odlaganje baterija u ime kompanije Samsung.

WF8500NMW

Funkcije

 • Večno savršenstvo dijamanta
 • Veš mašina Diamond

program za vunu

program za vunu
Program za pranje koji neguje tkaninu, više izbora Samsung nastavlja da briljira u inovativnoj tehnologiji. Nova veš mašina Diamond ne samo da vas oslobađa neizvesnosti pri pranju odeće, već omogućava da odeća bude kao nova.

Kontrola napona

Kontrola napona
Rešenje za savršenu kontrolu napona Samsung kontrola napona garantuje da će vaša veš mašina raditi bezbedno čak i kod odstupanja napona od ±25%. Ova inovativna tehnologija štiti veš mašinu od visokonaponskog udara, kao i od podnapona, obezbeđujući konstantnu kontrolu napona koja štiti dugovečnost veš mašine.

Srebrno pranje

Srebrno pranje
Čist veš, zdravi odevni predmeti Osim ako otkuvavate ili koristite antibakterijske deterdžente, normalne metode pranja i dalje ostavljaju štetne gljivice i bakterije na vašoj odeći. Neprevaziđena u inovativnoj tehnologiji, Samsung Silver Wash tehnologija u potpunosti oslobađa odeću gljivica i bakterija pomoću dokazane tradicije srebra.

Keramički grejač

Keramički grejač
Dvostruki omotač, trostruka izdržljivost Samsung veš mašine imaju ugrađeni dvostruki keramički omotač, za razliku od konvencionalnih grejača, što daje grejače koji su manje porozni i podložni stvaranju kamenca usled korišćenja tvrde vode. Kao rezultat ove inovacije, ne samo da su grejači zaštićeni od stvaranja naslaga vodenog kamenca, već je i vek trajanja vaše veš mašine utrostručen!

Vrata velikog kapaciteta

Vrata velikog kapaciteta
Izuzetno velika vrata od 460 mm, ultra širok otvor od 330 mm za lakšu upotrebu Zahvaljujući izuzetno velikim vratima od 460 mm, stavljanje i vađenje velikih komada vešta je olakšano i omogućava vam da bolje pogledate unutra, u sve te dijamante koji samo čekaju da se pobrinu za vašu garderobu.

Aqua stop

Aqua stop
Savršena zaštita od curenja u dva koraka Zaštitite svoju mašinu i kuću od oštećenja vodom pomoću Aqua Stop tehnologije. Ovo je naročito od neprocenjive vrednosti za ljude koji žive u stanovima ili višespratnicama, jer ovaj senzorski dizajn sprečava vanredne situacije i oštećenja usled izlivanja vode.

Ekran lak za korišćenje

Ekran lak za korišćenje
Praktično dizajniran panel, komforniji rad Panel sa ekranom lakim za korišćenje sa točkićem, LED lampicom, mekim tasterima i odvojenim ekranima lakim za čitanje omogućava da podešavanje programa pranja i posmatranje napredovanja ciklusa bude lako i manje zbunjujuće.

Dijamantski bubanj

Dijamantski bubanj
Nema više oštećenja tkanine Kod većine običnih veš mašina često se dešava da tkanina dobije ispupčenja usled rupica i da se ošteti tokom pranja. Ali sa jedinstvenim ispupčenim dizajnom Dijamantskog bubnja, otvori su 43% manji i smešteni duboko unutar svakog ulegnuća u obliku dijamanta, kako bi se sprečilo da se tkanina lepi za bubanj i vremenom ošteti.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

WF8500NMW

Performanse

 • Kapacitet pranja
  5
 • Potrošnja energije (kilovat časova godišnje)
  0,85

Standardni ciklus pranja

 • Vuna
  Da
 • Centrifuga
  Da
 • Ispiranje + Centrifuga
  Da
 • Brzo pranje
  Da

PRIKAŽI VIŠE SPECIFIKACIJA

Funkcija

 • Tip ekrana
  Tačkasti LED
 • Prikaz boja
  Bela / bela
 • Pretpranje
  Da
 • Dodatno ispiranje
  Da
 • Zabrana za decu
  Da

Fizička specifikacija

 • Težina
  Neto
  56 kg
 • Dimenzije
  Neto širina
  450 x 600 x 850 mm

Podrška

DoC (Izjava o usaglašenosti)

0.08 MB, pdf, ENGLESKI

2010.05.14

Ostali priručnici (1)

Neke datoteke možda nisu dostupne preko telefona i tablet uređaja. Pristupite ovoj stranici sa stonog računara kako biste mogli da preuzmete sve datoteke.Da biste mogli da čitate PDF datoteke, na računaru mora da bude instaliran Adobe Acrobat Reader. Možete da ga preuzmete na veb-sajtu kompanije Adobe.Preuzmite Adobe Acrobat ReaderDa biste mogli da čitate DjVu datoteke, na računaru mora da bude instaliran DjVu prikazivač. Kliknite na ovaj reklamni natpis i instalirajte prikazivač. Preuzmite Djvu prikazivačPreuzmite Djvu prikazivač

Da li imate pitanje ili vam treba podrška za proizvod? Idite na odeljak za podršku

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING