/

NP-NF210

NP-NF210

NP-NF210 Bilo da ste na poslu, sedite u svom omiljenom kafiću ili se samo odmarate kod kuće, notebook NF210 je savršeno opremljen i dizajniran da vam obezbedi da ostanete povezani, da se zabavite i da izgledate elegantno. Nova baterija, većeg kapaciteta, omogućava skoro 14,5 sati** upotrebe, savršena je za ubrzan stil života, a u kombinaciji sa prilagođenim procesorom visokih performansi, Atom N550 Dual Core Processor, uživaćete u surfovanju Internetom, na način koji je mnogo mobilniji i moćniji nego ikad pre. Na sve to dodajte 10.1” LED displej sa antirefleksnim filterom, novu elegantnu tastaturu sa odvojenim tasterima i jedinstvenu, zaobljenu liniju, moderne završne obrade u boji slonove kosti, što sve čini da vaš notebook odgovori svim vašim potrebama, da bude uvek spreman za pokret, uz savršenu količinu stila i prepoznatljivosti.** Trajanje baterije bazira se na relevantnim testovima koji će se razlikovati u zavisnosti od konfiguracije.

Odgovorno recikliranje baterija

 • Evropska direktiva o baterijama i akumulatorima nastoji da smanji uticaj baterija na okruženje i da podstakne recikliranje materijala od kojih su izrađene. Regulative za reciklažu baterija i akumulatora (punjivih baterija) su u UK uvedene 2009. Regulative za baterije za otpad imaju za cilj značajno povećanje prikupljanja i reciklaže korišćenih prenosivih baterija u UK sa 3% zabeleženih 2007. na 25% do 2012. godine, sa porastom do bar 45% do 2016.

 • Simbol baterije na proizvodu ili njegovom pakovanju ukazuje na to da ne sme da se odlaže sa običnim kućnim otpadom. Umesto toga, potrošač je dužan da odlaže baterije za otpad na naznačenom mestu prikupljanja radi reciklaže. Posebno sakupljanje i recikliranje baterija prilikom odlaganja doprinosi očuvanju prirodnih resursa i omogućava njihovu reciklažu na način koji štiti zdravlje ljudi i životno okruženje. Sveobuhvatna lista centara za reciklažu baterija može da se dobije na sledećoj adresi: www.recycle-more.co.uk

 • Svi Samsung proizvodi koji podležu Direktivi o baterijama su u skladu sa propisima UK za baterije i akumulatore. U skladu sa nacionalnim zakonom, SAMSUNG Electronics (UK) Ltd je član odobrene usklađene organizacije proizvođača baterija. Ova organizacija je zadužena za prikupljanje, rukovanje i odlaganje baterija u ime kompanije Samsung.

Funkcije

 • Ergonomski dizajn objedinjuje funkcionalnost i mobilnost sa stilom.

Startovanje u roku od 3 sekunde.

Startovanje u roku od 3 sekunde.
Ne gubite vreme čekajući da se sistem podigne – kada je u naprednom režimu mirovanja, važni podaci i sistemska konfiguracija se čuvaju na hard disku i u memoriji vašeg netbooka što omogućava brz pristup kao i dodatnu zaštitu podataka u slučaju iznenadnog prekida napajanja; inovativna Fast Start funkcija "budi" vaš računar iz režima mirovanja i dovodi ga u potpuno radni režim za samoi 3 sekunde od odizanja displeja ili pritiska na dugme za uključivanje/isključivanje.

Spojite sve vaše multimedijalne sadržaje uz AllShare™

Spojite sve vaše multimedijalne sadržaje uz AllShare™
Softver Easy Content Share, zasnovan na AllShare™ tehnologiji, omogućava da u bežičnom režimu puštate video sadržaje, fotografije i muziku koristeći čitav spektar Samsungovih sertifikovanih DLNA (Digital Living Network Alliance) uređaja, uključujući i fotoaparate i mobilne telefone. Ova tehnologija vam omogućava da na jednostavan i lak način puštate HD sadržaj sa vašeg notebooka na TV ili da bez zastoja delite video snimke i fotografije sa mobilnog ili na mobilni telefom, bez petljanja sa kablovima za povezivanje.

Uronite u 3D SRS vrhunski zvuk

Uronite u 3D SRS vrhunski zvuk
Zahvaljujući tehnologiji SRS Premium Sound™, imaćete šire polje u kome ćete čuti svaki zvuk. Takođe, ova tehnologija obezbeđuje prirodan i realističan 3D zvuk muzici, filmovima i igricama. NF210 obezbeđuje poboljšan bas, kristalno jasan dijalog i bolju definiciju boje za kontrolu maksimale jasnoće pri visokim frekvencijama.

Pošaljite ga direktno uz pomoć Easy File Share.

Pošaljite ga direktno uz pomoć Easy File Share.
Uživajte u bezbrižnom deljenju datoteka između računara koji se nalaze u bliskom okruženju, tako što ćete jednostavno aktivirati Wi-Fi Ad-hoc režim na vašem netbooku. Možete da šaljete datoteke, konverzacije, memorisane podatke i velike multimedijalne datoteke koristeći direktan i jednostavan proces u kome nije potrebna centralna tačka pristupa. Rešenja za Easy File Transfer koje poseduje NF210 uštedeće vam vreme i učiniće da deljenje datoteka, filmova, muzike i slika bude apsolutno zadovoljstvo a ne obaveza.
Jedinstven i elegantan zaobljen dizajn.

Jedinstven i elegantan zaobljen dizajn.

NF210 savršeno odgovara svima koji vole da uvode nove trendove. Bešavan, gladak, zaobljen dizajn i oblik nude optimalnu ravnotežu između tehnoloških ergonomskih i savremenih modnih trendova. Trajan i pouzdan dizajn, u boji slonove kosti i uz primenu "In Mold Rolling" (IMR) tehnologije pri izradi spoljašnjeg kućišta daje mu posebnu sofisticiranost i eleganciju. Sa unutrašnje strane, čeka vas poboljšana preciznost, tastatura sa odvojenim tasterima koji smanjuju mogućnost greške, a sve to doprinosi sofisticiranosti i spolja i iznutra. Sa toliko mnogo poboljšanja u izgledu, dodiru i dizajnu, ovaj notebook će sigurno privući mnogo pažnje.
Doživite više zahvaljujući dužem veku trajanja baterije

Doživite više zahvaljujući dužem veku trajanja baterije

Samsungov NF210 netbook omogućava savršenu mobilnost i slobodu, zahvaljujući svojim moćnim i efikasnim performansama i izuzetno dugim vekom trajanja baterije do čak 14,5 sati** (66wh) — obezbeđuje dovoljno vremena da završite sve poslove ili da se zabavite a da pri tom ne morate da brinete koliko dugo će baterija još trajati.

** Trajanje baterije bazira se na relevantnim testovima koji će se razlikovati u zavisnosti od konfiguracije.
Jasniji, oštriji, svetliji.

Jasniji, oštriji, svetliji.

Sa oštrijim i svetlijim 10.1” LED displejem, možete da uživate u brilijantnim vizuelnim sadržajima visoke definicije dok surfujete Internetom, gledate HD filmove ili igrate svoje omiljene igrice na NF210 netbooku. Njegov displej sa antirefleksnim filterom redukuje sve odsjaje koji mogu da vam zasmetaju, što vam omogućava da normalno gledate u ekran, čak i pod direktnom sunčevom svetlošću. I kada još imate u vidu da LED displej ovog uređaja smanjuje potrošnju energije, što više energije uštedite to ćete uštedeti i više novca.
Moćna sistemska memorija

Moćna sistemska memorija

Sa DDR3 667 MHz memorijom, notebook NF210 bitno redukuje potrošnju energije i može da prenese podatke znatno većom brzinom nego što je to slučaj sa DDR2 memorijom, čime se dobija izvanredan kvalitet slike i ujednačenija reprodukcija video zapisa.

Bluetooth V3.0 velike brzine

Bluetooth V3.0 velike brzine

Uživajte u bežičnom prenosu multimedijalnih sadržaja i drugih podataka sa jednog na drugi elektronski uređaj - audio, video, štampe podataka i još mnogo drugog, uz unapređenu Bluetooth 3.0 tehnologiju velike brzine koja omogućava da prenos podataka (24 Mbps) bude 8x brži od Bluetooth 2.1 (3 Mbps) i unapređene kontrole energije radi dužeg trajanja baterije.
Samsungovo rešenje za oporavak

Samsungovo rešenje za oporavak

U situacijama kada je neophodno vratiti važne sistemske informacije, Samsungovo rešenja za oporavak, na hard disku automatski kreira tačke za vraćanje sistema u prethodno stanje i omogućava računaru da instalira ove važne sistemske informacije u ove tačke, istovremeno unapređujući ukupnu stablinost rada vašeg notebooka.
Internacionalna garantna podrška

Internacionalna garantna podrška

Samsungova nagrađena garantna podrška*** omogućava uslugu brzog prikupljanja i vraćanja uređaja kako biste imali što manje prekida u radu i što pre nastavili sa korišćenjem notebooka.*** Dostupnost garantne usluge i vreme odgovora može se razlikovati od zemlje do zemlje i može zahtevati registraciju u zemlji u kojoj je proizvod kupljen.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Dimenzije NP-NF210-A01RS

Operativni sistem

 • Operativni sistem

  Windows® 7 Starter

Procesor

 • Procesor

  Intel® ATOM™ Procesor N550 (1,5 GHz, 667 MHz, 2 x 512 KB)

PRIKAŽI VIŠE SPECIFIKACIJAProširi

Ekran

 • LCD

  10.1" WSVGA (1024 x 600), matirano, LED pozadinsko svetlo

Fizička specifikacija

 • Dimenzije (ŠxDxV)

  275 x 187,5 x 25,3 ~ 30,9 (10,8" x 7,3" x 0,99" ~ 1,21")

 • Težina

  1.350 g (2,97 lbs)

Grafika

 • Grafički procesor

  Intel GMA3150 (Int. Graphic)

 • Grafička memorija

  Deljen sa sistemskom memorijom

Memorija

 • Sistemska memorija

  1 GB DDR3 sistemska memorija brzine 1.066 MHz (1 GB x 1)

 • Memorijski slot

  1 DIMM ležišta

Skladištenje

 • HDD

  250 GB S-ATAⅡ Hard disk (5 400 RPM)

Glavni skup čipova

 • Glavni skup čipova

  Intel NM10

Multimedija

 • Zvuk

  HD Audio

 • Zvučni efekti

  SRS Premium zvučni efekat
  Smanjenje šuma na mikrofonu

 • Zvučnik

  3 W stereo zvučnik (1,5 W x 2)

 • Ugrađena kamera

  Web kamera

Mreža

 • Kablovska Ethernet LAN mreža

  10 / 100 LAN

 • Bluetooth

  Bluetooth V3.0 visoke brzine

Ulazni/izlazni priključak

 • Izlaz za slušalice

  Izlaz za slušalice

 • USB

  3 USB 2.0

 • Multi Card Slot

  4-u-1 (SD, SDHC, SDXC, MMC)

Ulazni uređaj

 • Tastatura

  83 tastera
  84 tastera

 • EZ BLU tasteri

  Fn+F8 (Easy SpeedUp Manager)
  Fn+F7 (Samsung centar za podršku)

 • Dodirna tabla, dodirni ekran

  NO
  Dodirna pločica (skrolovanje, ravan tip, Gesture UI)

Bezbednost

 • Virus

  Norton Internet bezbednost

 • Zaključavanje

  Kensington Lock ležište

 • Rešenje za oporavak sistema

  Samsungovo rešenje za oporavak

Napajanje

 • Adapter naizmenične struje

  40 W

Softver

 • Instalirani softver

  Samsung Update Plus
  Easy Display Manager
  Easy Battery Manager
  Easy Network Manager
  Easy SpeedUp Manager
  Easy Partition Manager
  Adobe Reader
  Microsoft Office Starter 2010
  Samsung Support Center

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING