/

Odgovorno recikliranje baterija

 • Evropska direktiva o baterijama i akumulatorima nastoji da smanji uticaj baterija na okruženje i da podstakne recikliranje materijala od kojih su izrađene. Regulative za reciklažu baterija i akumulatora (punjivih baterija) su u UK uvedene 2009. Regulative za baterije za otpad imaju za cilj značajno povećanje prikupljanja i reciklaže korišćenih prenosivih baterija u UK sa 3% zabeleženih 2007. na 25% do 2012. godine, sa porastom do bar 45% do 2016.

 • Simbol baterije na proizvodu ili njegovom pakovanju ukazuje na to da ne sme da se odlaže sa običnim kućnim otpadom. Umesto toga, potrošač je dužan da odlaže baterije za otpad na naznačenom mestu prikupljanja radi reciklaže. Posebno sakupljanje i recikliranje baterija prilikom odlaganja doprinosi očuvanju prirodnih resursa i omogućava njihovu reciklažu na način koji štiti zdravlje ljudi i životno okruženje. Sveobuhvatna lista centara za reciklažu baterija može da se dobije na sledećoj adresi: www.recycle-more.co.uk

 • Svi Samsung proizvodi koji podležu Direktivi o baterijama su u skladu sa propisima UK za baterije i akumulatore. U skladu sa nacionalnim zakonom, SAMSUNG Electronics (UK) Ltd je član odobrene usklađene organizacije proizvođača baterija. Ova organizacija je zadužena za prikupljanje, rukovanje i odlaganje baterija u ime kompanije Samsung.

Funkcije

 • Uz Samsung Series 5 ULTRA ne postoji kompromis jer on je savršena kombinacija učinka i prenosivosti

Informacije o portovima

Informacije o portovima
Veliki memorijski kapacitet koji želite

Veliki memorijski kapacitet koji želite

Ultra prenosivi notebook uvek je podrazumevao žrtvovanje memorijskog kapaciteta – sve do sada. Za razliku od drugih tankih prenosnih računara, Samsungova serija 5 ULTRA odlikuje se ogromnim kapacitetom za čuvanje vaših datoteka. Na njegov hard disk ultra velikog kapaciteta može da se smesti 500 GB podataka, tako da uvek možete da uživate u omiljenoj muzici, slikama i filmovima.

* SSD modeli su takođe dostupni.

Samsungova superiorna tehnologija ekrana

Samsungova superiorna tehnologija ekrana
Svaka fotografija, video snimak, web lokacija i dokument izgledaju podjednako fantastično uz SuperBright ekrane dijagonale 13,3 inča i tehnologiju Image Enhancer koju poseduje Samsungova serija 5 ULTRA. Oči će vam se daleko manje zamarati gledajući u ekran koji je 50% svetliji a takođe je i antirefleksivan, tako da sve možete da vidite jasno, čak i pod jakom sunčevom svetlošću.
Vrhunski dizajn za one koji su uvek u pokretu

Vrhunski dizajn za one koji su uvek u pokretu

Nošenje teškog prenosnog računara je uvek veliki problem, naročito za one profesionalce koji su stalno na putu. Samsungova serija 5 ULTRA je izvanredno prenosiva i fantastično dizajnirana za život u pokretu. Pošto je izuzetno tanak (14,9 ~ 17,6 mm) i lagan (1,49 kg sa SSD / 1,52 kg sa HDD), jednostavno ga možete poneti sa sobom, u svako vreme i svuda - tako da uvek uz sebe imate i svoju kancelariju.
Samsungova „brza“ rešenja

Samsungova „brza“ rešenja

Zahvaljujući zadivljujuće brzim performansama Samsungove serije 5 ULTRA, možete da radite i igrata se još efikasnije. Fast Start budi iz stanja mirovanja za 2 sekunde. Uz to, funkcija Fast Browsing čini da se često posećivane web stranice učitavaju 2x brže.

* Brzina će se razlikovati u zavisnosti od konfiguracije, aplikacija koje se koriste i bežičnih podešavanja.
Funkcija koja se može proširiti i nadograditi

Funkcija koja se može proširiti i nadograditi

Nedostatak memorijskih resursa može istinski da predstavlja problem vašoj sposobnosti da radite efikasno. Samsungova serija 5 ULTRA ima hard disk (maks. 500 GB) sa kapacitetom koji je 2x veći od drugih tankih modela i do 8 GB interne memorije koju je moguće nadograditi, što će vam pomoći da efikasno obavljate više zadataka istovremeno. Uz to, sadrži i full HDMI port i VGA adapter.
Uvek u pokretu - bez zaustavljanja radi punjenja

Uvek u pokretu - bez zaustavljanja radi punjenja

Više ne morate da brinete o tome da ćete neočekivano morati da prekinete s radom. Samsungova serija 5 ULTRA obezbeđuje do 7 sati* napajanja s jednim punjenjem. Tako, bez obzira da li letite avionom ili ste u svom omiljenom kafeu, možete da ostanete usredsređeni na svoj posao - ili na zabavu! A Samsungova tehnologija BatteryLife Plus produžava vek trajanja baterije do 1.500 ciklusa / 3 godine.

* Trajanje baterije bazira se na rezultatima relevantnih testova (MobileMark) koji će se razlikovati u zavisnosti od konfiguracije.

Super sjajan ekran

Svaka fotografija, video snimak, web lokacija i dokument izgledaju naprosto izvanredno na SuperBright ekranu. Ovaj ekran je 50% svetliji, pa je tako sve na njemu puno života, jasnih i svetlih boja. A pošto je antirefleksivan, oči će vam se mnogo manje zamarati, čak i pod jakom sunčevom svetlošću.

* Upoređen sa ekranima od 200 nita.
Profesionalna izdržljivost i stil

Profesionalna izdržljivost i stil

Samsungova serija 5 ULTRA objedinjuje profesionalni stil i izdržljivost. Sofisticirano jednostavna i rafinirana spoljašnjost je od kul metalik aluminijuma, dok je donja strana napravljena od fiberglasa koji je lagan ali otporan na habanje i oštećenja. Tako ćete uvek biti zaštićeni od udaraca i lupanja koje sa sobom nosi život na putu – a da i dalje izgledate dobro.

HD displej

Više ne morate da se mučite da biste videli sve na ekranu. Ovaj HD ekran visoke rezolucije ima daleko veću površinu gledanja, a slike i tekst su neverovatno oštri. Možete raditi više poslova istovremeno i završiti ih s lakoćom, ali i uživati u svakom, najsitnijem detalju na vašim slikama ili filmovima.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Dimenzije NP530U3C-A02RS

 • Operativni sistem

  Windows® 7 Home Premium (64-bit)

 • Processor / Chipset

  Intel® Core™ i3 procesor 2377M (1,5 GHz, 3 MB L3 keš memorije)
  Intel HM76

 • Grafika

  Intel® HD Graphics 3000

 • Ekran

  13,3-inčni SuperBright 300nit HD LED displej (1366 x 768), antirefleksivni filter

 • Memorija

  4 GB DDR3 sistemska memorija brzine 1.333 MHz (na BD 4 GB)
  1 SODIMM

 • Hard Drive

  500 GB S-ATA II Slim Hard disk (5.400 RPM) sa ExpressCache 24 GB

 • Boja

  Srebrna

 • Multimedija

  Stereo zvučnici (2 W x 2)
  SoundAlive™
  Interni mikrofon
  HD web kamera od 1,3 megapiksela

PRIKAŽI VIŠE SPECIFIKACIJAProširi

 • Komunikacija

  Intel® Centrino® Advanced-N 6235, 2 x 2 802.11 abg/n (do 300 Mb/s), Widi podrška
  Bluetooth V4.0
  Gigabita Ethernet [10 / 100 / 1.000]

 • Ports

  1 VGA
  (VGA adapter opcija)
  1 HDMI
  1 USB3.0, 2 USB2.0
  (Sleep-and-Charge)
  3-in-1 (SD, SDHC, SDXC) čitač multimedijalnih kartica
  1 izlaz za slušalice / ulaz za mikrofon, kombinovano
  1 RJ45 (LAN)
  1 DC ulaz

 • Ulaz

  Izolovana tastatura
  Tabla osetljiva na dodir

 • Napajanje

  4 ćelije (45 Wh)
  40 W AC adapter

 • Dimenzije

  315,1 x 218,9 x 14,9 ~ 17,6 mm (12,41" x 8,62" x 0,59" ~ 0,69")

 • Težina

  1,52 kg (3,35 lbs)

 • Softver

  Easy Settings
  Easy Software Manager
  Easy Support Center
  Software Launcher
  Norton Internet Security (60 dana probne verzije)
  Norton Online Backup (30 dana probne verzije)

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING