/

ATIV Book 7 NP730U3E

NP730U3E

ATIV Book 7 NP730U3E Sadrži izuzetno nadograđenu podršku za multimediju i izuzetno moderan i prenosiv dizajn.

Odgovorno recikliranje baterija

 • Evropska direktiva o baterijama i akumulatorima nastoji da smanji uticaj baterija na okruženje i da podstakne recikliranje materijala od kojih su izrađene. Regulative za reciklažu baterija i akumulatora (punjivih baterija) su u UK uvedene 2009. Regulative za baterije za otpad imaju za cilj značajno povećanje prikupljanja i reciklaže korišćenih prenosivih baterija u UK sa 3% zabeleženih 2007. na 25% do 2012. godine, sa porastom do bar 45% do 2016.

 • Simbol baterije na proizvodu ili njegovom pakovanju ukazuje na to da ne sme da se odlaže sa običnim kućnim otpadom. Umesto toga, potrošač je dužan da odlaže baterije za otpad na naznačenom mestu prikupljanja radi reciklaže. Posebno sakupljanje i recikliranje baterija prilikom odlaganja doprinosi očuvanju prirodnih resursa i omogućava njihovu reciklažu na način koji štiti zdravlje ljudi i životno okruženje. Sveobuhvatna lista centara za reciklažu baterija može da se dobije na sledećoj adresi: www.recycle-more.co.uk

 • Svi Samsung proizvodi koji podležu Direktivi o baterijama su u skladu sa propisima UK za baterije i akumulatore. U skladu sa nacionalnim zakonom, SAMSUNG Electronics (UK) Ltd je član odobrene usklađene organizacije proizvođača baterija. Ova organizacija je zadužena za prikupljanje, rukovanje i odlaganje baterija u ime kompanije Samsung.

ATIV Book 7 NP730U3E

Funkcije

 • Sva snaga koja vam je potrebna
 • Uživajte u više multimedijalnog sadržaja
 • Sve gledajte u Full HD-u
 • Očigledno više za uživanje

Informacije o portovima

Uvek uz vas

Kada imate dosta obaveza, potrebno je da budete zaista produktivni – čak i kada ste u pokretu. Sa težinom od samo 1,46 kg i debljinom od samo 17,5 mm, ATIV Book 7 obezbeđuje maksimalnu prenosivost i funkcionalnost. Veoma je lak za nošenje i može se staviti u gotovo svaku torbu ili futrolu, ali i dalje poseduje veliki broj funkcija za optimalne performanse, bez obzira gde idete.

Vrhunski dizajn i izdržljivost

Zašto da žrtvujete stil zarad performansi kada možete da uživate u vrhunskom dizajnu i izdržljivosti bez pravljenja kompromisa. Kućište od aluminijuma obezbeđuje elegantan i upečatljiv izgled a takođe je veoma bezbedno za nošenje jer može da izdrži udarce i habanje prilikom svakodnevne upotrebe. Tako da zaista možete da idete bilo gde, radite bilo šta i uvek izgledate sjajno.

Budite uvek povezani

Uprkos kompaktnom, prenosivom dizajnu, on sadrži veliki opseg portova za maksimalno povezivanje u pokretu. Podatke možete brzo da delite koristeći 1 x USB 3.0, 2 x USB 2.0 i LAN portove. Odnosno, možete prikazivati prezentacije i gledati filmove na velikom ekranu koristeći HDMI i mini-VGA portove.

Sve gledajte u Full HD-u

Sve gledajte u Full HD-u
ATIV Book 7 Full HD (1920 x 1080) rezolucija ekrana omogućava vam da vidite dvaput* više. Tako da je mnogo lakše odjednom pokrenuti više programa, jer ne morate bespotrebno da prelazite sa jednog prozora na drugi. Zapravo je njegova poboljšana rezolucija ekrana imperativ za svakog ko želi da uradi više posla.

*U poređenju sa HD (1366 x 768) ekranima.
Sva snaga koja vam je potrebna

Sva snaga koja vam je potrebna

Nova generacija Intel® Core™ i7 / i5 procesora* obezbeđuje učinak najbolji u klasi, čak i kod zahtevnog obavljanja više zadataka sa najzahtevnijim aplikacijama i multimedijalnim sadržajima. On dinamički dodeljuje snagu obrade tamo gde je najpotrebnija koristeći inteligentnu Turbo Boost tehnologiju, tako da možete uživati u bržem pregledanju, Microsoft Office zadacima i muzičkim ili video konverzijama, uz daleko manje čekanje na odgovor.

*Fabrička opcija

Očigledno više za uživanje

Očigledno više za uživanje
Oživite sve uz izuzetno jasne i bogate slike. SuperBright tehnologija ekrana generiše 350-nitno osveteljenje, što je 75% svetlije od normalnog ekrana* ,tako da vam se oči manje umaraju i informacije se mogu prikazivati iz svakog ugla u okviru 178º. Takođe je antirefleksivan, tako da možete uživati u izuzetnoj jasnosti čak i po sunčevoj svetlosti.

*U poređenju sa osvetljenošću ekrana od 200 nita.
Uživajte u više multimedijalnog sadržaja

Uživajte u više multimedijalnog sadržaja

Uživajte u savršenom multimedijalnom ugođaju kad god poželite. Snažna AMD Radeon™ HD 8570M grafička kartica* sa do 1 GB memorije pruža sjajne vizuelne performanse za aktivnosti koje zahtevaju snažnu grafiku kao što su obrada fotografija, gledanje video zapisa ili igranje igara. Time se, takođe, produžava trajanje baterije tako što se automatski prelazi na internu Intel grafiku za osnovnije aplikacije.

* Fabrička opcija.

Snažniji zvuk u manjem pakovanju

Uživajte u kvalitetnom i realističnom zvuku i bogatijem multimedijalnom ugođaju pomoću snažnih JBL® stereo zvučnika (2 W x 2). Doživite filmove i muziku, kao da se nalazite u bioskopu ili koncertnoj dvorani, uz istovremenu uštedu kućnog ili kancelarijskog prostora zahvaljujući praktičnim ugrađenim zvučnicima.
Napajanje koje omogućava celodnevni rad na računaru

Napajanje koje omogućava celodnevni rad na računaru

Zašto da prekinete sa radom kada ne morate? ATIV Book 7 omogućava celodnevno korišćenje zahvaljujući bateriji koja traje do 9,8 sati* sa jednim punjenjem. Tako da, kada ste poslovno odsutni, ne morate da brinete o tome hoćete li naći mesto gde ćete ga uključiti.

* Zasnovano na rezultatima MobileMark 2007 testa koji se razlikuju u zavisnosti od konfiguracije.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Dimenzije NP730U3E-K01HS

 • Operativni sistem

  Windows 8 (64-bitni)

 • Processor / Chipset

  Intel® Core™ i5 procesor 3337U (1,8 GHz do 2,7 GHz, 3 MB L3 keš memorije)
  Intel HM76

 • Grafika

  Intel® HD Graphics 4000

 • Ekran

  13,3-inčni SuperBright 350-nitni FHD LED displej (1920 x 1080), antirefleksivni

 • Memorija

  4 GB DDR3 sistemska memorija brzine 1.600 MHz (4 GB x 1)

 • Hard Drive

  SSD disk od 128 GB

 • Boja

  Metalni

 • Multimedija

  JBL stereo zvučnici (2 W x 2 )
  SoundAlive™
  Interni dvokanalni digitalni mikrofon
  720p HD veb kamera

PRIKAŽI VIŠE SPECIFIKACIJAProširi

 • Mreža

  Intel® Centrino® Advanced-N 6235, 2 x 2 802.11 abg/n (do 300 Mb/s), Widi podrška (samo za Core i CPU)
  Bluetooth V4.0
  Gigabit Ethernet [10 / 100 / 1.000]

 • Ports

  1 mini VGA
  1 HDMI
  1 USB3.0, 2 USB2.0
  (Sleep-and-Charge)
  3-u-1 (SD, SDHC, SDXC) čitač multimedijalne kartice
  1 izlaz za slušalice / ulaz za mikrofon, kombinovano
  1 RJ45 (LAN)
  1 ulaz za DC

 • Ulaz

  Tastatura sa izdvojenim tasterima
  (tastatura sa pozadinskim osvetljenjem)
  Pločica za dodir

 • Bezbednost

  Tanak bezbednosni slot

 • Napajanje

  Litijum-jonska sa 4 ćelije (57 Wh)
  40 W / 60 W AC adapter*
  * Adapter se razlikuje u zavisnosti od sistema

 • Dimenzije

  324 x 224 x 17,5 mm (12,76" x 8,82" x 0,69")

 • Težina

  1,46 kg (3,22 lbs)

 • Softver

  S Player
  S Gallery
  S Camera
  Evernote
  Microsoft Office probna verzija
  Postavke
  Centar za podršku
  SW Update
  Oporavak
  Norton Internet bezbednost (60-dnevna probna verzija)
  Norton Online Backup (30-dnevna probna verzija)
  ※ Softver se može promeniti bez najave.

 • Itd

  Senzor ambijentalnog osvetljenja

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING