/

ATIV Book 8 NP870Z5E

NP870Z5E

ATIV Book 8 NP870Z5E Samsung ATIV Book 8 radi brže nego ikada do sad i na svakom mestu obezbeđuje besprekoran doživljaj rada na računaru i fantastičnu zabavu.

Odgovorno recikliranje baterija

 • Evropska direktiva o baterijama i akumulatorima nastoji da smanji uticaj baterija na okruženje i da podstakne recikliranje materijala od kojih su izrađene. Regulative za reciklažu baterija i akumulatora (punjivih baterija) su u UK uvedene 2009. Regulative za baterije za otpad imaju za cilj značajno povećanje prikupljanja i reciklaže korišćenih prenosivih baterija u UK sa 3% zabeleženih 2007. na 25% do 2012. godine, sa porastom do bar 45% do 2016.

 • Simbol baterije na proizvodu ili njegovom pakovanju ukazuje na to da ne sme da se odlaže sa običnim kućnim otpadom. Umesto toga, potrošač je dužan da odlaže baterije za otpad na naznačenom mestu prikupljanja radi reciklaže. Posebno sakupljanje i recikliranje baterija prilikom odlaganja doprinosi očuvanju prirodnih resursa i omogućava njihovu reciklažu na način koji štiti zdravlje ljudi i životno okruženje. Sveobuhvatna lista centara za reciklažu baterija može da se dobije na sledećoj adresi: www.recycle-more.co.uk

 • Svi Samsung proizvodi koji podležu Direktivi o baterijama su u skladu sa propisima UK za baterije i akumulatore. U skladu sa nacionalnim zakonom, SAMSUNG Electronics (UK) Ltd je član odobrene usklađene organizacije proizvođača baterija. Ova organizacija je zadužena za prikupljanje, rukovanje i odlaganje baterija u ime kompanije Samsung.

ATIV Book 8 NP870Z5E

Funkcije

 • Brže nego ikada ranije
 • Savršen multimedijalni doživljaj
 • Napajanje koje omogućava celodnevni rad na računaru
 • Realističan Full HD

Informacije o portovima

Unapređena mobilnost i stil

Zašto biste ograničavali svoje kretanje ili ono što radite? ATIV Book 8 obezbeđuje maksimalnu prenosivost jer je težak samo 2,40 kg i ima debljinu od 20,9 mm. I pores toga, ATIV Book 8 sadrži sveobuhvatne funkcije za optimalni učinak, kuda god da krenete. „Bare Metal“ aluminijumsko kućište takođe ima kul i elegantan izgled. Izuzetno je trajno i može da podnese svakodnevne udarce i potrese.

Sve što vam je potrebno za povezivanje

Uprkos kompaktnom, prenosivom dizajnu, on sadrži veliki opseg portova za maksimalno povezivanje u pokretu. Podatke možete brzo da delite koristeći 2 x USB 3.0, 2 x USB 2.0 i 3-u-1 slot za više kartica. A uz VGA, LAN i HDMI ugrađene portove u punoj veličini, nisu vam potrebni dodatni adapteri.
Brže nego ikada ranije

Brže nego ikada ranije

Nie trać czasu na zbędne czekanie! Nowy ATIV Book 8 działa szybciej niż kiedykolwiek. Dzięki technologii RAMaccelerator* oraz czterordzeniowemu procesorowi Intel® Core i7 komputer ten ładuje aplikacje o 1,5 raza szybciej**, jeśli były one już wcześniej otwierane, a także potrafi obsługiwać kilka programów jednocześnie, nie spowalniając tempa pracy. Urządzenie aktywuje się ze stanu uśpienia w ciągu 2 sekund, a czas uruchamiania wynosi zaledwie 12 sekund***.

* Obsługiwana przez Condusiv™ Technologies.
** W porównaniu z szybkością ładowania aplikacji wyłącznie w oparciu o pamięć RAM.
*** Prędkość różni się w zależności od doboru procesora i dysku SSD, użytkowanych aplikacji i ustawień sieci bezprzewodowej.
Savršen multimedijalni doživljaj

Savršen multimedijalni doživljaj

Uživajte u zadivljujućim multimedijalnim sadržajima kada god i gde god poželite. Moćna AMD Radeon™ HD 8870M grafička kartica*, sa do 2 GB memorije, obezbeđuje savršen, fantastični vizuelni učinak prilikom uređivanja videa, gledanja filmova ili igranja igara, bez potrebe za baferisanjem ili kašnjenjem. Time se, takođe, produžava trajanje baterije tako što se automatski prelazi na internu grafiku za osnovnije aplikacije.

* Fabrička opcija
Napajanje koje omogućava celodnevni rad na računaru

Napajanje koje omogućava celodnevni rad na računaru

Da li ste se ikada zabrinuli da će baterija ostati bez napajanja? To neće biti slučaj kada imate ATIV Book 8. On omogućava neverovatnih 11,5 sati* trajanja baterije samo jednim punjenjem. Osim toga, njegova baterija zadržava 70% kapaciteta za do 1.500 punjenja – to je pet puta duže od uobičajenog. Zato ostavite kabasti adapter za punjenje kod kuće i uživajte, bez brige, u dužem radu na računaru.

* Zasnovano na rezultatima MobileMark 2007 testa koji se razlikuju u zavisnosti od konfiguracije.
Realističan Full HD

Realističan Full HD

Oživite sve uz jasnije, svetlije i bogatije slike. SuperBright (300-nitni) Full HD ekran od 15,6” koji sadrži Image Enhancer softver je 50% svetliji* od uobičajenog ekrana i 40% je jasniji*. U njega se može gledati iz bilo kog horizontalnog ili vertikalnog ugla u rasponu od 178º bez distorzije boje. A pošto je antirefleksivan, možete da uživate u izuzetnoj jasnoći slike čak i kada ste na otvorenom.

* Upoređen sa HD ekranima od 200 nita.

Bogat zvuk uz JBL® zvučnike

Prodrmajte svet uz visokokvalitetnu reprodukciju zvuka kod svih vrsta muzike i razonode. Uživajte u posebno jasnom i realističnom surround zvuku koji se emituje kroz dva velika i moćna JBL® stereo zvučnika od 4 W. Bass Boost tehnologija takođe obezbeđuje poboljšane niske tonove kako bi se dobila veća dubina i optimalan kvalitet zvuka.

Ergonomska tastatura sa pozadinskim osvetljenjem

Tastatura sa pozadinskim osvetljenjem se automatski prilagođava uslovima okolnog osveteljenja tako što povećava osvetljenost tastera radi optimalne udobnosti i lakog korišćenja tokom rada u mračnim okruženjima ili noću. Kada okruženje postane svetlije, pozadinsko svetlo na tastaturi se isključuje i ekran postaje svetliji. Takodje, možete ga i ručno uključiti i isključiti u svakom trenutku.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Dimenzije NP870Z5E-X01HS

 • Operativni sistem

  Windows 8 (64 - bitni)

 • Processor / Chipset

  Intel® Core™ i7 procesor 3635QM (2,40 GHz do 3,40 GHz, 6 MB L3 keš memorije)
  Intel HM76

 • Grafika

  AMD Radeon™ HD 8870M grafika sa 2 GB GDDR5 grafičkom karticom (PowerExpress)

 • Ekran

  15,6 - inčni SuperBright 300 - nitni FHD LED displej (1920 x 1080), antirefleksivni

 • Memorija

  8 GB DDR3 sistemska memorija brzine 1.600 MHz (na BD 8 GB)
  1 SODIMM

 • Hard Drive

  1 TB S-ATAII Hard disk (5.400 RPM)

 • Boja

  Pepeljasto siva

 • Multimedija

  JBL stereo zvučnici (4 W x 2 )
  SoundAlive™
  Interni dvokanalni digitalni mikrofon
  720p HD veb kamera

PRIKAŽI VIŠE SPECIFIKACIJAProširi

 • Mreža

  Intel® Centrino® Advanced-N 6235, 2 x 2 802.11abg/n (do 300 Mb/s), Widi podrška (samo za Core i CPU)
  Bluetooth V4.0
  Gigabit Ethernet [10 / 100 / 1000]

 • Ports

  1 VGA
  1 HDMI
  2 USB3.0, 2 USB2.0
  (Sleep-and-Charge)
  3-u-1 (SD, SDHC, SDXC) čitač multimedijalne kartice
  1 izlaz za slušalice / ulaz za mikrofon, kombinovano
  1 RJ45 (LAN)
  1 ulaz za DC

 • Ulaz

  Izolovana tastatura sa numeričkim tasterom
  (tastatura sa pozadinskim svetlom)
  (Tastatura sa pozadinskim svetlom)
  dodirna pločica

 • Bezbednost

  Bezbednosni slot

 • Napajanje

  8 ćelije (91 Wh)
  90 W AC adapter

 • Dimenzije

  376 x 249,9 x 20,9 mm (14,8'' x 9,84'' x 0,82'')

 • Težina

  2,4 kg

 • Softver

  S Note
  S Player
  S Gallery
  S Camera
  Evernote
  Microsoft Office probna verzija
  Postavke
  Centar za podršku
  SW Update
  Oporavak
  Norton Internet bezbednost (60-dnevna probna verzija)
  Norton Online Backup (30-dnevna probna verzija)
  ※ Softver se može promeniti bez najave.

 • Itd

  Senzor ambijentalnog osvetljenja

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING