/

ATIV Book 9 NP900X3E

NP900X3E

ATIV Book 9 NP900X3E Najtanji i najlakši prenosni računar*, sa novim Intel® Core™ procesorom treće generacije i velikim SuperBright ekranom (300 nita).

Odgovorno recikliranje baterija

 • Evropska direktiva o baterijama i akumulatorima nastoji da smanji uticaj baterija na okruženje i da podstakne recikliranje materijala od kojih su izrađene. Regulative za reciklažu baterija i akumulatora (punjivih baterija) su u UK uvedene 2009. Regulative za baterije za otpad imaju za cilj značajno povećanje prikupljanja i reciklaže korišćenih prenosivih baterija u UK sa 3% zabeleženih 2007. na 25% do 2012. godine, sa porastom do bar 45% do 2016.

 • Simbol baterije na proizvodu ili njegovom pakovanju ukazuje na to da ne sme da se odlaže sa običnim kućnim otpadom. Umesto toga, potrošač je dužan da odlaže baterije za otpad na naznačenom mestu prikupljanja radi reciklaže. Posebno sakupljanje i recikliranje baterija prilikom odlaganja doprinosi očuvanju prirodnih resursa i omogućava njihovu reciklažu na način koji štiti zdravlje ljudi i životno okruženje. Sveobuhvatna lista centara za reciklažu baterija može da se dobije na sledećoj adresi: www.recycle-more.co.uk

 • Svi Samsung proizvodi koji podležu Direktivi o baterijama su u skladu sa propisima UK za baterije i akumulatore. U skladu sa nacionalnim zakonom, SAMSUNG Electronics (UK) Ltd je član odobrene usklađene organizacije proizvođača baterija. Ova organizacija je zadužena za prikupljanje, rukovanje i odlaganje baterija u ime kompanije Samsung.

ATIV Book 9 NP900X3E

Funkcije

 • Najtanji i najkompaktniji do sada
 • Potpuno novi dizajn
 • Vizuelno bogatiji, trenutno brži
 • Samsungova „brza“ rešenja

Informacije o priključcima

Informacije o priključcima

Samsungova „brza“ rešenja

Samsungova „brza“ rešenja
Najbrže pokretanje sistema Recite zbogom izgubljenom vremenu i stresu, zahvaljujući neverovatno brzim performansama. Uz Samsungova brza rešenja, ATIV Book 9 može da se pohvali sa najbržim pokretanjem sistema na svetu, za svega 8,4 sekundi*. Više nećete morati da čekate da biste završili posao. Fast Start tehnologija Možete početi da radite i igrate se još efikasnije, uz pomoć opcije trenutnog uključivanja. Funkcija Fast Start budi vaš notebook računar iz stanja mirovanja za 1,4 sekunde*. Ovaj inovativni hibridni režim spavanja kombinuje brzo pokretanje iz režima mirovanja i stabilnost hibernacije. Brz pristup podacima Dođite do neophodnih informacija – onda kada su vam potrebne! SSD disk (Solid State Drive) obezbeđuje znatno brže pokretanje sistema i pristup podacima u poređenju sa čvrstim diskom. A bez pokretnih delova, manje je izložen greškama i oštećenjima.

* Brzina može da se razlikuje u zavisnosti od tipa procesora i SSD diska korišćena podešavanja, aplikacije i postavke bežične mreže.

Jasniji, svetliji i veći ekran

Jasniji, svetliji i veći ekran
Full HD displej Više ne morate da se mučite da biste videli sve na ekranu. Full HD ekran visoke rezolucije ima daleko veću površinu gledanja, a slike i tekst su neverovatno oštri. Možete raditi više poslova istovremeno i završiti ih s lakoćom, ali i uživati u svakom, najsitnijem detalju na vašim slikama ili filmovima. SuperBright Plus ekran Svaka fotografija, video zapis, veb sajt i dokument izgleda neverovatno na SuperBright Plus ekranu sa osvetljenošću od 300 nita. Ovaj ekran je 1,5 puta svetliji *, a takođe je i antirefleksivan, tako da sve možete da vidite jasno, čak i pod jakom sunčevom svetlošću. Takođe, njegov široki ugao gledanja od 170º znači da ćete sadržaj na ekranu moći da gledate iz skoro svakog ugla.

* Upoređen sa ekranima od 200 nita.

Ekran sa automatskim senzorom i tastatura sa pozadinskim osvetljenjem

Ekran sa automatskim senzorom i tastatura sa pozadinskim osvetljenjem
Uz Samsung ATIV Book 9 lako ćete obavljati svoje poslove, i danju i noću. Njegov ekran i tastatura sa pozadinskim osvetljenjem automatski se prilagođavaju uslovima osvetljenja pomoću automatskog senzora. Ekran i tastatura tako uvek obezbeđuju optimalnu osvetljenost, maksimalnu udobnost i laku upotrebu, čak i u naročito tamnim ili svetlim okruženjima.

Superiorna dodirna pločica sa podrškom za višestruki dodir

Superiorna dodirna pločica sa podrškom za višestruki dodir
Uz Samsung ATIV Book 9 lako ćete obavljati svoje poslove, i danju i noću. Njegov ekran i tastatura sa pozadinskim osvetljenjem automatski se prilagođavaju uslovima osvetljenja pomoću automatskog senzora. Ekran i tastatura tako uvek obezbeđuju optimalnu osvetljenost, maksimalnu udobnost i laku upotrebu, čak i u naročito tamnim ili svetlim okruženjima.
Najtanji i najkompaktniji do sada*

Najtanji i najkompaktniji do sada*

Samsungov ATIV Book 9 je toliko lagan za nošenje – i tako jedinstven – da nigde nećete želeti da idete bez njega. Potpuno je ravan, a njegova debljina iznosi svega 12,9 mm (0,5 inča) zahvaljujući izuzetnoj veštini Samsungovih inženjera. Njegove izuzetno tanke komponente, poput LCD ekrana, ventilatora i memorije, specijalno su dizajnirane samo za ATIV Book 9. A zahvaljujući svojoj inovativnoj jednodelnoj školjki mogu jednostavno i precizno da se postave u okvir.

* U poređenju sa prenosnim računarima od 13 inča većih proizvođača, od marta 2012.

Easy One-Click Control

Easy One-Click Control
Setting-up your notebook has never been easier. Bypass the Control Panel and simply take control of your notebook and optimize performance with Samsung’s Easy Settings. It provides one-click execution using keyboard shortcuts and minimal steps to adjust simple functions. It also unifies Samsung’s utility software, so your notebook will start-up and run faster.
Potpuno novi dizajn

Potpuno novi dizajn

Udovoljite svom osećaju za stil sa ekskluzivnim vrhunskim dizajnom, potpuno drugačijim od drugih, i prefinjenim aerodinamičnim oblikom koji ima Samsung ATIV Book 9. Njegovo uglađeno, 100% aluminijumsko kućište je peskirano kako bi se dobila mat završna obrada. Kućište je naglašeno sofisticiranom pepeljasto crnom bojom i prelepom izradom.
Vizuelno bogatiji, trenutno brži

Vizuelno bogatiji, trenutno brži

Unesite u svoj život više uzbuđenja uz Samsung ATIV Book 9 koji su opremljeni novim Intel® Core™ procesorima 3. generacije. Uživajte u drastično bržim performansama, kao što su 10 do 15% efikasnija obrada podataka, kao i 2 puta brža obrada medijskih datoteka i prikazivanje 3D sadržaja. Sve što volite da radite, na primer da gledate HD filmove, uređujete sadržaje ili kreirate moćne prezentacije, postaje brže, jednostavnije i živopisnije.

* Fabrička opcija

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Dimenzije NP900X3E-K01HS

 • Operativni sistem

  Windows 8 (64-bitni)

 • Processor / Chipset

  Intel® Core™ i5 procesor 3337U (1,8 GHz do 2,7 GHz, 3 MB L3 keš memorije)
  Intel HM75

 • Grafika

  Intel® HD Graphics 4000

 • Ekran

  13,3-inčni SuperBright 300-nitni FHD LED displej (1920 x 1080), antirefleksivni filter

 • Memorija

  4 GB DDR3 sistemske memorije na 1.600 MHz (na BD 4 GB)

 • Hard Drive

  SSD disk od 128 GB

 • Boja

  Pepeljasto siva

 • Multimedija

  Stereo zvučnici (1,5 W x 2)
  SoundAlive™
  Interni mikrofon
  HD web-kamera od 1,3 megapiksela

PRIKAŽI VIŠE SPECIFIKACIJAProširi

 • Mreža

  Intel® Centrino® Advanced-N 6235, 2 x 2 802.11 abg/n (do 300 Mbps), Widi podrška (samo za Core i CPU)
  Bluetooth V4.0
  Gigabit Eternet [10 / 100 / 1000]

 • Ports

  1 VGA
  (podrška za VGA adapter)
  1 HDMI
  1 USB3.0, 1 USB2.0
  (Sleep-and-Charge)
  3-u-1 (SD, SDHC, SDXC) čitač kartica
  1 kombinovani izlaz za slušalice / mikrofon
  1 RJ45 (LAN)
  (paket za Ethernet adapter)
  1 DC ulaz

 • Ulaz

  Tastatura sa izdvojenim tasterima
  (tastatura sa pozadinskim osvetljenjem)
  (tastatura sa pozadinskim osvetljenjem)
  Klikpad

 • Napajanje

  4 ćelije (44 Wh)
  Adapter za napajanje naizmeničnom strujom od 40 W

 • Dimenzije

  313,8 x 218,5 x 12,9 mm (12,35" x 8,6" x 0,51")

 • Težina

  1,16 kg

 • Softver

  S Player
  S Gallery
  S Camera
  Evernote
  Probna verzija sistema Microsoft Office
  Postavke
  Centar za podršku
  SW Update
  Oporavak
  Norton Internet Security (60-dnevna probna verzija)
  Norton Online Backup (30-dnevna probna verzija)
  ※ Softver može biti promenjen bez prethodne najave.

 • Itd

  Senzor ambijentalnog osvetljenja

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING