/

CLP-770ND Color Laser
štampač (32 / 32 ppm)

CLP-770ND

CLP-770ND Color Laser štampač (32 / 32 ppm) Performanse koje su potrebne vašem poslovanju, pri pristojnoj ceni. Samsung CLP-770ND je profesionalni kolor laserski štampaè koji optimizuje kvalitet vašeg otiska štampe i operativne troškove. Od jednog do drugog posla, videæete zašto je ovaj štampaè najbolji pomoænik u uredu koji neumorno radi da isporuèi otiske živopisnih boja u trenutku.

Odgovorno recikliranje baterija

 • Evropska direktiva o baterijama i akumulatorima nastoji da smanji uticaj baterija na okruženje i da podstakne recikliranje materijala od kojih su izrađene. Regulative za reciklažu baterija i akumulatora (punjivih baterija) su u UK uvedene 2009. Regulative za baterije za otpad imaju za cilj značajno povećanje prikupljanja i reciklaže korišćenih prenosivih baterija u UK sa 3% zabeleženih 2007. na 25% do 2012. godine, sa porastom do bar 45% do 2016.

 • Simbol baterije na proizvodu ili njegovom pakovanju ukazuje na to da ne sme da se odlaže sa običnim kućnim otpadom. Umesto toga, potrošač je dužan da odlaže baterije za otpad na naznačenom mestu prikupljanja radi reciklaže. Posebno sakupljanje i recikliranje baterija prilikom odlaganja doprinosi očuvanju prirodnih resursa i omogućava njihovu reciklažu na način koji štiti zdravlje ljudi i životno okruženje. Sveobuhvatna lista centara za reciklažu baterija može da se dobije na sledećoj adresi: www.recycle-more.co.uk

 • Svi Samsung proizvodi koji podležu Direktivi o baterijama su u skladu sa propisima UK za baterije i akumulatore. U skladu sa nacionalnim zakonom, SAMSUNG Electronics (UK) Ltd je član odobrene usklađene organizacije proizvođača baterija. Ova organizacija je zadužena za prikupljanje, rukovanje i odlaganje baterija u ime kompanije Samsung.

CLP-770ND Color Laser
štampač (32 / 32 ppm)

Funkcije

 • Visoke performanse, bolja produktivnost

Velika izdržljivost. Visoke performanse.

Velika izdržljivost. Visoke performanse.
Uz kratke rokove i velika oèekivanja ne želite da razmišljate o tome da li vaš štampaè može savladati radno optereæenje. Sa CLP-770ND nema neizvesnosti. Visok meseæni radni kapacitet od 120.000 listova sa 32 ppm znaèi da laserski štampaè CLP-770ND može ispuniti zahteve i najupošljenijih ureda.

Povežite se sa kolegama

Povežite se sa kolegama
Povežite sve u vašem uredu na jednu mrežu i omoguæite da sve funkcioniše besprekorno. Oni æe deliti obièan štampaè a vi æete uštedeti vreme kod servisiranja više ureðaja. A uz Ethernet interfejs možete poboljšati svoje performanse ako ga povežete na mrežu. Unapredite vaše veštine komunikacije pomoæu laserskog štampaèa CLP-770ND i držite linije za komunikaciju otvorenim.

Brzo štampanje od prve strane

Brzo štampanje od prve strane
Prestanite da gubite vreme èekajuæi pored štampaèa. Vreme štampe prve stranice vašeg CLP-770ND, vodeæe u industriji, vam obezbeðuje prvi otisak visokog kvaliteta u najmanje 10 / 11 (Mono / Kolor) sekundi. Sa svojom intenzivnom brzinom štampe od 32 stranice u minuti i rezolucijom profesionalne klase, ostvariæete kvalitet iz štamparije u vašem sopstvenom uredu. Jedini problem? Šta raditi sa tolikim novim vremenom.

Eliminišite nagađanje iz procesa štampanja

Eliminišite nagađanje iz procesa štampanja
Da li je komunikacija predstavljala problem u odnosu sa vašim trenutnim štampaèem? Vreme je da krenete dalje. Uz veliki, osvetljeni displej štampaèa CLP-770ND, nikada više neæete morati da pogaðate znaèenje skraæenica i kodova grešaka. Štampaè CLP-770ND vam pokazuje svoj status u kristalno jasnim slovima na LCD ekranu sa 4 linije, što predstavlja dvostruko veæi èitljiv prostor u odnosu na tipiène štampaèe. Konaèno, štampaè koji stvarno govori vašim jezikom.

Siti ste umetanja papira?

Siti ste umetanja papira?
Slobodno obavljajte više zadataka dok se vaš dokument štampa. CLP-770ND æe savladati i vaše najveæe poslove štampanja bez potrebe za dopunom papira. Dopunite standardnu kasetu kapaciteta 600 stranica sa opcionalnim kasetama do 500 stranica za manipulaciju veæeg kapaciteta papira, što je savršeno za sve što je potrebno za štampanje u velikom obimu. Ponekad je veæe stvarno bolje.
Štampač na koji nećete čekati

Štampač na koji nećete čekati

Štampaè CLP-770ND poveæava vašu produktivnost uz brzinu štampe od 24 str/min. Uz vreme štampanja prve strane od 10 sekundi za mono i 11 sekundi za kolor štampu, više vremena æete provesti zabavljajuæi se a manje èekajuæi da se dokumenta odštampaju. Njegova rezolucija od 9600 x 600 dpi isporuèuje otiske najvišeg kvaliteta tako da stvarno možete da primetite. Tome dodajte moguænost štampe 120.000 listova meseèno i štampaè CLP-770ND je spreman za svaki izazov.
Vaš doživljaj štampe je upravo postao živopisniji.

Vaš doživljaj štampe je upravo postao živopisniji.

Uz skoro neverovatan talenat za taènost boje i moguænost da odgovori na zahteve za izvanredan kvalitet od 9600 x 600 dpi sa apsolutnom lakoæom, CLP-770ND isporuèuje kolor štampu visokog kvaliteta uvek kada vam je potrebna. Njegov Easy Color Manager i poboljšani CTD senzor (Color Toner Density Sensor) obezbeðuju uvek jasan, oštar i profesionalan otisak u boji, što vam pruža kontrolu nad bojama - to omoguæava da lako podesite balans boje, osvetljenost, kontrast i saturaciju svake sllike koju vidite na monitoru.
Kompas navigacija

Kompas navigacija

Sa LED simbolom rezultata navigacije na CLP-770ND uvek æete znati u kom statusu se vaš posao nalazi. Uvek ste ukljuèeni sa njegovih 11 razlièitih indikatora statusa posla, ukljuèujuæi situacije sa greškama i upozorenjima.
Brza CPU

Brza CPU

Sa procesorom od 800 MHz, CLP-770ND radi brzo kako bi se smanjilo vreme èekanja kod mrežnog štampanja i unapredila produktivnost sa njegovom brzom obradom i rafalnom štampom.
Easy Color Manager

Easy Color Manager

Ono što vidite, to æe biti i odštampano uz Easy Color Manager. On vam omoguæava da podesite balans boje, osvetljenost, kontrast i saturaciju bilo koje slike koju vidite na monitoru, što je posebno zgodno kada obrađujete posebne zahteve brendova.
SyncThru™ Web servis

SyncThru™ Web servis

Umorni ste od instaliranja softvera samo da biste rukovali vašim štampaèem? Sada možete jednostavno izmeniti postavke štampaèa, nadograditi firmver i proveriti status štampaèa samo pomoæu web pretraživaèa i inovativnog SyncThru™ Web servisa.
SyncThru™ Admin 5

SyncThru™ Admin 5

Ko kaže da ne možete postiæi sve? SyncThru™ Admin 5 vam omoguæava jednostavnu instalaciju, upravljanje i nadzor svih digitalnih ureðaja povezanih na mrežu na pristupaènom interfejsu. Takoðe imate moguænost da analizirate podatke u više detalja sa lako èitljivim izveštajima.
CounThru™ 2 Pro / Enterprise

CounThru™ 2 Pro / Enterprise

Saznajte status štampaèa bez napuštanja stolice. Primajte upozorenja na nizak nivo tonera, obaveštenja o greškama sistema, kao i sažetke o korišæenju i raèunima korisnika sa Samsung - ovim sopstvenim CounThruTM 2 Pro / Enterprise interfejsom.
Opcionalni tvrdi disk

Opcionalni tvrdi disk

Ugradnja opcionalnog tvrdog diska od 80 GB vam pomaže u nadzoru i upravljanju poslovima, smanjuje zakrèenje mreže i optimizuje pamæenje poslova štampe za poverljivo i odloženo štampanje.
Proširiva memorija

Proširiva memorija

Ugraðena memorija u CLP-770ND znaèi da može savladati vašu radnu normu bez napora. Uživajte u brzoj obradi sa standardnom memorijom od 256 MB ili ugraðenom RAM memorijom, ili je dopunite do 768 MB za lakše savladavanje i vaših najveæih poslova.
 • Samsung CLP-770ND Izvanredan štampač u boji za male radne grupeSamsung CLP-770ND Izvanredan štampač u boji za male radne grupe

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Dimenzije CLP-770ND/SEE

Pregled

 • Funkcija

  Kolor štampa

Štampa

 • Brzina (crno-belo)

  Do 32 ppm za A4 (33 ppm za Letter)

 • Brzina (boja)

  Do 32 ppm za A4 (33 ppm za Letter)

 • Vreme štampanja prve stranice (crno-belo)

  Manje od 10 s (iz Ready Mode)

 • Vreme štampanja prve stranice (u boji)

  Manje od 11 s (iz Ready Mode)

 • Rezolucija

  Do 9600 x 600 dpi efektivne rezolucije

 • Emulacija

  PostScipt 3, PCL5c, PCL 6 , PDF 1,4

 • Dvostrano

  Ugrađeno

PRIKAŽI VIŠE SPECIFIKACIJAProširi

Rad sa papirom

 • Kapacitet i tipovi ulaza

  Kaseta za 500 listova, višenamenska kaseta za 100 listova

 • Kapacitet i tip izlaza

  350 listova licem na dole

 • Veličina medijuma

  76 x 127 mm (3" x 5") ~ 216 x 356 mm (8,5" x 14")

 • Tip medijuma

  Koverte, nalepnice, kartice, obveznice, arhiva

Opšte karakteristike

 • Procesor

  800 MHz

 • Memorija/skladište

  256 MB (Maks. 768 MB)

 • Kompatibilnost operativnog sistema

  Windows 7 (32 bit, 64 bit) / 2000 / XP / 2003 / Vista / 2008 Različiti Linux OS, Mac OS X 10,3~10,5

 • Interfejs

  USB 2,0 velike brzine, Ethernet 10/100 BaseTX, EDI (External Device Interface-USB Host Type)

 • Nivo buke

  Manje od 54 dBA (kolor štampa i crno-bela štampa) Manje od 35 dBA (u pripravnosti)

 • Radni ciklus, mesečni

  Do 120.000 stranica

 • Dimenzije (ŠxDxV)

  446 x 481 x 464 mm (17,6" x 18,9" x 18,3")

 • Težina

  29,9 kg (66 lbs)

Potrošni materijal

 • Ketridž sa crnim mastilom

  Prosečan neprekidni kapacitet crnog kertridža 7.000* standardnih stranica (isporučuje se sa kertridžom sa tonerom za 3.500* stranica)

 • Žuti/magenta/cijan ketridž sa mastilom

  Prosečan neprekidni kapacitet kertridža sa žutom / ljubičastom / teget bojom 7.000* standardnih stranica (isporučuje se sa kertridžom sa tonerom za 3.500* stranica)

 • Prenosni remen

  Pribl. 50.000 stranica

Opcija

 • Opcija

  Memorija od 256 MB : ML-MEM160 512 MB Memorija: ML-MEM170Uvlakač papira druge kasete (x 2) : CLP-S770ABežična mrežna kartica (802,11 b/g) : ML-NWA30LStand (kratka) : ML-DSK20S 80 GB HDD : ML-HDK420

Podrška

Vodič za univerzalni upravljački program za štampu

0.91 MB, pdf, ENGLESKI

2013.05.09

Ostali priručnici (3)

Softver (10)

 • Postavi IP

  Win 2000/XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1/Win 10(32bit,64bit), 1.41 MB, exe, Мулти Лангуаге

  Verzija : V1.05.08.3.14

  2015.08.26

 • Fleet Admin Pro

  Win Server 2008/Win Server 2012/Win7 Pro/Win8 Pro (32bit, 64bit), 224.79 MB, zip, Мулти Лангуаге

  Verzija : V1.0.38

  2015.07.13

 • Easy Color Manager

  Win 2000/XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1/Win 10(32bit,64bit), 12.23 MB, zip, Мулти Лангуаге

  Verzija : V4.00.13

  2015.06.25

 • SyncThru 6(Patch)

  Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1/Win 10(32,64bit), 4.68 MB, zip, ENGLESKI

  Verzija : V1.0

  2015.06.23

 • Fleet Admin Pro,SNMP Agent

  Win Server 2008/Win Server 2012/Win7 Pro/Win8 Pro (32bit, 64bit), 4.51 MB, zip, Мулти Лангуаге

  Verzija : V1.0.15

  2015.05.08

 • Easy Printer Manager

  Mac OS 10.5 ~ 10.10, 54.84 MB, zip, Мулти Лангуаге

  Verzija : V1.01.79

  2014.11.10

 • Postavi IP

  Mac OS 10.5 ~ 10.10, 0.22 MB, zip, Мулти Лангуаге

  Verzija : V1.00.10

  2014.11.10

 • Easy Printer Manager

  Win 2000/XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1/Win 10(32bit,64bit), 39.73 MB, exe, Мулти Лангуаге

  Verzija : V1.05.58.01

  2014.11.10

Upravljački programi (20)

Firmver (1)

 • Firmware File

  All OS, 18.06 MB, exe, Мулти Лангуаге

  Verzija : 2.xx.03.76

  2012.12.14

Okruženje (1)

Neke datoteke možda nisu dostupne preko telefona i tablet uređaja. Pristupite ovoj stranici sa stonog računara kako biste mogli da preuzmete sve datoteke.Da biste mogli da čitate PDF datoteke, na računaru mora da bude instaliran Adobe Acrobat Reader. Možete da ga preuzmete na veb-sajtu kompanije Adobe.Preuzmite Adobe Acrobat ReaderidiDa biste mogli da čitate DjVu datoteke, na računaru mora da bude instaliran DjVu prikazivač. Kliknite na ovaj reklamni natpis i instalirajte prikazivač. Preuzmite Djvu prikazivačPreuzmite Djvu prikazivačidi

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili ukoliko vam je potrebna podrška za ovaj proizvod, posetite sekciju Podrška na našem sajtu. Podrškaidi

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING