/

MultiXpress C8385ND Color
multifunkcijski štampač (38 / 38 ppm)

CLX-8385ND

MultiXpress C8385ND Color multifunkcijski štampač (38 / 38 ppm) Bilo da štampate prezentaciju za taj veliki sastanak ili šaljete skenirana dokumenta kolegi, Samsung MultiXpress C8385ND isporuèuje efikasne, pouzdane performanse visokog kvaliteta. Od njegove štampe živih boja i dinamièkog digitalnog kopiranja do zgodnih funkcija skeniranja i faksiranja, C8385ND je stvoren da poveæa produktivnost u vašem uredu, a njegov dizajn koji se lako održava znaèi smanjenje zastoja i manje troškova održavanja.

Odgovorno recikliranje baterija

 • Evropska direktiva o baterijama i akumulatorima nastoji da smanji uticaj baterija na okruženje i da podstakne recikliranje materijala od kojih su izrađene. Regulative za reciklažu baterija i akumulatora (punjivih baterija) su u UK uvedene 2009. Regulative za baterije za otpad imaju za cilj značajno povećanje prikupljanja i reciklaže korišćenih prenosivih baterija u UK sa 3% zabeleženih 2007. na 25% do 2012. godine, sa porastom do bar 45% do 2016.

 • Simbol baterije na proizvodu ili njegovom pakovanju ukazuje na to da ne sme da se odlaže sa običnim kućnim otpadom. Umesto toga, potrošač je dužan da odlaže baterije za otpad na naznačenom mestu prikupljanja radi reciklaže. Posebno sakupljanje i recikliranje baterija prilikom odlaganja doprinosi očuvanju prirodnih resursa i omogućava njihovu reciklažu na način koji štiti zdravlje ljudi i životno okruženje. Sveobuhvatna lista centara za reciklažu baterija može da se dobije na sledećoj adresi: www.recycle-more.co.uk

 • Svi Samsung proizvodi koji podležu Direktivi o baterijama su u skladu sa propisima UK za baterije i akumulatore. U skladu sa nacionalnim zakonom, SAMSUNG Electronics (UK) Ltd je član odobrene usklađene organizacije proizvođača baterija. Ova organizacija je zadužena za prikupljanje, rukovanje i odlaganje baterija u ime kompanije Samsung.

MultiXpress C8385ND Color
multifunkcijski štampač (38 / 38 ppm)

Funkcije

 • Samsung MultiXpress C8385ND je moæno rešenje za štampanje specijalno dizajnirano da ima snažan uticaj na vaše poslovanje

Budite u kontaktu sa jednostavnim štampanjem.

Budite u kontaktu sa jednostavnim štampanjem.
Pomoæu luksuznim širokim 7” LCD dodirnim ekranom u boji možete jednim pogledom taèno utvrditi šta se dešava sa vašim poslom štampanja. MultiXpress C8385ND pruža moguænosti za lako rešavanja problema direktno na ekranu. Kada je povezan sa intuitivnim i prilagodljivim korisnièkim interfejsom, neæete morati da se bavite veæim zastojima. Ili troškovima održavanja.

Jedan štampaè. Potpuno povezivanje.

Jedan štampaè. Potpuno povezivanje.
Povezivanjem vašeg celokupnog osoblja na MultiXpress C8385ND, ne samo da æete uštedeti vreme i novac kod servisiranja nekoliko štampaèa, nego æete poveæati i produktivnost — u vašem uredu æete moæi da lako i bez prekida štampate, skenirate, faksirate preko vaše IT mreže u samo nekoliko minuta.

Ogroman mesečni ciklus rada olakšava posao.

Ogroman mesečni ciklus rada olakšava posao.
Dizajniran da bude manje zavisan od servisiranja u odnosu na tipièan štampaè, MultiXpress C8385ND vam dozvoljava da se usredsredite na vaš posao obavljajuæi njegov — isporuèivanje svih vaših dokumenata bez greške svaki put, zahvaljujuæi neuporedivom meseènom ciklusu rada. Sa mrežnom pripremom, može ga deliti više korisnika, što vašem osoblju obezbeðuje fleksibilnost štampanja sa razlièitih radnih jedinica.

Siti ste umetanja papira?

Siti ste umetanja papira?
Slobodno obavljajte više zadataka dok se vaš dokument štampa. MultiXpress C8385ND æe savladati i vaše najveæe poslove štampanja bez potrebe za dopunom papira. Dopunite standardnu kasetu kapaciteta 620 stranica sa opcionalnim kasetama do 2.100 stranica za manipulaciju veæeg kapaciteta papira, što je savršeno za sve što je potrebno za štampanje u velikom obimu. Ponekad je veæe stvarno bolje.
Dobrodošli u svoj ured visokih performansi.

Dobrodošli u svoj ured visokih performansi.

Štampaè MultiXpress C8385ND je sportski auto visokih performansi meðu štampaèima, koji štampa do 38 kolor A4 stranica u samo 60 sekundi, jedan od najbržih na svetu u svojoj klasi. A sa performansama skeniranja u boji od 33 ipm, on predstavlja potpuno rešenje za vaše poslovanje. A ako njegova uzbudljiva brzina štampanja nije dovoljna, kada uraèunate snagu obrade koja dolazi od CPU sa 800 MHz, 1 GB RAM memorije i tvrdim diskom od 160 GB, nema sumnje u vrhunske performanse koje MultiXpress C8385ND može doneti svakom uredu.
Vaš doživljaj štampe je upravo postao živopisniji.

Vaš doživljaj štampe je upravo postao živopisniji.

Uz skoro neverovatan talenat za taènost boje i moguænost da odgovori na zahteve za izvanredan kvalitet od 9600 x 600 dpi sa apsolutnom lakoæom, MultiXpress C8385ND isporuèuje kolor štampu visokog kvaliteta uvek kada vam je potrebna. Njegov Easy Color Manager i poboljšani CTD senzor obezbeðuju uvek jasan, oštar i profesionalan otisak u boji, što vam pruža kontrolu nad bojama — to omoguæava da lako podesite balans boje, osvetljenost, kontrast i saturaciju svake sllike koju vidite na monitoru.
Zaglavljivanje papira

Zaglavljivanje papira

Ne dopustite da se vaša produktivnost zaustavi. MultiXpress C8385ND sadrži tri odvojena valjka—prihvatni valjak, prednji valjak i zaustavni valjak—koji funkcionišu zajedno kako bi svaki put preuzeli samo jedan papir spreèavajuæi lepljive situacije kao što su pogrešno uvlaèenje i zaglavljivanje papira.
SyncThru™ Admin 5

SyncThru™ Admin 5

Ko kaže da ne možete postiæi sve? SyncThru™ Admin 5 vam omoguæava jednostavnu instalaciju, upravljanje i nadzor svih digitalnih ureðaja povezanih na mrežu na pristupaènom interfejsu. Takoðe imate moguænost da analizirate podatke u više detalja sa lako èitljivim izveštajima.
SyncThru™ Web servis

SyncThru™ Web servis

Umorni ste od instaliranja softvera samo da biste rukovali vašim štampaèem? Sada možete jednostavno izmeniti postavke štampaèa, nadograditi firmver i proveriti status štampaèa samo pomoæu web pretraživaèa i inovativnog SyncThru™ Web servisa.
CounThru™ 2 Pro/Enterprise

CounThru™ 2 Pro/Enterprise

Saznajte status štampaèa bez napuštanja stolice. Primajte upozorenja na nizak nivo tonera, obaveštenja o greškama sistema, kao i sažetke o korišæenju i raèunima korisnika sa Samsung-ovim sopstvenim CounThruTM 2 Pro / Enterprise interfejsom.
SmarThru™ Workflow 2

SmarThru™ Workflow 2

Dopustite da C8385ND obavlja svu vašu komunikaciju. Njegova SmarThru™ Workflow 2 funkcija vam dopušta da šaljete štampana dokumenta i dokumenta u elektronskom obliku direktno na više mesta ukljuèujuæi poštanske sanduèiæe za e-poštu, mrežne fascikle i faks ureðaje.
SmarThru™ Office

SmarThru™ Office

Ostanite organizovani pomoæu aplikacije SmarThru™ Office. Ovo rešenje za uštedu vremena efikasno snima dokumente i skladišti ih u fascikle. Ono takoðe indeksira i vezuje ih tako da se mogu poslati na druga mesta ili aplikacije radi dalje obrade.
Easy Color Manager

Easy Color Manager

Ono što vidite, to æe biti i odštampano uz Easy Color Manager. On vam omoguæava da podesite balans boje, osvetljenost, kontrast i saturaciju bilo koje slike koju vidite na monitoru, što je posebno zgodno kada obraðujete posebne zahteve brendova.
Automatska detekcija boje

Automatska detekcija boje

Preskoèite zbrku oko ruènog izbora mono ili kolor štampe. MultiXpress C8385ND automatski detektuje boju na slikama i štampa u skladu s tim. Uštedeæete vreme i novac štampanjem dokumenata u boji samo prema potrebi.
Kalibracija u realnom vremenu

Kalibracija u realnom vremenu

Nezavisno od toga koliko puta koristite štampaè, on uvek isporuèuje standardni kvalitet boja, automatskom kalibracijom boje, tako da ne morate da mislite o tome. Osim ako dokument nije dovoljno važan, pri èemu æete moæi ruèno da kontrolišete kvalitet boje.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Dimenzije CLX-8385ND/SEE

Pregled

 • Funkcija

  Štampanje, kopiranje, skeniranje, Faks (opcionalno), mreža, Duplex

Štampa

 • Brzina (crno-belo)

  Simplex : Do 38 ppm za A4 (40 ppm za Letter) Duplex: Do 33 ppm za A4 (35 ppm za Letter)

 • Vreme štampanja prve stranice (crno-belo)

  Manje od 14 s

 • Rezolucija

  Do 9600 x 600 dpi efektivne rezolucije

 • Emulacija

  PCL5ce, PCL6, PostScript3, PDF Direct V1,4

 • Dvostrano

  Standard

PRIKAŽI VIŠE SPECIFIKACIJAProširi

Kopija

 • Brzina

  do 38 cpm za A4 (40 cpm za Letter)

 • Rezolucija

  Do 1200 x 1200 dpi

 • Vreme kopiranja prve stranice (crno-belo)

  Manje od 13 s

 • Veličina zuma

  25% ~ 400% (ploča), 25% ~ 200% (DADF)

 • Više kopija

  1 ~ 999

 • Dvostrano kopiranje

  Standard (1:2, 2:2, 2:1)

 • Kopiraj funkcije

  ID Card copy, Auto fit, Margin shift, Book copy, Covers, Transparencies, Auto Suppression, Booklet, N-up, Clone, Poster

Skeniranje

 • Kompatibilnost

  N/W Twain standard, WIA standard

 • Metod

  Color CCDM

 • Rezolucija (optička)

  Do 600 x 600 dpi

 • Rezolucija (unapređena)

  Do 4800 x 4800 dpi

 • Skeniraj u

  HDD, E-pošta, FTP, SMB, Klijent, USB memorija (Direktno skeniranje)

Faks

 • Kompatibilnost

  ITU-T G3, Super G3

 • Brzina modema

  33,6 Kbps

 • Rezolucija

  Mono : Do 300 x 300 dpi Kolor : Do 200 x 200 dpi

 • Memorija

  HDD skladišteni prostor, 500 poslova

 • Automatsko biranje

  Poziv jednim pritiskom:40 lokacija brzi poziv:200 lokacija

 • Funkcija slanja faksa

  Color Fax, On hook Dial, Pause, Auto Redial, Last Number Redial, PC Fax

Rad sa papirom

 • Kapacitet i tipovi ulaza

  Standard : fioka kasete za 520 listova, MP fioka za 100 listova, Maks.:2.720 listova

 • Kapacitet i tip izlaza

  500 listova licem na dole

 • Veličina medijuma

  98 x 148 mm (3,85" x 5,83") ~ 216 x 1.200 mm (8,5" x 47,2") Štampanje plakata:216 mm x 1.200 mm

 • Tip medijuma

  Običan papir, debeo papir, tanak papir, papir za obveznice, papir u boji, kartice, nalepnice, slajdovi, koverte, pripremljeno za štampu, zaglavlje, recikliran papir, pamuk, arhiva

 • Kapacitet

  DADF za 100 listova

 • Veličina ADF dokumenta

  Širina:145 ~ 216 mm (5,7" ~ 8,5") Dužina:145 ~ 356 mm (5,7" ~ 14") za skeniranje jedne stranice 145 ~ 400 mm (5,7" ~ 15,7") za skeniranje više stranica Skeniranje čekova:69,6 mm x 152,4 mm

Opšte karakteristike

 • Ekran

  800 x 480 7" WVGA Dodirni ekran u boji

 • Memorija/skladište

  1 GB (Maks. 2 GB) / 160 GB HDD

 • Kompatibilnost operativnog sistema

  Windows 2000 / XP (32 / 64 bit) / 2003 (32 / 64 bit) / Vista (32 / 64 bit) / 7, Windows Terminal Servisi, Linux OS RedHat 8 - 9 / Fedora Core 1 - 4 / Madrake 9,2 - 10,1 / SuSE 8,2 - 9,2, Mac OS X 10,3 - 10,5, Citrix server za prezentacije

 • Interfejs

  USB 2,0 velike brzine, Ethernet 10/100/1000 BaseTX, USB host 2,0 (Skeniranje na USB, USB štampa)

 • Nivo buke

  Štampanje:54 dBKopiranje:57 dBPripravnost:43 dB

 • Radni ciklus, mesečni

  100.000 listova

 • Dimenzije (ŠxDxV)

  606,8 x 575 x 815,5 mm

 • Težina

  Set: 71,5 kg (sa potrošnim materijalom)

Opcija

 • Opcija

  Memorija od 1 GB : CLX - MEM400, Opcionalni uvlakač papira za kasete (x2) : SCX - 6555A, Uvlakač visokog kapaciteta : SCX - HCF100, Faks komplet : SCX - FAX210, Finišer : SCX - FIN11S, Finišer sa 2 korpe : SCX - FIN20S, Poštansko sanduče sa 4 korpe : SCX - MBT40S, Glavni kertridž : SCX - STP000, Kratak nosač : SCX - DSK10S, Visok nosač : SCX - DSK10T, FDI komplet : SCX - KIT20F

Podrška

DoC(Declaration of Conformity)

0.01MB, pdf, ENGLESKI

2015.03.26

Softver (8)

 • Postavi IP

  Win 2000/XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1/Win 10(32bit,64bit), 1.41 MB, exe, Мулти Лангуаге

  Verzija : V1.05.08.3.14

  2015.08.25

 • Pomoćni program za direktnu štampu

  Win 2000/XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1/Win 10(32bit,64bit), 1.94 MB, exe, Мулти Лангуаге

  Verzija : V1.02.20.20

  2015.08.21

 • AnyWeb Print

  Win 2000/XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1/Win 10(32bit,64bit), 17.9 MB, exe, Мулти Лангуаге

  Verzija : V2.0

  2015.08.21

 • Easy Color Manager

  Win 2000/XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1/Win 10(32bit,64bit), 12.23 MB, zip, Мулти Лангуаге

  Verzija : V4.00.13

  2015.06.25

 • Pomoćni program PC fax

  Win 2000/XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1/Win 10(32bit,64bit), 10.22 MB, exe, Мулти Лангуаге

  Verzija : V1.10.28

  2014.07.29

 • Scan OCR program

  Win 2000/XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1/Win 10(32bit,64bit), 35.03 MB, exe, Мулти Лангуаге

  Verzija : V1.01.10

  2014.07.29

 • Postavi IP

  Mac OS 10.5 ~ 10.9, 0.22 MB, zip, Мулти Лангуаге

  Verzija : V1.00.09

  2014.07.18

 • SmarThru office 2

  Win 2000/XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1/Win 10(32bit,64bit), 44.47 MB, exe, Мулти Лангуаге

  Verzija : V2.10.00.07

  2013.01.29

Upravljački programi (16)

 • Universal Scan Driver

  Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1/Win 10(32,64bit), 22.49 MB, exe, Мулти Лангуаге

  Verzija : V1.02.19

  2015.08.06

 • Univerzalni upravljački program

  Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1/Win 10(32,64bit), 21.34 MB, exe, Мулти Лангуаге

  Verzija : V2.50.06.00:03

  2015.02.03

 • Univerzalni upravljački program PCL6

  Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1/Win 10(32,64bit), 14.41 MB, exe, Мулти Лангуаге

  Verzija : V2.50.06.00:02

  2015.02.03

 • Univerzalni upravljački program za štampu PS

  Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1/Win 10(32,64bit), 13.79 MB, exe, Мулти Лангуаге

  Verzija : V2.50.06.00:03

  2015.02.03

 • Upravljački program za štampu i skeniranje

  Linux, 15.44 MB, gz, Мулти Лангуаге

  Verzija : V1.00.27.04

  2014.07.09

 • Upravljački program za skeniranje

  Mac OS 10.9, 15.65 MB, zip, Мулти Лангуаге

  Verzija : V2.31.49

  2013.11.12

 • Smart Panel

  Mac OS 10.4 ~ 10.9, 39.25 MB, gz, Мулти Лангуаге

  Verzija : V2.05.01

  2012.11.16 

  Zatvori iskačući prozor sa kratkim opisom
  Security setting should be changed in order to install drivers in Mac OS X 10.8:

  1. Run [System Preferences] under [Application] folder

  2. Select [Security & Privacy]

  3. Select [Anywhere] under [Allow applications downloaded from]
 • Upravljački program za skeniranje

  Mac OS 10.4 ~ 10.8, 16.9 MB, zip, Мулти Лангуаге

  Verzija : V2.21.35.07

  2012.11.16 

  Zatvori iskačući prozor sa kratkim opisom
  Security setting should be changed in order to install drivers in Mac OS X 10.8:

  1. Run [System Preferences] under [Application] folder

  2. Select [Security & Privacy]

  3. Select [Anywhere] under [Allow applications downloaded from]

Okruženje (1)

Neke datoteke možda nisu dostupne preko telefona i tablet uređaja. Pristupite ovoj stranici sa stonog računara kako biste mogli da preuzmete sve datoteke.Da biste mogli da čitate PDF datoteke, na računaru mora da bude instaliran Adobe Acrobat Reader. Možete da ga preuzmete na veb-sajtu kompanije Adobe.Preuzmite Adobe Acrobat ReaderidiDa biste mogli da čitate DjVu datoteke, na računaru mora da bude instaliran DjVu prikazivač. Kliknite na ovaj reklamni natpis i instalirajte prikazivač. Preuzmite Djvu prikazivačPreuzmite Djvu prikazivačidi

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili ukoliko vam je potrebna podrška za ovaj proizvod, posetite sekciju Podrška na našem sajtu. Podrškaidi

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING