/

ML-1660

ML-1660

ML-1660 Samsung vam predstavlja kompaktan i veoma praktičan crno-beli laserski štampač ML-1660. Zahvaljujući njegovom ultra kompaktnom i elegantnom dizajnu, ovaj mali ali moćan štampač uklopiće se u svaki prostor. Pametne ugrađene funkcije, poput štampanja jednim dodirom, čine model ML-1660 jednim pametnim štampačem. Nizak nivo buke, velika brzina štampanja i jednostavno dugme za uključivanje i isključivanje modela ML-1660 omogućavaju maksimalnu praktičnost. Zahvaljujući Samsung ML-1660 štampaču - najbolje stvari u životu zaista dolaze u malom pakovanju.

Odgovorno recikliranje baterija

 • Evropska direktiva o baterijama i akumulatorima nastoji da smanji uticaj baterija na okruženje i da podstakne recikliranje materijala od kojih su izrađene. Regulative za reciklažu baterija i akumulatora (punjivih baterija) su u UK uvedene 2009. Regulative za baterije za otpad imaju za cilj značajno povećanje prikupljanja i reciklaže korišćenih prenosivih baterija u UK sa 3% zabeleženih 2007. na 25% do 2012. godine, sa porastom do bar 45% do 2016.

 • Simbol baterije na proizvodu ili njegovom pakovanju ukazuje na to da ne sme da se odlaže sa običnim kućnim otpadom. Umesto toga, potrošač je dužan da odlaže baterije za otpad na naznačenom mestu prikupljanja radi reciklaže. Posebno sakupljanje i recikliranje baterija prilikom odlaganja doprinosi očuvanju prirodnih resursa i omogućava njihovu reciklažu na način koji štiti zdravlje ljudi i životno okruženje. Sveobuhvatna lista centara za reciklažu baterija može da se dobije na sledećoj adresi: www.recycle-more.co.uk

 • Svi Samsung proizvodi koji podležu Direktivi o baterijama su u skladu sa propisima UK za baterije i akumulatore. U skladu sa nacionalnim zakonom, SAMSUNG Electronics (UK) Ltd je član odobrene usklađene organizacije proizvođača baterija. Ova organizacija je zadužena za prikupljanje, rukovanje i odlaganje baterija u ime kompanije Samsung.

Funkcije

 • Veoma mali štampač napravljen je da se uklopi u Vaše posebne potrebe. Praktična funkcija Print Screen omogućava brzo i jednostavno štampanje samo jednim dodirom dugmeta pomoću laserskog štampača ML-1660.

Zabeležite sve što Vas zanima

Zabeležite sve što Vas zanima
Softver AnyWeb Print kompanije Samsung omogućava vam da krenete u sakupljanje sadržaja sa Interneta. Pomoću modela ML-1660 možete lako da birate, prevlačite i otpuštate sadržaj sa raznih Web stranica u album za štampanje u posebnom prozoru, i to dok surfujete Internetom. Ovo je najlakši način da prikupite, rasporedite i uredite korisne reference i izvore sa Interneta za vase projekte, ili samo radi zabave.

Pametan i lep štampač

Pametan i lep štampač
Konačno, vaš radni sto može dobro da izgleda zahvaljujući štampaču, a ne uprkos njemu. Samsung ML-1660 laserski štampač poseduje elegantan spoljašnji dizajn koji će se sigurno uklopiti u bilo koje radno okruženje. Njegov sjajni gornji poklopac izgleda šik i moderno, dok u isto vreme omogućava zaštitu od prašine. Doterajte svoj prostor pomoću dodatne opreme za radni sto koja vam zapravo pomaže da bolje radite.

Zahvaljujući našem štampaču kancelarija će Vam biti tiša

Zahvaljujući našem štampaču kancelarija će Vam biti tiša
Ne bi trebalo da se borite da čujete sebe kako razmišljate dok sedite za sopstvenim stolom. Zato je Samsung ML-1660 štampač napravljen da bude tih poput šapata i da stvara nivo buke niži od 49 dBA dok štampa. A to je manje od tihog brujanja frižidera! Stoni računar koji obavlja svoj posao istovremeno Vas puštajući da se usredsredite na svoj. Sjajno!

Smanjite vreme čekanja, a ne svoja očekivanja

Smanjite vreme čekanja, a ne svoja očekivanja
Prestanite da gubite na produktivnosti čekajući da se završi štampanje dokumenata – zahvaljujući velikoj brzini štampanja modela Samsung ML-1660 (16 stranica u minuti za papir formata A4, 17 stranica u minuti za format pisma) vratićete se poslu za tili čas. Vreme štampanja prve stranice (FPOT) modela ML-1660 je samo 8,5 sekundi pri impresivnoj rezoluciji štampanja od 1200 x 600 tpi, čime se zadovoljavaju Vaše potrebe za brzinom i za kvalitetom.
Od ekrana do stranice uz samo jedan dodir

Od ekrana do stranice uz samo jedan dodir

Dugme Print Screen modela ML-1660 – koje je praktično postavljeno na kontrolnoj tabli štampača – omogućava vam da sadržaj ekrana odštampate na brz i jednostavan način, čak i kada niste za svojim stolom. Sve što je potrebno jeste jedan dodir. Jedan jedini klik je dovoljan – više nema potrebe za dodatnim uređivanjem ili odsecanjem neželjenih sadržaja sa originalnih web stranica i dokumenata. Ako vam je potrebna jedna jedina stranica, to ćete i dobiti. Jedan jednostavan pritisak na dugme i sadržaj stranice biće odštampan, baš onako kako je prikazan na ekranu. Držite dugme duže od dve sekunde i štampač ML-1660 odštampaće poslednji objekat koji ste aktivirali na ekranu. Sada možete da odštampate bilo šta, bilo kada.

Delikatni pristup uštedi energije

 Delikatni pristup uštedi energije
U današnjem „zelenom“ kancelarijskom okruženju jednostavno nema mesta za štampače koji proždiru struju. Zato Samsung ML-1660 štampač poseduje jednostavno dugme za napajanje na prednjoj tabli, tako da možete da pređete u režim pripravnosti koji štedi energiju jednim pritiskom na dugme. Spremni za štampanje? Samo pritisnite dugme ponovo da biste pokrenuli napajanje i spremni ste da počnete.
Velike funkcije, malo zauzetog prostora

Velike funkcije, malo zauzetog prostora

Tražite veće performanse od stonog štampača? Razmišljajte o manjim dimenzijama. Ultra kompaktnih dimenzija 341 x 224 x 184 mm (13,4 x 8,8 x 7,2 in) Samsung ML-1660 štampač zauzima manje mesta i ima manje kućište od bilo kog drugog laserskog štampača na tržištu. Jednostavno se uklapa na radni sto bilo koje veličine ostavljajući Vam dosta prostora za obavljanje posla. Ali, ne dozvolite da vas zavaraju ultra-kompaktne dimenzije modela ML-1660: ovaj štampač pero-lake kategorije spreman je da se bori sa kandidatima teške kategorije u bilo kom trenutku.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Dimenzije ML-1660/SEE

Pregled

 • Funkcija

  Štampanje

Štampa

 • Brzina (crno-belo)

  Do 16 stranice u minuti na formatu A4 (17 stranice u minuti na formatu Letter)

 • Rezolucija

  Efektivni izlaz do 1200 x 600 tpi

 • Vreme štampanja prve stranice (crno-belo)

  Manje od 8,5 sekundi (iz režima pripravnosti)

 • Emulacija

  SPL (Samsung Printer Language)

 • Dvostrano

  Priručnik

PRIKAŽI VIŠE SPECIFIKACIJAProširi

Rad sa papirom

 • Kapacitet i tipovi ulaza

  Kaseta za 150 listova

 • Kapacitet i tip izlaza

  100 listova okrenutih nadole

 • Veličina medijuma

  A4, A5, Letter, Legal, Executive, Folio, Oficio, ISO B5, JIS B5, Envelope (Monarch, No.9, No.10, DL, C5), Custom

 • Tip medijuma

  Običan papir, tanak papir, pamučni, reciklirani, arhivni papir, papir u boji, unapred odštampani, nalepnice, bond papir, debeo papir, kartice, folije

Opšte karakteristike

 • Procesor

  150 MHz

 • Memorija/skladište

  8 MB

 • Kompatibilnost operativnog sistema

  Windows 2000 / XP / Vista / 7 / 2003 Server / 2008 Server, Mac OS X 10,3 ~ 10,6, razni Linux operativni sistemi

 • Interfejs

  Kompatibilan sa USB 2.0

 • Nivo buke

  Manje od 49 dBA (štampanje), manje od 25 dBA (mirovanje)

 • Radni ciklus, mesečni

  Do 5.000 stranica

 • Dimenzije (ŠxDxV)

  341 x 224 x 184 mm (13,4" x 8,8" x 7,2")

 • Težina

  4,2 kg (9,2 lbs)

Potrošni materijal

 • Radni vek

  Standardno: Prosečni radni vek kertridža 1.500 standardnih stranica (isporučuje se sa kertridžom koji omogućava štampanje 700 stranica) Nazivna vrednost u skladu sa ISO / IEC 19752

 • Tip

  Jednodelni kertridž

 • Kôd modela

  MLT-D1042S

PodrškaNajnovija ažuriranja

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING