/

ML-2165W Mono Laser
štampač (20 ppm)

ML-2165W

ML-2165W Mono Laser štampač (20 ppm) Samsungov štampač ML-2165W vam omogućava da odmah odštampate sadržaj sa mobilnog uređaja veoma jednostavno. Nema potrebe da uključujete računar ili da prebacujete datoteke – jednostavnim bežičnim povezivanjem možete da štampate direktno sa mobilnog uređaja. Samsungov štampač ML-2165W je kombinacija performansi i fleksibilnosti pa je savršen za vaše profesionalne potrebe. Njegova kompaktna veličina i jednostavno upravljanje štampanjem čine ML-2165W praktičnim i povoljnim rešenjem za štampanje putem mobilnog uređaja.

Odgovorno recikliranje baterija

 • Evropska direktiva o baterijama i akumulatorima nastoji da smanji uticaj baterija na okruženje i da podstakne recikliranje materijala od kojih su izrađene. Regulative za reciklažu baterija i akumulatora (punjivih baterija) su u UK uvedene 2009. Regulative za baterije za otpad imaju za cilj značajno povećanje prikupljanja i reciklaže korišćenih prenosivih baterija u UK sa 3% zabeleženih 2007. na 25% do 2012. godine, sa porastom do bar 45% do 2016.

 • Simbol baterije na proizvodu ili njegovom pakovanju ukazuje na to da ne sme da se odlaže sa običnim kućnim otpadom. Umesto toga, potrošač je dužan da odlaže baterije za otpad na naznačenom mestu prikupljanja radi reciklaže. Posebno sakupljanje i recikliranje baterija prilikom odlaganja doprinosi očuvanju prirodnih resursa i omogućava njihovu reciklažu na način koji štiti zdravlje ljudi i životno okruženje. Sveobuhvatna lista centara za reciklažu baterija može da se dobije na sledećoj adresi: www.recycle-more.co.uk

 • Svi Samsung proizvodi koji podležu Direktivi o baterijama su u skladu sa propisima UK za baterije i akumulatore. U skladu sa nacionalnim zakonom, SAMSUNG Electronics (UK) Ltd je član odobrene usklađene organizacije proizvođača baterija. Ova organizacija je zadužena za prikupljanje, rukovanje i odlaganje baterija u ime kompanije Samsung.

ML-2165W Mono Laser
štampač (20 ppm)

Funkcije

 • Od dlana do štampača – lakše nego ikad

Konfiguracija proizvoda

Konfiguracija proizvoda

Otkrijte moć jednostavnog štampanja putem mobilnog uređaja

Otkrijte moć jednostavnog štampanja putem mobilnog uređaja
U potpunosti povećajte svoju produktivnost na mobilnim uređajima pomoću aplikacije MobilePrint, dostupne korisnicima Android i iOS uređaja. Ne gubite vreme menjajući uređaje ili prenošenjem datoteka jer možete da štampate direktno sa izvora. Ova aplikacija odmah povezuje vaš štampač sa velikih brojem pametnih telefona, mobilnim tablet uređajima i mnogim drugim uređajima. Možete da radite pametnije i brže zahvaljujući snazi naprednih Samsung funkcija za povezivanje i sve to samo u 3 koraka: Instalirajte, Izaberite, Štampajte.

Uspostavite bolju vezu između mobilnih uređaja pomoću funkcije Wi-Fi Direct.

Uspostavite bolju vezu između mobilnih uređaja pomoću funkcije Wi-Fi Direct.
Doživite jednostavno bežično povezivanje sa Samsung Wi-Fi Direct uređajima. Zahvaljujući najnovijoj Samsungovoj tehnologiji, nema potrebe da koristite centralnu pristupnu tačku – uređaji sa funkcijom Wi-Fi Direct mogu da se međusobno direktno povežu i ostvare brzu komunikaciju. Ovo napredno povezivanje se ostvaruje daljinski, bez komplikovanih i zahtevnih podešavanja – dovoljan je jedan klik i povezani ste. Uživajte u najnovijoj Samsungovoj tehnologiji pametnog povezivanja i potpuno promenite način na koji ostvarujete bežične komunikacije.

Podešavanje je krajnje jednostavno preko naše bezbedne bežične veze koja se uspostavlja jednim dodirom.

Podešavanje je krajnje jednostavno preko naše bezbedne bežične veze koja se uspostavlja jednim dodirom.
Podešavanje za uspostavljanje Wi-Fi veze jednim dodirom na štampaču ML-2165W vam omogućava da se povežete brzo i lako. Jednostavno pritisnete dugme WPS (WiFi Protected Set-up) na pristupnoj tački (ruteru), a zatim dugme WPS na štampaču i to je sve. Obično biste morali da trošite vreme na davanje naziva bežičnoj mreži i na ručno unošenje bezbednosne šifre ili lozinke na svim bežičnim uređajima. Ali, sada je tu ultra-praktično podešavanje za uspotavljanje Wi-Fi veze jednim dodirom koje automatski podešava i štiti bežičnu vezu umesto vas.

Poboljšajte efikasnost zahvaljujući kompaktnom dizajnu

Poboljšajte efikasnost zahvaljujući kompaktnom dizajnu
Popularnost kancelarijskih uređaja koji štede prostor je sve veća pa je Samsungov laserski štampač ML-2165W savršen izbor. Kompaktni štampač dimenzija 332 x 215 x 178 mm koji pruža vrhunsko štampanje. Ovaj štampač je idealan za mala i srednja preduzeća i kućne kancelarije. A budući da ima kompaktan dizajn, lako je prenosiv. Uštedite prostor i trud sa Samsungovim laserskim štampačem ML-2165W i njegovim modernim kompaktnim dizajnom.

Zaštita štampanja pomoću dizajna sa zaštitom od prašine

Zaštita štampanja pomoću dizajna sa zaštitom od prašine
Zaštitite štampač i odštampane materijale pouzdanim dizajnom sa zaštitom od prašine. Inovativni dizajn se odlikuje poklopcem za zaštitu od prašine. Budući da sprečava zagađenje prašinom, on ne samo što obezbeđuje čist papir pre štampanja, već doprinosi i očuvanju interne mehanike. Ovaj inteligentni dizajn osigurava duži radni vek štampača i ujedno obezbeđuje pouzdane i profesionalne kopije.

Jednostavno i efikasno upravljanje štampačem

Jednostavno i efikasno upravljanje štampačem
Otkrijte jednostavno upravljanje štampanjem pomoću softvera Easy Printer Manager. Ovaj integrisani softver vam omogućava da brzo podesite status uređaja i monitora kroz jednostavan softver. Više ne morate da brinete o tome da ćete iznenada ostati bez tonera jer svim funkcijama poput naručivanja tonera, otkrivanja uređaja i povezivanja aplikacija možete jednostavno da pristupite koristeći Easy Printer Manager.

Optimizujte štampanje pomoću softvera Easy Eco Driver

Optimizujte štampanje pomoću softvera Easy Eco Driver
Uživajte u ekonomičnim rezultatima pri svakom štampanju zahvaljujući Samsungovom softveru Easy-Eco Driver. Ovaj korisni softver vam omogućava da pre štampanja precizno pregledate dokument i podesite kvalitet, boju i druge postavke u skladu sa vašim zahtevima i budžetom, kao i da uklonite nepotreban tekst, slike i druge elemente. Možete čak i da pratite uštedu, uključujući papir, toner, energiju i ukupne troškove. Zaboravite na izgubljene odštampane materijale i otkrijte ekonomičnije štampanje.

Postignite više sa Samsungovom funkcijom Fast Print

Postignite više sa Samsungovom funkcijom Fast Print
Ne zadovoljavajte se sporim štampanjem. Zahvaljujući Samsungovoj bržoj brzini štampanja od 20 stranica u minuti, više ne morate da trošite vreme čekajući kod štampača. Poboljšane performanse štampača pojednostavljuju poslovne procese i omogućavaju zaposlenima i preduzećima da ostvare pun potencijal.

Odštampajte materijale sa neverovatnom količinom detalja

Odštampajte materijale sa neverovatnom količinom detalja
Ako želite da ostavite dobar utisak, ništa ne pokazuje profesionalizam tako dobro kao neverovatna rezolucija od 1200 x 1200 dpi koju može da odštampa Samsungov laserski štampač ML-2165W. Štampanje u ovako visokoj rezoluciji obezbeđuje da važni odštampani materijali poput poslovnih prezentacija i izveštaja budu oštri i upečatljivi. Omogućite svojoj kompaniji da u svakoj prilici ostavi dobar utisak materijalima koji su odštampani u visokoj rezoluciji.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Dimenzije ML-2165W/SEE

Opšte

 • Funkcije
  Standardna

  Štampanje

  Opcioni

  WPS, Mobile Print

 • Procesor

  300 MHz

 • Memorija
  Standardna

  32 MB

 • Interfejs
  Standardna

  USB 2.0 velike brzine / Wireless 802.11 b/g/n

 • Potrošnja energije

  310 W (štampanje) / 1,2 W (režim uštede energije) / 30 W (mirovanje)

 • Nivo buke

  Manje od 50 dBA (štampanje) / manje od 26 dBA (mirovanje)

 • Dimenzije (ŠxDxV)

  331 x 215 x 178 mm (13" x 8,5" x 7")

 • Težina

  4 kg (8,8 lbs)

 • Maksimalan mesečni obim štampanja

  Do 10.000 stranica

Štampa

 • Brzina
  Brzina (crno-belo)

  Do 20 stranica u minuti u formatu A4 (21 stranica u minuti u formatu Letter)

 • Vreme za štampanje prve stranice
  Vreme štampanja prve stranice (crno-belo)

  Manje od 8,5 sekundi (iz režima pripravnosti)

 • Rezolucija

  Efektivni izlaz do 1200 x 1200 tpi

 • Emulacija

  SPL (Samsung Printer Language)

 • Obostrano štampanje

  Ručno

 • Operativni sistem

  Windows 8 / 7 / Vista / XP / 2000 / 2008R2 / 2008 / 2003, Mac OS X 10,4 - 10,8, različite Linux distribucije

PRIKAŽI VIŠE SPECIFIKACIJAProširi

Rad sa papirom

 • Ulazni kapacite
  Kaseta

  Standardno ležište za 150 listova

 • Tip medijuma
  Kaseta

  Običan papir / debeo papir / tanak papir / pamučni / papir u boji / unapred odštapani / reciklirani / nalepnice / CardStock / bond papir / arhivni papir / koverte

 • Veličina medijuma
  Kaseta

  A4 / A5 / Letter / Legal / Executive / Folio / Oficio / ISO B5 / JIS B5 / Envelope (Monarch, Com10, DL, C5) / Custom (76 x 127 mm - 216 x 356 mm / 3" x 5" - 8,5" x 14")

 • Težina medijuma
  Kaseta

  60 ~ 163 g/m² (16 ~ 43 lb )

 • Izlazni kapacitet

  100 listova okrenutih nadole

Potrošni materijal

 • Toner
  Crni

  Prosečni radni vek kertridža 1.500 *standardnih stranica (isporučuje se sa početnim kertridžom sa tonerom koji omogućava štampanje 700 stranica) *Nazivni radni vek kertridža u skladu sa standardom ISO / IEC 19752

PodrškaNajnovija ažuriranja

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING