/

ML-2545 Mono Laser
štampač (24 ppm)

ML-2545

ML-2545 Mono Laser štampač (24 ppm) Osmišljen da pruži veću fleksibilnost pri štampanju, ML-2545 nudi veliki broj funkcija koje će vam pomoći da budete produktivniji. Jedna od njih je i funkcija za štampanje sadržaja ekrana pomoću koje možete da odštampate ono što vidite na ekranu dodirom na jedno dugme.

Odgovorno recikliranje baterija

 • Evropska direktiva o baterijama i akumulatorima nastoji da smanji uticaj baterija na okruženje i da podstakne recikliranje materijala od kojih su izrađene. Regulative za reciklažu baterija i akumulatora (punjivih baterija) su u UK uvedene 2009. Regulative za baterije za otpad imaju za cilj značajno povećanje prikupljanja i reciklaže korišćenih prenosivih baterija u UK sa 3% zabeleženih 2007. na 25% do 2012. godine, sa porastom do bar 45% do 2016.

 • Simbol baterije na proizvodu ili njegovom pakovanju ukazuje na to da ne sme da se odlaže sa običnim kućnim otpadom. Umesto toga, potrošač je dužan da odlaže baterije za otpad na naznačenom mestu prikupljanja radi reciklaže. Posebno sakupljanje i recikliranje baterija prilikom odlaganja doprinosi očuvanju prirodnih resursa i omogućava njihovu reciklažu na način koji štiti zdravlje ljudi i životno okruženje. Sveobuhvatna lista centara za reciklažu baterija može da se dobije na sledećoj adresi: www.recycle-more.co.uk

 • Svi Samsung proizvodi koji podležu Direktivi o baterijama su u skladu sa propisima UK za baterije i akumulatore. U skladu sa nacionalnim zakonom, SAMSUNG Electronics (UK) Ltd je član odobrene usklađene organizacije proizvođača baterija. Ova organizacija je zadužena za prikupljanje, rukovanje i odlaganje baterija u ime kompanije Samsung.

ML-2545 Mono Laser
štampač (24 ppm)

Funkcije

 • Ekonomično lasersko štampanje visokog kvaliteta

Zabeležite sve što vas zanima

Capture what catches your eye
Softver AnyWeb Print kompanije Samsung omogućava vam da krenete u sakupljanje sadržaja sa interneta. Pomoću modela ML-2545 možete lako da birate, prevlačite i otpuštate sadržaj sa raznih veb-stranica u album za štampanje u prozoru pregledača i to dok surfujete internetom. Ovo je najlakši način da prikupite, rasporedite i uredite korisne reference i izvore sa interneta za svoj veliki projekat – ili samo radi zabave.

Smanjite vreme čekanja, a ne svoja očekivanja

Lessen your wait, not your expectations
Prestanite da gubite na produktivnosti čekajući da se završi štampanje dokumenata – zahvaljujući velikoj brzini štampanja modela Samsung ML-2545 od 24 stranice u minuti, vratićete se poslu za tili čas. Vreme štampanja prve stranice (FPOT) modela ML-2545 je samo 9 sekundi pri impresivnoj rezoluciji štampanja od 1200 x 1200 dpi, čime se zadovoljavaju vaše obe potrebe, za brzinom i za kvalitetom.

Opcije za kertridž u skladu sa potrebama vašeg budžeta

Cartridge options for your budget needs
Samsungov štampač ML-2545 takođe omogućava izbor potrošnog materijala koji je u skladu sa vašim finansijskim mogućnostima. Kertirdži sa tonerom dugog radnog veka, koji su idealni za zahtevne korisnike, duže traju i izlažu vas manjim troškovima po stranici. Opcionalno možete da koristite kertridže kratkog radnog veka koji imaju prednost manjeg početnog troška.

Moderan i praktičan dizajn

Streamlined design
Poklopac za zaštitu od prašine Osim što doprinosi elegantnom i modernom dizajnu, poklopac za zaštitu od prašine takođe smanjuje buku pri štampanju i obezbeđuje tiho kancelarijsko okruženje. Ugrađeno Kompaktno ugrađeno ležište kasete praktičnog i elegantnog dizajna obezbeđuje da papir bude čist i bez prašine. Time se obezbeđuju pouzdane i profesionalne kopije svaki put. Elegantno Glatka površina nežno obavija uređaj pa će se ovaj crno-beli laserski štampač savršeno uklopiti u bilo koje poslovno okruženje.
From the monitor to the page with just One Touch

Od ekrana do stranice samo jednim dodirom

Dugme Print Screen modela ML-2545 – koje je praktično postavljeno na kontrolnoj tabli štampača – omogućava vam da sadržaj ekrana odštampate brzo i jednostavno, čak i kada niste za svojim stolom. Sve što je potrebno jeste jedan dodir. Jedan jedini klik je dovoljan – više nema potrebe za dodatnim uređivanjem ili odsecanjem neželjenih sadržaja sa originalnih veb-stranica i dokumenata. Ako vam je potrebna jedna jedina stranica, to ćete i dobiti. Jednim jednostavnim pritiskom na dugme možete da odštampate sadržaj ekrana, baš onako kako je prikazan na monitoru. Držite dugme duže od dve sekunde i štampač ML-2545 će odštampati poslednji objekat koji ste aktivirali na monitoru. Sada možete da odštampate bilo šta, bilo kad.
Easy Printer Manager

Easy Printer Manager

Jednostavno obavljajte poslove štampanja uz Samsungov program Easy Print Manager. Svaki detalj, od nivoa tonera, očitavanja posla do podešavanja uređaja i naručivanja putem interneta, prikazuje se u jednom programu koji se lako koristi.
Universal Print Driver

Univerzalni upravljački program za štampanje

Uštedite vreme i novac sa Samsungovim univerzalnim upravljačkim programom za štampanje. Jedan upravljački program za štampanje, koji upravlja svim Samsung štampačima, eliminiše nepotrebne instalacije i objedinjuje vaše poslove štampanja.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Dimenzije ML-2545/SEE

Opšte

 • Funkcije
  Standardna

  Štampanje

  Opcioni

  Štampanje sadržaja na ekranu

 • Procesor

  300 MHz

 • Memorija
  Standardna

  8 MB

 • Interfejs
  Standardna

  USB 2.0 velike brzine

 • Potrošnja energije

  360 W (prosečno) / 5 W (režim pripravnosti) / 60 W (mirovanje)

 • Nivo buke

  Manje od 53 dBA (štampanje), manje od 26 dBA (mirovanje)

 • Dimenzije (ŠxDxV)

  358 x 389 x 197 mm (14,1" x 15,3" x 7,8")

 • Težina

  7,2 kg (16 lbs)

 • Maksimalan mesečni obim štampanja

  Do 12.000 stranica

Štampa

 • Brzina
  Brzina (crno-belo)

  Do 24 stranice u minuti na formatu A4 (24 stranice u minuti na formatu Letter)

 • Vreme za štampanje prve stranice
  Vreme štampanja prve stranice (crno-belo)

  Manje od 9 sekundi (iz režima pripravnosti)

 • Rezolucija

  Efektivna rezolucija do 1200 x 1200 dpi

 • Emulacija

  SPL (Samsung Printer Language)

 • Obostrano štampanje

  Ručno

 • Operativni sistem

  Windows 2000 / XP / Vista / 7 / 2003 Server / 2008 Server,Mac OS X 10.4 ~ 10.6, različiti Linux operativni sistemi

PRIKAŽI VIŠE SPECIFIKACIJAProširi

Rad sa papirom

 • Ulazni kapacite
  Kaseta

  Standardna kaseta sa 250 listova

  Višenamenski nosač

  Ručno ležište za 1 list

  Maksimalna

  251 list

 • Tip medijuma
  Kaseta

  Običan papir / tanak papir / pamučni / reciklirani / arhivski papir / papir u boji / unapred odštampani / nalepnice / bond papir / debeo papir / koverte / Cardstock / folije

  Višenamenski nosač

  Običan papir / tanak papir / pamučni / reciklirani / arhivski papir / papir u boji / unapred odštampani / nalepnice / bond papir / debeo papir / koverte / Cardstock / folije

 • Veličina medijuma
  Kaseta

  A4 / A5 / A6 / Letter / Legal / Executive / Folio / Oficio / ISO B5 / JIS B5 / Envelope (Monarch / No.10 / DL / C5 / C6) / Custom

  Višenamenski nosač

  A4 / A5 / A6 / Letter / Legal / Executive / Folio / Oficio / ISO B5 / JIS B5 / Envelope (Monarch / No.10 / DL / C5 / C6) / Postcard 4x6 / Custom

 • Težina medijuma
  Kaseta

  16 ~ 32 lb (60 ~ 120 g/m²)

  Višenamenski nosač

  16 ~ 43 lb (60 do 163 g/m²)

 • Izlazni kapacitet

  80 listova licem nadole, 1 list licem nagore

Potrošni materijal

 • Toner
  Crni

  Standardno: Prosečni radni vek kertridža 1.500 standardnih stranica, Maksimalni radni vek: prosečni radni vek kertridža 2.500 standardnih stranica (Isporučuje se sa početnim kertridžom sa tonerom koji omogućava štampanje 1.000 stranica) Nazivna vrednost za radni vek kertridža u skladu sa standardom ISO / IEC 19752

Rešenje

 • Mobilnost

  Da

PodrškaNajnovija ažuriranja

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING