/

ML-2955ND Mono Laser
štampač (28 ppm)

ML-2955ND

ML-2955ND Mono Laser štampač (28 ppm) Današnje kompanije traže štampač koji je ekonomičan, ali bez kompromisa po pitanju performansi. U potpunosti opremljen funkcijama koje štite životnu sredinu, Samsungov crno-beli laserski štampač iz serije ML-2955DW vam omogućava da lako uštedite novac pri štampanju.

Odgovorno recikliranje baterija

 • Evropska direktiva o baterijama i akumulatorima nastoji da smanji uticaj baterija na okruženje i da podstakne recikliranje materijala od kojih su izrađene. Regulative za reciklažu baterija i akumulatora (punjivih baterija) su u UK uvedene 2009. Regulative za baterije za otpad imaju za cilj značajno povećanje prikupljanja i reciklaže korišćenih prenosivih baterija u UK sa 3% zabeleženih 2007. na 25% do 2012. godine, sa porastom do bar 45% do 2016.

 • Simbol baterije na proizvodu ili njegovom pakovanju ukazuje na to da ne sme da se odlaže sa običnim kućnim otpadom. Umesto toga, potrošač je dužan da odlaže baterije za otpad na naznačenom mestu prikupljanja radi reciklaže. Posebno sakupljanje i recikliranje baterija prilikom odlaganja doprinosi očuvanju prirodnih resursa i omogućava njihovu reciklažu na način koji štiti zdravlje ljudi i životno okruženje. Sveobuhvatna lista centara za reciklažu baterija može da se dobije na sledećoj adresi: www.recycle-more.co.uk

 • Svi Samsung proizvodi koji podležu Direktivi o baterijama su u skladu sa propisima UK za baterije i akumulatore. U skladu sa nacionalnim zakonom, SAMSUNG Electronics (UK) Ltd je član odobrene usklađene organizacije proizvođača baterija. Ova organizacija je zadužena za prikupljanje, rukovanje i odlaganje baterija u ime kompanije Samsung.

ML-2955ND Mono Laser
štampač (28 ppm)

Funkcije

 • Današnje kompanije traže štampač koji je ekonomičan, ali bez kompromisa po pitanju performansi
 • U potpunosti opremljen funkcijama koje štite životnu sredinu, Samsungov crno-beli laserski štampač iz serije ML-2955DW vam omogućava da lako uštedite novac pri štampanju
Dobijte više od svake stranice sa funkcijom za dvostrano štampanje

Dobijte više od svake stranice sa funkcijom za dvostrano štampanje

Udvostručite kapacitet štampanja. Ili prepolovite troškove papira. Bez obzira kako na ovo gledate, nema sumnje da je funkcija za dvostrano štampanje veoma značajna za preduzeća i štampanje za lične potrebe. Ona vam omogućava da kroz veliki broj zanimljivih i kreativnih opcija odštampate svoje materijale, od jednostranih formata do dvostranih formata za brošure, i zaista svaki put pruža profesionalni izgled i stil. Mogućnosti dvostrukog štampanja će takođe u značajnoj meri smanjiti troškove i obezbediti da vaše zalihe papira traju duže. Time se onda smanjuje otpad i vaš uticaj na okruženje. Tako da je dvostruko štampanje u svakom slučaju dobitna kombinacija.

Zabeležite sve što vas zanima

Zabeležite sve što vas zanima
Softver AnyWeb Print kompanije Samsung omogućava vam da krenete u sakupljanje sadržaja sa Interneta. Pomoću modela ML-2955DW možete lako da birate, prevlačite i otpuštate sadržaj sa raznih veb-stranica u album za štampanje u prozoru pregledača i to dok surfujete internetom. Ovo je najlakši način da prikupite, rasporedite i uredite korisne reference i izvore sa interneta za svoj veliki projekat – ili samo radi zabave.
Zaštita životne sredine je upravo postala lakša

Zaštita životne sredine je upravo postala lakša

Postignite svoje ciljeve u pogledu zaštite životne sredine mnogo lakše uz novi Samsungov ekološki režim koji sadrži i simulator rezultata koji vam omogućava da proverite kako napredujete. U ekološkom režimu možete da koristite Eco dugme koje se aktivira jednim dodirom i koje, kada ga aktivirate, služi kao podrazumevano podešavanje. U ovom režimu se takođe smanjuje potrošnja papira dvostrukim štampanjem, štampanjem dve ili četiri kopije na istom listu i korišćenjem podešavanja za uštedu tonera. Zahvaljujući simulatoru rezultata, možete zaista da budete zadovoljni time koliko mnogo korisnih stvari činite. Simulacija prikazuje nivoe emisije ugljen-dioksida, potrošnju struje i papira. Ekološki režim je jednostavan i efikasan način da pratite potrošnju svog štampača – što je bolje za vas i planetu!
Radite bolje zahvaljujući brzom štampanju

Radite bolje zahvaljujući brzom štampanju

Brzo štampajte dokumente (velike ili male) zahvaljujući brzini Samsungovog štampača koja je moguća korišćenjem procesora od 533 MHz i 64 MB memorije. Savršena za štampanje važnih poslovnih dokumenata u visokom kvalitetu i bez muke, veća brzina štampanja takođe poboljšava produktivnost i poslovne procese. Pouzdan i superioran štampač poput ovog ubrzo će postati obavezna poslovna alatka – zapitaćete se kako ste uopšte mogli da radite bez njega.
No strings attached

Bez nepotrebnog upetljavanja

Oslobodite svoj računar koristeći bežično štampanje. Nema više kablova o koje ćete se saplitati ili pomoću kojih ćete uključivati i isključivate uređaje dok ne „ubodete“ pravi štampač. Što je još važnije, bežični štampač može zajednički da koristi veliki broj računara, čime ćete uštedeti novac za struju i kupovinu hardvera. Oslobodite se svih ograničenja i recite zbogom kablovima, zahvaljujući bežičnom laserskom štampaču ML-2955DW.
Vrhunski štampač koji radi tiho

Vrhunski štampač koji radi tiho

Od kompanije koja zna svoj posao dolazi novi Samsung štampač koji pojednostavljuje posao i proizvodi nivo buke od svega 50 decibela, koji je pogodan za kancelarije i do sada je najmanji od svih konkurentskih štampača. Sa nivoom buke od 30 decibela u režimu pripravnosti, više nema potrebe da povisite glas kako bi vas čuli, čak ni pre početka štampanja. Vrata mogu da ostanu širom otvorena jer ML-2955DW sa svakom kopijom nadmašuje konkurenciju.
Idealan za male, elegantne i užurbane prostore

Idealan za male, elegantne i užurbane prostore

Konačno, vaš radni sto može da izgleda elegantno zahvaljujući štampaču, a ne uprkos njemu. Samsungov laserski štampač ML-2955DW poseduje elegantan spoljašnji dizajn koji će se sigurno uklopiti u bilo koje radno okruženje. Njegov sjajni gornji poklopac izgleda elegantno i moderno, dok u isto vreme omogućava zaštitu od prašine. Doterajte svoj prostor pomoću dodatne opreme za radni sto koja vam zapravo pomaže da bolje radite.
Funkcija MobilePrint

Funkcija MobilePrint

Iskoristite bolje svoje mobilne uređaje sa Samsungovom funkcijom MobilePrint, koja vam omogućava da uradite više u pokretu zahvaljujući bežičnom štampanju, skeniranju i prenosu datoteka.
Univerzalni upravljački program za štampanje

Univerzalni upravljački program za štampanje

Uštedite vreme i novac sa Samsungovim univerzalnim upravljačkim programom za štampanje. Jedan upravljački program za štampanje, koji upravlja svim Samsung štampačima, eliminiše nepotrebne instalacije i objedinjuje vaše poslove štampanja.
Easy Printer Manager

Easy Printer Manager

Jednostavno obavljajte poslove štampanja uz Samsungov program Easy Print Manager. Svaki detalj, od nivoa tonera, očitavanja posla do podešavanja uređaja i naručivanja putem interneta, prikazuje se u jednom programu koji se lako koristi.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Dimenzije ML-2955ND/SEE

Opšte

 • Funkcije
  Standardna

  Štampanje

  Opcioni

  Ekološko štampanje

 • Procesor

  533 MHz

 • Memorija
  Standardna

  64 MB

 • Interfejs
  Standardna

  USB 2.0 velike brzine, Ethernet 10 / 100 Base TX

 • Nivo buke

  Manje od 50 dBA (štampanje), manje od 26 dBA (mirovanje)

 • Dimenzije (ŠxDxV)

  348 x 338 x 197 mm (13,7" x 13,3" x 7,7")

 • Težina

  7,2 kg (15,8 lbs)

 • Maksimalan mesečni obim štampanja

  Do 12.000 stranica

Štampa

 • Brzina
  Brzina (crno-belo)

  Do 28 stranica u minuti u formatu A4 (29 stranica u minuti u formatu Letter)

 • Vreme za štampanje prve stranice
  Vreme štampanja prve stranice (crno-belo)

  Manje od 8,5 sekundi (iz režima pripravnosti)

 • Rezolucija

  Efektivna rezolucija do 1200 x 1200 dpi

 • Emulacija

  PCL6 / 5e, SPL

 • Obostrano štampanje

  Ugrađeno

 • Operativni sistem

  Windows 8 / 7 / Vista / XP / 2000 / 2008R2 / 2008 / 2003, Mac OS X 10.4 - 10.8, različite Linux distribucije

PRIKAŽI VIŠE SPECIFIKACIJAProširi

Rad sa papirom

 • Ulazni kapacite
  Kaseta

  Standardna kaseta sa 250 listova

  Višenamenski nosač

  Ručno ležište za 1 list

  Maksimalna

  251 list

 • Tip medijuma
  Kaseta

  Običan papir / tanki papir / reciklirani papir / debeo papir / arhivski papir

  Višenamenski nosač

  Običan papir /debeo papir / pamučni / reciklirani / arhivski papir / papir u boji / unapred odštampani / nalepnice / bond papir / debeo papir / papir veće gramaže / koverte / Cardstock / folije

 • Veličina medijuma
  Kaseta

  A4 / A5 / ISO B5 / JIS B5 / Executive / Letter / Oficio / Folio / Legal

  Višenamenski nosač

  A4 / A5 / A6 / Letter / Legal / Executive / Folio / Oficio / ISO B5 / JIS B5 / Envelope (Monarch / No.10 / DL / C5 / C6) / Postcard / Custom

 • Težina medijuma
  Kaseta

  16 ~ 43 lb (60 do 163 g/m²)

  Višenamenski nosač

  16 ~ 58 lb (60 do 220 g/m²)

 • Izlazni kapacitet

  150 listova licem nadole, 1 list licem nagore

Potrošni materijal

 • Toner
  Crni

  Standardno: Prosečni radni vek kertridža 1.500 standardnih stranica, Maksimalni radni vek: prosečni radni vek kertridža 2.500 standardnih stranica (Isporučuje se sa početnim kertridžom sa tonerom koji omogućava štampanje 1.000 stranica) Nazivna vrednost za radni vek kertridža u skladu sa standardom ISO/IEC 19752

Rešenje

 • Upravljanje uređajem

  Da

 • Upravljanje i kontrola

  Da

 • Mobilnost

  Da

PodrškaNajnovija ažuriranja

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING