/

ML-4050N

ML-4050N

ML-4050N Zamislite spoj produktivnosti i pouzdanosti

Odgovorno recikliranje baterija

 • Evropska direktiva o baterijama i akumulatorima nastoji da smanji uticaj baterija na okruženje i da podstakne recikliranje materijala od kojih su izrađene. Regulative za reciklažu baterija i akumulatora (punjivih baterija) su u UK uvedene 2009. Regulative za baterije za otpad imaju za cilj značajno povećanje prikupljanja i reciklaže korišćenih prenosivih baterija u UK sa 3% zabeleženih 2007. na 25% do 2012. godine, sa porastom do bar 45% do 2016.

 • Simbol baterije na proizvodu ili njegovom pakovanju ukazuje na to da ne sme da se odlaže sa običnim kućnim otpadom. Umesto toga, potrošač je dužan da odlaže baterije za otpad na naznačenom mestu prikupljanja radi reciklaže. Posebno sakupljanje i recikliranje baterija prilikom odlaganja doprinosi očuvanju prirodnih resursa i omogućava njihovu reciklažu na način koji štiti zdravlje ljudi i životno okruženje. Sveobuhvatna lista centara za reciklažu baterija može da se dobije na sledećoj adresi: www.recycle-more.co.uk

 • Svi Samsung proizvodi koji podležu Direktivi o baterijama su u skladu sa propisima UK za baterije i akumulatore. U skladu sa nacionalnim zakonom, SAMSUNG Electronics (UK) Ltd je član odobrene usklađene organizacije proizvođača baterija. Ova organizacija je zadužena za prikupljanje, rukovanje i odlaganje baterija u ime kompanije Samsung.

Funkcije

 • Samsung crno-beli laserski štampač ML-4050N

Moćne performanse štampanja

Moćne performanse štampanja
Zahvaljujući brzom štampanju, velikom kapacitetu i mnoštvu opcija Samsung ML-4050N zadovoljava potrebe korisnika koji brinu o troškovima, a njegova pouzdana brzina štampanja i unapređene opcionalne funkcije omogućavaju efikasno i produktivno radno okruženje.

Velika brzina štampanja

Velika brzina štampanja
Samsung ML-4050N ispunjava osnovne potrebe korisnika. Može da odštampa do 38 stranica u minuti formata A4 (40 stranica u minuti formata pisma). Rezolucija 1200 x 1200 tpi omogućava štampanje u velikoj rezoluciji nadmoćnog kvaliteta. Brzo i produktivno štampanje zavisi od brzine obrade i odgovarajuće memorije. Pomoću procesora od 400 MHz i memorije od 64 MB koja može da se nadogradi na 512 MB, ovaj štampač postiže efikasan učinak u različitim uslovima. ML-4050N podrazumeva štampače visokih performansi sa 200.000 odštampanih stranica mesečno. Možete da ispunite obimne zahteve štampanja srednjeg poslovanja.

Ekonomičnost

Ekonomičnost
U poređenju sa konkurencijom, uštedećete do 12% pomoću kertridža sa tonerom dugog radnog veka i zapanjujućih 20% pomoću kertridža sa tonerom standardnog radnog veka. U kombinaciji sa tonerom produženog radnog veka, ušteda troškova sa dužom upotrebom štampača postaće realnost za poslovanje. Većom upotrebom štampač će se sam isplatiti.

Uvećana ležišta kasete

Uvećana ležišta kasete
Nećete brinuti o nestanku papira usred velikog štampanja zahvaljujući štampaču ML-4050N. Praktični kapacitet od 2.100 papira sastavljen od 500 listova u standardnom ležištu, tri opcionalna ležišta od 500 listova i MP od 100 stranica omogućiće vam da manje vremena trošite na dopunjavanje.

Kablovska i bežična mreža

Kablovska i bežična mreža
Samsung ML-4050N obezbeđuje opcionalno povezivanje sa bežičnom mrežom što omogućava korisnicima da se povežu na bežični LAN sistem (uključujući 2 IP adrese). Na ovaj način omogućava veća sloboda strateškog postavljanja proizvoda bilo gde sa većim pristupom.

Web usluga SyncThru™

Web usluga SyncThru™
Pruža administratorima mogućnost da menjaju podešavanja mreže i pojedinačnih štampača, da nadograde firmver i da prikažu status mrežnog štampača.

Usluga za Web administraciju SyncThru™

Usluga za Web administraciju SyncThru™
Usluga za Web administraciju SyncThru™ omogućava IT menadžerima da jednostavno upravljaju svim štampačima u mreži i da ih nadgledaju. Moćna funkcija omogućava računanje posla, merenje upotrebe, autorizaciju, upravljanje prostorom za skladištenje, daljinsku instalaciju upravljačkog programa i menjanje podešavanja.

Poslovi štampanja

Poslovi štampanja
Ovo je potpuno integrisano rešenje koje omogućava praktično upravljanje i kontrolisanje poslova štampanja na mreži pomoću pet dostupnih režima, jednostavno putem upravljačkog programa za štampač.

Šabloni formulara

Šabloni formulara
Funkcija šablona formulara vam pomaže da napravite do 10 formulara koje često koristite sa bilo kojim uobičajenim softverom, tj. MS Office, i da ih sačuvate na čvrstom disku štampača. Ova funkcija smanjuje opterećenje saobraćaja na mrežni sistem uopšte tako što štedi vreme i poboljšava efikasnost.

Job Manager

Job Manager
Pored poboljšanih mrežnih funkcija kao što je Web usluga SyncThru™, ML-4050N podržava softver Job Manager. Sa instaliranom mrežnom karticom i opcionalnim čvrstim diskom, softver Job Manager je interfejs koji upravlja aktivnim i uskladištenim poslovima štampanja, čuva i primenjuje šablone formulara na HDD i prikazuje istoriju završenih poslova, korisničke naloge i prijavljivanja. Softver Job Manager može se koristiti samo sa Web uslugom SyncThru™.

Prošireno štampanje pomoću čvrstog diska

Proširite mogućnosti štampača dodavanjem čvrstog diska. Nadogradnjom na čvrsti disk od 40 GB Samsung ML-4050N dobija dodatne funkcije kao što su sravnjivanje i ponovno štampanje bez ponovnog slanja sadržaja za štampanje, čuvanje i odlaganje štampanja dok ne budete spremni i povećavanje bezbednosti zahtevanjem PIN koda pre štampanja.

Kompatibilna rešenja

Kompatibilna rešenja
Nema potrebe za nadogradnjom ili preuzimanjem za korisnike Samsung softverskih rešenja kao što je Windows Vista. Samsung ML-4050N je već podešen na interfejs sistema Microsoft OS.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Dimenzije ML-4050N/SEE

Pregled

 • Funkcija

  Štampanje

Štampa

 • Brzina (crno-belo)

  Do 38 stranice u minuti na formatu A4 (40 stranice u minuti na formatu Letter)

 • Rezolucija

  Efektivni izlaz do 1200 x 1200 tpi

 • Vreme štampanja prve stranice (crno-belo)

  9 sekundi (iz režima pripravnosti)

 • Emulacija

  PostScript3, PCL6, IBM ProPrinter, EPSON

 • Dvostrano

  Opcionalo

PRIKAŽI VIŠE SPECIFIKACIJAProširi

Rad sa papirom

 • Kapacitet i tipovi ulaza

  Ležište kasete za 500 listova, višenamensko ležište za 100 listova

 • Kapacitet i tip izlaza

  250 listova licem nadole, 100 list licem nagore

 • Veličina medijuma

  76 x 127 mm (3

 • Tip medijuma

  Običan papir, folije, nalepnice, razglednice, koverte

Opšte karakteristike

 • Procesor

  Samsung 400 MHz

 • Memorija/skladište

  64 MB (maks. 512 MB)

 • Kompatibilnost operativnog sistema

  Windows 7 / Me / NT4.0 / 2000 / XP (32 / 64 - bitni) / Vista / 2003 / 2008 Server (32 / 64 - bitni) / Terminal Services razni Linux operativni sistemi što podrazumeva Red Hat 8 ~ 9, Fedora Core 1 ~ 4, Mandrake 9,2 ~ 10,1 i SuSE 8,2 ~ 9,2, Mac OS 8,6 ~ 9,2 / 10,1 ~ 10,5, Citrix Presentation Server, SAP, Windows Terminal Services

 • Interfejs

  USB 2.0 velikebrzine, IEEE1284 Parallel, Eternet 10 / 100 Base TX

 • Nivo buke

  Manje od 56 dBA (štampanje) manje od 35 dBA (mirovanje)

 • Radni ciklus, mesečni

  200.000 listova

 • Dimenzije (ŠxDxV)

  396 x 453 x 353 mm (15,6

 • Težina

  17,3 kg (38,14 lb)

Potrošni materijal

 • Radni vek

  - Standardno:Prosečni radni vek kertridža 10.000 standardnih stranica. - Maksimalni radni vek:Prosečni radni vek kertridža 20.000 standardnih stranica.

 • Tip

  Jedan kertridž

 • Kôd modela

  - ML - D4550A - ML - D4550B

Opcija

 • Opcija

  802,11 b/g bežična LAN mreža (interna) , 3 x ležište kasete za 500 listova, Memorija:32 MB, 64 MB, 128 MB, 256 MB, Dvostruki uređaj, 40 GB čvrstog diska

PodrškaNajnovija ažuriranja

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING