/

Xpress M2625 Mono Laser
štampač (26 ppm)

SL-M2625

Xpress M2625 Mono Laser štampač (26 ppm) Smanjite troškove štampanja, ali nemojte prihvatati kompromise. Efikasni štampači iz serije Xpress M2625 nude brzinu za veću produktivnost,
bez kompromisa u pogledu kvaliteta. Osim toga, zbog mogućnosti mobilnog štampanja i softvera Easy Printer Manager, ovi štampači su projektovani
za jednostavno korišćenje.

Odgovorno recikliranje baterija

 • Evropska direktiva o baterijama i akumulatorima nastoji da smanji uticaj baterija na okruženje i da podstakne recikliranje materijala od kojih su izrađene. Regulative za reciklažu baterija i akumulatora (punjivih baterija) su u UK uvedene 2009. Regulative za baterije za otpad imaju za cilj značajno povećanje prikupljanja i reciklaže korišćenih prenosivih baterija u UK sa 3% zabeleženih 2007. na 25% do 2012. godine, sa porastom do bar 45% do 2016.

 • Simbol baterije na proizvodu ili njegovom pakovanju ukazuje na to da ne sme da se odlaže sa običnim kućnim otpadom. Umesto toga, potrošač je dužan da odlaže baterije za otpad na naznačenom mestu prikupljanja radi reciklaže. Posebno sakupljanje i recikliranje baterija prilikom odlaganja doprinosi očuvanju prirodnih resursa i omogućava njihovu reciklažu na način koji štiti zdravlje ljudi i životno okruženje. Sveobuhvatna lista centara za reciklažu baterija može da se dobije na sledećoj adresi: www.recycle-more.co.uk

 • Svi Samsung proizvodi koji podležu Direktivi o baterijama su u skladu sa propisima UK za baterije i akumulatore. U skladu sa nacionalnim zakonom, SAMSUNG Electronics (UK) Ltd je član odobrene usklađene organizacije proizvođača baterija. Ova organizacija je zadužena za prikupljanje, rukovanje i odlaganje baterija u ime kompanije Samsung.

Xpress M2625 Mono Laser
štampač (26 ppm)

Funkcije

 • Budite produktivniji i efikasniji uz brze štampače koji su i jednostavni za upotrebu i imaju odličan odnos cene i kvaliteta

Podaci o priključcima

Za brzo štampanje, bez čekanja

Koliko god vaše profesionalne potrebe za štampanjem bile zahtevne, Samsung štampači iz serije Xpress M2625 daju sjajne rezultate – i to veoma brzo. Uštedite na vremenu štampajući čak i složene dokumente pri brzinama do 26 stranica u minuti (str./min) uz pomoć snažnog procesora od 600 MHz i Memorija od 128 MB. Procesor Cortex-A5 garantuje ubrzanje do 25,6% u odnosu na prethodne modele, što ovaj štampač čini jednim od najbržih u svojoj klasi. Zahvaljujući tome, i vi ćete moći da radite brže, budete fleksibilniji i produktivniji.

Ostavite odličan utisak sjajnim kvalitetom štampe

Sada su impresivne kopije profesionalnog kvaliteta dostupne svima. Samsung štampači serije Xpress M2625 garantuju štampanje oštrih, jasnih kopija koje će neizostavno ostaviti dobar utisak. Zahvaljujući efektivnoj rezoluciji od 4800 x 600 dpi i tehnologiji Rendering Engine for Clean Page (ReCP) - Mehanizam prikaza za čist otisak, moći ćete da uživate u bržem radu i višem kvalitetu, bez potrebe za velikim robusnim štampačem. Osim toga, funkcije koje omogućavaju poboljšanje kvaliteta osiguravaju štampanje veće količine detalja, ravnomernijih prelaza na slikama i jasnijeg teksta.

Mogućnost štampanja na više vrsta papira zadovoljava sve potrebe

Štampači iz serije Xpress M2625 mogu da zadovolje potrebe za štampanjem svake vrste. Ovaj mali, ali robustan štampač može da štampa na medijima težine do 220 g/m², uključujući papir, nalepnice, kartice, omote i folije za projektore. Možete jednostavno da izaberete vrstu papira iz višenamenske fioke, što omogućava jednostavan i fleksibilan rad.

Cenom pristupačniji i ekološki prihvatljiviji

Jednim pritiskom na taster Eco smanjite troškove za tonere i papir. Postupak je optimizovan – jednostavnim pritiskom tastera aktivira se opcija za štampanje više stranica na jednoj i opcija za obostrano štampanje, čime se omogućava štampanje nekoliko stranica dokumenta na jednom listu papira i izbegava nepotrebno rasipanje papira. Troškove štampanja možete dodatno da smanjite i izborom režima uštede tonera.

Smanjite potrošnju energije i potrošnog materijala

Uz Easy Eco Driver možete da uštedite do 20 % tonera i papira, i tako smanjite potrošnju energije. Smanjuje intenzitet štampanja elemenata koji zahtevaju velike količine tonera (npr. slike i podebljana slova) i štampa svetliji tekst kako bi bila potrebna manja količina tonera. Prije štampanja, možete da pregledate i uredite dokumente kako biste se uverili da efikasnošću i kvalitetom zadovoljavaju vaše potrebe. Da biste mogli da vidite o kolikim se uštedama radi, Eco Simulator prikazuje procenjeno smanjenje CO2, struje i papira u procentima.

Smanjite troškove zahvaljujući sistemu zasebnog tonera

Sistem zasebnog tonera kompanije Samsung podrazumeva zasebnu prodaju kertridža sa tonerom i jedinice za obradu slika. To znači kako ćete kertridž s tonerom morati da kupite tek kada ostanete bez tonera, smanjujući tako ukupne troškove održavanja štampača, kao i troškove štampanja po stranici. Instalacija je veoma jednostavna, tako da ćete na održavanje štampača trošiti manje vremena i novca. Možete istovremeno da smanjite troškove i zadovoljite sve potrebe za štampanjem.

Jednostavno praćenje stanja i upravljanje štampačem

Uz Easy Printer Manager kompanije Samsung na jednom mestu možete da pratite postavke štampača i stanje uređaja, da naručujete potrošni materijal i šaljete faksove. Možete da pregledate izveštaje o greškama, pratite stanje štampača i potrošnog materijala, te daljinski upravljate postavkama. Sve je objedinjeno jedinstvenim interfejsom koju obuhvata sve postavke i aplikacije štampača kompanije Samsung.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Dimenzije SL-M2625/SEE

Opšte

 • Funkcije
  Standardna

  Štampa

 • Procesor

  600 MHz

 • Memorija
  Standardna

  128 MB

 • Interfejs
  Standardna

  USB 2.0 velike brzine

 • Potrošnja energije

  400 W (štampanje) / 45 W (stanje pripravnosti) / 0,9 W (ušteda energije)

 • Nivo buke

  Manje od 50 dBA (štampanje) / manje od 26 dBA (stanje pripravnosti)

 • Dimenzije (ŠxDxV)

  368 x 334,5 x 202 mm (14,5 x 13,2 x 8 inča)

 • Težina

  7,2 kg

 • Maksimalan mesečni obim štampanja

  Do 12.000 stranica

Štampa

 • Brzina
  Brzina (crno-belo)

  Do 26 str./min na formatu A4 (27 str./min na formatu Letter)

 • Vreme za štampanje prve stranice
  Vreme štampanja prve stranice (crno-belo)

  Manje od 8,5 sekundi (iz režima pripravnosti)

 • Rezolucija

  Efektivno 4800 x 600 dpi

 • Emulacija

  SPL (Samsung Printer Langauge)

 • Obostrano štampanje

  Ručno

 • Operativni sistem

  Windows 8 / 7 / Vista / XP / 2000 / 2008R2 / 2008 / 2003, Mac OS X 10.5 - 10.8, razne verzije operativnog sistema Linux

PRIKAŽI VIŠE SPECIFIKACIJAProširi

Rad sa papirom

 • Ulazni kapacite
  Kaseta

  250 listova

  Višenamenski nosač

  1 list

 • Tip medijuma
  Kaseta

  Običan papir / tanak papir / debeo papir / kartice / reciklirani / arhivski papir / bond papir

  Višenamenski nosač

  Običan papir / tanak papir / debeo papir / deblji papir / kartice / folije / unapred odštampani / reciklirani / arhivski papir / bond papir / nalepnice / koverte / debele koverte / pamučni / obojeni

 • Veličina medijuma
  Kaseta

  A4 / A5 / A6 / Letter / Legal / Executive / Folio / Oficio / ISO B5 / IS B5

  Višenamenski nosač

  A4 / A5 / A6 / Letter / Legal / Executive / Folio / Oficio / ISO B5 / JIS B5 / koverte (Monarch, No-10, DL, C5, C6) / prilagođeno (76 x 127 mm - 216 x 356 mm / 3 x 5 inča - 8,5 x 14 inča)

 • Težina medijuma
  Kaseta

  60 - 163 g/m²

  Višenamenski nosač

  60 - 220 g/m²

 • Izlazni kapacitet

  150 listova okrenutih nadole, 1 list okrenut nagore

Potrošni materijal

 • Toner
  Crni

  Standardno: Prosečni radni vek kertridža: 1.200 *standardnih stranica / Gornja granica: Prosečni radni vek kertridža iznosi 3.000 *standardnih stranica (isporučuje se sa početnim kertridžom s tonerom koji omogućava štampanje 1.200 stranica) *Nazivni radni vek kertridža u skladu sa standardom ISO / IEC 19752

 • Jedinica za obradu slika Imaging Unit/Drum
  Crni

  Prosečni radni vek: 9.000 standardnih stranica

PodrškaNajnovija ažuriranja

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING