/

Xpress M2825ND Mono Laser
štampač (28 ppm)

SL-M2825ND

Xpress M2825ND Mono Laser štampač (28 ppm) Smanjite troškove štampanja ali pristanite samo na najbolje. Efikasan Samsung štampač serije Xpress M2825ND pruža brzinu koja vam je potrebna za veću produktivnost, bez kompromisa po pitanju kvaliteta. Štaviše, zahvaljujući štampanju putem mobilnih uređaja i softveru Easy Printer Manager dizajn ovih štampača omogućava njihovo jednostavno korišćenje.

Odgovorno recikliranje baterija

 • Evropska direktiva o baterijama i akumulatorima nastoji da smanji uticaj baterija na okruženje i da podstakne recikliranje materijala od kojih su izrađene. Regulative za reciklažu baterija i akumulatora (punjivih baterija) su u UK uvedene 2009. Regulative za baterije za otpad imaju za cilj značajno povećanje prikupljanja i reciklaže korišćenih prenosivih baterija u UK sa 3% zabeleženih 2007. na 25% do 2012. godine, sa porastom do bar 45% do 2016.

 • Simbol baterije na proizvodu ili njegovom pakovanju ukazuje na to da ne sme da se odlaže sa običnim kućnim otpadom. Umesto toga, potrošač je dužan da odlaže baterije za otpad na naznačenom mestu prikupljanja radi reciklaže. Posebno sakupljanje i recikliranje baterija prilikom odlaganja doprinosi očuvanju prirodnih resursa i omogućava njihovu reciklažu na način koji štiti zdravlje ljudi i životno okruženje. Sveobuhvatna lista centara za reciklažu baterija može da se dobije na sledećoj adresi: www.recycle-more.co.uk

 • Svi Samsung proizvodi koji podležu Direktivi o baterijama su u skladu sa propisima UK za baterije i akumulatore. U skladu sa nacionalnim zakonom, SAMSUNG Electronics (UK) Ltd je član odobrene usklađene organizacije proizvođača baterija. Ova organizacija je zadužena za prikupljanje, rukovanje i odlaganje baterija u ime kompanije Samsung.

Xpress M2825ND Mono Laser
štampač (28 ppm)

Funkcije

 • Budite produktivniji i efikasniji pomoću brzih štampača koji se jednostavno koriste i koji će vam pružiti visok kvalitet za uloženi novac

Informacije o portu

Informacije o portu

Nemojte da čekate već štampajte brzo

Nemojte da čekate već štampajte brzo
Koliko god da su zahtevne vaše potrebe profesionalnog štampanja, Samsung štampač serije Xpress M2825ND pružiće vam sjajne rezultate – brzo. Uštedite vreme tako što ćete štampati kompleksna dokumenta pri brzini od 28 stranica u minuti (str/min) zahvaljujući snažnom procesoru od 600 MHz i memoriji od 128 MB. Sa Cortex-A5 jezgrom procesora ovaj model je i do 25,6% brži od prethodnih modela, što ga čini jednim od najbržih štampača u svojoj klasi. To znači da vam pomaže da radite brže, da budete fleksibilniji i produktivniji.

Ostavite dobar utisak sa sjajnim kvalitetom štampe

Ostavite dobar utisak sa sjajnim kvalitetom štampe
Sada je impresivna štampa profesionalnog izgleda dostupna svima. Samsung štampač serije Xpress M2825ND pruža oštru, jasnu štampu koja će zasigurno ostaviti snažan utisak. Zahvaljujući efikasnoj rezoluciji od 4800 x 600 tpi i Rendering Engine for Clean Page (ReCP) tehnologiji možete da uživate u visokim perfrmansama i kvalitetu, bez potrebe za masivnim, velikim štampačem. Štaviše, funkcije za povećanje kvaliteta pružaju detaljnije, oštrije prikaze i jasniji tekst.

Štampajte na više vrsti papira koje zadovoljavaju sve potrebe

Štampajte na više vrsti papira koje zadovoljavaju sve potrebe
Šta god da morate da odštampate, Samsung štampač serije Xpress M2825ND je u mogućnosti da to učini. Mali ali snažan štampač može da koristi opseg medija i do 220 grama po kvadratnom metru (gsm), uključujući i papir, nalepnice, razglednice, koverte i grafoskopske folije (OHP). Možete lako da izaberete neophodnu vrstu papira u višenamenskom ležištu, tako da je ono i praktično i fleksibilno.

Manja potrošnja energije i zaliha

Manja potrošnja energije i zaliha
Pomoću jednostavnog ekološkog upravljanja možete da uštedite i do 20% na toneru i papiru, kao i da smanjite korišćenje energije. Pomaže u smanjenju elemenata stranica koji koriste veliku količinu tonera, kao što su slike i podebljani fontovi ili osvetljeni tekst kako bi se smanjila potreba za tonerom. Možete da prikažete i uredite dokumenta pre štampanja kako biste se uverili da je otisak u skladu sa vašim potrebama kada je reč o efikasnosti i kvalitetu. Eko simulator prikazuje procenu smanjenja emisije ugljen-dioksida, električne energije i papira pa i sami možete uočiti razliku.

Smanjite troškove pomoću sistema izdvojenog tonera

Smanjite troškove pomoću sistema izdvojenog tonera
Pomoću Samsung sistema izdvojenog tonera, kertridž sa tonerom i jedinica za obradu slike se pune zasebno. To znači da morate samo da kupite kertridž sa tonerom kada se isprazni pa su sveukupni troškovi rada štampača i troškovi po stranici manji. Instalcija je takođe jednostavna pa ćete provesti manje vremena u održavanju štampača a potrošićete i manje novca. Možete da izbalansirate budžet u skladu sa vašim potrebama štampe

Nadgledajte štampač i jednostavno upravljajte njime

Nadgledajte štampač i jednostavno upravljajte njime
Samsung Easy Printer Manager softver omogućava vam da vodite računa o podešavanjima štampača, statusu uređaja, poručivanju zaliha i slanju faksa – sve na jednom mestu. Možete da na praktičan način vidite izveštaj o greškama i nadgledate status štampača i zaliha, kao i da upravljate podešavanjima sa udaljene lokacije. Sve se nalazi u okviru jedinstvenog interfejsa koji spaja podešavanja Samsung štampača i aplikacije.

Poboljšanje budžeta i stanja planete

Poboljšanje budžeta i stanja planete

Smanjite troškove papira i tonera jednim pritiskom na Eco dugme. Dugme je optimizovano tako da jednim klikom na njega možete koristiti funkciju štampanja većeg broja stranica na jednom listu papira i funkciju dvostrane štampe, što vam omogućava da štampate više stranica jednog dokunenata na jednom listu papira i izostavite nepraktične prazne stranice. Pomoću režima za uštedu tonera možete i da smanjite korišćenje tonera i troškove štampe.
Dvostrana štampa

Dvostrana štampa

Dvostrana štampa ili štampanje na obe stranice lista papira (obostrano štampanje) pomaže vam da količinu papira i tonera svedete na minimum. Eko režim omogućava vam da se uverite da li se na svim dokumentima koristi dvostrana šampa pa možete da efikasnije iskoristite vaše zalihe i smanjite štetan uticaj na životnu sredinu.
Mrežno povezivanje

Mrežno povezivanje

Povežite štampač sa velikim brojem različitih računara i drugim uređajima koji su povezani na jedan ruter. Ovakvim uređenjem možete da smanjite količinu novca koji trošite na uređaje za štapanje i potrošnju energije i da ipak budete produktivniji nego ikada pre.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Dimenzije SL-M2825ND/SEE

Opšte

 • Funkcije
  Standardna

  Štampanje

 • Procesor

  600 MHz

 • Memorija
  Standardna

  128 MB

 • Interfejs
  Standardna

  USB 2.0 velike brzine / Eternet 10 / 100 Base TX

 • Potrošnja energije

  400 W (štampanje) / 45 W (mirovanje) / 1,0 W (ušteda energije)

 • Nivo buke

  Manje od 50 dBA (štampanje) / manje od 26 dBA (mirovanje)

 • Dimenzije (ŠxDxV)

  368 x 334,5 x 202 mm (14,5 x 13,2 x 8 inča)

 • Težina

  7,4 kg (16,4 lbs)

 • Maksimalan mesečni obim štampanja

  Do 12.000 stranica

Štampa

 • Brzina
  Brzina (crno-belo)

  Do 28 stranica u minuti na formatu A4 (29 stranica u minuti na formatu Letter)

 • Vreme za štampanje prve stranice
  Vreme štampanja prve stranice (crno-belo)

  Manje od 8,5 sekundi (iz režima pripravnosti)

 • Rezolucija

  Efektivnost do 4800 x 600 tpi

 • Emulacija

  PCL6 / PCL5e / SPL

 • Obostrano štampanje

  Ugrađeno

 • Operativni sistem

  Windows 8 / 7 / Vista / XP / 2000 / 2008R2 / 2008 / 2003, Mac OS X 10.5 - 10.8, razni Linux

PRIKAŽI VIŠE SPECIFIKACIJAProširi

Rad sa papirom

 • Ulazni kapacite
  Kaseta

  250 list

  Višenamenski nosač

  1 list

 • Tip medijuma
  Kaseta

  Običan papir / tanak papir / debeo papir / reciklirani papir / arhivski papir / bond papir

  Višenamenski nosač

  Običan papir / debeo papir / karton / folija / unapred odštampani / reciklirani papir / arhivski papir / bond papir / nalepnica / koverta / debela koverta / pamučni papir / papir u boji

 • Veličina medijuma
  Kaseta

  A4 / A5 / A6 / Letter / Legal / Executive / Folio / Oficio / ISO B5 / JIS B5

  Višenamenski nosač

  A4 / A5 / A6 / Letter / Legal / Executive / Folio / Oficio / ISO B5 / JIS B5 / Envelope (Monarch, No-10, DL, C5, C6) / Custom (76 x 127 mm - 216 x 356 mm / 3" x 5" - 8,5" x 14")

 • Težina medijuma
  Kaseta

  60 - 163 g/m² (16 - 43 lbs)

  Višenamenski nosač

  60 - 220 g/m² (16 - 58 lbs)

 • Izlazni kapacitet

  150 listova licem okrenutim nadole, 1 list licem okrenutim nagore

Potrošni materijal

 • Toner
  Crni

  Standardno: Prosečni radni vek kertridža 1.200 *standardnih stranica / visina: Prosečni radni vek kertridža 3.000 *standardnih stranica (isporučuje se sa kertridžom koji omogućava štampanje 1.200 stranica) *Nazivna vrednost u skladu sa ISO / IEC 19752 standardom

 • Jedinica za obradu slika Imaging Unit/Drum
  Crni

  Prosečni radni vek 9.000 standardnih stranica

PodrškaNajnovija ažuriranja

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING