/

SCX-3400F Mono multifunkcijski
štampač (20 ppm)

SCX-3400F

SCX-3400F Mono multifunkcijski štampač (20 ppm) Kombinujte isplativost i učinak uz Samsungov kompaktan i moderan SCX-3400F. Ovaj multifunkcijski štampač sadrži lako upravljanje troškovima kako biste se sigurno uklopili u budžet . Takođe se jednostavno koristi, brže štampa i ima korisne funkcije. Inovativne funkcije modela SCX-3400F obuhvataju Eko dugmetom na jedan dodir, jednostavno upravljanje štampačem i štampanje slike na ekranu jednim dodirom. Štampajte brzo i efikasno i štedite prostor i vreme zahvaljujući ovom Samsung multifunkcijskom štampaču.

Odgovorno recikliranje baterija

 • Evropska direktiva o baterijama i akumulatorima nastoji da smanji uticaj baterija na okruženje i da podstakne recikliranje materijala od kojih su izrađene. Regulative za reciklažu baterija i akumulatora (punjivih baterija) su u UK uvedene 2009. Regulative za baterije za otpad imaju za cilj značajno povećanje prikupljanja i reciklaže korišćenih prenosivih baterija u UK sa 3% zabeleženih 2007. na 25% do 2012. godine, sa porastom do bar 45% do 2016.

 • Simbol baterije na proizvodu ili njegovom pakovanju ukazuje na to da ne sme da se odlaže sa običnim kućnim otpadom. Umesto toga, potrošač je dužan da odlaže baterije za otpad na naznačenom mestu prikupljanja radi reciklaže. Posebno sakupljanje i recikliranje baterija prilikom odlaganja doprinosi očuvanju prirodnih resursa i omogućava njihovu reciklažu na način koji štiti zdravlje ljudi i životno okruženje. Sveobuhvatna lista centara za reciklažu baterija može da se dobije na sledećoj adresi: www.recycle-more.co.uk

 • Svi Samsung proizvodi koji podležu Direktivi o baterijama su u skladu sa propisima UK za baterije i akumulatore. U skladu sa nacionalnim zakonom, SAMSUNG Electronics (UK) Ltd je član odobrene usklađene organizacije proizvođača baterija. Ova organizacija je zadužena za prikupljanje, rukovanje i odlaganje baterija u ime kompanije Samsung.

SCX-3400F Mono multifunkcijski
štampač (20 ppm)

Funkcije

 • Uređaj sa više funkcija koji se lako koristi

Pritisnite dugme. Uštedite na troškovima štampanja.

Pritisnite dugme. Uštedite na troškovima štampanja.
Optimizujte štampanje u jednom, jednostavnom koraku zahvaljujući Samsung Eko dugmetu na jedan dodir. Možete da smanjite troškove štampanja kada brzo pređete u Eko režim i uštedite toner, papir i energiju. Ne morate da trošite vreme na promenu podešavanja ili zamenu dokumenata uz ovu korisnu funkciju, jer je jedan dodir sve što vam je potrebno da konfigurišete štampač tako da obezbedi najekonomičnije rezultate.

Optimizujte štampanje uređajem za jednostavno ekološko upravljanje

Optimizujte štampanje uređajem za jednostavno ekološko upravljanje
Uživajte u isplativim rezultatima svaki put kada štampate zahvaljujući Samsungovom uređaju za jednostavno ekološko upravljanje. Zahvaljujući ovom korisnom softveru moći ćete tačno da pregledate dokument pre štampanja i da podesite kvalitet, boju i ostale postavke kako biste zadovoljili precizne zahteve i budžet, kao i da biste uklonili nepotreban tekst, slike i druge elemente. Možete čak i da nadgledate uštedu, uključujući papir, toner, energiju i ukupne troškove. Recite zbogom lošim otiscima i otkrijte ekonomičnije i efikasnije štampanje.

Jednostavno i efikasno upravljanje štampanjem je olakšano

Jednostavno i efikasno upravljanje štampanjem je olakšano
Upravljanje štampačem nikada nije bilo ovako lako. Uz Samsungov integrisani Easy Printer Manager, možete da pratite status i kontrolišete administriranje štampača, od rešavanja problema i beleženja nivoa tonera, do poručivanja potrošnog materijala na mreži. Neka vas ne brine više kada vam ponovo neočekivano nestane toner - jedno jednostavno i snažno rešenje jeste da sve čime morate da upravljate jeste efikasno štampanje bez prekida i to iz udobnosti svoje fotelje.

Od ekrana do stranice uz samo jedan dodir

Od ekrana do stranice uz samo jedan dodir
Dugme Print Screen modela SCX-3400F – koje je praktično postavljeno na kontrolnoj tabli štampača – omogućava vam da sadržaj ekrana odštampate na brz i jednostavan način, čak i kada niste za svojim stolom. Sve što je potrebno jeste jedan dodir. Jedan jedini klik je dovoljan – više nema potrebe za dodatnim uređivanjem ili odsecanjem neželjenih sadržaja sa originalnih web stranica i dokumenata. Ako vam je potrebna jedna jedina stranica, to ćete i dobiti. Jedan jednostavan pritisak na dugme i sadržaj stranice biće odštampan, baš onako kako je prikazan na ekranu. Držite dugme duže od dve sekunde i štampač SCX-3400F odštampaće poslednji objekat koji ste aktivirali na ekranu. Sada možete da odštampate bilo šta, bilo kada.

Postignite više uz Samsung brzo štampanje

Postignite više uz Samsung brzo štampanje
Nemojte se zadovoljavati sporim štampanjem. Uz Samsungovu veću brzinu štampanja od 20 stranica u minuti, možete da minimalizujete vreme koje provedete u stajanju pored štampača. Poboljšane performanse štampača usmeriće tok rada i omogućiti zaposlenima i preduzećima da ostvare svoj puni potencijal.

Oslobodite svoju radnu snagu uz funkciju 4-u-1

Oslobodite svoju radnu snagu uz funkciju 4-u-1
Uz raznolikost 4-u-1, Samsung SCX-3400F štampač usmerava tok rada i obezbeđuje da se štampanje u kancelariji obavlja što je moguće efikasnije. Zahvaljujući funkcijama kopiranja, štampanja, skeniranja i faksa, SCX-3400F obezbeđuje fleksibilnost i omogućava vam rad sa manje barijera. Domaćin inovativnih funkcija kao što su kopiranje lične karte, kopiranje više stranica po listu, skeniranje u e-poruku i pogodna funkcija PC faksa obezbeđuje da zaposleni imaju neophodne funkcionalnosti koje su im potrebne za borbu u modernom poslobnom svetu.

Dajte otiscima detalj koji će ih istaći

Dajte otiscima detalj koji će ih istaći
Ako treba da ostavite utisak, ništa neće tako pokazati profesionalizam nego jasan otisak rezolucije 1200 x 1200 tpi koji pravi Samsung SCX-3400F multifunkcijski štampač. Štampanje visokom rezolucijom ovog kalibra obezbeđuje da važni otisci, kao što su prezentacije posla i izveštaji, budu oštri i upečatljivi. Zato svom radu pružite svaku šansu da ostavi dobar utisak uz štampanje visokom rezolucijom.

Poboljšajte efikasnost uz kompaktan dizajn

Poboljšajte efikasnost uz kompaktan dizajn
Uz sve veću potražnju kancelarijske opreme koja zauzima malo prostora, Samsung SCX-3400F laserski štampač predstavlja savršen izbor. Ovaj kompaktan multifunkcijski štampač obezbeđuje standard vrhunske štampe i pri tom nije prevelik. Mala i srednja preduzeća i kućna poslovanja otkriće da je ovaj štampač za njih idealan. A pošto je tako kompaktnog dizajna, lakše ga je prenositi. Dakle, uštedite na prostoru, koristite Samsung SCX-3400F laserski štampač i njegov moderan, kompaktan dizajn.

Zaštitite svoju štampu dizajnom koji omogućava zaštitu od prašine

Zaštitite svoju štampu dizajnom koji omogućava zaštitu od prašine
Zaštitite štampač i otiske pouzdanim dizajnom koji omogućava zaštitu od prašine. Inovativan dizajn sadrži poklopac za zaštitu od prašine. Sprečavanjem skupljanja prašine, ne samo da obezbeđujete da papir na kome se štampa nema prašinu, nego i štiti unutrašnju mehaniku od oštećenja. Ovaj inteligentan dizajn pomaže da se produži vek trajanja štampača i obezbeđuje pouzdane i profesionalne otiske.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Dimenzije SCX-3400F/SEE

Opšte

 • Funkcije
  Standardna

  Štampanje, kopiranje, skeniranje, faks

  Opcioni

  Štampanje jednim dodirom po ekranu, Eko režim

 • Procesor

  433 MHz

 • Radni panel

  LCD u 2 x 16 reda

 • Memorija
  Standardna

  64 MB

 • Interfejs
  Standardna

  USB 2.0 velike brzine

 • Potrošnja energije

  310 W (štampanje) / 1,7 W (ušteda energije) / 30 W (mirovanje)

 • Nivo buke

  Manje od 50 dBA (štampanje, kopiranje na skeneru) / manje od 52 dBA (ADF kopiranje) / manje od 26 dBA (mirovanje)

 • Dimenzije (ŠxDxV)

  402 x 293 x 296 mm (15,8" x 11,5" x 11,7")

 • Težina

  8 kg (17,6 lbs)

 • Maksimalan mesečni obim štampanja

  Do 10.000 stranica

Štampa

 • Brzina
  Brzina (crno-belo)

  Do 20 stranice u minuti na formatu A4 (21 stranice u minuti na formatu Letter)

 • Vreme za štampanje prve stranice
  Vreme štampanja prve stranice (crno-belo)

  Manje od 8,5 sekundi (iz režima pripravnosti)

 • Rezolucija

  Efektivni izlaz do 1200 x 1200 tpi

 • Emulacija

  SPL (Samsung Printer Language)

 • Obostrano štampanje

  Ručno

 • Operativni sistem

  Windows 8 / 7 / Vista / XP / 2000 / 2008R2 / 2008 / 2003, Mac OS X 10.4 - 10.8, razni Linux

PRIKAŽI VIŠE SPECIFIKACIJAProširi

Kopija

 • Brzina
  Brzina (crno-belo)

  Do 20 kopija u minuti na formatu A4 (21 kopija u minuti na formatu Letter)

 • Vreme kopiranja prve stranice
  Vreme kopiranja prve stranice (crno-belo)

  Manje od 15 sekundi (ADF) / manje od 14 sekundi (skener)

 • Opseg smanjenja / uvećanja

  25 - 400 % (ADF, skener)

 • Više kopija

  1 - 99 stranica

 • Kopiraj funkcije

  Kopiranje lične karte / kopiranje sa uparivanjem / kopiranje postera / kopiranje sa umnožavanjem / kopiranje više stranica po listu

Skeniranje

 • Kompatibilnost

  TWAIN Standard / WIA Standard

 • Metod

  CIS senzor u boji

 • Rezolucija (optička)

  Do 600 x 600 tpi

 • Rezolucija (unapređena)

  Do 4800 x 4800 tpi

 • Odabir destinacije za skeniranje

  PC

Faks

 • Kompatibilnost

  ITU-T G3 / ECM

 • Brzina modema

  33,6 Kb/s

 • Rezolucija

  Do 300 x 300 tpi

 • Memorija

  7 MB (500 stranica)

 • Automatsko biranje

  Da (209 lokacija)

 • Funkcija slanja faksa

  Višestruko slanje / odloženo slanje / prioritetno slanje / bezbedno primanje / prosleđivanje faksa

Rad sa papirom

 • Ulazni kapacite
  Kaseta

  Standardna fioka kapaciteta 150 listova

 • Tip medijuma
  Kaseta

  Običan papir / debeo / tanak / pamuk / kolor / unapred odštampan / recikliran / nalepnice / kartice / bond / arhivni papir / koverta

 • Veličina medijuma
  Kaseta

  A4 / A5 / Letter / Legal / Executive / Folio / Oficio / ISO B5 / JIS B5 / koverat (Monarch, Com10, DL, C5) / standardno (76 x 127 mm - 216 x 356 mm / 3,0" x 5,0" - 8,5" x 14")

 • Težina medijuma
  Kaseta

  60 - 163 g/m² (16 - 43 lb )

 • Izlazni kapacitet

  100 listova okrenutih nadole

 • ADF
  Kapacitet za dokumenta

  40 listova

  Veličina dokumenta

  216 x 356 mm (8,5'' x 14'')

Potrošni materijal

 • Toner
  Crni

  Prosečni radni vek kertridža 1.500 Standardnih stranica (isporučuje se sa kertridžom koji omogućava štampanje 700 stranica)

Podrška

Korisničko uputstvo

12.03 MB, pdf, SRPSKI

2011.11.24

Ostali priručnici (8)

Softver (13)

 • Postavi IP

  Win XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1/Win 10(32bit,64bit), 1.41 MB, exe, Мулти Лангуаге

  Verzija : V1.05.08.3.14

  2015.08.25

 • Fleet Admin Pro

  Win Server 2008/Win Server 2012/Win7 Pro/Win8 Pro (32bit, 64bit), 224.79 MB, zip, Мулти Лангуаге

  Verzija : V1.0.38

  2015.07.13

 • Fleet Admin Pro,SNMP Agent

  Win Server 2008/Win Server 2012/Win7 Pro/Win8 Pro (32bit, 64bit), 4.51 MB, zip, Мулти Лангуаге

  Verzija : V1.0.15

  2015.06.23

 • SyncThru 6(Patch)

  Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1/Win 10(32,64bit), 4.68 MB, zip, ENGLESKI

  Verzija : V1.0

  2015.06.23

 • Easy Printer Manager

  Mac OS 10.5 ~ 10.10, 49.73 MB, zip, Мулти Лангуаге

  Verzija : V1.02.01

  2015.04.27

 • Easy Document Creator

  Win 2000/XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1/Win 10(32bit,64bit), 18.05 MB, exe, Мулти Лангуаге

  Verzija : V1.06.60

  2015.04.27

 • Pomoćni program PC fax

  Win 2000/XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1/Win 10(32bit,64bit), 10.15 MB, exe, Мулти Лангуаге

  Verzija : V1.11.28

  2015.04.27

 • Easy Printer Manager

  Win 2000/XP/2003/Vista/2008/2012/Win 7/Win 8/Win 8.1/Win 10(32,64bit) , 39.74 MB, exe, Мулти Лангуаге

  Verzija : V1.05.79.00

  2015.04.27

Upravljački programi (13)

Okruženje (1)

Neke datoteke možda nisu dostupne preko telefona i tablet uređaja. Pristupite ovoj stranici sa stonog računara kako biste mogli da preuzmete sve datoteke.Da biste mogli da čitate PDF datoteke, na računaru mora da bude instaliran Adobe Acrobat Reader. Možete da ga preuzmete na veb-sajtu kompanije Adobe.Preuzmite Adobe Acrobat ReaderidiDa biste mogli da čitate DjVu datoteke, na računaru mora da bude instaliran DjVu prikazivač. Kliknite na ovaj reklamni natpis i instalirajte prikazivač. Preuzmite Djvu prikazivačPreuzmite Djvu prikazivačidi

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili ukoliko vam je potrebna podrška za ovaj proizvod, posetite sekciju Podrška na našem sajtu. Podrškaidi

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING