/

MultiXpress 6545N Mono
multifunkcijski štampač (43 ppm)

SCX-6545N

MultiXpress 6545N Mono multifunkcijski štampač (43 ppm) Zamislite najkvalitetniji A4 kopir aparat MFP velike brzine koji može centralizovati vaš radni proces štampanja. MultiXpress 6545N isporuèuje brze otiske štampe, ali sa potpunim višefunkcionalnim karakteristikama poput duplex-a i kopiranja. On takoðe obuhvata Samsungova rešenja za upravljanje dokumentima kao što su funkcije SmarThru i SyncThru. Pomoæu ovog digitalnog rešenja u središtu vašeg poslovanja, možete eliminisati A3 DMFP i maksimalno uveæati vašu produktivnost. Uz Samsung MultiXpress 6545N, nije toliko teško da zamislite.

Odgovorno recikliranje baterija

 • Evropska direktiva o baterijama i akumulatorima nastoji da smanji uticaj baterija na okruženje i da podstakne recikliranje materijala od kojih su izrađene. Regulative za reciklažu baterija i akumulatora (punjivih baterija) su u UK uvedene 2009. Regulative za baterije za otpad imaju za cilj značajno povećanje prikupljanja i reciklaže korišćenih prenosivih baterija u UK sa 3% zabeleženih 2007. na 25% do 2012. godine, sa porastom do bar 45% do 2016.

 • Simbol baterije na proizvodu ili njegovom pakovanju ukazuje na to da ne sme da se odlaže sa običnim kućnim otpadom. Umesto toga, potrošač je dužan da odlaže baterije za otpad na naznačenom mestu prikupljanja radi reciklaže. Posebno sakupljanje i recikliranje baterija prilikom odlaganja doprinosi očuvanju prirodnih resursa i omogućava njihovu reciklažu na način koji štiti zdravlje ljudi i životno okruženje. Sveobuhvatna lista centara za reciklažu baterija može da se dobije na sledećoj adresi: www.recycle-more.co.uk

 • Svi Samsung proizvodi koji podležu Direktivi o baterijama su u skladu sa propisima UK za baterije i akumulatore. U skladu sa nacionalnim zakonom, SAMSUNG Electronics (UK) Ltd je član odobrene usklađene organizacije proizvođača baterija. Ova organizacija je zadužena za prikupljanje, rukovanje i odlaganje baterija u ime kompanije Samsung.

MultiXpress 6545N Mono
multifunkcijski štampač (43 ppm)

Funkcije

 • SCX-6545N

Povežite se sa kolegama

Povežite se sa kolegama
Povežite sve u vašem uredu na jednu mrežu i omoguæite da sve funkcioniše besprekorno. Oni æe deliti zajednièki štampaè a vi æete uštedeti vreme kod servisiranja više ureðaja. A uz Ethernet interfejs možete poboljšati svoje performanse ako ga povežete na mrežu. Unapredite vaše veštine komunikacije pomoæu laserskog štampaèa SCX-6545N i držite linije za komunikaciju otvorenim.

Štampajte na svoj način

Štampajte na svoj način
Bogat jedinstvenim funkcijama kopiranja, SCX-6545N pospešuje vašu kreativnost i produktivnost. Možete podeliti vaš original u delove preko cele strane da biste kreirali poster, uštedeti vreme i materijal sa dvostrukim i èetvorostrukim kopiranjem, napraviti dosta kopija slike na jednoj stranici pomoæu kopiranja klonova, ili štampati dvostrane vizit kartice.

Ogroman mesečni ciklus rada olakšava posao.

Ogroman mesečni ciklus rada olakšava posao.
Dizajniran da bude manje zavisan od servisiranja u odnosu na tipièan štampaè, MultiXpress SCX-6545N vam dozvoljava da se usredsredite na vaš posao obavljajuæi njegov — isporuèivanje svih vaših dokumenata bez greške svaki put, zahvaljujuæi neuporedivom meseènom ciklusu rada. Sa mrežnom pripremom, može ga deliti više korisnika, što vašem osoblju obezbeðuje fleksibilnost štampanja sa razlièitih radnih jedinica.

Siti ste umetanja papira?

Siti ste umetanja papira?
Slobodno obavljajte više zadataka dok se vaš dokument štampa. SCX-6545N æe savladati i vaše najveæe poslove štampanja bez potrebe za dopunom papira. Dopunite standardnu kasetu kapaciteta 620 stranica sa opcionalnim kasetama do 520 i 2.100 stranica za manipulaciju veæeg kapaciteta papira, što je savršeno za sve što je potrebno za štampanje u velikom obimu. Ponekad je veæe stvarno bolje.

Konačno, štampač koji se lako koristi

Konačno, štampač koji se lako koristi
Nadogradnje štampaèa i rutinska zamena materijala ne treba oduzima više vremena u toku dana od stvarnog posla. Zbog toga SCX-6545N ima konvencionalan dizajn i mogu ga lako koristiti svi iz ureda. Od zamene kertridža sa tonerom do instaliranja opcionalnih nadogradnji kao što je uvlaèeæi modul za faks i finišer, SCX-6545N vam pomaže da se vratite voðenju svog posla.

Zaboravite ručno, pređite na automatsko

Zaboravite ručno, pređite na automatsko
Pomoæu luksuznog širokog 7” LCD dodirnog ekrana u boji možete jednim pogledom taèno utvrditi šta se dešava sa vašim poslom štampanja. MultiXpress 6545N pruža moguænosti za lako rešavanje problema direktno na ekranu. Kada je povezan sa intuitivnim i prilagodljivim korisnièkim interfejsom, neæete morati da se bavite veæim zastojima. Ili troškovima održavanja.
Dobrodošli u svoj ured visokih performansi.

Dobrodošli u svoj ured visokih performansi.

Štampaè SCX-6545N je sportski auto visokih performansi meðu štampaèima, koji štampa do 43 kolor A4 stranica u samo 60 sekundi, jedan od najbržih na svetu u svojoj klasi. A sa performansama skeniranja u boji od 20ipm, on predstavlja potpuno rešenje za vaše poslovanje. Nema sumnje u odliène performanse koje štampaè SCX-6545N može doneti vašem uredu.

Jednostavno skeniranje, bez obzira na destinaciju

Jednostavno skeniranje, bez obzira na destinaciju
Recite vašem SCX-6545N gde želite da pošaljete svoj skenirani dokument i pustite ga da obavi sve ostalo. Nema više gubljenja vremena za prebacivanje skeniranih datoteka za razlièite potrebe – SCX-6545N taèno zna kako da rukuje vašim dokumentima za FTP, SMB, faks, e-poštu ili štampanje. Jednostavno skenirajte i prepustite ovom multifunkcionalnom radniku da se poveže i distribuira vaše dokumente.
Zaglavljivanje papira

Zaglavljivanje papira

Ne dopustite da se vaša produktivnost zaustavi. SCX-6545N sadrži tri odvojena valjka - prihvatni valjak, prednji valjak i zaustavni valjak - koji funkcionišu zajedno kako bi svaki put preuzeli samo jedan papir spreèavajuæi lepljive situacije kao što su pogrešno uvlaèenje i zaglavljivanje papira.
SmarThru™ Workflow 2

SmarThru™ Workflow 2

Dopustite da SCX-6545N obavlja svu vašu komunikaciju. Njegova SmarThru™ Workflow 2 funkcija vam dopušta da šaljete štampana dokumenta i dokumenta u elektronskom obliku direktno na više mesta ukljuèujuæi poštanske sanduèiæe za e-poštu, mrežne fascikle i faks ureðaje.
SyncThru™ Web servis

SyncThru™ Web servis

Umorni ste od instaliranja softvera samo da biste rukovali vašim štampaèem? Sada možete jednostavno izmeniti postavke štampaèa, nadograditi firmver i proveriti status štampaèa samo pomoæu web pretraživaèa i inovativnog SyncThru™ Web servisa.
SyncThru™ Admin 5

SyncThru™ Admin 5

Ko kaže da ne možete postiæi sve? SyncThru™ Admin 5 vam omoguæava jednostavnu instalaciju, upravljanje i nadzor svih digitalnih ureðaja povezanih na mrežu na pristupaènom interfejsu. Takoðe imate moguænost da analizirate podatke u više detalja sa lako èitljivim izveštajima.
SmarThru™ Office

SmarThru™ Office

Ostanite organizovani pomoæu aplikacije SmarThru™ Office. Ovo rešenje za uštedu vremena efikasno snima dokumente i skladišti ih u fascikle. Ono takoðe indeksira i vezuje ih tako da se mogu poslati na druga mesta ili aplikacije radi dalje obrade.
CounThru™ 2 Pro / Enterprise

CounThru™ 2 Pro / Enterprise

Saznajte status štampaèa bez napuštanja stolice. Primajte upozorenja na nizak nivo tonera, obaveštenja o greškama sistema, kao i sažetke o korišæenju i raèunima korisnika sa Samsung-ovim sopstvenim CounThruTM 2 Pro / Enterprise interfejsom.
Tvrdi disk od 80 GB

Tvrdi disk od 80 GB

Tvrdi disk od 80 GB vam pomaže u nadzoru i upravljanju poslovima, smanjuje zakrèenje mreže i optimizuje pamæenje poslova štampe za poverljivo i odloženo štampanje.

Proširiva memorija

Proširiva memorija

Ugraðena memorija u SCX-6545N znaèi da može savladati vašu radnu normu bez napora. Uživajte u brzoj obradi sa standardnom memorijom od 256 MB ili ugraðenom RAM memorijom, ili je dopunite do 512 MB za lakše savladavanje i vaših najveæih poslova.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Dimenzije SCX-6545N/SEE

Pregled

 • Funkcija

  Kopiranje, Štampanje, C-B štampanje, Skeniranje u boji, Faks (opcionalno)

Štampa

 • Brzina (crno-belo)

  Simplex : do 43 ppm za A4 (45 ppm za Letter), Duplex : do 38 ipm za A4 (40 ipm za Letter)

 • Vreme štampanja prve stranice (crno-belo)

  Manje od 8 sekundi (iz Ready Mode)

 • Rezolucija

  Do 1200 x 1200 dpi efektivne rezolucije

 • Emulacija

  PCL5e, PCL6, PostScript 3, TIFF, JPG, PDF v1.4

 • Dvostrano

  Standard

PRIKAŽI VIŠE SPECIFIKACIJAProširi

Kopija

 • Brzina

  Do 43 cpm za A4 (45 cpm za Letter)

 • Rezolucija

  Do 600 x 600 dpi

 • Vreme kopiranja prve stranice (crno-belo)

  Manje od 5 sekundi

 • Veličina zuma

  25 ~ 400% (ploča), 25 ~ 100% (ADF)

 • Više kopija

  1 ~ 999

 • Dvostrano kopiranje

  Ugrađeno

 • Kopiraj funkcije

  ID Copy, Clone Copy, Watermark Copy, Form Overlay Copy, Auto Crop Copy, N-up Copy, Poster Copy, Booklet

Skeniranje

 • Kompatibilnost

  Twain standard, WIA standard

 • Metod

  Kolor ravni skener ili DADF

 • Rezolucija (optička)

  Do 600 x 600 dpi

 • Rezolucija (unapređena)

  Do 4800 x 4800 dpi

 • Skeniraj u

  HDD, USB, E-pošta, Client, SMB, FTP

Faks

 • Kompatibilnost

  ITU-T G3

 • Brzina modema

  33,6 Kbps

 • Rezolucija

  Mono : do 300 x 300 dpi Kolor : do 200 x 200 dpi

 • Memorija

  HDD Store

 • Automatsko biranje

  Brzi poziv : 200 lokacija

 • Funkcija slanja faksa

  On hook Dial, Auto Redial, Last Number Redial, Mail Box, Auto Reduction. Multi-send. Delayed Send, Fax forwarding (Server / E-pošta / Faks)

Rad sa papirom

 • Kapacitet i tipovi ulaza

  Kaseta za 520 listova, višenamenska kaseta za 100 listova

 • Kapacitet i tip izlaza

  Do 500 listova licem na dole

 • Veličina medijuma

  98 x 148 mm (3,86" x 5,83") ~ 215,9 x 355,6 mm (8,5" x 14,0")

 • Tip medijuma

  Običan papir, tanak papir, koverte, nalepnice, kartice, obveznice, arhiva, perforirani, pripremljeno za štampu, recikliran, slajdovi, zaglavlje, debeo papir, papir u boji

 • Kapacitet

  DADF za 100 listova

 • Veličina ADF dokumenta

  Širina: 145 ~ 216 mm (5,7" ~ 8,5") , Dužina:145 ~ 356 mm (5,7" ~ 14,0") za skeniranje jedne stranice, 145 ~ 400 mm (5,7" ~ 15,7") za skeniranje više stranica

Opšte karakteristike

 • Ekran

  800 x 480 7" WVGA Dodirni LCD ekran u boji

 • Memorija/skladište

  256 MB / 80 GB HDD

 • Kompatibilnost operativnog sistema

  Windows 2000 / XP / 2003 Server / Vista / 7, Različiti Linux OS, Mac OS 10.3 ~ 10.5

 • Interfejs

  Hi-Speed USB 2.0, Ethernet 10/100/1000 base TX, USB host (Skeniranje na USB, USB štampa)

 • Nivo buke

  Manje od 55 dBA (Štampanje), Manje od 57 dBA (Kopiranje), Manje od 37 dBA (Pripravnost)

 • Radni ciklus, mesečni

  Do 200.000 stranica

 • Dimenzije (ŠxDxV)

  641 x 494 x 607 mm (25,2" x 19,4" x 23,9")

Opcija

 • Opcija

  Memorija od 256 MB : ML-MEM160,Opcionalni uvlakač papira kasete(x3) : SCX-6555A, Uvlakač visokog kapaciteta : SCX-HCF100, Faks komplet: SCX-FAX210, Finišer: SCX-FIN11S, Glavni kertridž: SCX-STP000, Kratak nosač: SCX-DSK10S, Visok nosač: SCX-DSK10T, FDI komplet: SCX-KIT20F, finišer sa 2 kante: SCX-FIN20S, Poštansko sanduče sa 4 korpe : SCX-MBT40S

Podrška

DoC(Declaration of Conformity)

0.01MB, pdf, ENGLESKI

2015.05.06

Softver (26)

 • Postavi IP

  Win 2000/XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1/Win 10(32bit,64bit), 1.41 MB, exe, Мулти Лангуаге

  Verzija : V1.05.08.3.14

  2015.08.25

 • Postavi IP

  Win 2000/XP/2003/2008/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1/Win 10(32bit,64bit), 1.41 MB, exe, Мулти Лангуаге

  Verzija : V1.05.08.3.14

  2015.08.25

 • Fleet Admin Pro

  Win Server 2008/Win Server 2012/Win7 Pro/Win8 Pro (32bit, 64bit), 224.79 MB, zip, Мулти Лангуаге

  Verzija : V1.0.38

  2015.07.13

 • Fleet Admin Pro

  Win Server 2008/Win Server 2012/Win7 Pro/Win8 Pro (32bit, 64bit), 224.79 MB, zip, Мулти Лангуаге

  Verzija : V1.0.38

  2015.07.13

 • Fleet Admin Pro,SNMP Agent

  Win Server 2008/Win Server 2012/Win7 Pro/Win8 Pro (32bit, 64bit), 4.51 MB, zip, Мулти Лангуаге

  Verzija : V1.0.15

  2015.06.23

 • SyncThru 6(patch)

  Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1/Win 10(32,64bit), 4.68 MB, zip, ENGLESKI

  Verzija : V1.0

  2015.06.23

 • Fleet Admin Pro,SNMP Agent

  Win Server 2008/Win Server 2012/Win7 Pro/Win8 Pro (32bit, 64bit), 4.51 MB, zip, Мулти Лангуаге

  Verzija : V1.0.15

  2015.06.23

 • SyncThru 6(Patch)

  Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1/Win 10(32,64bit), 0.01MB, zip, ENGLESKI

  Verzija : V1.0

  2015.06.23

Upravljački programi (20)

Okruženje (1)

Neke datoteke možda nisu dostupne preko telefona i tablet uređaja. Pristupite ovoj stranici sa stonog računara kako biste mogli da preuzmete sve datoteke.Da biste mogli da čitate PDF datoteke, na računaru mora da bude instaliran Adobe Acrobat Reader. Možete da ga preuzmete na veb-sajtu kompanije Adobe.Preuzmite Adobe Acrobat ReaderidiDa biste mogli da čitate DjVu datoteke, na računaru mora da bude instaliran DjVu prikazivač. Kliknite na ovaj reklamni natpis i instalirajte prikazivač. Preuzmite Djvu prikazivačPreuzmite Djvu prikazivačidi

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili ukoliko vam je potrebna podrška za ovaj proizvod, posetite sekciju Podrška na našem sajtu. Podrškaidi

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING