/

Xpress M2875ND Mono
multifunkcijski štampač (28 ppm)

SL-M2875ND

Xpress M2875ND Mono multifunkcijski štampač (28 ppm) Smanjite troškove štampanja ali pristanite samo na najbolje. Efikasan Samsung štampač serije Xpress M2875ND pruža brzinu koja vam je potrebna za veću produktivnost, bez kompromisa po pitanju kvaliteta. Štaviše, zahvaljujući štampanju putem mobilnih uređaja i softveru Easy Printer Manager, dizajn ovih štampača omogućava njihovo jednostavno korišćenje.

Odgovorno recikliranje baterija

 • Evropska direktiva o baterijama i akumulatorima nastoji da smanji uticaj baterija na okruženje i da podstakne recikliranje materijala od kojih su izrađene. Regulative za reciklažu baterija i akumulatora (punjivih baterija) su u UK uvedene 2009. Regulative za baterije za otpad imaju za cilj značajno povećanje prikupljanja i reciklaže korišćenih prenosivih baterija u UK sa 3% zabeleženih 2007. na 25% do 2012. godine, sa porastom do bar 45% do 2016.

 • Simbol baterije na proizvodu ili njegovom pakovanju ukazuje na to da ne sme da se odlaže sa običnim kućnim otpadom. Umesto toga, potrošač je dužan da odlaže baterije za otpad na naznačenom mestu prikupljanja radi reciklaže. Posebno sakupljanje i recikliranje baterija prilikom odlaganja doprinosi očuvanju prirodnih resursa i omogućava njihovu reciklažu na način koji štiti zdravlje ljudi i životno okruženje. Sveobuhvatna lista centara za reciklažu baterija može da se dobije na sledećoj adresi: www.recycle-more.co.uk

 • Svi Samsung proizvodi koji podležu Direktivi o baterijama su u skladu sa propisima UK za baterije i akumulatore. U skladu sa nacionalnim zakonom, SAMSUNG Electronics (UK) Ltd je član odobrene usklađene organizacije proizvođača baterija. Ova organizacija je zadužena za prikupljanje, rukovanje i odlaganje baterija u ime kompanije Samsung.

Xpress M2875ND Mono
multifunkcijski štampač (28 ppm)

Funkcije

 • Nema više čekanja. Samsung multifunkcijski štampači serije Xpress M2875ND vrhunskih performansi brzo pružaju sjajne rezultate i smanjuju troškove

Informacije o portovima

Informacije o portovima

Nemojte da čekate već štampajte brzo

Nemojte da čekate već štampajte brzo
Koliko god da su zahtevne vaše potrebe profesionalnog štampanja, Samsung štampač serije Xpress M2875ND pružiće vam sjajne rezultate – brzo. Uštedite vreme tako što ćete štampati kompleksna dokumenta pri brzini od 28 stranica u minuti (str/min) zahvaljujući snažnom procesoru od 600 MHz i memoriji od 128 MB. Sa Cortex-A5 jezgrom procesora ovaj model je i do 25,6% brži od prethodnih modela, što ga čini jednim od najbržih štampača u svojoj klasi. To znači da vam pomaže da radite brže, da budete fleksibilniji i produktivniji.

Štampa visoke rezolucije

Štampa visoke rezolucije
Čak i kompleksne slike i manji tekst dati su u vidu dobre, detaljne štampe zahvaljujući kvalitetu efikasne štampe visoke rezolucije i do 4800 x 600 tpi.

Poboljšanje ivica

Poboljšanje ivica
Uživajte u jasnijem tekstu i živopisnijim slikama zahvaljujući poboljšanju ivica koje im daje daleko otmeniji i dobro definisani izgled.

Unapredite fine linije i mali tekst

Unapredite fine linije i mali tekst
Za razliku od nekih drugih štampača, Samsung štampač serije Xpress M2875ND obezbeđuje snimanje tankih linija i malog teksta tokom skeniranja ili kopiranja. De-Integrated Cavity Effect (De-ICE) tehnologija maksimalno povećava broj tekstova koji se beleži, pružajući štampanja i skeniranja visokog kvaliteta.

Nema više šablona sa polutonovima

Nema više šablona sa polutonovima
Sa Samsung štampačem serije Xpress M2875ND možete ukloniti šablone sa polutonovima koji se nalaze na slikama i uživati u jasnim i uglađenim slikama koje su vam potrebne da biste postigli istinski profesionalne rezultate štampanja.

Štampajte na više vrsti papira koje zadovoljavaju sve potrebe

Štampajte na više vrsti papira koje zadovoljavaju sve potrebe
Šta god da morate da odštampate, Samsung štampač serije Xpress M2875ND je u mogućnosti da to učini. Mali ali snažan štampač može da koristi opseg medija i do 220 grama po kvadratnom metru (gsm), uključujući i papir, nalepnice, razglednice, koverte i grafoskopske folije (OHP). Možete lako da izaberete neophodnu vrstu papira u višenamenskom ležištu, tako da je ono i praktično i fleksibilno.

Manja potrošnja energije i zaliha

Manja potrošnja energije i zaliha
Pomoću jednostavnog ekološkog upravljanja možete da uštedite i do 20% na toneru i papiru, kao i da smanjite korišćenje energije. Pomaže u smanjenju elemenata stranica koji koriste veliku količinu tonera, kao što su slike i podebljani fontovi ili osvetljeni tekst kako bi se smanjila potreba za tonerom. Možete da prikažete i uredite dokumente pre štampanja kako biste se uverili da je otisak u skladu sa vašim potrebama kada je reč o efikasnosti i kvalitetu. Eko simulator prikazuje procenu smanjenja emisije ugljen-dioksida, električne energije i papira pa i sami možete uočiti razliku.

Smanjite troškove pomoću sistema izdvojenog tonera

Smanjite troškove pomoću sistema izdvojenog tonera
Pomoću Samsung sistema izdvojenog tonera, kertridž sa tonerom i jedinica za obradu slike se pune zasebno. To znači da morate samo da kupite kertridž sa tonerom kada se isprazni pa su sveukupni troškovi rada štampača i troškovi po stranici manji. Instalcija je takođe jednostavna pa ćete provesti manje vremena u održavanju štampača a potrošićete i manje novca. Možete da izbalansirate budžet u skladu sa vašim potrebama štampe.
Poboljšanje budžeta i stanja planete

Poboljšanje budžeta i stanja planete

Smanjite troškove papira i tonera jednim pritiskom na Eco dugme. Dugme je optimizovano tako da jednim klikom na njega možete koristiti funkciju štampanja većeg broja stranica na jednom listu papira i funkciju dvostrane štampe, što vam omogućava da štampate više stranica jednog dokunenata na jednom listu papira i izostavite nepraktične prazne stranice. Pomoću režima za uštedu tonera možete i da smanjite korišćenje tonera i troškove štampe.

Nadgledajte štampač i jednostavno upravljajte njime

Nadgledajte štampač i jednostavno upravljajte njime
Pomoću alatke Samsung Easy Printer Manager korisnici mogu da regulišu status uređaja, podešavanja, porubinu zaliha i slanje faksova sa jedne lokacije. Ovu alatku za upravljanje karakteriše nadgledanje statusa i izveštavanje o greškama samog uređaja i zalihama. Ona takođe dopušta korisnicima da upravljaju podešavanjima uređaja sa udaljene lokacije. Napredne funkcije uključuju računanje posla pa kompanije mogu da prate upotrebu različitih projekata, kao i da nadgledaju evidenciju događaja i upozorenja. Ove funkcije pružaju jedinstveni interfejs za podešavanje Samsung uređaja za štampanje i aplikacija.

Ostavite dobar utisak sa sjajnim kvalitetom štampe

Sada je impresivna štampa profesionalnog izgleda dostupna svima. Samsung štampač serije Xpress M2875ND obezbeđuje oštre, jasne otiske koji će, zasigurno, ostaviti snažan utisak. Zahvaljujući efikasnoj rezoluciji od 4800 x 600 tpi i Rendering Engine for Clean Page (ReCP) tehnologiji možete da uživate u visokim perfrmansama i kvalitetu, bez potrebe za masivnim, velikim štampačem. Štaviše, funkcije za povećanje kvaliteta pružaju detaljnije, oštrije prikaze i jasniji tekst.

Sjajno kopiranje i jasno, živopisno skeniranje

Uz Samsung štampač serije Xpress M2875ND kopiranja i skeniranja vrhunskog kvaliteta su sada realnost. Sjajne performanse znače fin tekst i oštrije slike čime se pružaju vidljiviji tekst i živopisne, uglađene slike.
Dvostrana štampa

Dvostrana štampa

Dvostrana štampa ili štampanje na obe stranice lista papira (obostrano štampanje) pomaže vam da količinu papira i tonera svedete na minimum. Eko režim vam omogućava da se uverite da li se na svim dokumentima koristi dvostrana šampa pa možete da efikasnije iskoristite vaše zalihe i smanjite štetan uticaj na životnu sredinu.
Mrežno povezivanje

Mrežno povezivanje

Povežite štampač sa velikim brojem različitih računara i drugim uređajima koji su povezani na jedan ruter. Ovakvim uređenjem možete da smanjite količinu novca koji trošite na uređaje za štapanje i potrošnju energije i da ipak budete produktivniji nego ikada pre.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Dimenzije SL-M2875ND/SEE

Opšte

 • Funkcije
  Standardna

  Štampanje, Skeniranje, Kopiranje

 • Procesor

  600 MHz

 • Radni panel

  Dvoredni LCD

 • Memorija
  Standardna

  128 MB

 • Interfejs
  Standardna

  USB 2.0 Velike brzine / Eternet 10 / 100 Base TX

 • Potrošnja energije

  400 W (Štampanje) / 50 W (Mirovanje) / 1,1 W (Ušteda Energije)

 • Nivo buke

  Manje od 50 dBA (Štampanje) / Manje od 52 dBA (Kopiranje na skeneru) / Manje od 53 dBA (ADF Kopiranje) / Manje od 26 dBA (Mirovanje)

 • Dimenzije (ŠxDxV)

  401 x 362 x 367 mm (15,8 x 14,2 x 14,4 inča)

 • Težina

  11,3 kg (25 lbs)

 • Maksimalan mesečni obim štampanja

  Do 12.000 stranica

Štampa

 • Brzina
  Brzina (crno-belo)

  Do 28 stranica u minuti na formatu A4 (29 stranica u minuti na formatu Letter)

 • Vreme za štampanje prve stranice
  Vreme štampanja prve stranice (crno-belo)

  Manje od 8,5 sekundi (Iz režima pripravnosti)

 • Rezolucija

  Efektivnost do 4800 x 600 tpi

 • Emulacija

  PCL6 / PCL5e / SPL

 • Obostrano štampanje

  Ugrađeno

 • Operativni sistem

  Windows 8 / 7 / Vista / XP / 2000 / 2008R2 / 2008 / 2003, Mac OS X 10,5 - 10,8, Razni Linux

PRIKAŽI VIŠE SPECIFIKACIJAProširi

Kopija

 • Brzina
  Brzina (crno-belo)

  Do 28 kopija u minuti na formatu A4 (29 kopija u minuti na formatu Letter)

 • Vreme kopiranja prve stranice
  Vreme kopiranja prve stranice (crno-belo)

  Manje od 15 sekundi (ADF) / Manje od 14 sekundi (Skener)

 • Opseg smanjenja / uvećanja

  25 - 400% (ADF, Skener)

 • Više kopija

  1 - 99 stranica

 • Kopiraj funkcije

  Kopiranje lične karte / Kopiranje 2 stranice po listu / Kopiranje 4 stranice po listu / Kopiranje sa uparivanjem / Automatsko uklapanje

Skeniranje

 • Kompatibilnost

  TWAIN Standard / WIA Standard

 • Metod

  CIS senzor u boji

 • Rezolucija (optička)

  Do 1200 x 1200 tpi

 • Rezolucija (unapređena)

  Do 4800 x 4800 tpi

 • Odabir destinacije za skeniranje

  Klijent (Računar)

Rad sa papirom

 • Ulazni kapacite
  Kaseta

  250 list

  Višenamenski nosač

  1 list

 • Tip medijuma
  Kaseta

  Običan papir / Tanak papir / Debeo papir / Reciklirani papir / Arhivski papir / Bond papir

  Višenamenski nosač

  Običan papir / Debeo papir / Karton / Folija / Unapred odštampani / Reciklirani papir / Arhivski papir / Bond papir / Nalepnica / Koverta / Debela koverta / Pamučni papir / Papir u boji

 • Veličina medijuma
  Kaseta

  A4 / A5 / A6 / Letter / Legal / Executive / Folio / Oficio / ISO B5 / JIS B5

  Višenamenski nosač

  A4 / A5 / A6 / Letter / Legal / Executive / Folio / Oficio / ISO B5 / JIS B5 / Envelope (Monarch, No-10, DL, C5, C6) / Custom (76 x 127 mm - 216 x 356 mm / 3" x 5" - 8,5" x 14")

 • Težina medijuma
  Kaseta

  60 - 163 g/m² 16 - 43 lbs)

  Višenamenski nosač

  60 - 220 g/m² (16 - 58 lbs)

 • Izlazni kapacitet

  120 listova licem okrenutim nadole, 1 list licem okrenutim nagore

 • ADF
  Tip

  ADF

  Kapacitet za dokumenta

  40 list

  Veličina dokumenta

  Širina: 142 - 216 mm (5,6 - 8,5") / Dužina: 148 - 356 mm (5,8 - 14")

Potrošni materijal

 • Toner
  Crni

  Standardno: Prosečni radni vek kertridža 1.200 *standardnih stranica / visina: Prosečni radni vek kertridža 3.000 *standardnih stranica (Isporučuje se sa kertridžom koji omogućava štampanje 1.200 stranica) *Nazivna vrednost u skladu sa ISO / IEC 19752 standardom

 • Jedinica za obradu slika Imaging Unit/Drum
  Crni

  Prosečni radni vek 9.000 standardnih stranica

PodrškaNajnovija ažuriranja

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING