Galaxy S4

Galaxy S4 Obogatite svoj život, pojednostavite ga i unesite još više zabave u njega
 • CPU: Četvorostruko, 1,9 GHz
 • Ekran:FHD sAMOLED, 1920 x 1080
 • Rezolucija: 13 MP

Odgovorno recikliranje baterija

 • Evropska direktiva o baterijama i akumulatorima nastoji da smanji uticaj baterija na okruženje i da podstakne recikliranje materijala od kojih su izrađene. Regulative za reciklažu baterija i akumulatora (punjivih baterija) su u UK uvedene 2009. Regulative za baterije za otpad imaju za cilj značajno povećanje prikupljanja i reciklaže korišćenih prenosivih baterija u UK sa 3% zabeleženih 2007. na 25% do 2012. godine, sa porastom do bar 45% do 2016.

 • Simbol baterije na proizvodu ili njegovom pakovanju ukazuje na to da ne sme da se odlaže sa običnim kućnim otpadom. Umesto toga, potrošač je dužan da odlaže baterije za otpad na naznačenom mestu prikupljanja radi reciklaže. Posebno sakupljanje i recikliranje baterija prilikom odlaganja doprinosi očuvanju prirodnih resursa i omogućava njihovu reciklažu na način koji štiti zdravlje ljudi i životno okruženje. Sveobuhvatna lista centara za reciklažu baterija može da se dobije na sledećoj adresi: www.recycle-more.co.uk

 • Svi Samsung proizvodi koji podležu Direktivi o baterijama su u skladu sa propisima UK za baterije i akumulatore. U skladu sa nacionalnim zakonom, SAMSUNG Electronics (UK) Ltd je član odobrene usklađene organizacije proizvođača baterija. Ova organizacija je zadužena za prikupljanje, rukovanje i odlaganje baterija u ime kompanije Samsung.

Funkcije

 • Vaš saputnik
 • Dvostruka kamera
 • Zvuk i snimak
 • Snimak drame

Vaš saputnik

Vaš saputnik
Obogatite svoj život, pojednostavite ga i unesite još više zabave u njega. Kao pravi životni saputnik, novi Samsung GALAXY S4 nam približava i snima one zabavne trenutke koje provodimo zajedno. Svaka funkcija je dizajnirana tako da pojednostavi svakodnevne rutine. Štaviše, dovoljno je brižljiv, tako da prati naše zdravlje i blagostanje. Jednostavno rečeno, Samsung GALAXY S4 je tu za vas

Dvostruka kamera

Dvostruka kamera
Pogledajte obe strane priče Dve kamere, jedna izuzetna fotografija. Snimajte svoje životne trenutke „tu sam bio“ tako što ćete uzastopno snimati prednjom i zadnjom kamerom.

Zvuk i snimak

Zvuk i snimak
Slušajte svoje fotografije Uz svaku sliku koju snimite na Samsung GALAXY S4 uređaju može da ide i zvuk. Tako da sada možete da se prisetite šta je rečeno, šta reprodukovano i slušano, a ne samo kako je nešto izgledalo. Time se dodaje još jedan nivo uzbudljivosti koji vam pomaže da ponovo oživite i delite svaki trenutak na svakoj slici mnogo živopisnije.

Snimak drame

Snimak drame
Snima svaku radnju na jednoj fotografiji Dobićete niz fotografija u jednom kadru kako biste napravili kolaž koji će ispričati priču bolje od jedne fotografije. Snimak drame vam omogućava da snimite niz slika svakog objekta koji se kreće i da ih sastavite – tako da možete videti detaljnu radnju koja je savršeno objedinjena u jednu veoma dinamičnu fotografiju.

Grupno reprodukovanje - deljenje muzike

Grupno reprodukovanje - deljenje muzike
Delite uživanje sa prijateljima Okupite prijatelje i omogućite im da zajedno, istovremeno uživaju u muzici koju reprodukujete. Bežično povežite više Samsung GALAXY S4 telefona da biste igrali igre i delili fotografije i dokumente. Okupite sve Samsung GALAXY S4 telefone i napravite moćan sistem zvuka koji povećava kvalitet zvuka i podržava žurku.

Album sa pričama

Album sa pričama
Album za svaku priliku Neka Samsung GALAXY S4 organizuje vaše fotografije i kreira albume na osnovu specifičnih događaja ili da ih prilagodi na način koji vi želite. Čak možete primeniti i teme i odabrati različite rasporede. Zatim odštampajte fotografije i imaćete uspomene u ruci.

Samsung centar

Samsung centar
Zaustavljanje i kupovina bilo kog sadržaja koji želite Uz Samsung GALAXY S4 možete da na jednom mestu pregledate i kupujete bilo koji sadržaj koji je na raspolaganju u svakom Samsung centru. Video snimke, igre, muziku, učenje – sve ovo se nalazi u jednoj integrisanoj prodavnici. Ona ima ono što tražite i to se lako koristi i izloženo je kao u modernom časopisu.
* Usluga se može razlikovati u zavisnosti od zemlje.

S prevodilac

S prevodilac
Nema više jezičkih barijera Recite ili napišite u poruci ono što želite da vam se prevede i novi Samsung GALAXY S4 će pročitati prevod ili ga poslati u poruci. Samsung GALAXY S4 je zgodan pratilac na putovanju u inostranstvo jer vam omogućava da lako komunicirate sa lokalnim stanovništvom, otkrivate egzotična strana jela i da istražujete skrivena zanimljiva mesta širom sveta. Podrška: engleski, nemački, francuski, kineski, španski, italijanski, japanski i korejski.
* S prevodilac se oslanja na povezivanje podataka i raspoloživi jezici su ograničeni. Mogu se primeniti dodatni uslovi i / ili tarife. Rezultati mogu da se razlikuju u skladu sa prilikom.

ChatON

Više načina za komuniciranje Delite ono što se nalazi na ekranu sa nekim prijateljem, čak i ako se oboje nalazite na potpuno različitim mestima. Umesto da samo čujete šta imaju u planu, pogledajte šta zapravo vaša porodica i prijatelji rade, koristeći dvostruku kameru. Povežite se sa dvoje prijatelja ili članova porodice, na prisnijem nivou.

Prikaz oblačića

Prikaz oblačića
Jednostavan i nov pristup u odnosu na uobičajeni dodir
Uštedite vreme tako što ćete imati brzi pregled, a da ne morate da otvarate čitav sadržaj.
Prikaz oblačića olakšava i čini izuzetno praktičnim uvećavanje sadržaja i fotografija, pregledanje e-poruka i brzo biranje tako samo prelazite prstom iznad ekana.
Podržane funkcije: Pregled informacija, Pregled napredovanja, Pregled brzog biranja, Lupa za veb stranicu.

Pokret u vazduhu

Pokret u vazduhu
Jednostavan i nov pristup u odnosu na uobičajeni dodir.
Kontrolišite telefon tako što ćete samo mahnuti rukom iznad ekrana, bez pravog dodira po njemu.
Samo mahnite preko ekrana da biste bacili pogled na sadržaj. Odgovorite brže na pozive tako što ćete se javiti pomoću funkcije Pokreta u vazduhu
Podržane funkcije: Brzi pregled, Prelazak pokretom ruke, Pretraživanje pokretom ruke, Pokret u vazduhu, Prihvatanje poziva pokretom ruke

Samsung pametna pauza

Telefon koji prati svaki vaš pokret Nadograđujući funkciju modela Galaxy S3, Pametno zadržavanje, Samsung GALAXY S4 zna šta radite i intuitivno se kreće zajedno sa vama – automatski se pomera nagore ili nadole po e-porukama ili veb sajtovima, kada nagnete telefon sa jedne strane na drugu. Kada god skrenete pogled, Samsung GALAXY S4 obavezno pauzira ono što ste gledali kako ne biste ništa propustili. Neverovatno! Pametno pauziranje nastavlja tamo gde ste stali kada ponovo vratite pogled na ekran.

Samsung WatchON

Vrhunski daljinski upravljač za televizor Povežite Samsung GALAXY S4 na sistem za kućnu zabavu i prepustite mu ulogu TV eksperta. On predlaže različite programe na osnovu vaših želja, obezbeđuje raspored programa i pretražuje kanale umesto vas. Samsung GALAXY S4 vam čak dozvoljava da daljinski upravljate televizorom ili Set Top Box uređajima. Zato se zavalite, opustite i prepustite posao upravljanja televizorom uređaju Samsung GALAXY S4.

Samsung Home Sync

Samsung Home Sync
Uživajte u svom ličnom oblaku
Samsung HomeSync je optimalan lični uređaj na oblaku koji služi za porodičnu zabavu. Sa kapacitetom memorije od 1 TB, Samsung HomeSync čuva gomilu snimljenih slika i video snimaka gde god da se vi i članovi vaše porodice nalazite.
Donesite Android igre, filmove, TV emisije i strimovani sadržaj direktno u dnevnu sobu, na veliki televizor sa živim prikazom. Mirror Mouse, specijalizovana funkcija za navigaciju na uređaju Samsung GALAXY S4, predstavlja mnogo jednostavniji i lakši način za uživanje u svim funkcijama koje ima Samsung HomeSync!

S Health

Ostvarite više za svoje zdravlje Ostanite aktivni i u dobroj kondiciji uz Samsung GALAXY S4. On će pratiti vaše vežbanje, dnevni unos i nivoe težine. Obezbedite trenutni status okruženja za svoje aktivnosti pomoću Samsung GALAXY S4 funkcije Nivo komfora. On pokazuje vaš nivo komfora na osnovu temperature i vlažnosti vazduha. Nadgledajte svoj napredak pomoću Tabele zdravlja i raznih grafikona. Zajedno uz Samsung GALAXY S4 motivisanost za bolje zdravlje nikada nije bila toliko jednostavna.

Prilagođavanje displeja

Optimizovane postavke displeja koje odgovaraju vama Odmorite oči i dozvolite da Samsung GALAXY S4 prilagodi vaš prikaz. Uz 7 automatskih i 4 ručna režima, Samsung GALAXY S4 obezbeđuje optimalan doživljaj prikaza. Gledajte omiljene video snimke, igre, knjige i e-poruke prikazane uz fantastičan kvalitet boja. Ostvarite savršen i optimizovan prikaz uz Samsung GALAXY S4.

Prilagođavanje zvuka

Zvuk, onako kako treba da se čuje Slušajte sve uz pravi balans i savršenu jačinu zvuka koji su prilagođeni vama. Samsung GALAXY S4 pojačava i utišava muziku i podešava balans zvuka nalevo i nadesno na osnovu onoga što čujete, izvora zvuka i vaših želja. Samsung GALAXY S4 obezbeđuje optimalan doživljaj zvuka skrojen po vašoj meri.

Živite u svetu neograničenih mogućnosti

Dizajn uređaja Samsung GALAXY S4 prkosi stereotipima. Neverovatno širok FULL HD Super AMOLED ekran savršeno se uklapa u izuzetno tanak okvir koji je deo kućišta od specijalnog polikarbonata, tako da je to najlakši i najprefinjeniji GALAXY do sada.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Dimenzije GT-I9505ZWACRO

Tip mreže

 • Infra

  LTE 4G

 • 2G

  EDGE / GPRS (850 / 900 / 1800 / 1900 MHz)

 • 4G

  LTE Cat 3 (800 / 850 / 900 / 1800 / 2100 / 2600 MHz) * U zavisnosti od tržišta

 • 3G

  HSPA+ (850 / 900 / 1900 / 2100 MHz)

 • Wi-Fi

  802.11a/b/g/n/ac

 • Wi-Fi Direct

  Da

 • Bluetooth profili

  BT 4.0 (PBAP, A2DP, AVRCP, HFP, HSP, OPP, SAP, HID, PAN, DI, MAP)

 • NFC

  Da

 • Podrška za povezivost

  MHL 2

 • Sinhronizacija sa PC-jem

  KIES

OS

 • OS

  Android

PRIKAŽI VIŠE SPECIFIKACIJAProširi

Ekran

 • Tip ekrana

  FHD sAMOLED

 • Broj boja

  16 M

 • Veličina

  5"

 • Rezolucija

  1920 x 1080

Chipset

 • Tip procesora

  Četvorostruko

 • CPU brzina

  1,9 GHz

Memorija

 • Memorija

  16 / 32 / 64 GB

Kamera

 • Rezolucija zadnje kamere

  CMOS, 13 MP

 • Rezolucija prednje kamere

  CMOS, 2 MP

 • Blic

  Moćni LED (1 EA)

 • Automatski fokus

  Da

Senzori

 • Senzori

  Senzori za akcelerometar, Geo-magnetski senzor, Žiroskopski senzor, barometar, senzor na blizinu,Senzor pokreta, Senzor Temperature i Vlažnosti vazduha

Fizička specifikacija

 • Dimenzije (VxŠxD)

  69,8 x 136,6 x 7,9 mm

 • Težina

  130 g

Boja

 • Boja

  Beli mraz / Crna magla

Povezivanje

 • Earjack

  3,5 mm

 • Slot za ekternu memoriju

  MicroSD slot (do 64 GB)

 • SIM podrška

  Micro SIM (3FF)

 • Priključak

  Micro USB (5 V, 2 A)

 • MHL

  Da

Baterija

 • Standardna baterija

  2.600 mAh

 • Internet Usage Time(3G)

  Do 8 sati

 • Internet Usage Time(LTE)

  Do 8 sati

 • Vreme korišćenja interneta (Wi-Fi)

  Do 10 sati

 • Vreme reprodukovanja video sadržaja

  Do 11 sati

 • Vreme reprodukovanja audio sadržaja

  Do 62 sata

 • Talk Time(W-CDMA)

  Do 17 sati

 • Standby Time(W-CDMA)

  Do 370 sati

 • Standby Time(LTE)

  Do 320 sati

Usluge i aplikacije

 • Samsung Apps

  Da

 • Music Hub

  Da

 • Readers Hub

  Da

 • Game Hub

  Da

 • ChatON, mFluent IM

  ChatON

 • ActiveSync

  Da

Audio i video

 • Formati emitovanja video sadržaja

  MPEG4, H.263, H.264, DivX, DivX3.11, VC-1, VP8, WMV7/8, Sorenson Spark, HEVC

 • Rezolucija video sadržaja

  Reprodukcija video zapisa u Full HD (1080p)

 • Video Frame rate

  30 fps

 • Format zvučnih datoteka

  MP3, AAC, AAC+, eAAC+, AMR-NB/WB, OGG, FLAC, AC-3, apt-X (Bluetooth)

*Korisnička memorija je manja od ukupne memorije uređaja zbog operativnog sistema koji se koristi za rad i funkcionalnosti uređaja. Dostupna korisnička memorija će varirati u zavisnosti od mobilnog operatera i novih nadogradnji operativnog sistema
 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING