Galaxy SIII Mini

Dizajn

GALAXY SIII mini podseća na minimalistički i organski dizajn uređaja GALAXY SIII inspirisan prirodom. Njegova priroda usredsređena na ljude obezbeđuje ergonomsko i prijatno iskustvo sa poboljšanom upotrebljivošću. Udobno držanje i nežne, zaobljene linije odišu prirodnim ugođajem i dizajnom.

AMOLED ekran dijagonale 4,0”

To je ono što mi nazivamo posmatranjem stvarnosti. Njegov prelepi Super AMOLED ekran dijagonale 4,0 inča pruža raskošan ugođaj pri gledanju koji omogućava pregledanje multimedijalnog sadržaja i sadržaja sa Interneta u blistavim bojama i kristalno jasnoj slici.

Operativni sistem Jelly Bean

Ova najnovija verzija najpopularnijeg operativnog sistema za pametne telefone na svetu zasnovana je na platformi Android™ 4.1 (Jelly Bean). Jelly Bean karakterišu brza, izbaciti i ujednačena grafika, kao i novi Google Search™ doživljaj uz Google Now™, koji vam pruža prave informacije, čak i pre nego što ih zatražite.

Pop up play

Uz Pop up play možete da šaljete tekstualne poruke dok gledate video zapis. Uprkos kompaktnoj formi, on vam omogućava da istovremeno obavljate više radnji. Ne propustite nikakva dešavanja.

Direct call

Samsung GALAXY SIII mini zna čak i kada želite da razgovarate. Kad krenete da pošaljete poruku nekome i odlučite da tu osobu umesto toga pozovete, jednostavno podignite telefon do uha i Direct call će pozvati broj umesto vas. Nema više preturanja po evidenciji poziva ni spisku kontakata. Prepustite telefonu Samsung GALAXY SIII mini da obavi posao umesto vas.

S Voice

Napredni softver kompanije Samsung za prirodno prepoznavanje jezika omogućava vam da glasom otključate telefon pomoću jednostavnih prilagođenih komandi ili da reprodukujete omiljene numere, pojačate ili utišate zvuk, organizujete raspored ili automatski pokrenete kameru i počnete da snimate fotografije.

Smart alert

Kad uzmete telefon u ruke, zar ne bi bilo lepo kad bi vas on obavestio o tome šta se dešavalo dok ste bili odsutni? Telefon Samsung GALAXY SIII mini zna da ste se vratili i obezbeđuje vam kratko vibrirajuće gurkanje kako bi vas obavestio o propuštenim pozivima i novim porukama. Zar nije pažljiv?

Karakteristike i specifikacije su podložni promenama bez prethodne najave.