Galaxy S3

S Voice

Zašto da ne dobijete odgovor od svog telefona? Kažite mu da se probudi! Još bolje od toga, telefonu Samsung GALAXY S III možete da kažete da isključi budilnik na par minuta kako biste odspavali još malo. Odgovorite na poziv (ili ga odbijte), pojačajte muziku (ili utišajte), čak i fotoaparatu kažite kad da snima.

Kartica „Social“

Sada vam je još lakše da održite kontakt sa prijateljima i onima koje volite.
Oznaka za društvene mreže vam omogućava da povežete lica u vašem foto albumu sa njihovim prenosima tokova društvenih medija. Kad se ova funkcija podesi, sve što treba da uradite jeste da pogledate njihove slike i videćete kako se pojavljuje njihov trenutni status.

Direct call

Samsung GALAXY S III zna čak i kada želite da razgovarate.
Kad krenete da pošaljete poruku nekome i odlučite da tu osobu umesto toga pozovete, jednostavno podignite teleon do uveta i Direct call će pozvati broj umesto vas. Nema više preturanja po evidenciji poziva ili spisku kontakata. Prepustite telefonu GALAXY S III da obavi posao umesto vas.

Smart stay

Sa inovativnom funkcijom Smart stay, telefon Samsung GALAXY S III automatski prepoznaje kada gledate u telefon, bilo da biste pročitali elektronsku knjigu ili pretraživali Internet. Prednja kamera vam se duboko zagleda u oči i održava bistar prikaz zarad kontinuiranog zadovoljstva posmatranja. Kakva bistra ideja.

Smart alert

Zar ne bi bilo lepo kad bi vas telefon obavestio o tome šta se dešavalo dok ste bili odsutni kada ga uzmete?
Telefon Samsung GALAXY S III zna da ste se vratili i pomoću kratkog vibrirajućeg gurkanja obaveštava vas o propuštenim pozivima i novim porukama. Zar nije pažljiv?

S Beam

Deljenje sadržaja sa prijateljima u vašoj blizini treba da bude jednostavno, brzo i čak zabavno. S Beam vam omogućava da se povežete u tren oka kako biste mogli da prenosite dokumente, kontakte, slike, muziku, video snimke. Dovoljno je da spojite poleđine telefona i da ih povežete da biste uživali u deljenju sadržaja.

AllShare Play

Postoji još jedan način deljenja sadržaja između različitih uređaja.
Zove se AllShare Play i omogućava nam da radimo zajedno koristeći čarobne tehnologije DLNA i Wi-Fi Direct koje nam pružaju daljinski pristup multimedijalnim datotekama kada radimo na nekom drugom ekranu na drugom mestu.

Deljenje fotografija sa prijateljima

Upravljanje fotografijama i njihovo deljenje nikad nije bilo jednostavnije.
Telefon prepoznaje lica i povezuje ih umesto vas, koristeći profile grupe kao smernice. Sad vas samo jedan dodir deli od deljenja fotografija sa svima u tren oka.

AllShare Cast

Zar ne bi bilo lepo da vidite prikaz ekrana svog telefona na velikom ekranu sa kojim je bežično povezan? Sada je to moguće. AllShare Cast vam omogućava da to uradite i savršen je za igrice. Kada se igra koju igrate pojavi na ekranu, možete čak i da koristite tastere telefona za upravljanje pokretima. Bez žica i bez muke.

Dizajn

Bilo da je u pitanju horizont na okeanu ili veličanstvena šuma nordijskih jela, jedna je stvar očigledna: u prirodi nema ravnih linija. Minimalistički i originalni dizajn modela Samsung GALAXY S III odražava se u glatkim i nelinearnim konturama ovog uređaja. Njegova priroda usmerena na ljude obezbeđuje ergonomsko i udobno iskustvo sa poboljšanim korišćenjem. Udobno držanje, nežne zaobljene linije i platinumski prirodni oblik obezbeđuju prirodni ugođaj i dizajn.

Pop up play

Istovremeno obavljanje više radnji na HD Super AMOLED ekranu od 4,8” telefona Samsung GALAXY S III jednostavno je i zabavno.
Uz Pop up play i moćni procesor od četiri jezgra, možete da gledate HD video snimak u jednom prozoru dok u isto vreme u drugom šaljete e-poruku ili tekstualnu poruku. Promenite veličinu video snimka, prevucite ga na željeno mesto na ekranu i razgovarajte sa prijateljima ili pretražujte Internet. Nemojte da propustite nijedan deo dešavanja.

HD Super AMOLED od 4,8 inča

To je ono što mi nazivamo posmatranjem stvarnosti. Ekran visoke definicije od 4,8 inča i živopisno iskustvo gledanja. Sa prirodnim bojama i veoma brzim vremenom odziva, reprodukcija HD video zapisa je neverovatno izoštrena. Povrh toga, odlikuje ga neverovatna ušteda energije i zadivljujuće je tanak.

Najbolja fotografija

Telefon Samsung GALAXY S III prepoznaje kada ste u najboljem izdanju i pobrinuće se da nikada ne propustite osmeh ili snimite nekoga sa zatvorenim očima.
On automatski snima 8 fotografija u nizu i izabraće za vas najbolji snimak.

LTE (u zavisnosti od zemlje)

Neki tehnologije se brzo razvijaju. Veoma brzo. LTE brzina se trenutno kreće između 30 i 60 megabajta u sekundi i nastaviće da se povećava. Reprodukujte video zapise u realnom vremenu, otpremite svoj sadržaj u oblak ili igrajte na mreži najnovije igre sa bogatom grafikom.

Karakteristike i specifikacije su podložni promenama bez prethodne najave.