LED Monitor Series 3 S23B300HS

Pređite na sledeći nivo sa mega dinamičkim kontrastom.

Doživite fantastične nove nivoe boja, savršenstvo i kvalitet slike kroz najnoviju tehnologiju mega dinamičkog odnosa kontrasta. Samsungovi SA300 monitori pružaju toliko realistične slike da će čitavo vaše iskustvo gledanja biti transformisano. Sa odnosom kontrasta 5000000:1 od koga zastaje dah, što je trenutno najveći postojeći nivo, monitor SA300 obezbeđuje da nijanse crne boje budu apsolutno tamne i (sa čistom belom) boje su u punom sjaju. Momentalno ćete primetiti tu kristalno jasnu sliku i njen neverovatan intenzitet. To je poput eksplozije boja i, u poređenju sa ovim, svi ostali ekrani deluju dosadno. Zato, uzdignite vaše zadovoljstvo prilikom gledanja na sledeći nivo, sa Samsungovim Mega dinamičkim odnosom kontrasta – i uživajte u vašim multimedijalnim sadržajima na zasluženo profesionalnom nivou.

Upravljanje nivoom osvetljenosti, ušteda energije

Sa opcijom "Eco savings" ušteda energije je jednostavna. Ona podešava osvetljenost vašeg Samsung monitora na osnovu toga koliku uštedu energije želite da ostvarite. A pošto na raspolaganju imate tri režima uštede (50%, 25% i Isključena opcija uštede), zaista možete da prilagodite upotrebu monitora tako da odgovara vašim ličnim potrebama. Samsungova posvećenost uštedi energije projektovana je tako da bude od pomoći i vama i životnoj sredini, a sa uštedom u potrošnji do 50%, zaista možete ostavite dobar eko otisak. Pojednostavite ostvarivanje uštede energije i preuzmite kontrolu zahvaljujući funkciji eko uštede.

Gledajte onako kako vama odgovara, pod širim uglovima.

Kako volite da gledate filmove? Da li to radite ležeći na kauču? Sedeći u svojoj omiljenoj stolici? Dok kuvate ili radite vežbe? Bez obzira da li stojite, sedite ili ležite, Samsungova Magic Angle tehnologija obezbeđuje da film koji gledate uvek bude u središtu vašeg vidokruga i da vam uvek bude udobno. To znači da ćete, zahvaljujući mogućnosti podešavanja ugla u 5 režima, uživati u potpunom vizuelnom doživljaju uz zadivljujuću čistoću slike, bez obzira pod kojim uglom gledate u ovaj Samsungov monitor. Stoga, prepustite se uživanju u omiljenim filmovima i drugim multimedijalnim sadržajima u punom komforu i bez ograničenja, zahvaljujući Samsungovoj Magic Angle tehnologiji.

Karakteristike i specifikacije su podložni promenama bez prethodne najave.