Samsung SB970 Monitor
Experience colour like never before

Bez obzira da li ga koristite za posao ili zabavu, Samsungov LED monitor serije 9 je spreman da pruži sjajno i realistično vizuelno iskustvo. Nove funkcije poput Natural Colour Expert i Accurate Color Presentation obezbeđuju oštrije detalje i bogatije boje na monitoru. Da bi prikaz boja zaista bio realističan, svaki monitor je profesionalno kalibrisan za reprodukciju verodostojnih, prirodnih boja. A zahvaljujući tehnologiji PLS, korisnici mogu da uživaju u ovim neverovatnim bojama iz gotovo svakog ugla. Da bi ugođaj bio potpun, monitor iz serije 9 poseduje neverovatan dizajn, diskretan Crystal Clear Glass ekran, postolje koje može da se podešava po visini i vrhunski metalni okvir.

Iskusite boje onako kako ih vidite u prirodi

Zahvaljujući inventivnoj funkciji za kalibrisanje boja koja je ugrađena u monitor i profesionalnom fabričkom podešavanju, Samsung LED monitor serije 9 pruža neprevaziđeno vizuelno iskustvo. Gledaoci mogu da uživaju u bogatim i detaljnim bojama koje su poput onih iz prirode. Samsungovi stručnjaci su savršeno podesili boje na monitoru kako bi pružio savršen ugođaj. Tehnologija za kontrolu boja, koja je najbolja u klasi, obezbeđuje preciznu i verodostojnu reprodukciju boja. Ova profesionalna podešavanja koja su uneta u monitor obezbeđuju glatke prelaze, živopisne boje i zaista nezaboravno iskustvo.

Savršena kombinacija funkcionalnosti i stila

Samsung LED monitor serije 9 poseduje vrhunski kvalitet i odiše karakterom. Zahvaljujući posvećenosti detaljima, svaki element je dizajniran sa stilom i ima svoju funkciju. Postolje koje može da se podešava po visini nudi korisniku mogućnost podešavanja visine i ugla, čime smo pokazali da monitor može da bude elegantan i da istovremeno ima ergonomski dizajn. Tanka maska i diskretan Crystal Clear Glass ekran izgledaju apsolutno fantastično dok metalni okvir daje notu prefinjenosti. Kada su dizajn i funkcionalnost harmonično uklopljeni, kao što je slučaj kod LED monitora serije 9, krajnji rezultat je u najmanju ruku veličanstven.

Uživajte u savršenim bojama, bez obzira gde sedite

Maksimalno unapredite svoj doživljaj gledanja pomoću Samsungove superiorne PLS (Plane to Line Switching) tehnologije. Obični ekrani pate od tzv. efekta „pomeranja“ boja, koji smanjuje kvalitet slike i boja kada ekran posmatrate iz oštrog ugla. Samsung LED monitor serije 9, koji može da pokrije neverovatan ugao gledanja od 178̊ i vertikalno i horizontalno, poseduje oštru i detaljnu sliku zahvaljujući realističnim bojama, čak i kada ga posmatrate iz ekstremnih uglova. Ugođaj je uvek živopisan i sjajan.

Pogledajte više sadržaja na ekranu neverovatne rezolucije

Samsung LED monitor serije 9 poseduje zapanjujući WQHD ekran sa rezolucijom od 2560 x 1440 piksela, što je četiri puta više od HD rezolucije (720p). Savršen je za preduzeća i delatnosti koje se oslanjaju na ekstremno fine detalje na monitoru. Široki ekran, koji poseduje dvostruki DVI link i priključak za monitor, omogućava vam da vidite više detalja i idealan je za radna mesta poput agencija i studija za dizajn i marketing. Poboljšana rezolucija ekrana obezbeđuje veću efikasnost i bolji kvalitet i zaista je neophodna kada je potrebno da pružite najbolji ugođaj i kvalitet.

Eksplozija boja

Gledajte eksploziju od preko milijardu boja pred vašim očima na Samsung LED monitoru serije 9. Sa funkcijama za preciznu reprodukciju boja, korisnici mogu da iskuse prirodne boje sa neverovatnom jasnoćom. Vaši omiljeni filmovi, igre i slike će biti bolji zahvaljujući realističnim detaljima i većem broju boja. Sa preko milijardu boja, uplovite u svet nezaboravnih boja.

Obogatite doživljaj gledanja sa mobilnog uređaja na monitoru

Pomoću funkcije Mobile High-Definition Link (MHL) iskusite zabavu uz komfor koji pruža ekran pune veličine i kvalitetniji HD prikaz. MHL vam omogućava da gledate video i druge sadržaje dok ste u pokretu i da zatim jednostavno povežete svoj mobilni uređaj sa monitorom uz pomoć priloženog kabla. Gledanje u fantastičnom HD kvalitetu bilo gde, dok istovremeno punite priključene uređaje. Za optimalno gledanje, kombinujte prenosivost sa udobnošću svog doma.

Kompletno audio-video rešenje sa ugrađenim zvučnicima

Sa ugrađenim Samsung stereo zvučnikom, 5-smerni zvučnik pruža visok kvalitet stereo zvuka i bogatije multimedijalno iskustvo. Uživaćete još više u filmovima i muzici, kao da ste zaista u bioskopu ili na koncertu, a sve to zahvaljujući Samsungovom izvanrednom audio kvalitetu. Iskusite potpuni ugođaj i na najbolji način iskoristite prostor u vašem domu ili kancelariji sa vrhunskim ugrađenim zvučnicima.

Realistične boje pomoću funkcije Photo Accuracy 100%

Nište ne može da prevaziđe realističnu jasnoću i boje. Samsungova funkcija Photo Accuracy 100% obezbeđuje da trenuci koje zabeležite fotoaparatom ili kamerom izgledaju baš onako kako ste ih upamtili. Funkcija Photo Accuracy koristi sRGB paletu boja koja je standard na digitalnim uređajima kao što su monitori, digitalni fotoaparati i skeneri. Ona oživljava trenutke koje ste zabeležili bez neprijatnih izobličenja. Samsung LED monitor serije 9 reprodukuje boje tako da slike budu kristalno jasne i realistične i savršen je za ponovno oživljavanje dragocenih uspomena.

Viši nivo kvaliteta slike zahvaljujući funkciji Mega Dynamic Contrast

Funkcija Mega Dynamic Contrast Ratio unosi u vaše iskustvo gledanja novi nivo kvaliteta boja sa realističnim slikama. Neverovatan odnos kontrasta (statički 1000:1) koji pruža funkcija Mega∞ DCR obezbeđuje da nijanse crne boje budu apsolutno tamne, kao i prikaz čisto bele i ostalih boja u punom sjaju. Jasnoća slike je takva da ćete je uočiti istog trenutka i predtavlja neverovatnu eksploziju boja. U poređenju sa ovim, svi ostali ekrani deluju dosadno. Uživajte u multimedijalnim sadržajima sa profesionalizmom koji oni i zaslužuju.

Karakteristike i specifikacije su podložni promenama bez prethodne najave.