/

LFD Stand-alone ME55C

ME55C

LFD Stand-alone ME55C Sve veći broj organizacija koristi ekrane velikog formata za prikazivanje poslovnih sadržaja i da bi bile drugačije od konkurencije. Kompanijama su potrebni ekrani sa sjajnom rezolucijom slike koji su istovremeno laki i zauzimaju minimum prostora. Samsungovi LED ekrani velikog formata iz serije MEC koriste superiornu LED tehnologiju u tankom ekranu koji štedi energiju. Opremljen Samsungovom moćnom i ekskluzivnom tehnologijom SSSP i integrisanim rešenjem za prikazivanje sadržaja, MagicInfo™ Premium S plejerom, Samsung ekrani iz serije MEC mogu jednostavno da prikazuju različite vrste sadržaja. Korišćenjem ovog praktičnog ekrana, prikazivanje sadržaja je lakše i produktivnije dok su ukupni troškovi posedovanja manji.

Odgovorno recikliranje baterija

 • Evropska direktiva o baterijama i akumulatorima nastoji da smanji uticaj baterija na okruženje i da podstakne recikliranje materijala od kojih su izrađene. Regulative za reciklažu baterija i akumulatora (punjivih baterija) su u UK uvedene 2009. Regulative za baterije za otpad imaju za cilj značajno povećanje prikupljanja i reciklaže korišćenih prenosivih baterija u UK sa 3% zabeleženih 2007. na 25% do 2012. godine, sa porastom do bar 45% do 2016.

 • Simbol baterije na proizvodu ili njegovom pakovanju ukazuje na to da ne sme da se odlaže sa običnim kućnim otpadom. Umesto toga, potrošač je dužan da odlaže baterije za otpad na naznačenom mestu prikupljanja radi reciklaže. Posebno sakupljanje i recikliranje baterija prilikom odlaganja doprinosi očuvanju prirodnih resursa i omogućava njihovu reciklažu na način koji štiti zdravlje ljudi i životno okruženje. Sveobuhvatna lista centara za reciklažu baterija može da se dobije na sledećoj adresi: www.recycle-more.co.uk

 • Svi Samsung proizvodi koji podležu Direktivi o baterijama su u skladu sa propisima UK za baterije i akumulatore. U skladu sa nacionalnim zakonom, SAMSUNG Electronics (UK) Ltd je član odobrene usklađene organizacije proizvođača baterija. Ova organizacija je zadužena za prikupljanje, rukovanje i odlaganje baterija u ime kompanije Samsung.

LFD Stand-alone ME55C

Funkcije

 • Jasno prenosite poslovne poruke na sjajnom, ekološkom ekranu

Poboljšana čitljivost zahvaljujući slici izuzetnog kvaliteta

Samsung ekrani iz serije MEC daju sliku visokog kvaliteta bez izobličenja, zamućenja ili odsjaja koji su svojstveni tradicionalnim projektorima pa će vaše prezentacije biti efikasne i jasne. Panel obezbeđuje izuzetno jasan prikaz pa je slika oštrija, detaljnija i boljeg kvaliteta. Ovaj panel takođe smanjuje odbijanje svetlosti i refleksije radi bolje čitljivosti. Zahvaljujući poboljšanom odnosu kontrasta i visokoj svetlini, slike su atraktivnije, živopisnije i detaljnije.

Integrisano rešenje za novi ugođaj digitalnog prezentovanja sadržaja

U Samsung ekrane je ugrađeno rešenje Samsung Smart Signage Platform (SSSP) koje ih pokreće moćnim dvojezgarnim procesorom u kombinaciji sa medija plejerom i integrisanim rešenjem za prikazivanje sadržaja, MagicInfo™ Premium S plejerom. Ovo rešenje eliminiše potrebu za dodatnim PC modulima i istovremeno olakšava instalaciju i održavanje. Pomoću ugrađenog MagicInfo™ Premium S plejera, kompanije mogu jednostavno da prave, planiraju i emituju sadržaje. Dvojezgarni procesor, 8 GB prostora za skladištenje i snažan video procesor koji je integrisan u jedan čip omogućavaju istovremeno i neprekidno emitovanje više različitih vrsta sadržaja. Uštedite više plaćajući manje za ekran u koji je integrisan medija plejer i premijum rešenje za upravljanje sadržajima.

Pravite sadržaje, prikazujte ih i upravljajte njima. Sve to u nekoliko jednostavnih koraka

Pravite sadržaje, prikazujte ih i upravljajte njima. Sve to u nekoliko jednostavnih koraka
Ugrađeni Samsung MagicInfo™ Premium S plejer je osmišljen za jednostavno pravljenje i emitovanje sadržaja pa čak i za upravljanje ekranom.

● Jednostavno pravljenje sadržaja: Jednostavno pravite multimedijalne i interaktivne sadržaje pomoću unapred napravljenih šablona i prilagođavajte upečatljive poruke metodom prevlačenja i otpuštanja u intuitivnom korisničkom interfejsu.
● Jednostavno i efikasno emitovanje sadržaja: Reprodukujte sadržaj na više ekrana sa jednog računara, direktno sa internog uređaja za skladištenje ili USB uređaja metodom plug and play (priključi i pokreni).
● Jednostavno upravljanje ekranima: Efikasno i lako nadgledajte i planirajte prikazivanje različitih vrsta sadržaja na više ekrana sa jedne lokacije. Ove funkcije ugrađenog Samsung MagicInfo™ Premium S plejera su potpuno besplatne. Pomoću MagicInfo™ Premium S plejera, praćenje statusa ekrana i upravljanje njime nikad nisu bili lakši.

Prikazujte slike velikih dimenzija uz manju potrošnju energije

Samsung ekrani iz serije MEC su ekonomični i ne ugrožavaju životnu sredinu. LED lampe u ekranima iz serije MEC se nalaze duž ivica panela. Lampe emituju svetlost sa ivica ekrana što za rezultat ima mnogo tanji ekran koji zahteva manje lampi od konvencionalnih panela. Sa manjim brojem LED lampi, potrošnja energije i zagrevanje su manji pa je moguće postići lagan i tanak dizajn. Zahvaljujući ovim poboljšanjima, moguće je stvoriti prijatnije okruženje za gledanje u neposrednoj blizini ekrana.

Veliki broj opcija za povezivanje za veći stepen kontrole

Samsung ekrani iz serije MEC nude moćne opcije za povezivanje, čak i kada ih koristite sa RJ45 i RS-232 priključcima na koje se isključivo oslanja većina konkurentnih ekrana. Na Samsungovim LED ekranima velikog formata možete istovremeno da koristite obe vrste mreže. Korišćenjem izlaznog DVI priključka za emitovanje sadržaja na više ekrana, jednu prezentaciju možete da delite sa okolnim ekranima. Ova funkcija eliminiše potrebu za kupovinom zasebnih distributera video signala za svaki uređaj čime se još više smanjuju troškovi opreme.

Veća fleksibilnost prikazivanja sa funkcijom Image Rotation (rotiranje slike)

Ekrani iz serije MEC poseduju funkciju Image Rotation koja omogućava rotiranje slike iz vertikalnog u horizontalni položaj radi fleksibilnijeg prikazivanja. Radi praktičnijeg rotiranja slike, dostupne su dve opcije razmere: originalna razmera ili automatska razmera u punoj veličini Prilikom rotiranja, slika ne gubi na kvalitetu i zadržava svoje proporcije.

Optimizujte funkcionalnost i trajnost sa opcionalnim zaštitnim staklom

Opcionalno zaštitno staklo čuva ekran on mogućih oštećenja do kojih može da dođe u kontaktu sa opasnim objektima. Ono nudi pouzdanu zaštitu u poslovnim okruženjima. Sa ravnim opcionalnim zaštitnim staklom koje je postavljeno preko ekrana, elegantni dizajn bez okvira dobro se uklapa u okruženje.

Zainteresujte gledaoce pomoću opcionalnog interaktivnog modula osetljivog na dodir

Opcionalni modul osetljiv na dodir pretvara ekran u dinamičko rešenje koje možete da koristite dodirom. Dodatna mogućnost korišćenja dodirom poboljšava ugođaj korisnika jer im omogućava interakciju sa sadržajem. Funkcija za prepoznavanje višestrukog dodira (do 6 tačaka) omogućava da veći broj korisnika istovremeno koriste ekran. Monitori veličine od 32 do 55 inča imaju mogućnost upravljanja dodirom pomoću infracrvenih detektora.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Dimenzije LH55MECPLGC/EN

Ekran

 • Učestalost H-skeniranja

  30 ~ 81 kHZ

 • Maksimalna učestalost piksela

  148,5 MHz

 • Učestalost V-skeniranja

  48 ~ 75 HZ

Panel

 • Veličina po dijagonali

  55"

 • Tip

  120 Hz e-LED BLU

 • Rezolucija

  1920 x 1080 (16:9)

 • Veličina piksela (mm)

  0,21 (H) x 0,63 (V)

 • Aktivno područje prikaza

  1209,6 (H) x 680,4 (V)

 • Osvetljenost

  450 nita – TBD

 • Odnos kontrasta (dinamički)

  5000:01

 • Ugao gledanja (horizontalni / vertikalni)

  178:178

 • Vreme odziva (G do G)

  8 ms

 • Prikaz boja

  10-bitno stvaranje međutonova (Dithering) – 1,07 milijardi

 • Spektar boja

  72%

PRIKAŽI VIŠE SPECIFIKACIJAProširi

Povezivost

 • Ulaz
  RGB

  Analogni D-SUB, DVI-D, Display Port 1.2

  Video

  HDMI1, HDMI2, komponentni (zajednički CVBS)

  Audio

  Mini stereo priključak

 • Izlaz
  RGB

  DP1.2 (izlaz za prikazivanje na više ekrana)

  Audio

  Mini stereo priključak

 • Spoljna kontrola

  RS232C (ulaz / izlaz) kroz stereo priključak, RJ45

 • Spoljni senzor

  IR, ambijentalno svetlo

Mehaničke specifikacije

 • Dimenzije
  Dimenzije uređaja (ŠxVxD)

  1.248 x 722,4 x 29,9 mm

  Dimenzije pakovanja (ŠxVxD)

  1.369 x 848 x 199 mm

 • Težina
  Težina uređaja

  16,4 kg

  Težina pakovanja

  22 kg

 • VESA nosač

  400 x 400 mm

 • Zaštitno staklo

  Opcionalno

 • Tip držača

  Postolje (opcionalno)

 • Tip opcije: multimedijalni plejer

  Ugrađen, SBB-A (priključen)

Rad

 • Radna temperatura

  0°C ~ 40°C

 • Vlažnost

  10 ~ 80%

Opšte karakteristike

 • Šifra

  Tanak i lagan ekran velikog formata sa ugrađenim MagicInfo Lite plejerom

 • Specijalno

  Magično kloniranje (na USB), automatsko biranje i oporavak izvora, detekcija kvara lampe, sloj za izuzetno jasnu sliku, senzor temperature, RS232C/RJ45 MDC, Plug and Play (DDC2B), PIP / PBP, video zid (10 x 10), okretanje ekrana, rotiranje slike, zaključavanje tastera, DP 1.2 Digital Daisy Chain (podržava UHD rezoluciju 2 x 2, HDCP podrška), pametno planiranje, pametno ažuriranje firmvera, baterija sata (80 sati) Ugrađeni MagicInfo plejer (Lite, Premium-S, Videowall-S)

 • Internal Player
  Procesor

  Dvojezgarni Cortex-A9 procesor na 1 GHz

  On-Chip Cache Memory

  L1 (I/D): 32 kB / 32 kB
  L2 (objedinjeni): 512 kB

  Clock Speed

  Dvojezgarni procesor na 1 GHz

  Main Memory Interface

  1 GB Dvostruki 32-bitni DDR3-667 (1.333 MHz)

  Graphics

  2D i 3D grafički endžin
  – Do 1920 x 1080. 32 bpp
  – Podržava OpenGL ES

  Storage (FDM)

  TBD – 4 GB
  (Operativni sistem zauzima 1,2 GB, slobodno 2,8 GB)

  Multimedija

  Video dekoder
  – MPEG-1/2, H.264/AVC (dvojno)
  – VC-1, JPEG, PNG
  Audio DSP (dekoder)
  – AC3 (DD), MPEG, DTS itd.

  IO Ports

  USB 2.0

  Operativni sistem

  Linux

Napajanje

 • Napajanje

  Naizmenična struja 100 – 240 V ~ (+/- 10%), 50 / 60 Hz

 • Potrošnja energije
  Režim isključenog sistema

  Manje od 0,5 W

  Režim uključenog sistema

  143 (maks.) / 122 (uobičajeno) / 487,63 (BTU)

  Režim pripravnosti

  Manje od 0,5 W

 • Tip

  Interno

Ugrađeni računar

 • Procesor

  SBB-A (opcionalno)

 • N/B

  SBB-A (opcionalno)

 • S/B

  SBB-A (opcionalno)

 • GPU

  SBB-A (opcionalno)

 • FDM/HDD

  SBB-A (opcionalno)

 • Memorija

  SBB-A (opcionalno)

 • Eternet

  SBB-A (opcionalno)

 • Povezivost
  USB

  SBB-A (opcionalno)

  Izlaz

  SBB-A (opcionalno)

  Ostalo

  SBB-A (opcionalno)

Certifikat

 • EMC

  FCC (SAD) FCC Part 15, Subpart B class A, CE (Evropa) EN55022, EN55024, VCCI (Japan) V-3 (CISPR22), KCC (Koreja) : KN22, KN24, BSMI (Tajvan) : CNS13438 (CISPR22), C-Tick (Australija) : AS/NZS3548 (CISPR22) , CCC (Kina) : GB 9254-2008, GB 17625.1-2003

 • Okruženje

  ENERGY STAR 6.0 (SAD)

 • Bezbednost

  CUL (SAD+Kanada) : UL60065, TUV (Nemačka) : EN60065, CB (Evropa) : IEC60065 / EN60065, EK (Koreja) : K60065, CCC (Kina) : GB8898, PSB (Singapur) : IEC60065, GOST (Rusija) : IEC60065, EN55022, SIQ (Slovenija ) : IEC60065, EN55022 , PCBC (Poljska) : IEC60065, EN55022, NOM (Meksiko) : NOM-001-SCFI-1993, IRAM (Argentina) : IRAM, SASO (Saudijska Arabija) : IEC60065

Dodaci

 • Uključuje

  Vodič za brzo podešavanje, garantni list, CD sa aplikacijama, D-Sub kabl, kabl za napajanje, daljinski upravljač, baterije

 • Opcioni
  Nosač

  WMN250MD

  Specijalne karakteristike

  CML450D (nosač za plafon)

  Postolje

  STN-L4055AD

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING