/

LFD Video Wall UE55C

UE55C

LFD Video Wall UE55C Izuzetno jasan ekrani Samsung UEC LFD serije mogu pomoći da vaše preduzeće projektuje otmenu sliku kompanije koja vam je potrebna da biste privukli klijente.
Na tankom, kristalno jasnom video bimu, možete da promovišete svoj modni butik ili preduzeće u razvoju pomoću uniformnih, jarkih boja i oštrih slika. Instalirajte video bim gde god da vam je potreban, čak i u manjim područjima, zahvaljujući tankom, laganom dizajnu koji je omogućila vrhunska LED tehnologija. Zatim prikažite svoju poruku onako kako želite, uz umetničke opcije konfiguracije i ugrađenim rešenjem za upravljanje sadržajem, Samsung Smart Signage Platform (SSSP). Ovi ekrani koji štede prostor su i energetski efikasni jer smanjuju emisiju i potrošnju energije a troškovi rada su niži.

Odgovorno recikliranje baterija

 • Evropska direktiva o baterijama i akumulatorima nastoji da smanji uticaj baterija na okruženje i da podstakne recikliranje materijala od kojih su izrađene. Regulative za reciklažu baterija i akumulatora (punjivih baterija) su u UK uvedene 2009. Regulative za baterije za otpad imaju za cilj značajno povećanje prikupljanja i reciklaže korišćenih prenosivih baterija u UK sa 3% zabeleženih 2007. na 25% do 2012. godine, sa porastom do bar 45% do 2016.

 • Simbol baterije na proizvodu ili njegovom pakovanju ukazuje na to da ne sme da se odlaže sa običnim kućnim otpadom. Umesto toga, potrošač je dužan da odlaže baterije za otpad na naznačenom mestu prikupljanja radi reciklaže. Posebno sakupljanje i recikliranje baterija prilikom odlaganja doprinosi očuvanju prirodnih resursa i omogućava njihovu reciklažu na način koji štiti zdravlje ljudi i životno okruženje. Sveobuhvatna lista centara za reciklažu baterija može da se dobije na sledećoj adresi: www.recycle-more.co.uk

 • Svi Samsung proizvodi koji podležu Direktivi o baterijama su u skladu sa propisima UK za baterije i akumulatore. U skladu sa nacionalnim zakonom, SAMSUNG Electronics (UK) Ltd je član odobrene usklađene organizacije proizvođača baterija. Ova organizacija je zadužena za prikupljanje, rukovanje i odlaganje baterija u ime kompanije Samsung.

LFD Video Wall UE55C

Funkcije

 • Poboljšajte sliku svog preduzeća pomoću izuzetno jasnih, tankih ekrana

Kreirajte izuzetan video bim uz izuzetno tanke ekrane koji ne zauzimaju mnogo prostora

Kreirajte izuzetan video bim uz izuzetno tanke ekrane koji ne zauzimaju mnogo prostora
Uz ekrane serije UEC, najtanji video bim koji je do sada napravljen, dubine 29,9 mm (1,18 in), ne morate da raščistite veliki prostor da biste smestili svoj video bim. Ovi izuzetno tanki ekrani su dizajnirani tako da zauzimaju manje prostora, jedva da odskaču od zida, kako bi se diskretno stopili sa vašim poslovnim okruženjem. Tanak i lagan dizajn ekrana i veliki broj opcioanlne dodatne opreme za instalaciju kao što su zidni nosači, pomažu da postavljanje bude lako, čak i na malom prostoru. Nenametljivi ekrani imaju i tanke okvire, koji obezbeđuju široko područje za prikaz na gotovo beskonačnom digitalnom platnu.

Kontrolišite sadržaj i upravljajte njime lako, sa ugrađenim rešenjem Samsung Smart Signage Platform

Kontrolišite sadržaj i upravljajte njime lako, sa ugrađenim rešenjem Samsung Smart Signage Platform
Ugrađeno rešenje za uravljanje sadržajem, Samsung Smart Signage Platform (SSSP), eliminiše potrebu kupovine dodatnog računara ili medija plejera za svaki prikaz na video bimu. Pošto radi na moćnom sistemu sa čipovima (SoC), SSSP podržava MagicInfo VideoWall aplikaciju koja može da reprodukuje sadržaj koji je kreiran u VideoWall programu za autorizovanje ili na aplikacijama na konzoli. Ugrađeni MagicInfo™ VideoWall S Player omogućava lako prikazivanje video bima na površini do 4 x 4, jer menadžerima sadržaja obezbeđuju jaku kontrolu nad video bimovima različitih veličina i konfiguracija za prikazivanje bez prekida. Jedna slika i jedan video zapis, kao i više njih, takođe se može urediti na jedinstveni način preko dinamičkog uređivanja ekrana i podrškom za razdeljeni ekran.

Oduševite publiku vrhunskom preciznošću boje na više ekrana

Oduševite publiku vrhunskom preciznošću boje na više ekrana
Održavanje ujednačenosti boje na više ekrana postalo je lakše u preduzećima koja imaju UEC seriju ekrana. Ekran prolazi kroz fabrički proces zadivljujuće kalibracije boje, tako da obezbeđuje preciznu boju bez distorzije slike i bez potrebe za ručnom kalibracijom. Poboljšano fabričko podešavanje boje za balans bele i kompenzacije razlike obezbeđuju da se na ekranu prikazuje slika uniformne boje sa podudaranjem temperature boje. Korisnici mogu da preciziraju boje pomoću Samsung Advanced Color Management podrške koja obezbeđuje detaljno upravljanje za sve prilagođene potrebe. Živopisnost boja se može kalibrisati automatski ili ručno. Vrednosti boje se mogu deliti na više ekrana, čime se obezbeđuje izuzetan intenzitet na svim ekranima video bima, čime se publika ostavlja bez daha.

Prikazujte sadržaj optimalno uz lako okretanje slike

Prikazujte sadržaj optimalno uz lako okretanje slike
Bilo da koristite jedan ekran ili video bim, sadržaj možete da kreirate u uspravnom ili položenom režimu - a zatim da ga okrećete. Ekrani UEC serije sadrže funkciju okretanja i funkciju rotacije slike koje prikazuju sadržaj vertikalno ili horizontalno, bez distorzije odnosa. Pogodno i precizno možete da rotirate sadržaj uz tri opcije prikazivanja: originalan odnos na jednom ekranu, potpuni odnos na jednom ekranu ili potpuni odnos na video bimu.

Digitalno povezivanje više uređaja u lanac bez dodatne opreme

Održite kvalitet slike na nižoj skali ili, za maksimalan uticaj, kreirajte video bimove i sa 100 ekrana. Korišćenje priključka za displej (DP) 1.2, preduzeća mogu da prikazuju sadržaj po izuzetno velikoj definiciji (UHD) od 3840 x 2160 na video bimovima od 2 x 2 bez dodatne opreme. High-bandwidth Digital Content Protection (HDCP) mogućnost povezivanja više uređaja u lanac koja se nudi uz UDC seriju ekrana, pomaže da se smanje troškovi primene više ekrana. Uz HDCP podršku, LiveTV®, Blu-ray Disc™ i drugi HDCP saržaj se može prezentovati bez HDCP distributera.

Magic Clone

Jednostavno primenjujte ujednačena podešavanja na ekrane na više lokacija uz Samsung Magic Clone. Ova funkcija eliminiše velike napore kod pojedinačnog podešavanja svakog ekrana. Programirajte jedan ekran na podešavanja za jačinu zvuka, osvetljenje i još mnogo toga drugog. Kada se ažurira prvi ekran, sačuvajte podešavanja na USB-u ili eksternom uređaju. Zatim samo uključite USB ili eksterni uređaj u novi ekran i kopirajte opcije sa jednog ekrana na druge.

Vrhunski kvalitet slike

Obezbedite fantastičan doživljaj prikaza uz izuzetan kvalitet slike na Samsung ekranima. Uz panele velike jasnoće, ekrani projektuju oštrije slike, čime se poboljšava vidljivost sadržaja publici. Novo Samsung rešenje za zatamnjivanje pozadinskog osvetljenja takođe doprinosi dinamici, superiornom prikazivanju slika uz širu definiciju boja i bogatije nijanse crne za pojačan kontrast. Tamno-crni tonovi se generišu kontrolisanjem LED pozadinskog osvetljenja u režimu uključenog zatamnjivanja pozadinskog osvetljenja, što, takođe, doprinosi uštedi u potrošnji energije.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Dimenzije LH55UECPLGC/EN

Ekran

 • Učestalost H-skeniranja

  30 ~ 81 KHz

 • Maksimalna učestalost piksela

  148,5 MHz

 • Učestalost V-skeniranja

  48 ~ 75 Hz

Panel

 • Veličina po dijagonali

  55"

 • Tip

  240 Hz e-LED BLU

 • Rezolucija

  1920 x 1080 (16:9)

 • Veličina piksela (mm)

  0,210 (H) x 0,630 (V)

 • Aktivno područje prikaza

  1.209,6 (H) x 680,4 (V)

 • Osvetljenost

  500 nita

 • Odnos kontrasta (dinamički)

  5000:01:00

 • Ugao gledanja (horizontalni / vertikalni)

  178°:178°

 • Vreme odziva (G do G)

  4 ms

 • Prikaz boja

  10-bitno generisanje međutonova - 1,07 milijardi

 • Spektar boja

  73%

PRIKAŽI VIŠE SPECIFIKACIJAProširi

Povezivost

 • Ulaz
  RGB

  Analogno D-SUB, DP 1.2 (izlaz petlje), priključak za displej 1.2

  Video

  HDMI1,HDMI2, Komponent (CVBS uobičajeno)

  Audio

  Stereo mini-priključak

 • Izlaz
  RGB

  DVI-D

  Audio

  Stereo mini-priključak

 • Spoljna kontrola

  RS232C (ulaz / izlaz) do stereo priključka, RJ45

Mehaničke specifikacije

 • Dimenzije
  Dimenzije uređaja (ŠxVxD)

  1.221,8 x 692,6 x 29,9 mm

  Dimenzije pakovanja (ŠxVxD)

  1.364 x 848 x 199 mm

 • Težina
  Težina uređaja

  15.400 g

  Težina pakovanja

  20.600 g

 • VESA nosač

  400 x 400 mm

 • Tip držača

  Postolje sa nožicom (opcionalno)

 • Tip opcije: multimedijalni plejer

  Ugrađeno

Rad

 • Radna temperatura

  0°C ~ 40°C

 • Vlažnost

  10 ~ 80%

Opšte karakteristike

 • Šifra

  LED tanak video bim

 • Specijalno

  ACM podrška (Advanced Color Management), Magic Clone (na USB), automatska promena i oporavak izvora, detekcija greške sijalice, izuzetno jasna prevlaka, senzori temperature, RS232C / RJ45 MDC, Plug and Play (DDC2B), PIP / PBP, video bim (10 x 10), okretanje ekrana, rotacija slike, dugme za zaključavanje, DP 1.2 digitalno povezivanje više uređaja u lanac (podržava 2 x 2 UHD rezoluciju, HDCP podrška), pametno zakazivanje, pametno F / W ažuriranje, baterija sata (80 č. rada sata) ugrađeni MagicInfo (Lite, Premium-S, Videowall-S)

 • Internal Player
  Procesor

  Cortex-A9 1 GHz Dual Core CPU

  On-Chip Cache Memory

  L1 (I / D): 32 KB / 32 KB
  L2 (jedinstveno): 512 KB

  Clock Speed

  1 GHz CPU Dual

  Main Memory Interface

  Dual 32 bita DDR3-667 (1.333 MHz)– Do 1920 x 1080. 32 bpp
  – Podržava OpenGL ES

  Graphics

  2D i 3D grafička kartica

  Storage (FDM)

  8 GB (operativni sistem zauzima 2 GB; dostupno je 6 GB)

  Multimedija

  Video dekoder – MPEG-1 / 2, H.264 / AVC (Dual) – VC-1, JPEG, PNG Audio DSP (dekoder) – AC3 (DD), MPEG, DTS itd.

  IO Ports

  USB 2.0

  Operativni sistem

  Linux

Napajanje

 • Napajanje

  AC 100 – 240 V ~ (+ / - 10%), 50 / 60 Hz

 • Potrošnja energije
  Režim isključenog sistema

  Manje od 0,5 W

  Režim uključenog sistema

  154 (maksimalno) / 103 (tipično) / 525,14 (BTU)

  Režim pripravnosti

  Manje od 0,5 W

 • Tip

  Unutrašnje

Ugrađeni računar

 • Procesor

  SBB-A (opcionalno)

 • N/B

  SBB-A (opcionalno)

 • S/B

  SBB-A (opcionalno)

 • GPU

  SBB-A (opcionalno)

 • FDM/HDD

  SBB-A (opcionalno)

 • Memorija

  SBB-A (opcionalno)

 • Eternet

  SBB-A (opcionalno)

 • Povezivost
  USB

  SBB-A (opcionalno)

  Izlaz

  SBB-A (opcionalno)

  Ostalo

  SBB-A (opcionalno)

Certifikat

 • EMC

  FCC (SAD) FCC odeljak 15, pododeljak B klasa A, CE (Evropa) EN55022, EN55024, VCCI (Japan) V-3 (CISPR22), KCC (Koreja): KN22, KN24, BSMI (Tajvan): CNS13438 (CISPR22), C-Tick (Australija): AS / NZS3548 (CISPR22), CCC (Kina): GB 9254-2008, GB 17625.1-2003

 • Okruženje

  ENERGY STAR 6.0 (SAD)

 • Bezbednost

  CUL (SAD+Kanada): TUV (Nemačka): EN60065, CB (Evropa): IEC60065 / EN60065, EK (Koreja): K60065 , CCC (Kina): GB8898, PSB (Singapur): IEC60065 , GOST (Rusija ): IEC60065, EN55022 , SIQ (Slovenija):, IEC60065, EN55022 , PCBC (Poljska): IEC60065, EN55022 , NOM (Meksiko): NOM-001-SCFI-1993, IRAM (Argentina): IRAM SASO (Saudijska Arabija): IEC60065

Dodaci

 • Uključuje

  Vodič za brzo podešavanje, garantni list, CD sa aplikacijama, D-Sub kabl, kabl za napajanje, daljinski upravljač, baterije

 • Opcioni
  Nosač

  WMN4270SD, WMN2000BD, WMN4655MD (za Video bim W / M)

  Specijalne karakteristike

  CML450D (montaža na plafon)

  Postolje

  STN-L4055AD

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING