/

Samsung preporučuje Windows.

ATIV Book 5 NP530U4E

NP530U4E

ATIV Book 5 NP530U4E Samsung računar iz Serije 5 Ultra je ultra prenosivi računar koji poseduje HD ekran dijagonale 14,0", grafičku karticu AMD Radeon™ i JBL® zvučnike.

Odgovorno recikliranje baterija

 • Evropska direktiva o baterijama i akumulatorima nastoji da smanji uticaj baterija na okruženje i da podstakne recikliranje materijala od kojih su izrađene. Regulative za reciklažu baterija i akumulatora (punjivih baterija) su u UK uvedene 2009. Regulative za baterije za otpad imaju za cilj značajno povećanje prikupljanja i reciklaže korišćenih prenosivih baterija u UK sa 3% zabeleženih 2007. na 25% do 2012. godine, sa porastom do bar 45% do 2016.

 • Simbol baterije na proizvodu ili njegovom pakovanju ukazuje na to da ne sme da se odlaže sa običnim kućnim otpadom. Umesto toga, potrošač je dužan da odlaže baterije za otpad na naznačenom mestu prikupljanja radi reciklaže. Posebno sakupljanje i recikliranje baterija prilikom odlaganja doprinosi očuvanju prirodnih resursa i omogućava njihovu reciklažu na način koji štiti zdravlje ljudi i životno okruženje. Sveobuhvatna lista centara za reciklažu baterija može da se dobije na sledećoj adresi: www.recycle-more.co.uk

 • Svi Samsung proizvodi koji podležu Direktivi o baterijama su u skladu sa propisima UK za baterije i akumulatore. U skladu sa nacionalnim zakonom, SAMSUNG Electronics (UK) Ltd je član odobrene usklađene organizacije proizvođača baterija. Ova organizacija je zadužena za prikupljanje, rukovanje i odlaganje baterija u ime kompanije Samsung.

ATIV Book 5 NP530U4E

Funkcije

 • Vizuelno bogatiji, trenutno brži
 • Uživajte u sjajnim multimedijalnim mogućnostima
 • Vidite više – na ekranu i dalje od njega
 • Veliki pomak u dizajnu

Informacije o priključcima

Veliki pomak u dizajnu

Budite lider u stilu na kome će vam zavideti prijatelji i susedi, uz istinski individualan izgled. Ovaj atraktivan, moderan dizajn naglašen je vrhunskom završnom obradom koja je dostupna u više različitih živopisnih boja (pepeljasto siva, granat crvena) koje naprosto ne mogu da ostanu neprimećene.

Idite bilo gde, uradite bilo šta

 Idite bilo gde, uradite bilo šta
Kada imate dosta posla, potrebno je da budete zaista produktivni – čak i kada ste u pokretu. Sa težinom od samo 1,77* kg i debljinom od samo 19,5 mm, modeli serije ATIV Book 5 pružaju maksimalnu prenosivost i funkcionalnost. Veoma su laki za nošenje i mogu se staviti u gotovo svaku torbu ili futrolu, ali i dalje poseduju veliki broj funkcija za optimalne performanse, bez obzira gde idete.

*Fabrička opcija
 Vizuelno bogatiji, trenutno brži

Vizuelno bogatiji, trenutno brži

Intel® Core™ i5 / i3 procesor treće generacije* pruža izuzetne performanse, sjajne vizuelne efekte i veću efikasnost. Uživajte u drastično bržim performansama, uključujući efikasniji procesor i bržu obradu medija i 3D sadržaja. Sve što volite da radite, na primer da gledate HD filmove, uređujete sadržaj ili kreirate moćne prezentacije, postaje brže, jednostavnije i živopisnije.

*Fabrička opcija.

Uživajte u sjajnim multimedijalnim mogućnostima

Uživajte u savršenom multimedijalnom ugođaju kad god poželite. Moćna AMD Radeon™ HD 8750M grafička kartica sa do 2 GB memorije pruža sjajne vizuelne performanse za aktivnosti koje zahtevaju snažnu grafiku, kao što su uređivanje fotografija i video zapisa ili reprodukcija filmova i igranje igara. Osim toga, ona produžava trajanje baterije tako što se automatski prebacuje na internu Intel grafiku prilikom korišćenja manje zahtevnih aplikacija.

Vidite više – na ekranu i dalje od njega

Ne propustite nijedan detalj na antirefleksnom HD LED ekranu dijagonale 14,0" – najvećem ekranu na tankim prenosnim računarima. Ovaj ekran ne proizvodi efekat ogledala i pruža oštre slike živopisnih boja sa osvetljenošću od 200 nita. Stoga možete da uživate u filmovima, video zapisima i slikama koje su jasne i koje se savršeno prikazuju čak i kada ste napolju na jakom svetlu.

Snažniji zvuk u manjem pakovanju

Uživajte u kvalitetnom i realističnom zvuku i bogatijem multimedijalnom ugođaju pomoću snažnih i posebno podešenih JBL® stereo zvučnika (2 W x 2). Iskusite poboljšane filmove i muziku, kao da se nalazite u bioskopu ili koncertnoj dvorani, uz istovremenu uštedu kućnog ili kancelarijskog prostora zahvaljujući praktičnim ugrađenim zvučnicima.

Vrhunski dizajn i izdržljivost

Zašto da žrtvujete stil zarad dugoročnih performansi, kada možete da uživate u vrhunskom dizajnu i izdržljivosti bez pravljenja kompromisa. Kućište od aluminijuma i fiberglasa pruža elegantan i upečatljiv izgled, a takođe je veoma bezbedno za nošenje jer može da izdrži udarce i habanje prilikom svakodnevne upotrebe. Stoga zaista možete da idete bilo gde, radite bilo šta i uvek izgledate sjajno.
Napajanje koje omogućava celodnevni rad na računaru

Napajanje koje omogućava celodnevni rad na računaru

Zašto da prekinete sa poslom kada ne morate? Modeli serije ATIV Book 5 omogućavaju celodnevno korišćenje zahvaljujući bateriji koja traje do 10 sati* sa jednim punjenjem. Zahvaljujući tome, kada ste na poslovnom putu, više ne morate da brinete o pronalaženju utičnice za punjenje računara.

* Na osnovu rezultata MobileMark testa iz 2007. koji se razlikuju u zavisnosti od konfiguracije.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Dimenzije NP530U4E-K01HS

 • Operativni sistem

  Windows 8 (64-bitni)

 • Processor / Chipset

  Intel® Core™ i5 procesor 3337U (1,8 GHz do 2,7 GHz, 3 MB L3 keš memorije)
  Intel HM76

 • Grafika

  Intel® HD Graphics 4000

 • Ekran

  HD LED (1366 x 768) antirefleksivni ekran dijagonale 14,0"

 • Memorija

  4 GB DDR3 sistemske memorije na 1.600 MHz (4 GB x 1)

 • Hard Drive

  500 GB S-ATAII hard disk (5.400 obrtaja u minuti) sa ExpressCache 24 GB

 • Boja

  Pepeljasto siva

 • Multimedija

  JBL stereo zvučnici (2 W x 2)
  SoundAlive™
  Interni Dual Array digitalni mikrofon
  HD veb-kamera rezolucije 720p

PRIKAŽI VIŠE SPECIFIKACIJAProširi

 • Mreža

  Intel® Centrino® Advanced-N 6235, 2 x 2 802.11a/b/g/n (do 300 Mbps), Widi podrška (samo za Core i CPU)
  Bluetooth V4.0
  Gigabit Eternet [10 / 100 / 1.000]

 • Ports

  1 mini VGA
  1 HDMI
  1 USB 3.0, 2 USB 2.0
  (Sleep-and-Charge)
  3-u-1 (SD, SDHC, SDXC) multimedijalni čitač kartica
  1 kombinovani izlaz za slušalice / ulaz za mikrofon
  1 RJ45 (LAN)
  1 DC ulaz

 • Ulaz

  Tastatura sa odvojenim tasterima
  Klikpad

 • Bezbednost

  Tanki bezbednosni slot

 • Napajanje

  Litijum-jonska, 4 ćelije (57 Wh)
  Adapter za napajanje naizmeničnom strujom od 40 W / 60 W*
  * Adapter se razlikuje u zavisnosti od sistema

 • Dimenzije

  338 x 234 x 19,5 mm (13,31" x 9,21" x 0,77")

 • Težina

  1,77 kg

 • Softver

  S Player
  S Gallery
  S Camera
  Evernote
  Probna verzija sistema Microsoft Office
  Postavke
  Centar za podršku
  SW Update
  Oporavak
  Norton Internet Security (60-dnevna probna verzija)
  Norton Online Backup (30-dnevna probna verzija)
  ※ Softver može biti promenjen bez prethodne najave.

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING