ATIV Tab3
 
 

Samsung ATIV Tab3. Produktivnost računara. Mobilnost tableta

  • Sjajna prenosivost i
    vrhunski dizajn
  • S pen i Bluetooth
    tastatura
  • Office 2013
  • Samsung SideSync

Sjajna prenosivost i vrhunski dizajn

ATIV Tab3 je tanak i lagan poput vašeg pametnog telefona (8,2 mm i 550 g) ali poseduje kućište sa snažnim procesorom i operativnim sistemom Windows 8. pa možete da iskusite produktivnost prenosnog računara.

Oslobodite vašu kreativnost i produktivan potencijal.

ATIV Tab3 pruža alatke koje će vam omogućiti da budete produktivniji nego ikada pre. Njegova ugrađena funkcija S Pen pruža brz i precizan unos, kao i kontrolu. Iskusite slobodu pokreta uz Bluetooth tastaturu. Dakle, možete lako i lagodno da ažurirate dokumenta i detalje u pokretu.

Iskusute veću funkcionalnost i produktivnost S-Pen olovku i Bluetooth tastaturu.

Samsung ATIV Tab3 ima unapred instaliran softverski paket Microsoft Office 2013 tako da možete da koristite svoju kancelaruju u pokretu. A zahvaljujući njegovim Bluetooth mogućnostima i tastaturi koja se odvaja možete odmah da budete produktivni.

Samsung SideSync

Samsung SideSync povezuje vaš Samsung Android uređaj i ATIV računar putem kabla za povezivanje ili bežično tako da možete lako da delite sadržaj i napravite rezervnu kopiju sadržaja – čak i kada niste kod kuće. Zahvaljujući režimu Zajednička tastatura i miš, možete da kontrolišete i vaš računar i pametan telefon pomoću miša i tastature računara. Osetite pravu povezanost i život u pokretu.

Informacije o portovima