Samsung ATIV Tab 5 Neograničena kreativnost, čak i u pokretu
  • Uradite sve
  • Samo pišite i krenite
  • Višestruki dodir sa 5 prstiju
  • SuperBright ekran
  • Iskorišćenost

Radite sve – od kreativnog posla do uživanja u različitim sadržajima

Revolucionarni konvertiblni dizajn objedinjuje snagu prenosnog računara i pogodnost tablet uređaja. Sada možete da uživate u izvanrednoj pokretljivosti i komforu za trenutnu upotrebu u pokretu, uključujući pretraživanje interneta, komunikaciju i igranje. Ako mu samo dodate tastaturu u punoj veličini i dodirnu pločicu, dobićete izuzetan učinak, kompatibilnost i kreativnost, pogodnosti koje nalaze na jednom prenosnom računaru.

Skicirajte u pokretu!

S Pen donosi pravi doživljaj pisanja i crtanja u svet računara. Ovu funkciju je osmislio čuveni lider u tehnologijama, Wacom. Osetljivost na pritisak od 1024 za rezultat ima izuzetnu preciznost koju traže profesionalni dizajneri, tako da je ova funkcija ista kao korišćenje obične drvene ili hemijske olovke. A za maksimalnu udobnost i pogodnost, olovka je iste veličine i ugrađena je u kućište.

Hvatajte beleške u pokretu!

Uz S Note možete lako da hvatate beleške, crtate i da ažurirate informacije dok se krećete i stojite. Zbog svojih različitih načina unosa (kucanje, pisanje i prepoznavanje rukopisa) jednostavan je i intuitivan za korišćenje, a predstavlja i najnapredniju aplikaciju za hvatanje beleški koja podržava funkciju S Pen. Ona takođe sadrži šablone koje možete izabrati da biste brzo kreirali različite dokumente i crteže.

Olakšan rad uz višestruki dodir.

Napredna mogućnost višestrukog dodira pomoću pet prstiju obezbeđuje tehnološki skok u interaktivnosti, kojim se nadmašuje tradicionalni višestruki dodir pomoću dva prsta tako što se obezbeđuje potpuna kontrola dodira korišćenjem svih pet prstiju. Njegova poboljšana osetljivost znači da možete da zumirate hvatanjem, da rotirate slike i krećete se kroz stranice potpuno lako i da uživate u svim mogućnostima najnovijih aplikacija za zabavu.

Slika i video visokog kvaliteta

Sadrži kamere visoke rezolucije sa prednje strane (2 megapiksela) i sa zadnje (8 megapiksela) i ugrađeni blic. Dakle, bilo da snimate fotografije visokog kvaliteta, imate video konferenciju sa prijateljima i porodicom ili koristite veb kameru visoke definicije za snimanje jasnijih i ujednačenijih video zapisa, nećete ništa propustiti.

Podelite sve sto želite - bilo gde!

AllShare Play izuzetno olakšava prikazivanje i deljenje fotografija, muzike, video snimaka, dokumenata i datoteka. Omogućava vam bežični pristup, reprodukciju i slanje bilo kog predmeta sa jednog na drugi uređaj, skladišni prostor ili uslugu na mreži tako da uvek imate dovoljno slobodnog prostora. Osim toga, nisu vam potrebni kablovi ili USB disk jedinice i možete daljinski da gledate sadržaj sa bilo kog mesta!

Uradite više uz Windows 8

Zahvaljujući operativnom sistemu Windows® 8 uživaćete u istoj velikoj produktivnosti i u poznatom okruženju kao kod običnog PC računara. Možete da instalirate i pokrenete sve Windows programe, uključujući one koje već imate, ali ćete optimizovati performanse izborom interfejsa – bilo da je kao kod klasičnog desktop računara, sa mišem i tastaturom ili jednostavnijim dodirnim mogućnostima koje donosi početni ekran.

Tastatura u punoj veličini i dodirna pločica

Sadrži tastaturu u punoj veličini i dodirnu pločicu tako da nema kompromisa po pitanju učinka i produktivnosti – posebno kada se kreiraju dokumenti sa puno teksta. Uz normalne „funkcijske“ tastere, tastatura ima i dva dodatna USB 2.0 porta za povezivanje dodatnih perifernih uređaja. A kada želite da budete mobilniji i kreativniji, samo uklonite sve priključke i krenite!

Informacije o portu