/

Samsung preporučuje Windows.

ATIV Tab 7

XE700T1C

ATIV Tab 7 ATIV Tab 7

Odgovorno recikliranje baterija

 • Evropska direktiva o baterijama i akumulatorima nastoji da smanji uticaj baterija na okruženje i da podstakne recikliranje materijala od kojih su izrađene. Regulative za reciklažu baterija i akumulatora (punjivih baterija) su u UK uvedene 2009. Regulative za baterije za otpad imaju za cilj značajno povećanje prikupljanja i reciklaže korišćenih prenosivih baterija u UK sa 3% zabeleženih 2007. na 25% do 2012. godine, sa porastom do bar 45% do 2016.

 • Simbol baterije na proizvodu ili njegovom pakovanju ukazuje na to da ne sme da se odlaže sa običnim kućnim otpadom. Umesto toga, potrošač je dužan da odlaže baterije za otpad na naznačenom mestu prikupljanja radi reciklaže. Posebno sakupljanje i recikliranje baterija prilikom odlaganja doprinosi očuvanju prirodnih resursa i omogućava njihovu reciklažu na način koji štiti zdravlje ljudi i životno okruženje. Sveobuhvatna lista centara za reciklažu baterija može da se dobije na sledećoj adresi: www.recycle-more.co.uk

 • Svi Samsung proizvodi koji podležu Direktivi o baterijama su u skladu sa propisima UK za baterije i akumulatore. U skladu sa nacionalnim zakonom, SAMSUNG Electronics (UK) Ltd je član odobrene usklađene organizacije proizvođača baterija. Ova organizacija je zadužena za prikupljanje, rukovanje i odlaganje baterija u ime kompanije Samsung.

Funkcije

 • Svakodnevno korišćenje, čak i u pokretu

Informacije o portovima

Informacije o portovima

Radite sve – od kreativnog posla do uživanja u različitim sadržajima

 
Revolucionarni konvertabilni dizajn objedinjuje moćne karakteristike prenosnih računara i praktične aspekte tablet uređaja. Stoga možete da uživate u izvanrednoj pokretljivosti i komforu koje pruža trenutna upotreba u pokretu, uključujući pretraživanje interneta, komunikacije, video zapise i igranje igara. Kada tome dodate tastaturu u punoj veličini i touchpad, dobijate vrhunske performanse, kompatibilnost i kreativne mogućnosti prenosnog računara.

Nemojte nikada ništa da propustite

 
Pomoću aplikacije S Note možete lako da hvatate beleške, crtate i ažurirate informacije dok se krećete i stojite. Zbog različitih načina unosa (kucanjem, pisanjem i prepoznavanjem rukopisa) jednostavna je i intuitivna za korišćenje, a predstavlja i najnapredniju aplikaciju za hvatanje beleški koja podržava S Pen. Poseduje i različite šablone koje možete izabrati da biste brzo kreirali mnogo različitih dokumenata i crteža.

Jednostavan način da zadržite kontrolu

 
Napredne mogućnosti višestrukog dodira sa 10 prstiju predstavljaju tehnološki pomak u interaktivnosti i nadmašuju tradicionalne tehnologije višestrukog dodira sa dva prsta dajući vam punu kontrolu dodirom sa svih 10 prstiju. Poboljšana osetljivost vam omogućava da zumirate pokretima štipanja, rotirate slike i sa lakoćom se krećete kroz stranice, te da uživate u svim mogućnostima najnovijih aplikacija za zabavu.

Samsung aplikacije za Windows 8

 
Iskoristite sve mogućnosti Samsung računara uz pomoć potpuno novih aplikacija za Windows 8.

Sagledajte potpunu sliku

 
S Camera koristi sve mogućnosti zadnje veb kamere od 5 megapiksela pri snimanju fotografija ili video zapisa. U posebne funkcije spada i dvostruka kamera koja može da snima slike i sa prednje i sa zadnje strane. S Camera podržava i režime koji omogućavaju uređivanje unapred kako ne biste morali naknadno da uređujete svaku sliku.

Budite uvek povezani

 
Uprkos kompaktnom, prenosivom dizajnu, tu su USB 3.0, mHDMI portovi i miniSD čitač kartica, koji omogućavaju maksimalno povezivanje u pokretu. Stoga možete brzo i lako da izvozite/uvozite podatke koristeći USB 3.0 uređaje ili miniSD kartice. Takođe, možete da prikazujete prezentacije izuzetno visokog kvaliteta ili gledate filmove na velikom ekranu koristeći HDMI port.
 

Izbor profesionalaca

Ako vam je potreban moćan i efikasan uređaj, Samsung ATIV Tab 7 će zadovoljiti sve vaše potrebe. Zahvaljujući Intel® Core™ i5 procesoru najnovije generacije on omogućava brže pregledanje veba, obavljanje mnoštva zadataka istovremeno i konverziju muzičkog ili video materijala, pri čemu podržava čak i najzahtevnije aplikacije.

Tastatura u punoj veličini i touchpad

 
XE700T1C ima tastaturu u punoj veličini i touchpad, tako da nema kompromisa po pitanju učinka i produktivnosti – posebno kada se kreiraju dokumenti sa puno teksta. Osim standardnih „funkcijskih“ tastera, tastatura ima i dva dodatna USB 2.0 porta za povezivanje dodatnih perifernih uređaja. A kada želite da budete mobilniji i kreativniji, samo ih iskopčajte i krenite!
 

Jednostavno pišite i budite u pokretu!

S Pen donosi pravi doživljaj pisanja i crtanja u svet računara. Ovu olovku je osmislio čuveni lider u tehnologijama, Wacom. Osetljivost na pritisak od 1024 nivoa za rezultat ima izuzetnu preciznost koju zahtevaju profesionalni dizajneri, pa je osećaj sličan korišćenju obične drvene ili hemijske olovke. A za maksimalan ugođaj i pogodnost, olovka je iste veličine i ugrađena je u kućište.
 

Postignite više uz Windows 8

Zahvaljujući operativnom sistemu Windows® 8 uživaćete u istoj visokoj produktivnosti i poznatom okruženju kao da koristite običan računar. Možete da instalirate i pokrećete sve Windows programe, uključujući one koje već imate, ali da optimizujete performanse izborom interfejsa – birajući između klasičnog rada na računaru sa mišem i tastaturom i jednostavnijih mogućnosti zasnovanih na dodiru koje donosi početni ekran.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Dimenzije XE700T1C-G02HS

 • Operativni sistem

  Windows 8 (64-bitni)

 • Processor / Chipset

  Intel® Pentium® Processor 2117U (1,8 GHz, 2 MB L3 keš memorije)
  Intel HM76

 • Grafika

  Intel® HD grafika

 • Ekran

  FHD LED ekran dijagonale 11,6" (1920 x 1080)

 • Memorija

  4 GB DDR3 sistemske memorije brzine 1.600 MHz (na BD 4 GB)

 • Boja

  Crna

 • Multimedija

  Stereo zvučnici (1 W x 2)
  SoundAlive™
  Interni dvokanalni digitalni mikrofon
  Web kamera od 2,0 megapiksela (prednja), web kamera od 5,0 megapiksela (zadnja)

 • Mreža

  Intel® Centrino® Advanced-N 6235, 2 x 2 802.11a/b/g/n, WiDi podrška (samo za Core i CPU)
  Bluetooth v4.0
  HSPA+

PRIKAŽI VIŠE SPECIFIKACIJAProširi

 • Ports

  1 Micro HDMI
  1 USB 3.0
  MicroSD čitač memorijskih kartica
  1 kombinovani izlaz za slušalice / ulaz za mikrofon
  1 port na bazi
  1 DC ulaz

 • Ulaz

  Ekran osetljiv na dodir

 • Skladištenje

  SSD (Solid-State Drive) disk od 128 GB

 • Napajanje

  4 ćelije (49 Wh)
  Adapter za napajanje naizmeničnom strujom od 40 W

 • Dimenzije

  304 x 189,4 x 11,9 mm (11,97 x 7,46 x 0,47 inča)

 • Težina

  0,888 kg [Wi-Fi model]

 • Bundle

  Baza za tastaturu (izolovana tastatura, touchpad) / S Pen

 • Softver

  S Note
  S Player
  S Gallery
  S Camera
  Evernote
  Microsoft Office probna verzija
  Postavke
  Centar za podršku
  SW Update
  Oporavak
  Norton Internet Security (60-dnevna probna verzija)
  ※ Softver može biti promenjen bez prethodne najave.

 • Itd

  Senzor za sobno osvetljenje
  Senzor za akcelerator
  Senzor za kompas
  Senzor za žiroskop
  GPS

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING