/

Samsung preporučuje Windows.

NP530U4C

NP530U4C

NP530U4C  

Odgovorno recikliranje baterija

 • Evropska direktiva o baterijama i akumulatorima nastoji da smanji uticaj baterija na okruženje i da podstakne recikliranje materijala od kojih su izrađene. Regulative za reciklažu baterija i akumulatora (punjivih baterija) su u UK uvedene 2009. Regulative za baterije za otpad imaju za cilj značajno povećanje prikupljanja i reciklaže korišćenih prenosivih baterija u UK sa 3% zabeleženih 2007. na 25% do 2012. godine, sa porastom do bar 45% do 2016.

 • Simbol baterije na proizvodu ili njegovom pakovanju ukazuje na to da ne sme da se odlaže sa običnim kućnim otpadom. Umesto toga, potrošač je dužan da odlaže baterije za otpad na naznačenom mestu prikupljanja radi reciklaže. Posebno sakupljanje i recikliranje baterija prilikom odlaganja doprinosi očuvanju prirodnih resursa i omogućava njihovu reciklažu na način koji štiti zdravlje ljudi i životno okruženje. Sveobuhvatna lista centara za reciklažu baterija može da se dobije na sledećoj adresi: www.recycle-more.co.uk

 • Svi Samsung proizvodi koji podležu Direktivi o baterijama su u skladu sa propisima UK za baterije i akumulatore. U skladu sa nacionalnim zakonom, SAMSUNG Electronics (UK) Ltd je član odobrene usklađene organizacije proizvođača baterija. Ova organizacija je zadužena za prikupljanje, rukovanje i odlaganje baterija u ime kompanije Samsung.

Funkcije

 • Vrhunski Ultrabook™

Informacije o portovima

Informacije o portovima

Samsungova brza rešenja

Samsungova brza rešenja
Zahvaljujući zadivljujuće brzim performansama Samsungove serije 5 ULTRA, i izvršenje obaveza i zabava su sada još efikasniji. Funkcija „Fast Start“ budi računar iz stanja mirovanja za 2 sekunde. Osim toga, zahvaljujući funkciji „Fast Browsing“, često posećivane veb-stranice se učitavaju 2x brže.

* Brzina će se razlikovati u zavisnosti od konfiguracije, aplikacija koje koristite i podešavanja bežične mreže.

Samsungova superiorna tehnologija ekrana

Samsungova superiorna tehnologija ekrana
Svaka fotografija, video snimak, veb-sajt i dokument izgledaju podjednako fantastično zahvaljujući HD SuperBright ekranu od 14 inča, tehnologiji Image Enhancer i moćnoj GT 620M (1 GB) grafičkoj kartici* koju poseduje Samsungova serija 5 ULTRA. Oči će vam se daleko manje zamarati gledajući u ekran koji je 50% svetliji a takođe je i antirefleksivan tako da sve možete da vidite jasno, čak i pod jakom sunčevom svetlošću.

* Fabrička opcija.

Mogućnosti proširenja i nadogradnje

Mogućnosti proširenja i nadogradnje
Nedostatak odgovarajućih alatki može zaista da umanji vašu produktivnost. Samsungova serija 5 ULTRA ima čvrsti disk (maks. 1 TB) sa kapacitetom koji je 2x veći od drugih tankih modela i do 8 GB interne memorije koju je moguće nadograditi, što će vam pomoći da efikasno obavljate više zadataka istovremeno. Samsungova serija 5 ULTRA poseduje i puni HDMI port, VGA port i integrisani optički uređaj.

Uvek u pokretu – bez zaustavljanja radi punjenja

Uvek u pokretu – bez zaustavljanja radi punjenja
Više ne morate da brinete o tome da ćete neočekivano morati da prekinete s radom. Samsungova serija 5 ULTRA obezbeđuje do 7 sati* napajanja s jednim punjenjem. Bez obzira da li letite avionom ili ste u svom omiljenom kafeu, možete da ostanete fokusirani na svoje obaveze ili na zabavu! Samsungova tehnologija BatteryLife Plus produžava vek trajanja baterije do 1.500 ciklusa / 3 godine.

* Vek trajanja baterije se zasniva na rezultatima MobileMark testa koji se razlikuju u zavisnosti od konfiguracije.
Snaga vrhunskog notebook računara

Snaga vrhunskog notebook računara

Ultra prenosivi notebook računari su uvek patili od nedostatka memorijskog kapaciteta – sve do sada. Za razliku od drugih tankih notebook računara, Samsungova serija 5 ULTRA odlikuje se ogromnim kapacitetom za čuvanje datoteka i integrisanim optičkim uređajem. Na njegov čvrsti disk izuzetno velikog kapaciteta može da stane do 1 TB podataka tako da uvek možete da uživate u omiljenoj muzici, slikama i filmovima.

* SSD modeli su takođe dostupni.

Vrhunska izdržljivost i stil

Vrhunska izdržljivost i stil
Samsungova serija 5 ULTRA objedinjuje stil i vrhunsku izdržljivost i time garantuje da ćete biti primećeni u društvu . Sofisticirano jednostavna i prefinjena spoljašnjost je od atraktivnog metalik aluminijuma, dok je donja strana napravljena od fiberglasa koji je lagan, ali otporan na habanje i oštećenja. Računar je tako uvek zaštićen od udaraca i grebanja koje sa sobom nosi život na putu – a ipak i dalje izgleda dobro.
Vrhunski dizajn za one koji su uvek u pokretu

Vrhunski dizajn za one koji su uvek u pokretu

Nošenje teškog notebook računara je uvek veliki problem, naročito za one profesionalce koji su stalno na putu. Samsungova serija 5 ULTRA je izvanredno prenosiva i savršeno dizajnirana za život u pokretu. Budući da je izuzetno tanak (20,9 mm) i lagan (1,78 kg sa SSD-jem / 1,81 kg sa HDD-om), jednostavno ga možete poneti sa sobom bilo kad i bilo gde.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Dimenzije NP530U4C-A01RS

 • Operativni sistem

  Windows® 7 Home Premium (64-bitni)

 • Processor / Chipset

  Intel® Core™ i3 procesor 2377M (1,5 GHz, 3 MB L3 Cache)
  Intel HM76

 • Grafika

  Intel® HD Graphics 3000

 • Ekran

  14-inčni SuperBright 300nit HD LED ekran (1366 x 768), antirefleksivni

 • Memorija

  4 GB DDR3 sistemske memorije brzine 1.333 MHz (na BD 4 GB)
  1 SODIMM

 • Hard Drive

  500 GB S-ATAII čvrsti disk (5.400 obrtaja u minuti) sa ExpressCache 24 GB

 • Optical Drive

  Super Multi Dual Layer

 • Boja

  Srebrna

PRIKAŽI VIŠE SPECIFIKACIJAProširi

 • Multimedija

  Stereo zvučnici (2 W x 2)
  SoundAlive™
  Interni mikrofon
  HD veb-kamera od 1,3 megapiksela

 • Komunikacija

  Bluetooth V4.0
  Intel® Centrino® Advanced-N 6235, 2 x 2 802.11abg/n (do 300 Mbps), Widi Support
  Gigabitni Eternet [10 / 100 / 1000]

 • Ports

  1 VGA
  1 HDMI
  2 USB 3.0, 1 USB 2.0
  (Sleep-and-Charge)
  3-u-1 (SD, SDHC, SDXC) čitač kartica
  1 kombinovani izlaz za slušalice / mikrofon
  1 RJ45 (LAN)
  1 DC-in

 • Ulaz

  Tastatura sa odvojenim tasterima
  Touchpad

 • Bezbednost

  Bezbednosni slot

 • Napajanje

  8 Cell (45,3 Wh)
  Adapter za napajanje naizmeničnom strujom od 60 W

 • Dimenzije

  333 x 229,5 x 20,9 mm (13,11" x 9,04" x 0,82")

 • Težina

  1,81 kg (3,99 lbs)

 • Softver

  Easy Settings
  Easy Software Manager
  Easy Support Center
  Software Launcher
  Cyberlink Media Suite
  ※ Softver može biti promenjen bez prethodne najave.

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING