/

Odgovorno recikliranje baterija

 • Evropska direktiva o baterijama i akumulatorima nastoji da smanji uticaj baterija na okruženje i da podstakne recikliranje materijala od kojih su izrađene. Regulative za reciklažu baterija i akumulatora (punjivih baterija) su u UK uvedene 2009. Regulative za baterije za otpad imaju za cilj značajno povećanje prikupljanja i reciklaže korišćenih prenosivih baterija u UK sa 3% zabeleženih 2007. na 25% do 2012. godine, sa porastom do bar 45% do 2016.

 • Simbol baterije na proizvodu ili njegovom pakovanju ukazuje na to da ne sme da se odlaže sa običnim kućnim otpadom. Umesto toga, potrošač je dužan da odlaže baterije za otpad na naznačenom mestu prikupljanja radi reciklaže. Posebno sakupljanje i recikliranje baterija prilikom odlaganja doprinosi očuvanju prirodnih resursa i omogućava njihovu reciklažu na način koji štiti zdravlje ljudi i životno okruženje. Sveobuhvatna lista centara za reciklažu baterija može da se dobije na sledećoj adresi: www.recycle-more.co.uk

 • Svi Samsung proizvodi koji podležu Direktivi o baterijama su u skladu sa propisima UK za baterije i akumulatore. U skladu sa nacionalnim zakonom, SAMSUNG Electronics (UK) Ltd je član odobrene usklađene organizacije proizvođača baterija. Ova organizacija je zadužena za prikupljanje, rukovanje i odlaganje baterija u ime kompanije Samsung.

Funkcije

Informacije o portovima

Informacije o portovima

Samsungova „brza“ rešenja

Samsungova „brza“ rešenja
Možete da radite i da se igrate još efikasnije zahvaljujući izuzetno brzim performansama Samsung Series 5.535. Uz Brzo pokretanje sistem se podiže za samo 2 sekunde.

* Brzina će se razlikovati u zavisnosti od konfiguracije, aplikacija koje se koriste i bežičnih podešavanja.

Samsungova superiorna tehnologija ekrana

Samsungova superiorna tehnologija ekrana
Svaka fotografija, video snimak, web lokacija i dokument izgledaju podjednako fantastično uz SuperBright ekrane dijagonale 13,3 inča i tehnologiju Image Enhancer koju poseduje Samsungova serija 5.535. Oči će vam se daleko manje zamarati gledajući u ekran koji je 50% svetliji a takođe je i antirefleksivan, tako da sve možete da vidite jasno, čak i pod jakom sunčevom svetlošću.

* Upoređen sa ekranima od 200 nita. Super svetao ekran Svaka fotografija, video snimak, web lokacija i dokument izgledaju naprosto izvanredno na SuperBright ekranu. Ovaj ekran je 50% svetliji, pa je tako sve na njemu puno života, jasnih i svetlih boja. A pošto je antirefleksivan, oči će vam se mnogo manje zamarati, čak i pod jakom sunčevom svetlošću.

* Upoređen sa ekranima od 200 nita. HD ekran Više ne morate da se mučite da biste videli sve na ekranu. Ovaj HD ekran visoke rezolucije ima daleko veću površinu gledanja, a slike i tekst su neverovatno oštri. Možete raditi više poslova istovremeno i završiti ih s lakoćom, ali i uživati u svakom, najsitnijem detalju na vašim slikama ili filmovima.

Veliki memorijski kapacitet koji želite

Ultra prenosivi prenosni računar uvek je podrazumevao žrtvovanje memorijskog kapaciteta – sve do sada. Za razliku od drugih tankih prenosnih računara, Samsungova serija 5.535 odlikuje se ogromnim kapacitetom za čuvanje vaših datoteka. Na njegov hard disk ultra velikog kapaciteta može da se smesti 500 GB podataka, tako da uvek možete da uživate u omiljenoj muzici, slikama i filmovima.

Vrhunski dizajn za one koji su uvek u pokretu

Nošenje teškog prenosnog računara je uvek veliki problem, naročito za one profesionalce koji su stalno na putu. Samsungova serija 5.535 je izvanredno prenosiva i fantastično dizajnirana za život u pokretu. Pošto je izuzetno tanak (14,9 ~ 17,6 mm) i lagan (1,52 kg), jednostavno ga možete poneti sa sobom, u svako vreme i svuda – tako da uvek uz sebe imate i svoju kancelariju.

Funkcija koja se može proširiti i nadograditi

Nedostatak memorijskih resursa može istinski da predstavlja problem vašoj sposobnosti da radite efikasno. Samsungova serija 5.535 ima hard disk (maks. 500 GB) sa kapacitetom koji je 2x veći od drugih tankih modela i do 8 GB interne memorije koju je moguće nadograditi, što će vam pomoći da efikasno obavljate više zadataka istovremeno. Uz to, sadrži i full HDMI port i VGA adapter (opcionalno).
Uvek u pokretu - bez zaustavljanja radi punjenja

Uvek u pokretu - bez zaustavljanja radi punjenja

Više ne morate da brinete o tome da ćete neočekivano morati da prekinete s radom. Samsungova serija 5.535 obezbeđuje do 6 sati

* napajanja s jednim punjenjem. Tako, bez obzira da li letite avionom ili ste u svom omiljenom kafeu, možete da ostanete usredsređeni na svoj posao - ili na zabavu! A Samsungova tehnologija BatteryLife Plus produžava vek trajanja baterije do 1.500 ciklusa / 3 godine.

* Trajanje baterije bazira se na rezultatima relevantnih testova (MobileMark) koji će se razlikovati u zavisnosti od konfiguracije.

Profesionalna izdržljivost i stil

Samsungova serija 5.535 objedinjuje profesionalni stil i izdržljivost. Sofisticirano jednostavna i rafinirana spoljašnjost je od kul metalik aluminijuma, dok je donja strana napravljena od fiberglasa koji je lagan ali otporan na habanje i oštećenja. Tako ćete uvek biti zaštićeni od udaraca i lupanja koje sa sobom nosi život na putu – a da i dalje izgledate dobro.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Dimenzije NP535U3C-A01RS

 • Operativni sistem

  Windows 8 (64-bitni)

 • Processor / Chipset

  AMD Dual-Core A6-4455M Accelerated Processor (2,1 GHz, 2 MB L2 keš memorije)
  AMD A70M

 • Grafika

  AMD Radeon™ HD 7500G grafička kartica

 • Ekran

  13,3-inčni SuperBright 300nit HD LED displej (1366 x 768), antirefleksivni filter

 • Memorija

  4 GB DDR3 sistemska memorija brzine 1.333 MHz (na BD 4 GB)
  1 SODIMM

 • Hard Drive

  500 GB S-ATAII Hard disk (5400 RPM)

 • Boja

  Srebrna

 • Multimedija

  Stereo zvučnici ( 2 W x 2 )
  SoundAlive™
  Interni mikrofon
  HD web kamera od 1,3 megapiksela

PRIKAŽI VIŠE SPECIFIKACIJAProširi

 • Komunikacija

  802.11 abg/n (2 x 2)
  Bluetooth V4.0
  Gigabita Ethernet [10 / 100 / 1.000]

 • Ports

  1 VGA
  (VGA adapter opcija)
  1 HDMI
  1 USB3.0, 2 USB2.0
  (Sleep-and-Charge)
  3-in-1 (SD, SDHC, SDXC) čitač multimedijalnih kartica
  1 izlaz za slušalice/ulaz za mikrofon, kombinovano
  1 RJ45 (LAN)
  1 DC ulaz

 • Ulaz

  Izolovana tastatura
  Tabla osetljiva na dodir

 • Napajanje

  4 ćelije (45 Wh)
  40 W AC adapter

 • Dimenzije

  315,1 x 218,9 x 14,9 ~ 17,6 mm (12,41" x 8,62" x 0,59" ~ 0,69")

 • Težina

  1,52 kg (3,35 lbs)

 • Softver

  S Player
  S Gallery
  S Camera
  PowerDVD
  Settings
  Support Center
  SW Update
  Recovery
  Norton Internet Security (60 dana probne verzije)
  Norton Online Backup (30 dana probne verzije)
  ※ Softver može biti promenjen bez najave.

Slični proizvodi
 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING