Performanse koje su potrebne vašem poslovanju, pri pristojnoj ceni. Samsung CLP-770ND je profesionalni kolor laserski štampaè koji optimizuje kvalitet vašeg otiska štampe i operativne troškove. Od jednog do drugog posla, videæete zašto je ovaj štampaè najbolji pomoænik u uredu koji neumorno radi da isporuèi otiske živopisnih boja u trenutku.

Štampač na koji nećete čekati

Štampaè CLP-770ND poveæava vašu produktivnost uz brzinu štampe od 24 str/min. Uz vreme štampanja prve strane od 10 sekundi za mono i 11 sekundi za kolor štampu, više vremena æete provesti zabavljajuæi se a manje èekajuæi da se dokumenta odštampaju. Njegova rezolucija od 9600 x 600 dpi isporuèuje otiske najvišeg kvaliteta tako da stvarno možete da primetite. Tome dodajte moguænost štampe 120.000 listova meseèno i štampaè CLP-770ND je spreman za svaki izazov.

Vaš doživljaj štampe je upravo postao živopisniji.

Uz skoro neverovatan talenat za taènost boje i moguænost da odgovori na zahteve za izvanredan kvalitet od 9600 x 600 dpi sa apsolutnom lakoæom, CLP-770ND isporuèuje kolor štampu visokog kvaliteta uvek kada vam je potrebna. Njegov Easy Color Manager i poboljšani CTD senzor (Color Toner Density Sensor) obezbeðuju uvek jasan, oštar i profesionalan otisak u boji, što vam pruža kontrolu nad bojama - to omoguæava da lako podesite balans boje, osvetljenost, kontrast i saturaciju svake sllike koju vidite na monitoru.

Povežite se sa kolegama


Povežite sve u vašem uredu na jednu mrežu i omoguæite da sve funkcioniše besprekorno. Oni æe deliti obièan štampaè a vi æete uštedeti vreme kod servisiranja više ureðaja. A uz Ethernet interfejs možete poboljšati svoje performanse ako ga povežete na mrežu. Unapredite vaše veštine komunikacije pomoæu laserskog štampaèa CLP-770ND i držite linije za komunikaciju otvorenim.

Brzo štampanje od prve strane


Prestanite da gubite vreme èekajuæi pored štampaèa. Vreme štampe prve stranice vašeg CLP-770ND, vodeæe u industriji, vam obezbeðuje prvi otisak visokog kvaliteta u najmanje 10 / 11 (Mono / Kolor) sekundi. Sa svojom intenzivnom brzinom štampe od 32 stranice u minuti i rezolucijom profesionalne klase, ostvariæete kvalitet iz štamparije u vašem sopstvenom uredu. Jedini problem? Šta raditi sa tolikim novim vremenom.

Siti ste umetanja papira?


Slobodno obavljajte više zadataka dok se vaš dokument štampa. CLP-770ND æe savladati i vaše najveæe poslove štampanja bez potrebe za dopunom papira. Dopunite standardnu kasetu kapaciteta 600 stranica sa opcionalnim kasetama do 500 stranica za manipulaciju veæeg kapaciteta papira, što je savršeno za sve što je potrebno za štampanje u velikom obimu. Ponekad je veæe stvarno bolje.

Velika izdržljivost. Visoke performanse.


Uz kratke rokove i velika oèekivanja ne želite da razmišljate o tome da li vaš štampaè može savladati radno optereæenje. Sa CLP-770ND nema neizvesnosti. Visok meseæni radni kapacitet od 120.000 listova sa 32 ppm znaèi da laserski štampaè CLP-770ND može ispuniti zahteve i najupošljenijih ureda.

Eliminišite nagađanje iz procesa štampanja


Da li je komunikacija predstavljala problem u odnosu sa vašim trenutnim štampaèem? Vreme je da krenete dalje. Uz veliki, osvetljeni displej štampaèa CLP-770ND, nikada više neæete morati da pogaðate znaèenje skraæenica i kodova grešaka. Štampaè CLP-770ND vam pokazuje svoj status u kristalno jasnim slovima na LCD ekranu sa 4 linije, što predstavlja dvostruko veæi èitljiv prostor u odnosu na tipiène štampaèe. Konaèno, štampaè koji stvarno govori vašim jezikom.

Kompas navigacija

Sa LED simbolom rezultata navigacije na CLP-770ND uvek æete znati u kom statusu se vaš posao nalazi. Uvek ste ukljuèeni sa njegovih 11 razlièitih indikatora statusa posla, ukljuèujuæi situacije sa greškama i upozorenjima.

Brza CPU

Sa procesorom od 800 MHz, CLP-770ND radi brzo kako bi se smanjilo vreme èekanja kod mrežnog štampanja i unapredila produktivnost sa njegovom brzom obradom i rafalnom štampom.

Easy Color Manager

Ono što vidite, to æe biti i odštampano uz Easy Color Manager. On vam omoguæava da podesite balans boje, osvetljenost, kontrast i saturaciju bilo koje slike koju vidite na monitoru, što je posebno zgodno kada obrađujete posebne zahteve brendova.

SyncThru™ Web servis

Umorni ste od instaliranja softvera samo da biste rukovali vašim štampaèem? Sada možete jednostavno izmeniti postavke štampaèa, nadograditi firmver i proveriti status štampaèa samo pomoæu web pretraživaèa i inovativnog SyncThru™ Web servisa.

SyncThru™ Admin 5

Ko kaže da ne možete postiæi sve? SyncThru™ Admin 5 vam omoguæava jednostavnu instalaciju, upravljanje i nadzor svih digitalnih ureðaja povezanih na mrežu na pristupaènom interfejsu. Takoðe imate moguænost da analizirate podatke u više detalja sa lako èitljivim izveštajima.

CounThru™ 2 Pro / Enterprise

Saznajte status štampaèa bez napuštanja stolice. Primajte upozorenja na nizak nivo tonera, obaveštenja o greškama sistema, kao i sažetke o korišæenju i raèunima korisnika sa Samsung - ovim sopstvenim CounThruTM 2 Pro / Enterprise interfejsom.

Opcionalni tvrdi disk

Ugradnja opcionalnog tvrdog diska od 80 GB vam pomaže u nadzoru i upravljanju poslovima, smanjuje zakrèenje mreže i optimizuje pamæenje poslova štampe za poverljivo i odloženo štampanje.

Proširiva memorija

Ugraðena memorija u CLP-770ND znaèi da može savladati vašu radnu normu bez napora. Uživajte u brzoj obradi sa standardnom memorijom od 256 MB ili ugraðenom RAM memorijom, ili je dopunite do 768 MB za lakše savladavanje i vaših najveæih poslova.

Karakteristike i specifikacije su podložni promenama bez prethodne najave.