3 u 1 višenamenski

Uz raznolikost 3-u-1, Samsung CLX-3305W štampač usmerava tok rada i obezbeđuje da se štampanje u kancelariji obavlja što je moguće efikasnije. Zahvaljujući funkcijama štampanja, skeniranja i kopiranja, CLX-3305W obezbeđuje fleksibilnost i omogućava vam rad sa manje barijera. Domaćin inovativnih funkcija kao što su kopiranje lične karte, kopiranje više stranica po listu i skeniranje u e-poruku obezbeđuje da zaposleni imaju neophodne funkcionalnosti koje su im potrebne za uspeh u modernom poslovnom svetu.

Produktivnost je ključna kada je reč u rukovođenju kancelarijom ili profesionalnom radnom grupom. Neverovatno svestran i brz, štampač CLX-3305W je dizajniran da podigne produktivnost. Sada možete štampati, kopirati i skenirati izuzetno praktično, lako i brzo. Zašto biste zauzeli čitav ugao kancelarije sa više različitih uređaja kada vam je potreban samo jedan svestrani uređaj – 3-u-1 višenamenski laserski štampač CLX-3305W.

Lako štampanje putem mobilnih uređaja

Štampajte u boji sa svih svojih mobilnih uređaja, brzo i praktično, bez potrebe za instaliranjem upravljačkih programa za štampu.

* Lako mobilno štampanje u 3 koraka
Samsungovo mobilno štampanje u 3 laka koraka – instalirajte aplikaciju, odaberite uređaj i odštampajte datoteku.

* Brzo mobilno štampanje
Štampajte sa svih svojih mobilnih uređaja u veličanstvenim bojama lako, brzo i praktično.

* Wi-Fi Direct
Uz Wi-Fi Direct, možete štampati sa mobilnih uređaja čak i u sredini koja nije vezana za mrežu.

Uživajte u kvalitetnim otiscima

Samsungova jedinstvena ReCP (Rendering Engine for Clean Page) tehnologija poboljšava sveukupan kvalitet i živopisnost vaših otisaka u boji, tako da svaki od njih izgleda savršeno. Ona automatski izoštrava fokus grafike i teksta, dok se čvrsti predmeti preklapaju radi uklanjanja belih razmaka.

Polimerizovani toner

Naš novi polimerizovani toner ima manje i ujednačenije čestice od uobičajenog tonera. To znači da će vaši otisci imati izoštrenije linije i živopisnije boje i izbeći ćete i savijanje papira. Uz to, veći procenat voska unapređuje sjaj slike i poboljšava njenu trajnost sprečavajući da neželjeno izbledi.

Ergonomski dizajn

Nemate razloga da brinete o tome da li će vam ovaj štampač zauzeti mnogo prostora. Toliko je lep i kompaktno dizjaniran da ga je uživanje imati na radnom stolu.

* Male dimenzije
Sa dimenzijama od samo 40,6 x 36,2 cm, ovo je najmanji višenamenski laserski štampač u boji na svetu.

* Ergonomski dizajn
Njegov ergonomski dizajn u abonosno smeđoj i ledeno sivoj boji stvara moderno i elegantno radno okruženje.

Lak za korišćenje

Pošto ima jednostavne i intuitivne operacije, CLX-3305W vam štedi dragoceno vreme i trud.

* Eko dugme na jedan dodir
Samo jednim pritiskom na ECO dugme uštedećete toner, papir i energiju. Odštampajte više strana na jednom listu, promenite otisak u boji u crno-beli ili preskočite prazne strane.

* Dugme za štampanje ekrana jednim dodirom
Odštampajte tačno ono što vidite na ekranu samo jednim klikom, štedeći vreme.

* WPS dugme na jedan dodir
Povežite se brzo i bezbedno na bežičnu mrežu jednim dodirom dugmeta, koristeći WPS (zaštićeno podešavanje bežične mreže) na jedan dodir.

Lak za korišćenje

Pošto ima jednostavne i intuitivne operacije, CLX-3305W vam štedi dragoceno vreme i trud.

* Direktno USB štampanje
Lako odštampajte slike i dokumente direktno sa USB memorije pomoću intuitivnog menija i tastera za navigaciju.

Lako korišćenje boja

Kreirajte i koristite sopstvene profile u boji pomoću Samsung funkcije Easy Colour Manager. Upotrebite upravo one boje sa logotipa kompanije ili naprosto darujte svojim otiscima lični pečat.

Lako kreiranje dokumenata

Funkcija Easy Document Creator pomaže vam da kreirate digitalne dokumente u više formata olakšava vam njihovo deljenje sa drugima – preko e-pošte, faksa ili društvenih mreža.

Podrška za jednostavan rad

Ovaj štampač vam obezbeđuje i softversku podršku koja vam daje moć isporučivanja kvalitetnih otisaka jednostavnije nego ikada pre.

* Uređaj za jednostavno ekološko upravljanje
Uređaj za jednostavno ekološko upravljanje pomaže vam u prikupljanju digitalnih dokumenata u više formata i olakšava vam njihovo deljenje sa drugima – čak i preko društvenih mreža.

Konfiguracija proizvoda

Karakteristike i specifikacije su podlozni promenama bez prethodne najave.