Samsungovo usmerenje ka visokim specifikacijama i kvalitetnim kolor otiscima je oblikovalo razvoj ovog asortimana multifunkcionalnih štampaèa. Kada vaš posao zahteva visok nivo performansi štampanja, skeniranja i kopiranja, Samsungov asortiman CLX-6250FX je savršen izbor. Samsungov asortiman CLX-6250FX obezbeðuje standardno izvanredne otiske u boji, kopije i skenirane dokumente, uz minimizaciju operativnih troškova.

Dobrodošli u svoj ured visokih performansi.

Štampaè CLX-6250FX poveæava vašu produktivnost uz brzinu štampe od 20 str/min. Uz vreme štampanja prve strane od 24 sekunde, više vremena æete provesti zabavljajuæi se a manje èekajuæi da se dokumenta odštampaju. Sa svojim multifunkcionalnim moguænostima, on podržava kopiranje, skeniranje i faksiranje – on je vaše potpuno poslovno rešenje. On je vaše potpuno poslovno rešenje. Tome dodajte moguænost štampe 65.000 listova meseèno i štampaè CLX-6250FX je spreman za svaki izazov. Nema sumnje u odliène performanse koje štampaè CLX-6250FX može doneti vašem uredu.

Vaš doživljaj štampe je upravo postao živopisniji.

Uz skoro neverovatan talenat za taènost boje i moguænost da odgovori na zahteve za izvanredan kvalitet od 9600 x 600 dpi sa apsolutnom lakoæom, CLX-6250FX isporuèuje kolor štampu visokog kvaliteta uvek kada vam je potrebna. Njegov Easy Color Manager i poboljšani CTD senzor obezbeðuju uvek jasan, oštar i profesionalan otisak u boji, što vam pruža kontrolu nad bojama - to omoguæava da lako podesite balans boje, osvetljenost, kontrast i saturaciju svake sllike koju vidite na monitoru.

Povežite se sa kolegama


Povežite sve u vašem uredu na jednu mrežu i omoguæite da sve funkcioniše besprekorno. Oni æe deliti obièan štampaè a vi æete uštedeti vreme kod servisiranja više ureðaja. A uz Ethernet interfejs možete poboljšati svoje performanse ako ga povežete na mrežu. Unapredite vaše veštine komunikacije pomoæu laserskog štampaèa CLX-6250FX i držite linije za komunikaciju otvorenim.

Brzo štampanje od prve strane


Prestanite da gubite vreme èekajuæi pored štampaèa. Vreme štampe prve stranice vašeg CLX-6250FX, vodeæe u industriji, vam obezbeðuje prvi otisak visokog kvaliteta u najmanje 24 sekunde. Sa svojom intenzivnom brzinom štampe od 20 - 20 stranica u minuti i rezolucijom profesionalne klase, ostvariæete kvalitet iz štamparije u vašem sopstvenom uredu. Jedini problem? Šta raditi sa tolikim novim vremenom.

Eliminišite nagađanje iz procesa štampanja


Da li je komunikacija predstavljala problem u odnosu sa vašim trenutnim štampaèem? Vreme je da krenete dalje. Uz veliki, osvetljeni displej štampaèa CLX-6250FX, nikada više neæete morati da pogaðate znaèenje skraæenica i kodova grešaka. Štampaè CLX-6250FX vam pokazuje svoj status u kristalno jasnim slovima na LCD ekranu sa 4 linije, što predstavlja dvostruko veæi èitljiv prostor u odnosu na tipiène štampaèe. Konaèno, štampaè koji stvarno govori vašim jezikom.

Kompas navigacija

Sa LED simbolom rezultata navigacije na CLX-6250FX uvek æete znati u kom statusu se vaš posao nalazi. Uvek ste ukljuèeni sa njegovih 11 razlièitih indikatora statusa posla, ukljuèujuæi situacije sa greškama i upozorenjima.

Brza CPU

Sa procesorom od 700 MHz, CLX-6250FX radi brzo kako bi se smanjilo vreme èekanja kod mrežnog štampanja i unapredila produktivnost sa njegovom brzom obradom i rafalnom štampom.

Mod uštede tonera

Mod uštede tonera vam omogućava da štampate uz manju potrošnju tonera na svakoj stranici bez narušavanja kvaliteta i produžava vek trajanja kertridža za toner u odnosu na normalni mod za 30%.


Easy Color Manager

Ono što vidite, to æe biti i odštampano uz Easy Color Manager. On vam omoguæava da podesite balans boje, osvetljenost, kontrast i saturaciju bilo koje slike koju vidite na monitoru, što je posebno zgodno kada obraðujete posebne zahteve brendova.

Kalibracija u realnom vremenu

Nezavisno od toga koliko puta koristite štampaè, on uvek isporuèuje standardni kvalitet boja, automatskom kalibracijom boje, tako da ne morate da mislite o tome. Osim ako dokument nije dovoljno važan, pri èemu æete moæi ruèno da kontrolišete kvalitet boje.

Automatska detekcija boje

Preskoèite zbrku oko ruènog izbora mono ili kolor štampe. CLX-6250FX automatski detektuje boju na slikama i štampa u skladu s tim. Uštedeæete vreme i novac štampanjem dokumenata u boji samo prema potrebi.


SyncThru™ Web servis

Umorni ste od instaliranja softvera samo da biste rukovali vašim štampaèem? Sada možete jednostavno izmeniti postavke štampaèa, nadograditi firmver i proveriti status štampaèa samo pomoæu web pretraživaèa i inovativnog SyncThru™ Web servisa.


SyncThru™ Admin 5

Ko kaže da ne možete postiæi sve? SyncThru™ Admin 5 vam omoguæava jednostavnu instalaciju, upravljanje i nadzor svih digitalnih ureðaja povezanih na mrežu na pristupaènom interfejsu. Takoðe imate moguænost da analizirate podatke u više detalja sa lako èitljivim izveštajima.

Opcionalni tvrdi disk

Ugradnja opcionalnog tvrdog diska od 80 GB vam pomaže u nadzoru i upravljanju poslovima, smanjuje zakrèenje mreže i optimizuje pamæenje poslova štampe za poverljivo i odloženo štampanje.


Prikladan Direct USB

Serija CLX-6250FX se odlikuje lako pristupaènim USB prikljuèkom na prednjem delu štampaèa. Jednostavno prikljuèite USB jedinicu da direktno pristupite i odštampate svoje datoteke, ukljuèujuæi formate PDF, BMP, TIFF i JPEG.

Proširiva memorija

Ugraðena memorija u CLX-6250FX znaèi da može savladati vašu radnu normu bez napora. Uživajte u brzoj obradi sa standardnom memorijom od 256 MB ili ugraðenom RAM memorijom, ili je dopunite do 512 MB za lakše savladavanje i vaših najveæih poslova.

Karakteristike i specifikacije su podložni promenama bez prethodne najave.