Samsung vam predstavlja kompaktan i veoma praktičan crno-beli laserski štampač ML-1660. Zahvaljujući njegovom ultra kompaktnom i elegantnom dizajnu, ovaj mali ali moćan štampač uklopiće se u svaki prostor. Pametne ugrađene funkcije, poput štampanja jednim dodirom, čine model ML-1660 jednim pametnim štampačem. Nizak nivo buke, velika brzina štampanja i jednostavno dugme za uključivanje i isključivanje modela ML-1660 omogućavaju maksimalnu praktičnost. Zahvaljujući Samsung ML-1660 štampaču - najbolje stvari u životu zaista dolaze u malom pakovanju.

Od ekrana do stranice uz samo jedan dodir

Dugme Print Screen modela ML-1660 – koje je praktično postavljeno na kontrolnoj tabli štampača – omogućava vam da sadržaj ekrana odštampate na brz i jednostavan način, čak i kada niste za svojim stolom. Sve što je potrebno jeste jedan dodir. Jedan jedini klik je dovoljan – više nema potrebe za dodatnim uređivanjem ili odsecanjem neželjenih sadržaja sa originalnih web stranica i dokumenata. Ako vam je potrebna jedna jedina stranica, to ćete i dobiti. Jedan jednostavan pritisak na dugme i sadržaj stranice biće odštampan, baš onako kako je prikazan na ekranu. Držite dugme duže od dve sekunde i štampač ML-1660 odštampaće poslednji objekat koji ste aktivirali na ekranu. Sada možete da odštampate bilo šta, bilo kada.

Velike funkcije, malo zauzetog prostora

Tražite veće performanse od stonog štampača? Razmišljajte o manjim dimenzijama. Ultra kompaktnih dimenzija 341 x 224 x 184 mm (13,4 x 8,8 x 7,2 in) Samsung ML-1660 štampač zauzima manje mesta i ima manje kućište od bilo kog drugog laserskog štampača na tržištu. Jednostavno se uklapa na radni sto bilo koje veličine ostavljajući Vam dosta prostora za obavljanje posla. Ali, ne dozvolite da vas zavaraju ultra-kompaktne dimenzije modela ML-1660: ovaj štampač pero-lake kategorije spreman je da se bori sa kandidatima teške kategorije u bilo kom trenutku.

Zabeležite sve što Vas zanima


Softver AnyWeb Print kompanije Samsung omogućava vam da krenete u sakupljanje sadržaja sa Interneta. Pomoću modela ML-1660 možete lako da birate, prevlačite i otpuštate sadržaj sa raznih Web stranica u album za štampanje u posebnom prozoru, i to dok surfujete Internetom. Ovo je najlakši način da prikupite, rasporedite i uredite korisne reference i izvore sa Interneta za vase projekte, ili samo radi zabave.

Zahvaljujući našem štampaču kancelarija će Vam biti tiša


Ne bi trebalo da se borite da čujete sebe kako razmišljate dok sedite za sopstvenim stolom. Zato je Samsung ML-1660 štampač napravljen da bude tih poput šapata i da stvara nivo buke niži od 49 dBA dok štampa. A to je manje od tihog brujanja frižidera! Stoni računar koji obavlja svoj posao istovremeno Vas puštajući da se usredsredite na svoj. Sjajno!

Delikatni pristup uštedi energije


U današnjem „zelenom“ kancelarijskom okruženju jednostavno nema mesta za štampače koji proždiru struju. Zato Samsung ML-1660 štampač poseduje jednostavno dugme za napajanje na prednjoj tabli, tako da možete da pređete u režim pripravnosti koji štedi energiju jednim pritiskom na dugme. Spremni za štampanje? Samo pritisnite dugme ponovo da biste pokrenuli napajanje i spremni ste da počnete.

Pametan i lep štampač


Konačno, vaš radni sto može dobro da izgleda zahvaljujući štampaču, a ne uprkos njemu. Samsung ML-1660 laserski štampač poseduje elegantan spoljašnji dizajn koji će se sigurno uklopiti u bilo koje radno okruženje. Njegov sjajni gornji poklopac izgleda šik i moderno, dok u isto vreme omogućava zaštitu od prašine. Doterajte svoj prostor pomoću dodatne opreme za radni sto koja vam zapravo pomaže da bolje radite.

Smanjite vreme čekanja, a ne svoja očekivanja


Prestanite da gubite na produktivnosti čekajući da se završi štampanje dokumenata – zahvaljujući velikoj brzini štampanja modela Samsung ML-1660 (16 stranica u minuti za papir formata A4, 17 stranica u minuti za format pisma) vratićete se poslu za tili čas. Vreme štampanja prve stranice (FPOT) modela ML-1660 je samo 8,5 sekundi pri impresivnoj rezoluciji štampanja od 1200 x 600 tpi, čime se zadovoljavaju Vaše potrebe za brzinom i za kvalitetom.

Karakteristike i specifikacije su podlozni promenama bez prethodne najave.