LED F8000_Latin

Nezaboravno iskustvo gledanja televizije Samsung SMART TV

Nezaboravno
iskustvo gledanja
televizije

Samsungov LED TV serije 8 vam pruža nezaboravno iskustvo gledanja televizije. Sa sjajnim funkcijama poput Smart Interakcije svaki vaš trenutak će biti ispunjen u skladu sa vašim željama. Samsung Smart TV vas uvodi u uzbudljivi svet futurizma i interaktivnog i zabavnog sadržaja. Da bismo ovaj doživljaj naglasili još više, obezbedili smo superioran kvalitet slike, sa zapanjujućim ekranom i intenzitetom boja, kako bi vaše iskustvo gledanja postalo više od realnosti.

Nezaboravno iskustvo gledanja televizije

Uz revolucionarnu tehnologiju sa funkcijama poput kontrole glasom i intuitivne kontrole pokretom Samsung Smart TV vas uvodi u uzbudljivi svet futurizma i interaktivnog i zabavnog sadržaja. Kada želite da se relaksirate, a ne možete da pronađete daljinski upravljač, sve što treba da uradite jeste da kažete “Hi TV” ili da mahnete rukom i vaš F8000 će vam otvoriti svet različitih komandi poput promene kanala ili tona.

Samsung Smart TV je Evolucionarni TV

Samsung Smart TV je revolucionarni TV

U ovom svetu brzih tehnoloških promena veoma je teško pratiti sva dostignuća i biti lider na tržištu. Smart Evolution funkcija se pobrinula da više ne morate ni o tome da brinete. Uz izuzetno jednostavnu instalaciju nadogradićete ključne komponente i iskoristiti priliku da unapredite vaš Smart TV i uživate u najnovijem zabavnom sadržaju.

* Evolution Kit se prodaje zasebno
* Evolution Kit nivoi unapređenja su ograničeni godinom lansiranja i dostupnošću aplikacija
* Performanse mogu varirati u zavisnosti od specifičnosti i specifikacija modela, kao i ograničenja hardvera
* Smart Evolution Kit slika služi u ilustrativne svrhe i ne oslikava realnu situaciju

Play
Stop

Uživajte u istovremenom
gledanju vaša dva
omiljena kanala

Sada, zahvaljujući Twin Tuner-u, niko u vašoj porodici neće propustiti svoj omiljeni sadržaj. Uz mogućnost gledanja dva različita kanala na dva različita uređaja, ova fukcija misli na vaše potrebe i pruža vam priliku da gledate vaša dva omiljena TV programa istovremeno ili da ispunite želju članu vaše porodice a da pritom ne remetite svoje. Više ne morate brinuti da ćete propustiti svoj omiljeni TV program zahvaljujući vašem Samsung Smart TVu.

Zakorači u svet revolucionarne zabave

Zakoračite u Internet svet najnovije zabave. Samsung Smart Hub platforma vam pruža zabavu uz novi, bogatiji sadržaj. Sa trenutnim pristupom aplikacijama, video fajlovima i muzici više se nikada nećete osećati usamljeno. Uživajte u aplikacijama po vašoj želji uz Samsung Smart TV. Budite uvek u toku sa dešavanjima na društvenim mrežama na Social panelu u okviru vašeg Smart Huba i pregledajte ili komentarišite video klipove preko FBa ili Twittera. Sada imate priliku da pristupite čak i vašim fotografijama, video zapisima ili muzičkim klipovima sa svih kompatibilnih uređaja kao što su PC računar ili fotoaparat.

* Snimak ekrana služi samo u ilustrativne svrhe i ne predstavlja pravi korisnički interfejs.
* Sadržaj, TV usluge i funkcije možda neće biti dostupne u svim regionima i teritorijama.

selected

Aplikacije

Prikaz aplikacija na osnovu vašeg prethodnog odabira

Uživajte u širokoj lepezi aplikacija koje očekujete samo od vašeg Smart TVa jednostavnim preuzimanjem sa Samsung Appsa. Sada imate priliku da sve vaše aplikacije čuvate na panelu Aplikacija.

Fotografije, video i muzika

Prikaz fotografija, videa i muzike na osnovu vašeg prethodnog odabira

Samsung Allshare funkcija formira bežičnu mrežu u okviru vašeg doma kako biste mogli da uživate u sadržajima sa kompatibilnih uređaja, kao što su PC računar ili fotoaparat. Sada možete izuzetno lako da razmenjujete sadržaj, koji ste sačuvali na panelu Fotografije, video i muzika na vašem Samsung Smart TVu.

Superiorna izrada u kombinaciji sa elegantnim minimalizmom

Superiorno remek delo uz elegantni
minimalizam

Besprekoran dizajn F8000 stvoren je od sofisticiranosti i luksuza koji odgovara svakom domu. Njegove
oštre metalne završne obrade i lučno postolje upotpunili su ovo remek delo koje odiše minimalizmom
i elegancijom. Pažnja posvećena i najsitnijem detalju na ovom umetničkom delu pretvara ga u raskošan
dodatak svakom modernom domu.

Uživajte u vašim posebnim trenucima uz besprekoran kvalitet slike

Uživajte u novom nivou kvaliteta slike na novom Samsung Smart TVu. Za gledanje koje pruža više od realnosti Samsung funkcije Micro Dimming Ultimate i Clear Motion Rate su dizajnirane da prikažu savršen kvalitet slike. A za još bolji ugođaj gledanja tu su funkcije poput Wide Colour Enhancer Plus i Full HD 1080p, koje poboljšavaju kvalitet svake slike i otkrivaju skrivene detalje, pa uz Web Clear View možete uživati u strimingu video fajlova u visokoj rezoluciji.

Otkrijte posebne trenutke na slici najvišeg kvaliteta

Karakteristike i specifikacije su podlozni promenama bez prethodne najave.