LED ES8000_EUCIS
Slim LED ES8000

Samsung ES8000 Slim LED TV pruža nenadmašan doživljaj koji otvara prozor u budućnost kućne zabave. Smart Interaction funkcija Smart TVa dovodi budućnost u vaš dom pružajući vam mogućnost da vaš TV kontrolišete glasom i pokretom uz prepoznavanje vašeg lica. Otkrijte Smart Content kao što je porodični multimedijalni sadržaj (Family Story) i tehnologiju AllShare play za pristup uređajima. Smart Evolution vam omogućava da sa lakoćom instalirate Samsung Evolution Kit kako biste uživali u najsavremenijem hardveru, firmveru, softveru i interfejsu. Vaš TV će biti nadograđen i moći ćete da uživate u svim novim funkcijama i odličnim performansama potpuno novog TV prijemnika, pri čemu zapravo nećete morati da kupujete novi TV.

Intuitivna interakcija uz glasovnu kontrolu i kontrolu pokreta

Nova sofisticirana tehnologija Smart Interaction omogućava vam da upravljate televizorom ne pritiskajući dugmiće. Zahvaljujući jednostavnim glasovnim komandama i pokretima sa lakoćom možete da kontrolišete funkcije, kao što su uključivanje / isključivanje televizora, menjanje kanala, pristup aplikacijama i pregledanje Interneta. Ugrađena kamera sa tehnologijom prepoznavanja lica omogućava vam da se prijavljujete na Smart Hub i na lične naloge ne unoseći ID niti lozinku. Iskusite potpuno novi način interakcije sa televizorom.

Smart Interaction
* Postoji mogućnost da određene Smart Interaction karakteristike zahtevaju pristup internetu, kao i da funkcija Smart Interaction nije dostupna na svih jezicima, dijalektima i u svim regijama. Stvarne performanse mogu varirati u zavisnosti od govornog jezika i okruženja.
* Upotreba Samsung Smart Touch daljinskog upravljača preporučuje se za Natural Voice pretragu.
* Glasovna kontrola nije dostupna na svim jezicima, dijalektima i u svim regijama. Stvarne performanse mogu varirati u zavisnosti od okruženja.
* Smart Interaction may not be available in all languages/dialects and regions.
* Face Recognition funkcija ne pruža nivo sigurnosti u visini u kojoj pruža pristup koji koristi ID i šifru.

Uživajte u intenzivnom doživljaju gledanja zahvaljujući bogatijem sadržaju i poboljšanim funkcijama

Zakoračite u Internet svet zabave uz novi, bogatiji sadržaj dostupan preko tri najnovije usluge koje potpisuje kompanija Samsung – Kids (Edukativni program po meri vaše dece), Fitness (Vaš lični trener) i Family Story (Porodični multimedijalni sadržaj). Aplikacija Samsung Kids spaja kućnu zabavu sa zabavnim i korisnim edukativnim programima, Samsung Fitness vam obezbeđuje da se posvetite vežbanju u udobnosti svog doma, a Samsung Family Story vam omogućava ne samo da čuvate nego i da lako delite važne trenutke koje ste proveli sa porodicom – sve to na Smart TVu. Iskusite u kućnom ambijentu Full HD 3D sadržaj koji oduzima dah pomoću Explore 3D aplikacije. Ove nove funkcije Smart Hub platforme za Samsung TV obogatiće vaš život i upotpuniće vaš životni stil.

Smart Content
* Smart Content zahteva internet pristup i postoji mogućnost da nije dostupan na svim jezicima i u svim regijama. Postoji mogućnost da određene Smart TV karakteristike zahtevaju firmware nadgradnju. Sadržaj dostupan preko Smart Hub platforme može varirati u zavisnosti od kategorije proizvoda, modela i teritorije. Postoji mogućnost da sadržaj Fitness Service nije dostupan u svim regijama.
Explore 3D
* U zavisnosti od regije, sadržaj može varirati.

Unapredite svoj TV svake godine

Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji sada redovno možete da unapređujete televizor. Samsung Smart Evolution funkcija u potpunosti unapređuje vaš televizor, pri čemu ne morate da menjate uređaj. Samo priključite Samsung Smart Evolution Kit i on će se pobrinuti za sve. Transformišite procesor TV prijemnika s dvostrukim jezgrom u tehnologiju bržeg procesora novije generacije sa četiri jezgra. Unapredite doživljaj gledanja VOD sadržaja (Video On Demand – video na zahtev) prelaskom sa HD TV rezolucije na izvanredan kvalitet slike koji pruža Full HD. Dodajte još funkcija i obogatite televiziju novim sadržajem. Pristupite potpuno novom svetu interaktivnog sadržaja i novih funkcija – vaš televizor nikada neće biti isti. Tehnologija Smart Evolution vam svake godine zaista obezbeđuje novi TV.

Smart Evolution
* Smart Evolution Kit, koji se posebno prodaje, će biti dostupan od 2013. godine. Stvarne performanse mogu varirati u odnosu na specifikacije datog modela i hardverska ograničenja. Smart Evolution Kit nivoi unapređenja se zasnivaju na godini u kojoj je izvršena kupovina. Smart Evolution Kit na slici je prikaz. Ne odražava stvarni izgled

Upotpunite doživljaj gledanja vrhunskim kvalitetom slike

Unapredite zadovoljstvo gledanja uz vrhunski kvalitet slike koji je zaslužan za realističniji i živopisniji doživljaj zabave. Clear Motion Rate od 800 Hz obezbeđuje ujednačenije pokrete, te možete da uživate u nenadmašnoj jasnoći slika koje se brzo smenjuju. Pomoću naprednih Samsung 3D naočara moći ćete da gledate spektakularne 3D slike u Full HD 1080p rezoluciji. Uz sofisticirani algoritam funkcije Micro Dimming Pro koji poboljšava kontrast, boje i oštrinu, nećete moći da verujete prizoru koji vidite.

* "Full HD 3D Glasses" logo ukazuje na kompatibilnost između ekrana proizvoda i 3D naočara koje odgovaraju "Full HD 3D Glasses" formatu, i ne ukazuje na kvalitet slike na ekranu proizvoda.

Revolucionarni dizajn televizora koji privlači pažnju i menja vaš stil života

Transformišite svoje životno okruženje impresivnim dizajnom. Elegantne odlike One design funkcije kompanije Samsung karakterišu se tankim okvirom koji pruža raskošan i prožimajući doživljaj. Osim toga, prefinjen i zaobljen izgled sa inovativnim postoljem doprinosi utisku pravog remek-dela. Otkrijte televizor koji objedinjuje jedinstven dizajn i odličan prikaz.

Delite i skladištite sadržaj, te uživajte u njemu – lakše nego ikada

Uživajte u intuitivnom i praktičnom doživljaju gledanja zahvaljujući pametnijem povezivanju. Uz AllShare Play možete da strimujete i delite muziku, fotografije, filmove i drugi multimedijalni sadržaj direktno preko TV prijemnika, kao i da uživate u njemu na velikom ekranu. Ugrađena Wi-Fi kartica omogućava pristup širokoj lepezi obližnjih kompatibilnih uređaja, uključujući mobilne uređaje. Zahvaljujući tehnologiji zasnovanoj na informatičkom oblaku možete maksimalno da uživate u sadržaju i kada niste kod kuće. Bolje veze vam omogućavaju da sa lakoćom delite multimedijalni sadržaj i uživate u njemu.

Allshare Play
* Skladištenje web podataka zahteva posebnu registraciju kod nezavisnog dobavljača ove usluge.

Karakteristike i specifikacije su podlozni promenama bez prethodne najave.