Preuzmite aplikaciju Samsung TV Mobile sa portala Google Play.

Filtriraj rezultate

Tip Dodatna obaveštenja
Veličina ekrana Dodatna obaveštenja
Kvalitet slike Dodatna obaveštenja
Povezivanje Dodatna obaveštenja
Funkcije Dodatna obaveštenja

Tip
Izaberite televizor koji je pravi za vas i vaš prostor:

LED televizori koriste LED pozadinsko osvetljenje i pružaju inovativni kvalitet slike u štedljivom ekološkom dizajnu. Uživaćete u neverovatnom opsegu osvetljenosti i boje upakovanim u ultra-tanki stilizovani dizajn.

LCD televizori su pogodni za tamne i jako-osvetljene prostorije. LCD televizori koji štede prostor su veoma laki, tako da ih možete zakačiti na zid ili ih staviti na skoro bilo koje mesto.

Plazma televizori realistično dočaravaju akcione scene zavaljujući svojim visokim odnosima kontrasta. Videćete najdublju crnu, najsvetliju belu i najoštrije detalje iz praktično svakog ugla.

Veličina ekrana
Veličina ekrana se meri po dijagonali od unutrašnje ivice ne računajući okvir. Pre nego što se odlučite za veličinu, uzmite u obzir prostor gde će se televizor nalaziti i udaljenost sa koje ćete ga gledati.
Kvalitet slike
Rezolucija / kvalitet slike Naši televizori nude inovativni kvalitet slike sa tehnologijama Auto Motion Plus (LED) i 600 HZ Subfield Motion (Plasma). Otklonjeno je zamućenje pokreta i proizvodi se kristalno jasna slika. Pomoću panela velike jasnoće, poboljšani kontrast i umanjena refleksija kreiraju jasnu sliku.
Povezivanje
Steknite još prednosti od svog Samsung televizora uz mnoštvo opcija za povezivanje.

- HDMI: Povežite svoj televizor sa kućnim bioskopom, igračkom konzolom, Blu Ray uređajem i digitalnim fotoaparatom.

- Ulaz za računar: Koristite svoj Samsung LCD televizor kao monitor za računar i kao televizor bez žrtvovanja kvaliteta slike.

- Anynet+: Uživajte u kontroli jednim dodirom za sve svoje kompatibilne HDMI-povezane uređaje kao što su Samsung televizor, AV prijemnik i kućni bioskop.

- Infolink: Pristupite ažuriranom sadržaju na mreži kao što su vesti, vremenska prognoza, vesti iz sporta i informacije o akcijama na svom ekranu.

Funkcije
Od tehnologije Internet@TV, koja vam omogućava ažurirani pristup vestima, vremenskoj prognozi i akcijama reprodukovanim sa Interneta u realnom vremenu, do našeg jedinstvenog dizajna Touch of Color™, pomoću naših inovativnih funkcija imaćete veću korist od svog televizora.

USB 2.0: Pregledajte fotografije sa svog digitalnog fotoaparata, USB uređaja ili memorijske kartice i slušajte MP3 muziku.

0 Odgovarajući proizvodi

prva strana

prethodna strana

-4 -3 -2 -1 0

sledeća strana

poslednja strana

prva strana

prethodna strana

-4 -3 -2 -1 0

sledeća strana

poslednja strana

R01 R0101 rs 02010400