/

65" Full HD Curved Smart TV H8000 Series 8

UE65H8000ST

65 Full HD Curved Smart TV H8000 Series 8 The art of the Curve, designed for immersive viewing

Odgovorno recikliranje baterija

 • Evropska direktiva o baterijama i akumulatorima nastoji da smanji uticaj baterija na okruženje i da podstakne recikliranje materijala od kojih su izrađene. Regulative za reciklažu baterija i akumulatora (punjivih baterija) su u UK uvedene 2009. Regulative za baterije za otpad imaju za cilj značajno povećanje prikupljanja i reciklaže korišćenih prenosivih baterija u UK sa 3% zabeleženih 2007. na 25% do 2012. godine, sa porastom do bar 45% do 2016.

 • Simbol baterije na proizvodu ili njegovom pakovanju ukazuje na to da ne sme da se odlaže sa običnim kućnim otpadom. Umesto toga, potrošač je dužan da odlaže baterije za otpad na naznačenom mestu prikupljanja radi reciklaže. Posebno sakupljanje i recikliranje baterija prilikom odlaganja doprinosi očuvanju prirodnih resursa i omogućava njihovu reciklažu na način koji štiti zdravlje ljudi i životno okruženje. Sveobuhvatna lista centara za reciklažu baterija može da se dobije na sledećoj adresi: www.recycle-more.co.uk

 • Svi Samsung proizvodi koji podležu Direktivi o baterijama su u skladu sa propisima UK za baterije i akumulatore. U skladu sa nacionalnim zakonom, SAMSUNG Electronics (UK) Ltd je član odobrene usklađene organizacije proizvođača baterija. Ova organizacija je zadužena za prikupljanje, rukovanje i odlaganje baterija u ime kompanije Samsung.

Kontrola izvršenja
Zatvori iskačući prozorčić

65" Full HD Curved Smart TV H8000 Series 8

Funkcije

 • Umetnički zakrivljeni oblik pruža realističan doživljaj gledanja
 • Zakrivljeni ekran pojačava osećaj dubine
 • Vrhunska optimizacija za najbolji kvalitet slike

Umetnički zakrivljeni oblik pruža realističan doživljaj gledanja

Umetnički zakrivljeni oblik pruža realističan doživljaj gledanja
Zakrivljeni ekran pruža doživljaj gledanja koji dostiže novi nivo prožimajućeg realizma. Njegov panoramski prikaz vas okružuje i uvlači u sliku. Ekran je zakrivljen pod pravim uglom, zahvaljujući čemu omogućava gledanje sa optimalne udaljenosti iz svih delova dnevnog boravka. Osim toga, blago zakrivljeni ekran obezbeđuje ujednačen i uravnotežen prikaz svih delova ekrana.

Zakrivljeni ekran pojačava osećaj dubine

Zakrivljeni ekran pojačava osećaj dubine
Pruža vam se mogućnost da doživite najrealističnije slike koje ste do sada imali prilike da vidite. Uz funkciju automatskog poboljšanja dubine, zakrivljeni Full HD TV pruža snažniji osećaj dubine primenom različitih nivoa poboljšanja kontrasta na različite delove ekrana, što doprinosi boljoj zabavi koja prožima sva čula. Da biste poverovali, morate to da vidite svojim očima.

Vrhunska optimizacija za najbolji kvalitet slike

Vrhunska optimizacija za najbolji kvalitet slike
Najnovija Micro Dimming Ultimate tehnologija kompanije Samsung maksimalno koristi sve mogućnosti televizora i prikazuje zabavan sadržaj u punom sjaju. Napredni postupak zatamnjivanja poboljšava kontrast, kao i boju i detalje. To znači da ćete videti dublje crne i čistije bele nijanse, kao i jasniju i živopisniju sliku nego ikada do sada. Ova tehnologija pruža neprikosnovene pogodnosti i pruža vrhunska poboljšanja i optimizaciju slike.

Funkcija Clear Motion Rate smanjuje zamućenje pri pokretu

Funkcija Clear Motion Rate smanjuje zamućenje pri pokretu
Zahvaljujući naprednoj tehnologiji Clear Motion Rate (CMR) kompanije Samsung, jasno se beleže čak i scene sa brzim pokretima. Viši CMR podrazumeva jasniji prikaz i manje zamućenja pri pokretu, pa možete da uživate u akcionim filmovima, sportskim događajima i drugom zabavnom sadržaju najboljeg kvaliteta. Ova tehnologija je moguća zahvaljujući većoj učestalosti osvežavanja panela, brzini procesora slike i tehnologiji pozadinskog osvetljenja. Sve to dovodi do primetno kvalitetnijeg prikaza.

Smart Evolution

Smart Evolution
"Smart Evolution vas vodi u budućnost televizora. Jednostavnim instaliranjem modula Evolution Kit kompanije Samsung, nadogradiće se softver televizora i Smart TV funkcije, poput redizajniranog Smart Hub-a i poboljšane Smart interakcije, pri čemu nećete morati da kupite novi TV. Uz Smart Evolution nećete zaostajati ni za čim. Samo uključite Evolution Kit u slot sa zadnje strane televizora. * Evolution Kit se prodaje zasebno i poboljšava smart funkcije do nivoa odgovarajuće godine izdavanja ovog modula, nakon čega će i dalje delimično nadograđivati softver televizora. * Evolution Kit možda ne podržava određene aplikacije i funkcije koje su prethodno instalirane ili dostupne na televizoru, uključujući fotoaparat i druge funkcije."

Zakrivljeni dizajn donosi eleganciju i prožimajući doživljaj

Zakrivljeni dizajn donosi eleganciju i prožimajući doživljaj
Zakrivljeni dizajn omogućava izvanredan doživljaj pri gledanju i sjajan izgled. Njegov jedinstven elegantan zakrivljeni dizajn daje vašem domu notu sofisticiranosti i stila, sa urednim i lepim zaobljenim ivicama, kao i diskretnim linijama metalnog okvira i ambijentalnim osvetljenjem. To podrazumeva i realističniji doživljaj pri gledanju. Ovaj televizor vas okružuje, pružajući izvanrednu panoramsku sliku koju niste do sada doživeli.

Zabavite se brže uz brži start

Zabavite se brže uz brži start
Sada možete da se prepustite zabavi brže nego ikada pre. Instant On znači da se Samsung Smart TV pokreće za manje od 2 sekunde. To je mnogo brže od modela 2013 Samsung Smart TV, tako da možete da provedete manje vremena u čekanju, a mnogo više u gledanju programa nego ikada pre. Mislite o tome: sve te sekunde koje uštedite se sabiraju. Više ne morate da gubite vreme dok se vaš TV uključuje. * Stvarni daljinski upravljač može se razlikovati od onog koji je prikazan na slici.

Multi-Link Screen (Dual) režim za rad na više poslova istovremeno

Multi-Link Screen (Dual) režim za rad na više poslova istovremeno
Multi-Link Screen kompanije Samsung podiže vaš doživljaj zabave na sasvim novi nivo tako što vam omogućava da gledate više ekrana istovremeno. Informacije o TV programu koji gledate možete da pretražujete na internetu, na istom ekranu ili da gledate preporučene video klipove koji se odnose na živi program koji istovremeno pratite. * Multi-Link Screen doživljaj može se razlikovati u zavisnosti od regiona ili teritorije. * Karakteristike mogu da se razlikuju u zavisnosti od specifikacija modela televizora.

Bolje performanse uz moćni Quad Core Plus procesor

Bolje performanse uz moćni Quad Core Plus procesor
Uživajte u poboljšanom doživljaju koji pruža Smart TV uz moćni Quad Core Plus procesor. Budući da je više nego dvostruko brži od Quad Core procesora, on pruža ujednačeniju i bržu navigaciju i istovremeno obavljanje više radnji pri pregledanju veba, prebacivanju sa jednog sadržaja na drugi i još mnogo više.

Jednostavna kontrola TV-a pokretom i preko dodirne pločice

Jednostavna kontrola TV-a pokretom i preko dodirne pločice
Samsung Smart kontrola omogućava intuitivnije korišćenje TV-a. Pomoću dodirne pločice možete da se prebacujete između Smart Hub panela i pregledate veb stranice, a usmeravanjem daljinskog upravljača možete da pomerate kursor na ekranu pomoću kontrole pokretom koja omogućava laku navigaciju i unos teksta. Korisni tasteri za kontrolu video zapisa su takođe od pomoći pri gledanju filmova, TV-a i drugog sadržaja koji preuzimate ili emitujete na zahtev.

Vaš TV razume cele rečenice koje izgovarate

Vaš TV razume cele rečenice koje izgovarate
Zahvaljujući najnovijoj glasovnoj interakciji kompanije Samsung, možete da kontrolišete TV pomoću komandi sastavljenih od više reči. Ako želite da pogledate neki film, samo kažite „find“, a zatim izgovorite naziv filma i „movie“. Ako želite da gledate TV kanal 7, samo izgovorite „Channel 7“. Da biste posetili neku veb lokaciju, jednostavno izgovorite njenu veb adresu. Glasom možete da pretražujete i vremensku prognozu, sportske sadržaje i informacije o berzama*, kao i da otvarate aplikacije poput YouTube-a. * Glasovna interakcija zahteva Samsung Smart kontrolu * Kontrola glasom nije dostupna za sve jezike, dijalekte i regione. * Performanse variraju u zavisnosti od jezika, izgovora, glasa i nivoa okolne buke. * Pretrage vremena, sportskog sadržaja ili informacija o akcijama putem glasovne interakcije možda nisu dostupne u nekim regionima.

Laka kontrola TV-a pomoću glasovnih komandi

Laka kontrola TV-a pomoću glasovnih komandi
Zahvaljujući najnovijoj glasovnoj interakciji kompanije Samsung, možete da kontrolišete TV izgovaranjem jednostavnih komandi. Glasom možete da pristupate mnogobrojnim TV funkcijama, kao što su biranje kanala, podešavanje jačine zvuka ili njegovo isključivanje. Postoje i jednostavne glasovne komande za reprodukovanje i zaustavljanje sadržaja koji gledate. * Glasovna interakcija zahteva Samsung Smart kontrolu * Kontrola glasom nije dostupna za sve jezike, dijalekte i regione. * Performanse variraju u zavisnosti od jezika, izgovora, glasa i nivoa okolne buke.

Izgovaranje ključne reči radi njenog pronalaženja putem glasovne interakcije

Izgovaranje ključne reči radi njenog pronalaženja putem glasovne interakcije
Zahvaljujući najnovijoj glasovnoj interakciji kompanije Samsung, jednostavnim izgovaranjem reči možete da kontrolišete TV i pronalazite željeni sadržaj. Ako želite da pogledate neki film, samo kliknite na dugme za pretragu na ekranu i izgovorite njegovo ime. Da biste otvorili aplikaciju koju želite da koristite, kao što je YouTube, samo izgovorite njeno ime. Ako želite da posetite neku veb lokaciju, jednostavno izgovorite njenu veb adresu. Uz sofisticiranu glasovnu interakciju kompanije Samsung, to je sve što treba da uradite. * Glasovna interakcija zahteva Samsung Smart kontrolu * Kontrola glasom nije dostupna za sve jezike, dijalekte i regione. * Performanse variraju u zavisnosti od jezika, izgovora, glasa i nivoa okolne buke.

Lakša kontrola pokretom pomoću prsta i ruke

Lakša kontrola pokretom pomoću prsta i ruke
Najnovija kontrola pokretom kompanije Samsung vam omogućava ne samo da kontrolišete TV pokretima ruke, nego i da koristite širok spektar jednostavnih pokreta prstiju. Budući da poboljšana kontrola pokretom prepoznaje čak i pokrete prstiju, jednim prstom možete da birate kanale ili jačinu zvuka, učitavate aplikacije, pregledate veb stranice i krećete se kroz Smart Hub. * Kontrola pokretom zahteva TV kameru (prodaje se zasebno) * Performanse variraju u zavisnosti od nivoa osvetljenosti u okruženju.

Ažurirani Smart prikaz povezuje TV, uređaje i sadržaj

Ažurirani Smart prikaz povezuje TV, uređaje i sadržaj
Najnovija Samsung aplikacija Smart Prikaz 2.0 omogućava vam da lakše uživate u celokupnom sadržaju, onako kako vama odgovara. Preko matične mreže možete uživo da emitujete TV sadržaj na smart telefonu ili tablet računaru i da koristite mobilni uređaj kao daljinski upravljač za TV. Osim toga, možete da pristupate sadržaju na Smart TV-u i uživate u njemu sa smart telefona ili računara preko multimedijalnog panela Smart Hub-a. Budući da se lako koristi, ostaje vam samo da uživate. * Podešavanje zahteva da TV i mobilni uređaj budu na istoj mreži (pristupna tačka) * Podržane funkcije mogu da variraju u zavisnosti od operativnog sistema i uređaja

Brz i lak prikaz sadržaja sa mobilnog uređaja na velikom TV ekranu

Brz i lak prikaz sadržaja sa mobilnog uređaja na velikom TV ekranu
Sa novim Samsung Smart TV-om možete brzo i lako da uživate u sadržaju sa mobilnih uređaja na većem ekranu. Tehnologija preslikavanja ekrana kompanije Samsung olakšava ovaj proces i ne zahteva promenu TV izvora. Samo otvorite panel za obaveštenja na mobilnom uređaju, izaberite ikonu za preslikavanje ekrana, a zatim izaberite TV. To je sve što treba da uradite da biste uživali u aplikacijama, igrama i drugom sadržaju na TV-u pune veličine. * Preslikavanje ekrana nije dostupno u Siriji

Doživite sva uzbuđenja koja nose velike utakmice uz režim za fudbal

Doživite sva uzbuđenja koja nose velike utakmice uz režim za fudbal
U režimu za fudbal (Football Mode) imaćete utisak kao da ste zaista na utakmici. Zelena boja trave biće oštra i živa, kao i sve ostale boje na stadionu. Efekat moćnog višestrukog surround zvuka će vam omogućiti i da čujete uzbudljivu atmosferu. Možete i da uvećate prikaz željenih oblasti na ekranu kako biste ih bolje videli. Uz samo jedan pritisak na dugme, možete na najbolji način da uživate u omiljenom sportu sa svim prijateljima.

Doživite sva uzbuđenja koja nose velike utakmice uz režim za fudbal

Doživite sva uzbuđenja koja nose velike utakmice uz režim za fudbal
Režim za fudbal oštro i jasno ističe zelenu travu terena i sve ostale boje na stadionu. Snažan efekat višestrukog surround zvuka vam omogućava da u potpunosti doživite sve uzbudljive trenutke. Kada uključite režim za fudbal, on će automatski početi da snima sve što gledate na TV-u*. A kada dođe do promene u zvuku, poput uzvika ili navijanja publike, odnosno do promene rezultata, najvažniji trenuci će se automatski sačuvati kako biste kasnije mogli da ih pogledate. Istovremeno reprodukujte utakmice koje se emituju uživo i koje su snimljene, te uživajte u vrhunskom fudbalskom doživljaju u svom domu. * Funkcija PVR i SNS deljenje su dostupni samo za smart DTV model * Spoljna HDD disk jedinica je neophodna za aktiviranje automatskog snimanja najvažnijih trenutaka

Prožimajući realizam uz Samsung Full HD 3D tehnologiju

Prožimajući realizam uz Samsung Full HD 3D tehnologiju
Budite spremni na potpuno novi način doživljaja zabave. Sofisticirana Full HD 3D tehnologija kompanije Samsung omogućava uživanje i u 3D filmovima i TV emisijama vrhunske Full HD rezolucije. Ona poboljšava i kvalitet 3D slike i uklanja zaostale slike, pružajući jasniji i realističniji prikaz. Do sada sigurno još niste uživali u ovako realističnom 3D doživljaju. * Obavezne su 3D naočare

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Tip proizvoda

 • Tip proizvoda

  LED

Serija

 • Serija

  8

PRIKAŽI VIŠE SPECIFIKACIJAProširi

Ekran

 • Veličina ekrana

  65"

 • Veličina ekrana (cm)

  163 

 • Rezolucija

  1920 x 1080

 • Panel velike jasnoće

  Da

 • Zakrivljenost ekrana

  4.200 R

Video

 • Grafički procesor

  3D HyperReal Engine

 • Clear Motion Rate

  1.000

 • Micro Dimming

  M/D Ultimate

 • Precision Black (Local Dimming)

  Ne

 • Wide Color Enhancer (Plus)

  Da

 • Preciznost boja

  Da

 • Funkcija automatskog poboljšavanja dubine

  Da

 • Režim filma

  Da

Zvuk

 • Dolby MS10 / MS110

  Dolby MS11

 • DTS Studio Sound / DNSe+

  DNSe+

 • DTS Premium Sound / DTS Premium Sound 5.1

  DTS Premium Sound 5.1

 • 3D zvuk

  Da

 • Automatsko podešavanje jačine zvuka

  Da

 • Funkcija za prilagođavanje zvuka

  Da

 • Izlaz za zvuk (RMS)

  40 W (Levo: 10 W, Desno: 10 W, Niskotonac: 20 W)

 • Tip zvučnika

  Usmeren naniže + Novi talasovod

 • Niskotonac

  Da

 • TV SoundConnect

  Da

Smart TV

 • Smart Hub

  Da

 • Samsung SMART TV

  Da

 • Na TV-u

  Ne

 • Filmovi i TV emisije

  Ne

 • Multimedija

  Da

 • Aplikacije

  Da

 • Games

  Ne

 • Fitnes

  Da

 • Deca

  Da

 • Više ekrana (dva / četiri ekrana)

  Dual

 • Skype™ na Samsung TV-u

  Da

 • Web pregledač

  Da

Smart interakcija

 • Glasovna interakcija

  17 zemalja EU (UK, IE, FR, DE, IT, ES, NL, BE, LU, SE, FI, NO, DK, PL, PT, AT, CH)

 • Glasovna kontrola

  Da

 • Prepoznavanje lica

  Spremno

 • Kontrola pokretom

  Spremno

Spajanje

 • Protok sadržaja

  Da

 • Preslikavanje ekrana

  Da

 • Samsung SMART prikaz

  Da

 • Pametan dom

  Da (UK, FR, DE, IT, SE)

 • Uparivanje Easy Pin

  Da

 • WiFi Direct

  Da

Tjuner/emitovanje

 • Analogni tjuner

  Da

 • Dupli tjuner

  Da

 • CI/CI+/2CI+

  CI+ (1.3)

 • DTV tjuner

  2 x DVB-T2 / C / S2

 • MHP / MHEG / HbbTV / ACAP / GINGA / OHTV

  Ne

Povezivanje

 • HDMI

  4

 • USB

  3

 • Komponentni ulaz (Y/Pb/Pr)

  1

 • Kompozitni ulaz (AV)

  1 (standardna upotreba komponente Y)

 • Ethernet (LAN)

  Da

 • Slušalice

  Da

 • Digitalni Audio izlaz (optički)

  1

 • RF ulaz (zemaljski / kablovski ulaz)

  1 / 1 (standardna upotreba za zemaljski ulaz) / 2

 • Ex-Link ( RS-232C )

  Ne

 • Infracrveni izlaz

  Da

 • CI otvor

  1

 • Skart

  1

 • MHL 3

  Ne

 • InstaPort S (HDMI brzi prekidač)

  Da

 • Podržan bežični LAN adapter

  Ne

 • Ugrađeni Wireless LAN

  Da

 • Anynet+ (HDMI-CEC)

  Da

Dizajn

 • Dizajn

  Postolje C oblika

 • Tip okvira

  VNB

 • Boja prednje strane

  Crna

 • Svetlosni efekat (Deko)

  Da

 • Tip postolja

  C postolje

 • Okretno (ulevo/udesno)

  Nijedno

Dodatne funkcije

 • Samsung 3D

  Da

 • 3D konverter

  Da

 • Instant uključivanje

  Da

 • Procesor sa četvorostrukim jezgrom

  Da

 • Dostupnost

  TTS (12 zemalja EU) / Zum

 • One Connect (priključak)

  Ne

 • Automatsko isključivanje napajanja

  Da

 • Tajmer za uključivanje/isključivanje sata

  Da

 • Tajmer za spavanje

  Da

 • BD Wise Plus

  Da

 • Natpis (titlovi)

  Da

 • Lista kanala USB-Clone

  Da

 • ConnectShare™ (USB 2.0)

  Film

 • Režim fudbala

  Napredno

 • Ugrađeni POP

  Da

 • EPG

  Da

 • Spreman za PVR

  Da (Dvostruko snimanje)

 • Režim igrica

  Da

 • Multiroom kompatibilno

  Ne

 • OSD jezik

  27 evropskih jezika

 • Slika u slici

  Da

 • Ugrađeni BT HID

  Da (spremno za BT slušalice sa mikrofonom)

 • USB HID podrška

  Da

 • Podrška za Smart Evolution

  Da

 • Teletext (TTX)

  Da

 • Pomeranje vremena

  Da

Eco funkcije

 • Eco senzor

  Da

 • Klasa energetske efikasnosti

  A+

 • Sadržaj žive

  0.0 mg

 • Prisustvo olova

  Yes

Napajanje

 • Napajanje

  AC220 - 240 V 50 / 60 Hz

 • Potrošnja električne energije (maksimalna)

  181 W

 • Potrošnja električne energije (u stanju mirovanja)

  0,3 W

 • Potrošnja eektrične energije (režim uštede energije)

  67 W

 • Potrošnja električne energije (uobičajena)

  90.0 W

 • Maksimalna svetlina

  68

 • Godišnja potrošnja električne energije (po EU standardima)

  125 kWh

Dimenzije

 • Pakovanje (ŠxVxD)

  1578 x 957 x 265 mm

 • Dimenzije seta sa postoljem (ŠxVxD)

  1451.0 x 893.7 x 307.8 mm

 • Dimenzije seta bez postolja (ŠxVxD)

  1451.0 x 838.4 x 107.3 mm

Težina

 • Težina pakovanja

  34.7 kg

 • Težina kompleta sa postoljem

  24.15 kg

 • Težina kompleta bez postolja

  26.75 kg

Dodatna oprema

 • 3D aktivne naočare (isporučene)

  Da (2 ea)

 • Model daljinskog upravljača

  Ne

 • Baterije (za daljinski upravljač)

  Da

 • Samsung Smart Control (u pakovanju)

  Da

 • Ultra tanki nosač zidnog postolja

  Da

 • Mini nosač zidnog postolja

  Da

 • Vesa nosač zidnog postolja

  Da

 • Podrška za podno postolje

  Da

 • Kabl za IC produžavanje (uključen)

  Da

 • Bežična tastatura (uključena)

  Ne

 • Bežični LAN adapter (uključen)

  Ne

 • Korisničko uputstvo

  Da

 • E-uputstvo

  Da

 • Kabl za napajanje

  Da

 • Tanak kabl sa polovima

  Da

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING