MG23H3125NK/OL

MW3100H mikrotalasna picnic I gril, 23ℓ
sa senzorom, 23 L

Vrhunski dodir

Novi model Samsung mikrotalasne pećnice MW3100H Solo / Gril, nudi elegantan, vrhunski dizajn koji će se neprimetno uklopiti u svaki tip kuhinje. Providno-crna Crystal Gloss™ ručka i birač programa daju njenoj spoljašnjosti elegantan izgled. Ledeno plavi displej odlično osvetljava oblast sa podešavanjima i časovnik, tako da mogu lako da se pročitaju i koriste.

Poštujte prirodnu teksturu

Servirajte savršeno skuvano sveže povrće, testeninu i druge namirnice koje ste sa lakoćom pripremili u mikrotalasnoj pećnici MW3100H Solo / Gril. Jednostavnim pritiskom na dugme, jedinstveni Smart Moisture senzor kompanije Samsung, određuje vlažnost vazduha u unutrašnjosti kako bi ustanovio da li su faze kuvanja završene, čime se sprečava da hrana bude nedovoljno ili previše kuvana.

Pristupačnije zdravo kuvanje

Na dohvat ruke imate mnoštvo različitih svežih i zdravih jela koja su vam na raspolaganju 20 unapred podešenih režima kuvanja za mikrotalasnu pećnicu Samsung MW3100H Solo / Gril. Lako skuvajte sve što poželite - od zelene boranije do integralnog pirinča, belog pilećeg mesa bez kostiju do fileta svežeg lososa - i budite sigurni da će pripremljena hrana biti sočna i ukusna.

Čistite uz pomoć pare

Čistite uz pomoć pare
Samsung mikrotalasna pećnica sa grilom MW3100H ima ugrađenu posudu za čišćenje uz pomoć pare, pričvršćenu u unutrašnjosti pećnice. Vi treba samo da sipate vodu u ovu posudu, izaberete funkciju za čišćenje uz pomoć pare (Steam Clean), a sve ostalo prepustite ovom pametnom uređaju. Zagrejana voda stvara paru koja omekšava ostatke hrane koji se zatim mogu jednostavno obrisati i ukloniti.

* Samo gril model

Omekšavanje hrane za samo nekoliko trenutaka

Neka Solo model ubuduće bude vaš glavni pomoćnik u kuhinji. Četiri režima - topljenje putera, topljenje crne čokolade, topljenje šećera i omekšavanje putera - obezbeđuju savršeno meke ili rastopljene sastojke za vaše kulinarske kreacije. Bez obzira da li ste početnik ili već iskusni kuvar, ovo će pomoći da se svaka kuhinja uzdigne na profesionalni nivo.
Uživajte u lokalnim ukusima

Uživajte u lokalnim ukusima

Zadovoljite apetite za lokalnim ukusima koji vas podsećaju na dom, sa bogatim i raznolikim lokalnim recepitma koji su unapred programirani za Samsung mikrotalasnu pećnicu MW3100H Solo / Gril. Sada vas od pripremljenih jela deli samo jedan korak, samo jedno podešavanje koje će vam pomoći da se skrati ukupno vreme pripreme jela, a da vam više vremena ostane za uživanje za stolom.

Unutrašnjost od vrhunske keramike

Zaboravite na ribanje ili izgrebane površine. Zahvaljujući keramičkoj unutrašnjosti, Samsung mikrotalasna pećnica MW3100H Solo / Gril pruža glatku površinu koja se lako čisti i neće promeniti boju tokom vremena, zbog ostataka ulja ili masnoća. U poređenju sa pećnicama čija je unutrašnjost izrađena od nerđajućeg čelika ili epoksida, unutrašnjost izrađena od keramike je antibakterijska, otporna na ogrebotine i obezbeđuje dugotrajan i vrhunski kvalitet.
Standby Energy Savings

Ušteda energije u režimu mirovanja

Čak i kada se ne koriste, slične mikrotalasne pećnice troše energiju za održavanje osnovnih funkcija. Ako izaberete ECO režim na vašoj novoj Samsung mikrotalasnoj pećnici MW3100H Solo / Gril, znatno će se smanjiti potrošnja energije, što će se primetiti i na vašim mesečnim računima za utrošenu električnu energiju.

Priručnik za korisnike i sadržaj za preuzimanje

chat uživo

Karakteristike, specifikacije i vizuelni prikazi proizvoda su podložni promenama.