Da li ste nekada pokušali da snimite i podelite video zapise visokog kvaliteta pomoću konvencionalnog kamkordera da bi na kraju bili isfrustrirani koliko je to u stvari teško? Možda ste na kraju došli u iskušenje da upotrebite obični fotoaparat na vašem telefonu. Pomoću Samsung kamkordera QF20 moći ćete lako da snimate i bežično delite video zapise, čak i ako nemate diplomu škole filma.

Ako vam je kamkorder previše komplikovan za držanje, snimanje ili deljenje video zapisa, počećete da ga ostavljate kod kuće. Na kraju krajeva, zašto da sebe lišite zadovoljstva koje pokušavate da snimite? Uz lagani, kompaktni Samsung QF20 pametni kamkorder možete da snimate i delite Full HD video zapise bez ikakvih problema.

Desnoruki i levoruki ujedinite se!

Bez obzira na to da li ste desnoruki ili levoruki, snimanje video zapisa iz nezgodnih položaja nikada nije bilo lakše. Obični kamkorderi vas prisiljavaju da držite kameru na određeni način da ne biste iskrenuli kadar. Ako to ne uradite, gledaoci će tokom gledanja snimljenih zapisa kriviti vratove kako bi pratili radnju. Pomoću funkcije Switch Grip II možete da rotirate ekran za 180 stepeni kako biste najudobnije držali kamkorder koji prepoznaje ugao i podešava sliku da ne klizi gore-dole. Želite da snimite vertikalnu radnju kao što je prvo iskustvo vaše ćerkice na trambolini? Dovoljno je da rotirate ekran za 90 stepeni-slika će ostati okrenuta desnom stranom nagore.

Bežično deljenje je jednostavno

U redu, pomoću funkcije Switch Grip II snimili ste ekstremni vertikalni snimak ćerkice na trambolini. Vreme je da naučite kako se kamkorder priključuje na računar kako biste video zapis mogli da pošaljete putem e-poruke ili objavite na mreži, zar ne? Ne i sa kamkorderom QF20. Ugrađeni Wi-Fi olakšava deljenje trenutaka u pokretu, bez potrebe za razvlačenjem odgovarajućih kablova.

Objavite video zapis direktno na lokacijama You Tube i Facebook, odnosno radi upečatljivijeg bioskopskog doživljaja, prikažite vaše video zapise na velikom ekranu televizora pomoću funkcije TV Link. Takođe, jednostavnim izborom funkcije Auto Backup možete da sačuvate video zapis na računaru bez korišćenja kablova.

Nije vam potreban Oskar

Ne morate da budete nominovani režiser na Akademijinoj dodeli nagrada da biste snimili izvanredan Full HD video zapis. Samsung kamkorder QF20 poseduje funkciju uz koju ćete snimati kao profesionalac, čak i ako uslovi nisu savršeni (savet: uslovi ionako nikada nisu savršeni). Ne morate, na primer, da se nalazite na savršenom mestu da biste zabeležili sve ključne momente fudbalske utakmice. Optički zum od 20X (40x digitalni zum), koji poseduje kamkorder QF20, smešta vas u centar radnje čak i kada se nalazite po strani.

U međuvremenu, OIS Duo Plus optički stabilizator slike umiruje sliku čak kada vi niste smireni (da li ste ikada probali da trčite i snimate istovremeno?). Takođe, ne morate sa sobom da vodite stručnjaka za rasvetu ili zvuk. QF20 kamkorder automatski bira neko od 11 svetlosnih okruženja kako biste dobili vrhunski kvalitet video zapisa, bilo da snimate karaoke žurku ili osunčanu snežnu padinu. Pomoću funkcije Smart BGM (muzika u pozadini) II možete da dodate muziku u pozadinu direktno na kamkorderu.

Lak za nošenje i korišćenje

Smart Touch LCD ekran od 2,7 inča olakšava pristup funkcijama i video zapisima uz samo jedan dodir. Mala težina i kompaktna veličina kamkordera čine ga lakim za rukovanje skoro kao i vaš pametni telefon. Sledeći put kada krenete na zabavu ili događaj koji se dešava samo jednom u životu, sa zadovoljstvom ćete poneti svoj kamkorder QF20. Bićete još zadovoljniji kada budete delili neverovatne video zapise koje ste snimili.