Porodične večeri uz televizor danas su mnogo više od staromodnog prebacivanja kanala. Današnji sistemi za kućnu zabavu vam omogućavaju da organizujete posebne zabavne događaje za porodicu kao što su filmski maratoni, igrački turniri, multimedijalne prezentacije i još mnogo toga. Upotpunite događaj uz grickalice i dodatne sadržaje zbog kojih će noć svima ostati u nezaboravnom sećanju.

Neka vam veče sa porodicom ostane u sećanju tako što ćete organizovati zabavne aktivnosti u čijem centru će biti vaš sistem za kućnu zabavu. Sa slikom i zvukom visokog kvaliteta i jednostavnim pristupom Internetu radi preuzimanja filmova i drugih sadržaja, vaš dom će iznenada postati najpopularnije mesto u gradu. Tehnologija 3D Plus kompanije Samsung će vam dočarati pozorište, stadion, igru, koncertnu dvoranu – sve što vaša mašta poželi. Okupite porodicu: vreme je za noćnu zabavu.

Neka vam veče koje provodite uz filmove bude holivudsko iskustvo

Izbegnite gužvu i ne trošite čitavo bogatstvo da biste porodicu izveli na film. Umesto toga donesite zabavu u vašu dnevnu sobu. Sistem za kućnu zabavu vam omogućava da iskusite filmove onako kako oni zaista treba da izgledaju: sa visokokvalitetnim bioskopskim zvukom i vrhunskom slikom. Sa tehnologijom 3D Sound Plus, sve što vidite u 3D-u ćete čuti u 3D-u bilo da je to bubanj koji se čuje u pozadini ili zvuk dolazećeg mlaznog aviona koji će vas naterati da se sakrijete iza kauča. U međuvremenu 3D Converter će čak i 2D filmovima dati dodatnu dubinu.

Kada podesite centar za kućnu zabavu, sve što treba da uradite je da izaberete filmove za porodični bioskop. Funkcija kao što je ugrađeni WiFi omogućava striming video zapisa i pristup preko Samsung Apps-a popularnim filmskim uslugama kao što su Netflix i Blockbuster tako da ćete moći da uživate u novim i klasičnim filmovima.

Šta da poslužite masi gladnih gledalaca? Najpopularnija filmska grickalica je takođe jedna od najjeftinijih i najlakših za pripremu pa poslužite dosta svežih, sočnih kokica. Da biste dočarali pravu bioskopsku salu, napunite velika pakovanja omiljenim bombonama a zatim svakom članu porodice dajte da izabere ono koje će deliti sa drugim članom porodice.

Uživajte u velikim sportskim događajima za celu porodicu

Veliki sportski događaji nisu više rezervisani samo za poznate ličnosti. Unesite uzbuđenje stadiona u vaš dom tako što ćete porodicu i prijatelje ugostiti prilikom sledećeg velikog sportskog događaja. Uz sistem za kućnu zabavu opremljen funkcijama kao što su puni HD i 3D Sound Plus, vaši gosti će se osećati kao da zaista prisustvuju utakmici (ali bez bučnih navijača, dugačkih redova za čekanje i papreno skupih ulaznica).

Pokažite malo sportskog duha i prisutne podstaknite da obuku dres omiljenog tima ili čak ofarbaju lice i budu pravi strastveni navijači. Ne dozvolite da gosti izgube energiju tako što ćete služiti grickalice prikladne događaju, na primer naćos ako gledate Super Bowl ili jagode sa šlagom tokom Vimbldona. I ne zaboravite da nabavite dosta hladnih napitaka – bodrenje tima do pobede može da bude iscrpljujuće!

Delite multimedijalne uspomene sa porodicom i prijateljima

Filmovi i sport su dobra zabava, ali da bi noć zaista bila posebna, neka članovi vaše porodice budu zvezde večeri u upečatljivim multimedijalnim ostvarenjima napravljenim od vaših fotografija i video zapisa. Jednostavno povezivanje centra za kućnu zabavu sa LAN i WiFi mrežom omogućava lako emitovanje sadržaja sa drugog uređaja (kao što je kućni računar ili pametni telefon) na živopisnom i velikom ekranu Samsung televizora.

Napravite tematsko veče tako što ćete nabaviti osveženja koja su služena na događaju koji gledate, kao što su sitni kolači i penušava pića ako gledate projekciju slajdova sa venčanja ili račići na pari i kokteli za video zapise sa odmora na ostrvu. Prikazivanjem omiljenih trenutaka prijateljima i porodici stvarate nove uspomene dok zajednički gledate one stare.

Pretvorite obrazovanje u porodičnu zabavu

Omogućite svojoj deci da lakše razumeju domaće zadatke tako što ćete sa njima provesti vreme gledajući emisiju ili film koji se bavi temom domaćeg zadatka. Koristite funkciju Smart Hub vašeg centra za kućnu zabavu da biste pronašli tematske filmove, emisije i video zapise putem velikog broja usluga na mreži. Nakon toga pregledajte Web na televizoru koji je povezan sa WiFi mrežom da biste dalje istražili ono što ste naučili.

Podstaknite porodičnu diskusiju i poslužite hranu koja je dobra za razmišljanje, kao što su komadi jabuke sa puterom od kikirikija, integralne perece i mešano orašasto voće. Učenje može postati još jedna zabavna aktivnost kada u tome učestvuje cela porodica.

Dajte igračkoj noći novu dimenziju

Dajte neobičnom konceptu igračke noći novu dimenziju tako što ćete organizovati igrački turnir za celu porodicu! Zahvaljujući velikom broju HDMI portova koji omogućavaju da svi igrački sistemi budu povezani sa televizorom, bićete spremni da zadate izazov za tren oka. Osećajte se kao da ste u igri uz zvuk HD kvaliteta koji pruža funkcija Crystal Amplifier Plus, a u mogućnosti ste čak i da 2D igre igrate u 3D-u pomoću Samsung 3D konvertora.

Pripremite grickalice koje mogu jesti jednom rukom da ne biste ometali igranje. Pileći štapići, kvasadilja sa sirom i mini pice su samo neke od ideja za igrački obrok. Ali nemojte da budete iznenađeni ako svi budu toliko zaokupljeni igrom da ne budu hteli da jedu!