Amel Ćurić


Amel Ćurić, finalista X Factor Adria Show programa, govori o svojim sećanjima na Eurosong takmičenje.

Highway trio


Pogledajte koje iznenađenje žele da pripreme momci iz Highway tria ostalim finalistima.

Ilija Mihailović


Pogledajte šta Ilija misli o Eurosong tamičenju, sledećem live nastupu i pesmi koju je odabrao!

Katarina Nina Simić


Katarina Nina Simić dolazi iz Mladenovca i po zanimanju je akušer. Bavi se pevanjem i aikidom, a sve je osvojila svojim snažnim glasom.

Siniša Vidović


Siniša živi u Zagrebu. Ovaj mladić iako je plesač, koreograf i hip hop instruktor ima tremu dok ne izađe na scenu. Trema ga svakako očekuje pred odlučujući nastup u kući sudija.

Milan Bukilić


Milan Bukilić ima 18 godina i dolazi iz Podgorice. Iako je svoju sreću već okušao u prošloj sezoni, misli da je ova sezona njegova šansa. Pored pevanja bavi se komponovanjem i svira pet instrumenata.

Infinitas


Ovu grupu čine braća i sestre Perić. Dolaze iz Zagreba i Tončija su osvojili, ne samo talenotom, nego i energijom. Čekao njihov nastup u kući sudija.

Ilija Mihailović


Ilija Mihailović dolazi iz Beograda. Ima samo 16 godina, a uspeo je da osvoji sve članove žirija svojim glasom. Uspešno je prošao fazu bootcamp, i očekuje ga nastup u kući sudija.

Highway trio


Highway trio čine tri simpatična momka iz Podgorice, koji sviraju zajedno od avgusta prošle godine. Uspešno su prošli bootcamp fazu i očekuje ih nastup u kući sudija.

David Temelkov


David Temelkov dolazi iz Skoplja. Pored toga što studira solo pevanje, radi kao fitnes trener. Žiri je osvojio predivnom bojom glasa i emocijom.

Antonio Krištofić


Antonio Krištofić dolazi iz Opatije. Iako ima samo 17 godina svojim pevanjem ostavio je bez teksta sve članove žirija. Očekuje ga odlučujući nastup u kući sudija.

Bobi Mojskovski


Bobi Mojskovski dolazi sa Ohrida. Ima 22 godine i pored pevanja i sviranja gitare i klavira, bavi se 3D modelingom. Lako je prošao bootcamp, sledi nastup u kući sudija.

AndjeliNE


AndjeliNE su grupa koje čine Milica Lojić, Katarina Ostojić, Monika Kiseloska i Marija Lazić. Prvi zajednički nastup su imale u fazi bootcamp, i bio je više nego uspešan.

Danijela Večerinović


Pogledajte kako se Danijela Večerinović bodri pred nastup u kući sudija! Danijela je takmičarka koja nas je sve osvojila, svojim glasom, energijom i simpatičnošću.

Srđan Lazić


Srđan Lazić živi sa devojkom i za muziku. Muzika stvara i kada je srećan i kada je tužan. Massima osvojio svojom bojom glasa. Posle prolazka bootcampa, sledi nastup u kucama sudija.

Nikola Marjanović


Nikola Marjanović dolazi iz Zagreba. Ovaj energičan mladić svira kontrabas i bavi se sinhronizacijom. Prošao je bootcamp fazu i sada ga očekuje nastup u kući sudija.

Jelena Djurić


Jelena Djurić obožava muziku, bilijar, crtanje i više od svega svoju ćerku. Bootcamp je lako prošla, sada sledi veći izazov, kuća sudija.

Almir Ismaili


Almir Ismaili radi kao operater u jednoj firmi za antivirus programe, a pored toga se zanima i za borilačke veštine. Međutim, ono što je pre svega njegova strast je pevanje.

Amel Ćurić


Amel je inače bio pobednik bosanskog takmičenja OBN talenti, ali je svoj faktor ipak došao da pokaže u - “X factor Adria”. Žiri ga je zapravo odmah prepoznao.

Faris Pinjo


Faris Pinjo dolazi iz Visokog. Ovaj duhoviti mladić ima 18 godina i voli psihologiju, sport i muziku. Došao je u X Factor da otkrije da li je umetnost njegova misija.

Jelena Djurić


Jelena Djurić ima 33 godine i živi u Beogradu. Za sebe kaže da je slobodna i srećna žena. Ova mama andjeoskog glasa kaže da ju je majčinstvo promenilo.

Milica Dejanović


Milica Dejanović je iz Niša. Njena najveća ljubav je muzika i vožnja rolera. Najviše strepi od komentara Aleksandre Kovač.

Danijela Večerinović


Danijela Večerinović dolazi iz Gorice i ima 31 godinu. Ova posebna devojka, pored toga sto je džez pevačica, bavila se baletom, svira klavir i obožava šešire.

Iva Ćurić


Iva Ćurić je iz Đakova. Ova tinejdžerka puna života obožava muziku, svira gitaru i u slobodno vreme snima cover klipove koje potom postavlja na youtube.

Marko Vlahović


Marko Vlahović je iz Crne Gore I ima 33 godine. Smatra da nema svako sreću da mu odmah krene, ali X Factor je njegova prilika. Oduševio je žiri numerom Džoa Kokera „You can leave your hat on“.

Srđan Lazić


Srđan Lazić je iz Valjeva. Ovaj momak živi sa devojkom I za muziku. Muzika stvara I kada je srećan I kada je tužan. Muzika to je on. Žiri smatra da ima divnu I zrelu boju glasa.

Nikola Marjanović


Nikola Marjanović dolazi iz Zagreba i ima 38 godina. Ovaj energičan mladić svira kontrabas i bavi se sinhronizacijom. Član je benda Sein.

Tijana Vlajković


Tijana Vlajković dolazi iz Šapca. Ova učenica mužičke škole oduševila je žiri svojim glasom i energijom.

Antonio Krištofić


Antonio Krištofić dolazi iz Opatije. Iako ima samo 17 godina, svojim pevanjem ostavio je bez teksta ceo žiri.

Nemanja Guzijan


Nemanja Guzijan je student iz Apatina. On je neverovatan spoj etno i metal muzike. Po tome je i jedinstven! Ima 22 godine.

Siniša Vidović


Siniša Vidović živi u Zagrebu. Ovaj madić iako je plesač, koreograf I hip hop instructor ima tremu dok ne izadje na scenu.

Top