Samsung superiorno i sa stilom donosi revoluciju u negu veša

04/02/2013

Nova mašina za veš Eco Bubble predstavlja kombinaciju dizajna, tehnologije i Curves Za uštedu energije i novca

Samsung superiorno i sa stilom donosi revoluciju u negu veša

Beograd – 4. februar, 2013. – Kompanija Samsung Electronics Ltd, globalni lider u inovacijama kod digitalnih kućnih uređaja, predstavlja najnoviju tehnologiju u oblasti nege rublja sa mašinom za veš Samsung Eco Bubble Washer (WF80F5E) i Eco Bubble tehnologijom. Ovaj novi uređaj poseduje vrhunski dizajn, naprednu tehnologiju i poboljšane funkcije kakve ranije nikad nisu viđene ni kod jedne mašine za veš, a koje joj omogućavaju da se uklopi u svačiji životni stil – to je pametan uređaj koji razume vas i vaš dom.

Svaki pedalj mašine za veš Samsung Eco Bubble jedinstveno je dizajniran da poboljša iskustvo pranja veša. Energetski je efikasan i moćan, a opet nežno pere i najosetljiviji veš, skidajući fleke uz istovremeno čuvanje tkanine.

„Pranje veša se često smatra jednim od najgorih kućnih poslova, ali je istovremeno to i najosnovniji kućni posao. Zato nam je bilo važno da stvorimo uređaj koji će pomoći stvaranju percepcije toga na koji način mi pristupamo vešu – na planu performansi, dizajna i udobnosti“, rekao je gospodin B. K. Jun, predsednik poslovne jedinice za potrošačke elektronske uređaje u kompaniji Samsung Electronics. „Mašina za veš Eco Bubble upravo to čini nudeći performanse bez premca, kao šro je Eco Bubble tehnologija koja omogućava potrošačima da uštede električnu energiju i novac, uz elegantan dizajn koji dopunjava stil svakog doma.“

Napredna tehnologija omogućava da niže temperature vode ponude veću energetsku efikasnost i bolju negu tkanina

Za odeću je najteže pranje. Kombinacija tople vode i brzog okretanja dugo vremena je bila tehnika za čišćenje odeće, a to je rezultiralo u bržem propadanju tkanine i većoj potrošnji električne energije.

Samsungova nova mašina za veš Eco Bubble želi sve to da promeni sa hladnim pranjem Eco Bubble tehnologije, koja koristi jedinstveni generator mehurića koji počinju da rade kao svaki normalan ciklus. Uvlače se voda i vazduh kako bi se stvorili mehurići, rastvarajući i aktivirajući deterdžent, koji onda brže i ujednačenije prodire u veš. Zahvaljujući Samsungu, mehurići mašine Eco Bubble dovode deterdžent u kontakt sa svakim vlaknom kako bi ponudili bolje rešenje za pranje na znatno nižim temperaturama pranja, praveći značajne uštede električne energije kod svakog pranja.

Digitalni inverterski motor je najnovija inovacija u premijum mašini za veš Eco Bubble

Mašina za veš Eco Bubble poseduje digitalni inverterski motor koji omogućava veoma tih rad i niski nivo buke, nisku abraziju i visoku energetsku efikasnost, korišćenjem stalne energije od magnetne utilizacije. U poređenju sa konvencionalnim motorima, mašini za veš Eco Bubble nisu potrebni bilo kakvi dodatni izvori energije niti četke od ugljenika, što joj dalje veću izdržljivost i bolju energetsku efikasnost, uz zaista moćne performanse.

Ova tehnologija stvara balansirano okretanje bubnja čime se smanjuju vibracije i buka, a uvećava se efikasnost, sa garancijom od 10 godina. Takođe, problemi tokom ciklusa pranja se odmah rešavaju na mašini Eco Bubble sa aplikacijom Smart Check koja se može preuzeti kako bi detektovala i dijagnostifikovala probleme u ranoj fazi, nudeći brza i laka rešenja uz upotrebu smart telefona sa skeniranjem uz pomoć LED displeja. Ova funkcija eliminiše potrebu da se zove servis svaki put kada se pojavi problem sa mašinom.

Promišljen dizajn koji uvećava udobnost i ulepšava svaki dom

Dizajn sa prednjim vratima nudi veliku transparentnost, a čista boja Crystal Gloss nudi elegantno zakrivljenu spoljačnjost i čist izgled. Lepota ove mašine za veš uvećana je primenom Samsungove jedinstvene tehnologije Touch of Color (TOC) koja je vodeća na tržištu, a koja koristi dvostruko špricanu smolu koja uvećava transparentnost, elegantnu boju i prirodan dizajn vratima. Podešavanja se kontrolišu jednostavnim okretanjem ručice i dugmićima koja reaguju na najmanji dodir i koja su pažljiuvo dizajnirana da poboljšaju izgled besprekorne spoljašnjosti.

Specifična podešavanja ciklusa dopuštaju vam da rešavate univerzalne potrebe rublja. Stain Away je idealni unapred programirani ciklus sa podešavanjima koja se bave širokim spektrom fleka: krv, kakao, sebum, pahuljice, čaj, vino, paradajz, olovo od olovke, blato, šminka, karmin, trava, itd. Eco Bubble tehnologija prodire duboko u vlakna tkanine kako bi razmekšala zemlju na tkanini, efikasno uklanjajući sve navedene vrste fleka u toku jednog ciklusa.

Mašina za veš Samsung Eco Bubble nudi odgovor na najčešće kućne potrebe, sa elegantnim dizajnom koji se uklapa u mnoštvo različitih struktura prostora. To je izdržljiva investicija koja obećava da će nežno čistiti odeću, kao i da će uštedeti novac potrošača kada je reč o uštedi električne energije i uštedi novca kada je reč o habanju odeće.