VELIKA ŽURKA ZA SAMSUNG GALAXY S III MINI

21/12/2012

VELIKA ŽURKA ZA SAMSUNG GALAXY S III MINI

Beograd, decembar 2012. Povodom predstavljanja novog Samsung Galaxy SIII Mini mobilnog telefona, održana je velika Samsung promotivna žurka u klubu Mixer House. Kompanija Samsung Electronics je za ovo specijalno veče pod sloganom „Mini Thing Big Gig“, za sve ljubitelje tehnologije i dobrog provoda pripremila brojna iznenađenja i dobru zabavu. Nastupile su vrhunske zvezde house muzike „The Shapeshifters“, „Prok&Fitch“, „Audiowhores“, kao i domaći DJ-evi Pookie i Girly Nigh, a među mnogobrojnim gostima bila je i glumica Nina Janković, zvanično lice Samsung Galaxy SIII Mini telefona, namenjenog mladim i energičnim ljudima koji žele praktičan smart telefon.

GALAXY S III Mini je kompaktna verzija vodećeg smart telefona GALAXY S III. Ovaj model ima odlične performanse, intuitivnu lakoću korišćenja i dizajn inspirisan prirodom kao kod modela GALAXY S III. Sve ovo je spakovano u elegantan i kompaktan smart telefon sa ekranom od 4.0 inča.

GALAXY S III Mini pokreće platforma Android™ 4.1 (Jelly Bean), najnovija verzija najpopularnijeg operativnog sistema za smart telefone na svetu. Jelly Bean poseduje brzu, fluidnu i besprekornu grafiku zajedno sa novim Google Search™ iskustvom u čijem sklopu se sada nalazi i aplikacija Google Now™, koja vam donosi sve prave informacije.

Elegantan i kompaktan, GALAXY S III Mini poseduje isti revolucionarni dizajn i jednostavnu eleganciju kao i model GALAXY S III. Minimalistički zaobljeni okvir ovog modela pruža izuzetno prirodan osećaj, a takav utisak ostavlja i ekran, teme za displej i melodije zvona. Super AMOLED displej od 4.0 inča pruža fantastičan doživljaj gledanja multimedijalnih i internet sadržaja u blistavim i kristalno jasnim bojama. Kompaktna veličina ovog modela omogućava korisnicima udobnost pri držanju i pruža mogućnost zgodnog korišćenja telefona jednom rukom.