CES 2013. - Samsung predstavio „Evolution Kit” i kompletirao razvoj Smart TV-а

04/01/2013

Uz prvi svetski „Evolution Kit“, Samsung Smart TV pruža najnovije mogućnosti i karakteristike svake godine prateći promene u IT industriji

Beograd, 4. januar 2013. Kompanija Samsung Electronics predstaviće svoj revolucionarni „Evolution Kit“ na Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike (CES) koji se održava od 8. do 11. januara 2013. godine u Las Vegasu.

„Evolution Kit“, koji je prvi put predstavljen na CES sajmu 2012. godine, je inovativni koncept koji omogućava Samsung Smart TV-u za 2012. godinu da se razvije u novu, poboljšanu verziju Smart TV za 2013. godinu. Jednostavnim pričvršćivanjem uređaja „Evolution Kit“ na pozadinu Samsung Smart TV-a, korisnici će moći da uživaju u najnovijim karakteristikama koje Samsung Smart televizori za 2013. mogu da ponude.

Uz pomoć hardverskih poboljšanja, kao što su CPU, memorija i GPU do nivoa najnovije serije Smart TV-a, korisnici će moći da uživaju u još bržem surfovanju internetom i multitaskingu uz pomoć aplikacija dok gledaju TV program.

Pored toga, poboljšane su i mogućnosti koje nudi opcija „Samsung Smart Interakcija“ kao što su glasovna kontrola i kontrola pokretom. Kada se „Evolution Kit“ jednom priključi na televizor, Smart Hub verzija za 2012. godinu se pretvara u verziju 2013. Zahvaljujući tome, korisnici će sada moći da uživaju u najnovijim mogućnostima Samsungovog Smart TV-a svake godine.

Stvarne mogućnosti nadogradnje „Evolution Kit“ biće otkrivene po prvi put na CES sajmu 2013. Kompanija Samsung će demonstrirati neverovatne promene koje, uz pomoć ove nadogradnje, nudi novi Samsung Smart Hub 2013. na pet različitih panela. Korisnici će moći da uživaju u raznovrsnom sadržaju uključujući Live TV programe, VODs, aplikacije i internet.

„Evolution Kit je otvorio novu eru Smart TV-a, kompletirajući pravi Smart TV uz pomoć inovativnog koncepta koji ide u korak sa brzim menjanjem trendova u IT industriji", rekao je Sunny Lee, izvršni potpredsednik poslovne jedinice za vizuelni displej u kompaniji Samsung Electronics. "Korisnici mogu uživati u najnovijim karakteristikama i tehnološkim inovacijama svake godine bez potrebe za kupovinom nove serije proizvoda. Korisnici Samsung Smart TV-a biće u mogućnosti da uživaju u Smart TV-u koji prevazilazi vreme uz pomoć revolucionarne nadogradnje - Evolution Kit. "

Svi detalji, video sadržaji i slike proizvoda dostupni su na:
www.samsungces.com ili na: m.samsungces.com
Press konferencija i specijal „Samsung Tomorrow TV CES 2013“ biće emitovani uživo na blogu: global.samsungtomorrow.com
Nakon prezentacije uživo, video će biti dostupan na http://youtube.com/SamsungTomorrow

Evolution Kit 3.0