Samsung GALAXY S III prodat u 30 miliona primeraka za pet meseci

27/11/2012

Samsungov najbolji smart telefon nastavlja da obara rekorde

Beograd, novembar 2012. – Kompanija Samsung Electronics Ltd, globalni lider u oblasti digitalnih medija i tehnologija digitalne konvergencije, objavila je da je model GALAXY S III prešao cifru od 30 miliona prodatih primeraka širom sveta za samo pet meseci od svog debitovanja u mesecu maju.

„GALAXY S III je i dalje ubedljivi favorit među korisnicima širom sveta. Činjenica da je ovaj model prešao tu cifru za pet meseci predstavlja još jedan rekord za kompaniju Samsung. Sa velikim ponosom i još većom motivacijom ćemo i dalje pružati našim korisnicima proizvode koje vole“, izjavio je Dž. K. Šin, predsednik i direktor kompanije za IT i mobilne komunikacije u Samsung Electronics. „U ime kompanije Samsung Mobile, želim da se zahvalim milionima korisnika širom sveta koji su izabrali model Samsung GALAXY S III.“

Šire posmatrano, tokom sličnog prodajnog perioda (150 dana), proslavljeni GALAXY S II, koji je lansiran u martu 2011, prodat je širom sveta u 10 miliona primeraka.

Model inspirisan prirodom, GALAXY S III, koji sada može da pređe na platformu Android™ 4.1 (Jelly Bean)*, predstavlja revolucionarni smart telefon koji poseduje inteligentne funkcije koje čine da vam svakodnevni život bude lakši. Fantastićni HD Super AMOLED displej od 4,8 inča omogućava korisnicima da pregledaju multimedijalne i internet sadržaje u slici fantastičnih boja i jasnoće. Kamera ovog uređaja razume ljudske pokrete zbog čega je korišćenje ovog telefona izuzetno prirodno i intuitivno. Moćni hardver ovog modela pobrinuće se za munjevito brzi rad uređaja i besprekoran multi-tasking.

Posvećena tome da pruži najbolje mobilno iskustvo svojim korisnicima, kompanija Samsung će nastaviti da radi na tome da obogati doživljaj korišćenja uređaja GALAXY S III. Sada korisnicima pruža mogućnost da istraže svoj lični stil kroz široku paletu novih boja koje su inspirisane prirodom. To su: Amber Brown – „ćilibar smeđa“, Garnet Red – „granat crvena“, Sapphire Black – „safir crna“ i Titanium Grey – „titanijum siva“. Samsung nudi i stalne nadogradnje softvera za ovaj uređaj, čime poboljšava korisničko iskustvo i omogućava svojim korisnicima da vode izuzetan život.

Samsung GALAXY S III prodat u 30 miliona primeraka za pet meseci